Tek sad sam vidio koga sno dobili,I prije nego sam vidio u sebi govorim ili je plezen ili azerbejdjanci.sta je ovo pocela kuknjava,sto mi je bas drago.jer proslih godina euforija je nama bila najgori protivnik.odigrat ce zeljo puno bolje nego dosad,a da ima kvalitetnije igrace umjesto starletica,bilo bi svasta moguce.mene u zelji raduje puno mladih talenata,koji su sad kvalitetniji od vecine,a za koju godinu ce od njih biti velike koristi.samo da mi nismo stoka kakva jesmo I malo istrpimo djecu,mogli bi daleko dogurat za koju godinu I izaci iz balkanskog sivila.ovo kazem jerse sjecam derbija I prica kako je ara bio los,a momak jedini imao muda I znao sto je najbitnije znao,povuci loptu ,smiriti je ,probiti...pa radije cu trpiti nekog ko zna ali nema iskustva ,nego nekog ko nikad nece znati taman davao po 30 komada.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE