FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nakamura
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Nakamura » 24 jun 2013, 15:37

boccaccio je napisao/la:Pogledah malo ovaj klip sa njihovim izborom golova,i vidi se da pucaju iz svih pozicija.Ako pridju na 18-20 metara,sajbaju,bez obzira da li je to sa strane ili centralno od gola.Po ovom izboru,golove daju iz igre i sutevima,a vjerujem da su opasni i iz prekida.Brzi su.
Samo neka nasi daju sve od sebe,stvarno zelim da im ovo budu najjace pripreme,Amar ih mora naspanovati snagom da prsti sve iz njih.Ako ne budemo mogli trcati bar ublizu sa njima svih 90 minuta,moglo bi lose da bude.Neka ih polomi Amar,neka utakmice docekaju spremni i bez obzira na rezultat iz tih utakmica,ako svi vidimo da su nasi igraci poginuli na terenu i da su ostavili svoje srce,ja cu licno da budem ponosan na njih.
Oni jesu bolji i siguran sam da nas nece potcjenjivati,jer su to profesionalci i oni planiraju daleko otici u ovom takmicenju.Mi bi trebali imati veci motiv,jer mozemo kroz te utakmice da dokazemo kroz veliku borbu,da ne zaostajemo bas toliko koliko svi mislimo.Nemamo vala sta izgubiti.Samo borba.
Brate samo hrabro ja to samo ocekujem ti od branjenja nemas nista udri pa koliko se moze jbg nismo u njihovom rangu al vrijedilo bi nesto pokusat ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jun 2013, 15:40

ninox je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kakve sramotne rečenice se piše od pojedinaca ovdje. Okrenuli ste već leđa i naguzili ste se. Po vama Željo ne treba ni izlaziti na teren, kao da nisu prvaci svoje zemlje :roll:

Ako se dobro sjećam Plzen je lani izbacio Kopenhagen. U toj utakmici Danci su imali 20 prilika, a Plzen 2-3 i sve je zabio.

Željo može dalje, što da ne.

Drugar moram ti ovako javno odgovoriti, slazem se uzimajući u obzir i svoje postove da se pise negativno ("realno"), ali moja ideja je da ne svaljujemo nikakav teret na igrače i da im ne stvaramo pritisak da možemo proći. Ono što ja potajno očekujem od njih jeste da misle da su ih svi odpisali i da igraju sa velikim inatom i prkosom da dokazu svima da ipak mogu... ...

Nema tu prkosa kad je neko bolj od tebe 5 puta ,svi pisu da nam je pusa a kad nam se to desi svi ce se isfurati
znaci nemamo ni 0.01% posto shvatite to i bit ce nam svima lakse.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 15:42

Jedina nam je šansa kad bi kojim slučajem mogli igrati presing cijelu tekmu. Sad dolazi do izražaja ona priča oko kondicije ali ne da ih izbacimo već da ispadnemo muški i borbeno bez velike gol razlike. Ali nažalost, to naši igrači ne mogu bar ne sa trenutnom kondicijom. Ko zna, možda ih kvalitetnije pripreme ove sezone pa izdreže. Amar je naša nada...

IN AMAR WE TRUST!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 24 jun 2013, 15:43

CARSON je napisao/la:
ninox je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kakve sramotne rečenice se piše od pojedinaca ovdje. Okrenuli ste već leđa i naguzili ste se. Po vama Željo ne treba ni izlaziti na teren, kao da nisu prvaci svoje zemlje :roll:

Ako se dobro sjećam Plzen je lani izbacio Kopenhagen. U toj utakmici Danci su imali 20 prilika, a Plzen 2-3 i sve je zabio.

Drugar moram ti ovako javno odgovoriti, slazem se uzimajući u obzir i svoje postove da se pise negativno ("realno"), ali moja ideja je da ne svaljujemo nikakav teret na igrače i da im ne stvaramo pritisak da možemo proći. Ono što ja potajno očekujem od njih jeste da misle da su ih svi odpisali i da igraju sa velikim inatom i prkosom da dokazu svima da ipak mogu... ...

Nema tu prkosa kad je neko bolj od tebe 5 puta ,svi pisu da nam je pusa a kad nam se to desi svi ce se isfurati
Bravo ne treba dizat neku nervozu nek sve ide svojim putem i nadati se dobrom rezultatu u ceskoj ... Konacno da pocinjemo i u evropi igrat dosta je bilo izraela :roll:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 jun 2013, 15:45

..pa i ako nas nabuse imo nas je ko i nabusit nemamo se pravo sta bunit :mrgreen: bolje i to nego da igramo sa nekim iz Albanije,San Marina pa na kraju ispadnemo
Željeznicar za život cijeli !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 24 jun 2013, 15:46

Sto ne mogu ovih levata ,nemoj te molim vas sirit negativnu energiju i kukati .
Lopta je okrugla i samo dragi Bog zna tacan rez. Prije par godina kad smo dobili Serif ista prica bila (oni imaju stadione ,puni su ko brod,ekipa iz svemira ,razvalili su Dinamo sta tek nas ocekuje itd)
Utrubi sebi uglavu da si extra pa sta bude ha ja nema fajde kukati i skidati gace .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 24 jun 2013, 15:47

CARSON je napisao/la:
ninox je napisao/la:

Donekle se i slažem s tobom ali problem je što se kod nas pesimizam i skidanje gaća previše miješaju. Budi pesimist ali se isprsi, istrči i pokaži zube. To je ona stavka za psihologe kojeg čini mi se trenutno nemamo...

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 24 jun 2013, 15:48

MuhamedTM je napisao/la:Sto ne mogu ovih levata ,nemoj te molim vas sirit negativnu energiju i kukati .
Lopta je okrugla i samo dragi Bog zna tacan rez. Prije par godina kad smo dobili Serif ista prica bila (oni imaju stadione ,puni su ko brod,ekipa iz svemira ,razvalili su Dinamo sta tek nas ocekuje itd)
Utrubi sebi uglavu da si extra pa sta bude ha ja nema fajde kukati i skidati gace .
Rece trener Tahitija svojim igracima pred utakmicu sa Spanijom :D

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 jun 2013, 15:49

moze li neko izbaciti tabelu koliko smo u kojoj sezoni zaradili bodova za ovaj koeficijent u zadnjih 5 sezona
FKŽ !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jun 2013, 15:50

Jednom su Cesi pali,sto ne bi opet. :idea:

" onclick="window.open(this.href);return false;

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2013, 15:53

amypitar je napisao/la:Jednom su Cesi pali,sto ne bi opet. :idea:

Drugo su te utakmice EL ipak su to slabije ekipe jos ako imaju neku smjenu generacija onda je iznanadjenje moguce a i to je samo jedan bljesak u 10 godina.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 24 jun 2013, 15:55

putuj evropo nemoj vise cekati na nas...
LIMVO TE LJOZE ;)
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 24 jun 2013, 15:56

ono sto mi zapinje u nasem timu jeste ta sredina terena koja nam mora biti strasno jaka u ovim utakmicama protiv ceha,odbrana nam je kakva takva nije losa sa kerlom i skaljicem jos da se uigraju,bekovi tu i tamo,ali u sredini zaista ne vidim igraca koji bi mogao prekinuti neki njhov napad ili povuci naprijed osim bekrije ako ostane,znaci trebaju nam dobra dva igraca u sredini i jedan u napadu pa onda krenuti u krvavu borbu pa sta bude i maribor je digao nas na neki cudan nacin tamo penal nepostojeci,i ostala 3 gola nasa nepovezanost,na kosevu sudija cist gol ne sudi,tri crvena znaci nedisciplina,a kasnije taj isti maribor dize lakse nego nas velikane neke,znaci brinimo se o o sebi,spremimo se najbolje sto znamo i poginimo na terenu pa sta bude
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 15:58

pile87 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Jednom su Cesi pali,sto ne bi opet. :idea:

Drugo su te utakmice EL ipak su to slabije ekipe jos ako imaju neku smjenu generacija onda je iznanadjenje moguce a i to je samo jedan bljesak u 10 godina.
U pravu si, drugo je to kad takve ekipe izbore Evropu pa na kraju sezone prodaju sve kvalitetne igrače i onda izađu u Evropu. Kao recimo Sheriff kad smo ga mi izbacili... Plzen je recimo osvojio ligu i zadržao sve najkvalitetnije a vjerovatno traži i pojačanja. Oni su ozbiljna ekipa za razliku od ovih neozbiljnih tipa Sigma, za koju poslije toga niko više nije ni čuo.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2013, 16:00

Plzen je tu tek 3 godine u vrhu Češke, prije toga su lutali uveliko. Ekipa puna Čeha te neki Slovak.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 jun 2013, 16:03

meni svejedno izgubili 10-0, il 1-0, mi igramo LP, a ne skart takmicenje EL
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 jun 2013, 16:07

Tek sad sam vidio koga sno dobili,I prije nego sam vidio u sebi govorim ili je plezen ili azerbejdjanci.sta je ovo pocela kuknjava,sto mi je bas drago.jer proslih godina euforija je nama bila najgori protivnik.odigrat ce zeljo puno bolje nego dosad,a da ima kvalitetnije igrace umjesto starletica,bilo bi svasta moguce.mene u zelji raduje puno mladih talenata,koji su sad kvalitetniji od vecine,a za koju godinu ce od njih biti velike koristi.samo da mi nismo stoka kakva jesmo I malo istrpimo djecu,mogli bi daleko dogurat za koju godinu I izaci iz balkanskog sivila.ovo kazem jerse sjecam derbija I prica kako je ara bio los,a momak jedini imao muda I znao sto je najbitnije znao,povuci loptu ,smiriti je ,probiti...pa radije cu trpiti nekog ko zna ali nema iskustva ,nego nekog ko nikad nece znati taman davao po 30 komada.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 jun 2013, 16:11

Srajlije,ja nisam navijac ni Vas ni Zeljim,ali zelim puno uspjeha u svim nasim klubovima ...
Sarajevo ima dobre sanse do 3 prerkola i nadam se da ce daleko dogurat..

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 24 jun 2013, 16:13

ahmic je napisao/la:Srajlije,ja nisam navijac ni Vas ni Zeljim,ali zelim puno uspjeha u svim nasim klubovima ...
Fulio si temu jarane .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2013, 16:16

ahmic je napisao/la:Srajlije,ja nisam navijac ni Vas ni Zeljim,ali zelim puno uspjeha u svim nasim klubovima ...
Ah te narkomanske vizije bolje da si navijac pa taman da si i pitar :lol: sto nebi nikom pozelio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.