CSKA Sofia iz Bugarske ako se ne varam..Kevin je napisao/la:Astana/N3
reklo bi se ekstra zdrijeb opet
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Bolje biti bez k... nego bez sreće. Odličan ždrijeb.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
ma CSKA pred stečajem...jbmilan je napisao/la:CSKA Sofia iz Bugarske ako se ne varam..Kevin je napisao/la:Astana/N3
reklo bi se ekstra zdrijeb opet
vjerovatno njegovo mjesto preuzme Botev Plovdiv ili Litex koji su jači od Astane..
evo i Široki ide u Bugarsku

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 24 jun 2013, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Možete biti prezadovoljni. Prolazak u 3. pretkolo je neupitan ako igrači budu ozbiljno shvatili svoje zadatke.
pa ako sada nece shvatit ozbiljno..onda ih sve rastrat..bolje nisu mogli proc s obzirom kakav smo koeficijent imaliClaus je napisao/la:Možete biti prezadovoljni. Prolazak u 3. pretkolo je neupitan ako igrači budu ozbiljno shvatili svoje zadatke.
prvo pretkolo trening u drugom vjerovatno Botev Plovdiv ili Litex...
teško prolazno, ali ima šanse...
edit.. Botev Plovdiv će izgleda biti protivnik 100%...
teško prolazno, ali ima šanse...
edit.. Botev Plovdiv će izgleda biti protivnik 100%...
#SuningOUT
Ako bude CSKA onda Hristo Stoichkov dolazi pod BB 

Odlicno...Ne zelim se zalijetat, ali mogli bi proci u trece pretkolo. Bit ce tesko naravno, ali ne i nemgouce. Po.sralo nas 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Sada samo špic dobar i jedan štoper i to je to ...
rijesit ce to Pop sveZrinjskiMostar je napisao/la:Sada samo špic dobar i jedan štoper i to je to ...

Treba skupo prodat kozu
Ove prvo nabit, a onda se dobro pripremit za drugo pretkolo. Ne ocekujem nsita osim da se bore do zadnej minute
Uz to, doci ce rezultat.
EDIT:
Statistika Andoraca. Jos nisu dali gol u Europi, a tako ce i ostat

Ove prvo nabit, a onda se dobro pripremit za drugo pretkolo. Ne ocekujem nsita osim da se bore do zadnej minute

Uz to, doci ce rezultat.
EDIT:

Statistika Andoraca. Jos nisu dali gol u Europi, a tako ce i ostat

Polako ljudi. Prvo kolo će biti nešto tipa Tre Penne-a zadnji put kad smo u Europi bili. Dakle, 7-0 moja prognoza, ali u drugom pretkolu neće biti nimalo lako. Imali smo sreće, ali Botev košta 10miljuna €, tj. duplo više od Zrinjskog. Možemo proći, ali neće biti nimalo lako.
P.S. Taman dva kluba koji su prošli zahvaljujući glupostima ostalih klubova.
P.S. Taman dva kluba koji su prošli zahvaljujući glupostima ostalih klubova.
-
- Kontakt:
Ako se stavi računica na papir da već imamo 100eura od 1.predkola definitivno se isplati financirati u špica - golgetera kakav nama treba i jednoga štopera isplatjivost bi bila 100% a nad se da Uprava će to i uraditi 

Zdrijeb je za nas odlican, 1.pretkolo ne treba ni komentirati..
Ali zato 2.pretkolo je druga prica, nije pretjerano tezak protivnik i imamo sanse za prolaz po meni nekih 30% (osim ako Astana ne iznenadi u sto cisto sumnjam)
Dosta su iskusna ekipa, 10 mil. € kostaju, 4. su u Bugarskoj a mi strepili za opstanak u BiH (
)
Imamo nesto zajednicko, oba kluba su najstarija u drzavi..
Stadion

Dobri navijaci - "Bultras"
Ali prvo treba prijeci 1905km do Andore i odraditi posao..
Volim te bola' !
Ali zato 2.pretkolo je druga prica, nije pretjerano tezak protivnik i imamo sanse za prolaz po meni nekih 30% (osim ako Astana ne iznenadi u sto cisto sumnjam)
Dosta su iskusna ekipa, 10 mil. € kostaju, 4. su u Bugarskoj a mi strepili za opstanak u BiH (

Imamo nesto zajednicko, oba kluba su najstarija u drzavi..

Stadion

Dobri navijaci - "Bultras"
Ali prvo treba prijeci 1905km do Andore i odraditi posao..
Volim te bola' !
Jedva cekam Europu
Optimistican sam kao i uvijek, ali bit ce tesko.

Optimistican sam kao i uvijek, ali bit ce tesko.
izgleda da u drugom pretkolu idemo na Astanu...
CSKA bi po koeficijentu bio nositelj, a Botev nije. Tako ispada da u drugom pretkolu igraju 2 ne-nositelja....
Problem je u tome što je CSKA tek jutros javio UEFI da neće nastupati u EL pa je nastala frka..
također CSKA je dobrovoljno istupio i u tom slučaju momčad se ne može zamjeniti. Luda kuća..
btw. po bugarskim portalima Astana bez borbe ide u drugo pretkolo tj. na nas tako da nam šanse rastu za prolaz u treće

CSKA bi po koeficijentu bio nositelj, a Botev nije. Tako ispada da u drugom pretkolu igraju 2 ne-nositelja....
Problem je u tome što je CSKA tek jutros javio UEFI da neće nastupati u EL pa je nastala frka..
također CSKA je dobrovoljno istupio i u tom slučaju momčad se ne može zamjeniti. Luda kuća..
btw. po bugarskim portalima Astana bez borbe ide u drugo pretkolo tj. na nas tako da nam šanse rastu za prolaz u treće

#SuningOUT
Volja ždrijeba je Zrinjskom u prvom pretkolu dala momčad Santa Coloma iz Andore, a ako je Plemići prođu, u što niko ne sumnja, u drugom pretkolu ide se na na boljeg iz meča Astane iz Kazakstana i predstavnika Bugarske koji još nije poznat.
Evo što su za naš portal **** rekli neki od nogometaša Zrinjskog kada su saznali ime protivnika:
Pero Stojkić: Naravno da smo zadovoljni ždrijebom kao i svi navijači. Cilj je izbriti prolaz u 2. kolo gdje nas čekaju malo jači protivnici, ali i sa njima se možemo nositi. Dat ćemo sve od sebe da prođemo što dalje, mislim da se dobro radi na pripremama i da ćemo biti spremni za takav cilj.
Nikola Vasilj: Mislim da je ždrijeb za nas dosta povoljan, moramo se sada skoncentrirati na prvu utakmicu i odraditi što se od nas očekuje, ali nikako ne smijemo podcijeniti bilo koju ekipu.
Anto Radeljić: Ždrijeb nas je pomazio i uz dobar rad ba pripremama nadamo se lakšem prolazku u 2. pretkolo Europske lige.
Ivan Crnov: Ždrijeb nas je "pomazio" ali respektiramo svaku momčad i nadam se prolasku!
Nebojša Popović: Mislim da nas je ždrijeb u jednu ruku malo pomazio, ali respektiramo protivnika.Danas svatko igra nogomet, ne mislim da će biti lagano, ali se nadam i vjerujem prolazu u 2 pretkolo.
Pomoćni trener Mario Maka Ivanković: Danas smo svi skupa pratili izvlačenje na internetu. Kada smo dobili onih pet određenih protivnika nije nam bilo drago s obzirom da smo mogli dobiti predstavnike Slovenije, Katahstana i Armenije. Mislim da smo imali sreće, pa mogu reći u izvlačenju za oba kruga. Mi smo favoriti u ovom prvom krugu i trebamo ući maksimalno u utakmicu i pobjediti, a onda mislim da smo imali sreće i u ždrijebanju za drugo pretkolo i da možemo proći i tu prepreku. Protivnik u prvom pretkolu nam nije atraktivan, treba ga proći i onda se dobro pripremiti za slijedeće predkolo.
Za izjavu smo zamolili i dopredsjednika Zrinjskog Davora Martinovića koji nam je rekao:
Imali smo sreće u izvlaćenju za prvo pretkolo i definitivno moramo proći u dalje natjecanje i tu nema nikakvih dilema. U drugom pretkolu postoje opcije da opet idemo u Kazahstan, jer prema određenim pravilnicima UEFE predviđeno da u ovakvim slučajevima kao što je u Bugarskoj bude diskvalifikacija, te da Aatan uđe bez borbe u drugo pretkolo. Sa sportskog stanovišta to bi bilo dobro jer su oni slabiji protivnik od Bugara, dok bi sa aspekta putovanja to bilo malo teže. Kada bi svladali tu prepreku to bi bio prodor u treće pretkoko Europske lige i velika prilika da se ponovi slučaj kada je Zrinjski već igrao u trećem pretkolu sa Odenseom. Uglavnom idemo kolo po kolo, pa ćemo vidjeti gdje smo i što smo.
Evo što su za naš portal **** rekli neki od nogometaša Zrinjskog kada su saznali ime protivnika:
Pero Stojkić: Naravno da smo zadovoljni ždrijebom kao i svi navijači. Cilj je izbriti prolaz u 2. kolo gdje nas čekaju malo jači protivnici, ali i sa njima se možemo nositi. Dat ćemo sve od sebe da prođemo što dalje, mislim da se dobro radi na pripremama i da ćemo biti spremni za takav cilj.
Nikola Vasilj: Mislim da je ždrijeb za nas dosta povoljan, moramo se sada skoncentrirati na prvu utakmicu i odraditi što se od nas očekuje, ali nikako ne smijemo podcijeniti bilo koju ekipu.
Anto Radeljić: Ždrijeb nas je pomazio i uz dobar rad ba pripremama nadamo se lakšem prolazku u 2. pretkolo Europske lige.
Ivan Crnov: Ždrijeb nas je "pomazio" ali respektiramo svaku momčad i nadam se prolasku!
Nebojša Popović: Mislim da nas je ždrijeb u jednu ruku malo pomazio, ali respektiramo protivnika.Danas svatko igra nogomet, ne mislim da će biti lagano, ali se nadam i vjerujem prolazu u 2 pretkolo.
Pomoćni trener Mario Maka Ivanković: Danas smo svi skupa pratili izvlačenje na internetu. Kada smo dobili onih pet određenih protivnika nije nam bilo drago s obzirom da smo mogli dobiti predstavnike Slovenije, Katahstana i Armenije. Mislim da smo imali sreće, pa mogu reći u izvlačenju za oba kruga. Mi smo favoriti u ovom prvom krugu i trebamo ući maksimalno u utakmicu i pobjediti, a onda mislim da smo imali sreće i u ždrijebanju za drugo pretkolo i da možemo proći i tu prepreku. Protivnik u prvom pretkolu nam nije atraktivan, treba ga proći i onda se dobro pripremiti za slijedeće predkolo.
Za izjavu smo zamolili i dopredsjednika Zrinjskog Davora Martinovića koji nam je rekao:
Imali smo sreće u izvlaćenju za prvo pretkolo i definitivno moramo proći u dalje natjecanje i tu nema nikakvih dilema. U drugom pretkolu postoje opcije da opet idemo u Kazahstan, jer prema određenim pravilnicima UEFE predviđeno da u ovakvim slučajevima kao što je u Bugarskoj bude diskvalifikacija, te da Aatan uđe bez borbe u drugo pretkolo. Sa sportskog stanovišta to bi bilo dobro jer su oni slabiji protivnik od Bugara, dok bi sa aspekta putovanja to bilo malo teže. Kada bi svladali tu prepreku to bi bio prodor u treće pretkoko Europske lige i velika prilika da se ponovi slučaj kada je Zrinjski već igrao u trećem pretkolu sa Odenseom. Uglavnom idemo kolo po kolo, pa ćemo vidjeti gdje smo i što smo.
Ufff brate, ako stvari stoje ovako kako si napisao, to bi bilo vrhunskiJericho je napisao/la:izgleda da u drugom pretkolu idemo na Astanu...![]()

http://www.transfermarkt.de/de/fk-astan ... 22220.html
Kao svaki pravi klub sa istoka imaju srbina, crnogorca, makedonca, brazilca i afrikanca od stranaca

Kojašević nam je svima poznat iz doba dok je igrao za Sarajevo, ali u sjećanju mi je ostao ovaj Foxi Kéthévoama, jer je birvaktile trebao preći u Hajduk... sve u svemu MOSA NJAZRI

sutra će UEFA odlučiti ko je predstavnik Bugarske pa ćemo znati više... vjerovatno nitko
za stopera raja govori da se čeka šta će Torlak odlučiti, a za špicu nemam pojma koga traže... I.Aničić još 2 tjedna nemože iz Srbije pa je upitan njegov povratak... a na radaru je bila i posudba Kiša iz Hajduka, ali od tog mislim nema ništa... ostaje da vidimo... uglavnom u ovom tjednu ćemo saznat....

za stopera raja govori da se čeka šta će Torlak odlučiti, a za špicu nemam pojma koga traže... I.Aničić još 2 tjedna nemože iz Srbije pa je upitan njegov povratak... a na radaru je bila i posudba Kiša iz Hajduka, ali od tog mislim nema ništa... ostaje da vidimo... uglavnom u ovom tjednu ćemo saznat....
#SuningOUT
pa zar Torlak nije potpisao za OlimpicJericho je napisao/la:sutra će UEFA odlučiti ko je predstavnik Bugarske pa ćemo znati više... vjerovatno nitko![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.