FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elninho_resTO » 24 jun 2013, 14:53

Ahmedinejad je napisao/la:Pa kad jedan KAVANI nije mogao dati gol, ili kada jedan HAMSIK nije mogao nista na sredini terena.. ne znam kako ocekujete da neki Tomic ili Adilovic urade nesto. Trazite previse od ovih igraca. Treba igrati bunker u obje utakmice.
O cemu mi ljudi pricamo ovdje, ko je gledao tu tekmu s Napolijem 0-3 mogao je vidjeti kako stvari stoje, pratio sam direktno jer sam cekao Napoli na kladionici a oni hladno prodali i uzeli vece pare od za njihove standardne neinteresantnog taknicenja.Omjer u sutevima bio otprilike 20-4 za Napoli a igraci se vukli po terenu u najmanju ruku koda su Vrbanjusa.

Netreba ih dizati u nebesa i odma traziti alibi za moguci poraz, koga god da smo dobili od ovih 5 ekipa bila bi prica dobili smo najgoreg protivnika jer mi tako razmisljamo ali i realno svi su po nekom renomeu dosta jaci od nas.
Serifa smo jednom na foru prosli drugi put vjerujte da bi se drugacije stvari odvijale,s Mariborom smo vidjeli kako stvari stoje,o Steaui ne treba ni pricati , nije tolko lose sve u svemu 8-)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 24 jun 2013, 14:55

MuhamedTM je napisao/la:Sutra loce izvlaci i Zeljo igra protiv Viktoria Plzen.
Sta rekoh ja juce,moja magicna kugla tako veli.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 jun 2013, 14:56

ciao evropa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 14:57

MuhamedTM je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Sutra loce izvlaci i Zeljo igra protiv Viktoria Plzen.
Sta rekoh ja juce,moja magicna kugla tako veli.
Htio sam kopirati al zaboravih jbg ;) Ovo si postavio negdje oko 3:00 sinoć, brao majstore!

P. S. Evo ovi moji Pitarčići više slave što smo mi izvukli Plzen nego koga su oni izvukli. To se grbovi Plzena postavljaju i sl. Više čekaju našu tekmu nego svoju... ccc
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 24 jun 2013, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 24 jun 2013, 15:04

gdje je @jovanmaksimovic da nam kaze koju o njima?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 24 jun 2013, 15:07

likusa je napisao/la:Velika prilika za nas u 90-toj,Adilovic sam pred golmanom i lopta odlazi pored desne stative :mrgreen:
Nesto ovako i ocekujem koliko nam i dozvole sansi to ce biti polu prilike nekakve iskreno ne ocekujem nista od ove utakmice ...Ali samo nek daju sve od sebe nek se bore pa makar 5 golova primili samo da ne igraju ko p*cke nemaju sta da izgube a mogu dosta toga da dobiju.. Volim te Željo ! ;)

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 24 jun 2013, 15:09

Komsije neka je sa srecom abd da prodjete od jednog starog pitara.
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 24 jun 2013, 15:09

pa i nisu toliko opasni, sto dokazuje i ovaj video, imaju slabe sutere, spore igrače i losu pas igru..

" onclick="window.open(this.href);return false;

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 24 jun 2013, 15:12

Ono sto bih ja zamolio sve igrace Želje da pogledaju nadrealiste i njihove savjete da simuliraju glume i padaju, jedina sansa je da dobiju tri cvena...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 24 jun 2013, 15:14

Anonimac je napisao/la: P. S. Evo ovi moji Pitarčići više slave što smo mi izvukli Plzen nego koga su oni izvukli. To se grbovi Plzena postavljaju i sl. Više čekaju našu tekmu nego svoju... ccc
Eh ovo je već žalosno :?
Ja te volim, volim Željo..

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 24 jun 2013, 15:15

nime_tm87 je napisao/la:
ninox je napisao/la:Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal. Eh sad da je DIjaliba umjesto explozivnog Adilovića mogli bi to iskoristiti. Definitivno jedina šansa je u brzom igraču i kontri!
Vjerujem da ce Tomic odraditi lavovski posao na sredini uz Svraku ili nekog drugog vidjecemo... Tomic i zdrav Zola bi nam sad ekstra dosli, ali jbg
Svraka nema pravo nastupa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2013, 15:16

Kakve sramotne rečenice se piše od pojedinaca ovdje. Okrenuli ste već leđa i naguzili ste se. Po vama Željo ne treba ni izlaziti na teren, kao da nisu prvaci svoje zemlje :roll:

Ako se dobro sjećam Plzen je lani izbacio Kopenhagen. U toj utakmici Danci su imali 20 prilika, a Plzen 2-3 i sve je zabio.

Željo može dalje, što da ne.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 15:18

nusko je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
ninox je napisao/la:Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal. Eh sad da je DIjaliba umjesto explozivnog Adilovića mogli bi to iskoristiti. Definitivno jedina šansa je u brzom igraču i kontri!
Vjerujem da ce Tomic odraditi lavovski posao na sredini uz Svraku ili nekog drugog vidjecemo... Tomic i zdrav Zola bi nam sad ekstra dosli, ali jbg
Svraka nema pravo nastupa
Ah da, onda vjerujem da ce Amar potraziti dobrog zadnjeg veznog i neku 10-ku eventualno

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 24 jun 2013, 15:18

Sasvim je normalno da Zeljo nece proci prvo kolo, to nije nista neocekivano. Sto je vaznije i sto me interesuje koliko se kesa dobije za to prvo kolo iako izgubis utakmicu? Vazno je da se dobro kesa uzme a hocel isada izgubiti za 1 ili 5 razlike nema veze.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 24 jun 2013, 15:28

Neutral je napisao/la:Kakve sramotne rečenice se piše od pojedinaca ovdje. Okrenuli ste već leđa i naguzili ste se. Po vama Željo ne treba ni izlaziti na teren, kao da nisu prvaci svoje zemlje :roll:

Ako se dobro sjećam Plzen je lani izbacio Kopenhagen. U toj utakmici Danci su imali 20 prilika, a Plzen 2-3 i sve je zabio.

Drugar moram ti ovako javno odgovoriti, slazem se uzimajući u obzir i svoje postove da se pise negativno ("realno"), ali moja ideja je da ne svaljujemo nikakav teret na igrače i da im ne stvaramo pritisak da možemo proći. Ono što ja potajno očekujem od njih jeste da misle da su ih svi odpisali i da igraju sa velikim inatom i prkosom da dokazu svima da ipak mogu... ...

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 24 jun 2013, 15:28

nime_tm87 je napisao/la: Ah da, onda vjerujem da ce Amar potraziti dobrog zadnjeg veznog i neku 10-ku eventualno
Samo da je Zeljo kompletan imali bi sanse inekako da se bore, ali ovako bez Svrake, Zolotica, Kvesica, Stanica i nezz koga jos veoma tesko i do lakseg poraza

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 24 jun 2013, 15:29

Neutral je napisao/la:Kakve sramotne rečenice se piše od pojedinaca ovdje. Okrenuli ste već leđa i naguzili ste se. Po vama Željo ne treba ni izlaziti na teren, kao da nisu prvaci svoje zemlje :roll:

Znal se za bajica dal je potpisao on ugovor sa 1 postavom posto je explodirao na mediteranskim igrama malac zna lopte treba mu sansu dati...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 15:31

Nakamura je napisao/la:

Znal se za bajica dal je potpisao on ugovor sa 1 postavom posto je explodirao na mediteranskim igrama malac zna lopte treba mu sansu dati...
Jeste potpisao na 5 godina...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 15:33

Žrijebanje takmičarskih brojeva klubova BH Telecom Premijer lige BiH (seniori) za takmičarsku 2013/2014. godinu biće održano u četvrtak 27. juna, u 12 sati, u hotelu „Park“ u Vogošći.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 24 jun 2013, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 jun 2013, 15:34

Pogledah malo ovaj klip sa njihovim izborom golova,i vidi se da pucaju iz svih pozicija.Ako pridju na 18-20 metara,sajbaju,bez obzira da li je to sa strane ili centralno od gola.Po ovom izboru,golove daju iz igre i sutevima,a vjerujem da su opasni i iz prekida.Brzi su.
Samo neka nasi daju sve od sebe,stvarno zelim da im ovo budu najjace pripreme,Amar ih mora naspanovati snagom da prsti sve iz njih.Ako ne budemo mogli trcati bar ublizu sa njima svih 90 minuta,moglo bi lose da bude.Neka ih polomi Amar,neka utakmice docekaju spremni i bez obzira na rezultat iz tih utakmica,ako svi vidimo da su nasi igraci poginuli na terenu i da su ostavili svoje srce,ja cu licno da budem ponosan na njih.
Oni jesu bolji i siguran sam da nas nece potcjenjivati,jer su to profesionalci i oni planiraju daleko otici u ovom takmicenju.Mi bi trebali imati veci motiv,jer mozemo kroz te utakmice da dokazemo kroz veliku borbu,da ne zaostajemo bas toliko koliko svi mislimo.Nemamo vala sta izgubiti.Samo borba.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B i 32 gosta.