FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Velika prilika za nas u 90-toj,Adilovic sam pred golmanom i lopta odlazi pored desne stative 

Željeznicar za život cijeli !
Raduje me sto kontamo da nemamo nikakve sanse, u takvom tonu treba do prodje sve do utakmice, protiv maribora ubjedjeni da cemo proc, samo treba srat da nista ne mozemo, realno malo i mozemo, ne bil njih bar opustili jer ako oni ne pristupe gore 100 posto a vjerovatno gledajuci nase ranije izlete shvatice nas ko ekipu iz andore, e tu bi mi mogli dobiti svoju sansu, ocekujem borbenije nego u Mariboru i ne ocekujem 5 crvenih.
Gostovanje fino otic odnavijat izdominirat u tom segmentu, nezgodno sto je ramazan, ali boze sta ces
Gostovanje fino otic odnavijat izdominirat u tom segmentu, nezgodno sto je ramazan, ali boze sta ces
Jel to da povedemo 0:1 il da zabijemo pocasni za 6:1 ?likusa je napisao/la:Velika prilika za nas u 90-toj,Adilovic sam pred golmanom i lopta odlazi pored desne stative
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
I šta s tim?terabajt je napisao/la:imaju pojedinca koji je skuplji od cijelog zelje.bacelonafan je napisao/la:da su jaki jesu,igraju kolektivno,to ih najvise vadi,nemaju neke pojedince ekstra kvalitetne al prava ekipa uigrana do bolaanti_zli je napisao/la:abd. prolazimo, sad ili nikad
ali nema para,sve se rastalilo....
http://www.fcviktoria.cz/cs/souperem-vi ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
Realno su nas opisali
Realno su nas opisali
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Ako tako igraci budu razmisljali jadni mi, negdje se mora prelomitiragazzidelsud1987 je napisao/la:Ali nema veze, oni su razbili Napoli na svom terenu, ne gine nam petica jedna

Najvaznije je nacin na koji izgube i rezultatom kojim izgube, svaki gol je bitan

Postaviti se defanzivno, pokusati preko kontri preko Selimovica, Hodzica i Bucana uradit nesto vise....
ja imam osjecaj da ce onoi nas podcjeniti
Jos bolje onda...Blueone je napisao/la:http://www.fcviktoria.cz/cs/souperem-vi ... eljeznicar
Realno su nas opisali

anti_zli je napisao/la:Ako tako igraci budu razmisljali jadni mi, negdje se mora prelomitiragazzidelsud1987 je napisao/la:Ali nema veze, oni su razbili Napoli na svom terenu, ne gine nam petica jedna![]()
Najvaznije je nacin na koji izgube i rezultatom kojim izgube, svaki gol je bitan![]()
Postaviti se defanzivno, pokusati preko kontri preko Selimovica, Hodzica i Bucana uradit nesto vise....
Mislim da bi to njihovo razbijanje Napolija trebalo nasim igracima da posluzi kao dodatni motiv. Trebali bi to tako shvatiti
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Samo dokaz da jača ekipa ne mora uvijek pobijediti....muXmania je napisao/la:anti_zli je napisao/la:Ako tako igraci budu razmisljali jadni mi, negdje se mora prelomitiragazzidelsud1987 je napisao/la:Ali nema veze, oni su razbili Napoli na svom terenu, ne gine nam petica jedna![]()
Najvaznije je nacin na koji izgube i rezultatom kojim izgube, svaki gol je bitan![]()
Mislim da bi to njihovo razbijanje Napolija trebalo nasim igracima da posluzi kao dodatni motiv. Trebali bi to tako shvatiti
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Danas Plzen nije imao sreće.
Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal. Eh sad da je DIjaliba umjesto explozivnog Adilovića mogli bi to iskoristiti. Definitivno jedina šansa je u brzom igraču i kontri!
Vjerujem da ce Tomic odraditi lavovski posao na sredini uz Svraku ili nekog drugog vidjecemo... Tomic i zdrav Zola bi nam sad ekstra dosli, ali jbgninox je napisao/la:Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal. Eh sad da je DIjaliba umjesto explozivnog Adilovića mogli bi to iskoristiti. Definitivno jedina šansa je u brzom igraču i kontri!
13-og igraju super kup,pa vidjet cemo kakvi su
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
-
- Kontakt:
Pa kad jedan KAVANI nije mogao dati gol, ili kada jedan HAMSIK nije mogao nista na sredini terena.. ne znam kako ocekujete da neki Tomic ili Adilovic urade nesto. Trazite previse od ovih igraca. Treba igrati bunker u obje utakmice.
Pa eto haj me ti uputi kakvo je koje takmicenje.I nemojmo podcjenjivati ekipe koje je sarajevo izbacilo.Genk je bio prvak kad su ga izbacili, Helsingborg zadnjih godina najbolji tim u Svedskoj, Levski opet u Bug ligi, Cluj tih godina pobijedjivao Romu, Chesea.Plzen je prošle godine igrao u EL i to sad treba znaciti da su oni bezveze ekipa kao sto ti tvrdis za ove gore. Mi ako hocemo da uradimo nesto moramo se pustiti tih suplji kako je uvijek zrijeb los po nas.Hrabro odigrati,muski a ne vec kao Svraka predati se unaprijedgOlijat je napisao/la:Kao prvo moras da budes upucen u takmicenja da bi mogao pisati takve stvari. LP sama po sebi je mnogo teska za lige i drzavu kakva je nasa gdje igramo sve sa skoro jakim ekipama i gdje jako male sanse da preuzmeme njihov koef.Schwarz je napisao/la:ma mi ako hocemo neki iskorak u Evropi, moramo jednom izbaciti tim koji je jaci od nas.Gledajuci Sarajevo oni su dosli u situaciju da su nosioci jer su vec par putd izacili timove koji su mnogo jaci od njih(Genk,Levski,Helsingborg).
Dok je euro kup nesto sasvim drugu, to su ekipe koje su bile 2-3 ili su prosle kroz kup. Porediti neke Helsinborgove, Levske je skroz smijesno, jer da su kakve sile bili bi prvaci, a ne kao Levski te godine kroz kup dosao u evropu.
Tako da malo relanosti nije na odmet svakako.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
pa Kavani je pucao po golu, a Adilović puca u nedefinisanim pravcima tu su velike sanse da se neka lopta odbije u gol...Sad malo ozbiljnije, upravu si ti, ali mi moramo pricati o nasim adutima pa koliko mali i neznatni oni bili:)Ahmedinejad je napisao/la:Pa kad jedan KAVANI nije mogao dati gol, ili kada jedan HAMSIK nije mogao nista na sredini terena.. ne znam kako ocekujete da neki Tomic ili Adilovic urade nesto. Trazite previse od ovih igraca. Treba igrati bunker u obje utakmice.
Jedina sansa nam je da promjenimo stil igre, jer Adilovic ne moze pretrcati Torlaka i Varupu a ne evropske stopere. Brzi napad, brzi prenos lopte veznog reda ali napadaca mijenjati. U ovoj konstalaciji tesko, ali eto ..ninox je napisao/la:Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal. Eh sad da je DIjaliba umjesto explozivnog Adilovića mogli bi to iskoristiti. Definitivno jedina šansa je u brzom igraču i kontri!
ovje neki unaprijed reziraju utakmicu
Ono sto je sigurno po izjavama njiovih ljudi oni nas nece podcjeniti a to je jedina karta na koju smo mogli igrati.
U svakom slucaju treba skupo prodat kozu pa kako god.

Ono sto je sigurno po izjavama njiovih ljudi oni nas nece podcjeniti a to je jedina karta na koju smo mogli igrati.
U svakom slucaju treba skupo prodat kozu pa kako god.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije plisani otkrio Dzeku nego Amar.Blueone je napisao/la:http://www.fcviktoria.cz/cs/souperem-vi ... eljeznicar
Realno su nas opisali
NO PYRO NO PARTY
Sa velemajstorom Adilovićem i vrhunskim tehničarom E. Čolićem ima bar tri dam im damo...ninox je napisao/la:Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Lokomotifa, NazorUso i 28 gostiju.