FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 24 jun 2013, 14:21

Velika prilika za nas u 90-toj,Adilovic sam pred golmanom i lopta odlazi pored desne stative :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 jun 2013, 14:22

Raduje me sto kontamo da nemamo nikakve sanse, u takvom tonu treba do prodje sve do utakmice, protiv maribora ubjedjeni da cemo proc, samo treba srat da nista ne mozemo, realno malo i mozemo, ne bil njih bar opustili jer ako oni ne pristupe gore 100 posto a vjerovatno gledajuci nase ranije izlete shvatice nas ko ekipu iz andore, e tu bi mi mogli dobiti svoju sansu, ocekujem borbenije nego u Mariboru i ne ocekujem 5 crvenih.

Gostovanje fino otic odnavijat izdominirat u tom segmentu, nezgodno sto je ramazan, ali boze sta ces

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 jun 2013, 14:22

likusa je napisao/la:Velika prilika za nas u 90-toj,Adilovic sam pred golmanom i lopta odlazi pored desne stative :mrgreen:
Jel to da povedemo 0:1 il da zabijemo pocasni za 6:1 ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 24 jun 2013, 14:24

terabajt je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:abd. prolazimo, sad ili nikad :D
da su jaki jesu,igraju kolektivno,to ih najvise vadi,nemaju neke pojedince ekstra kvalitetne al prava ekipa uigrana do bola
imaju pojedinca koji je skuplji od cijelog zelje.
I šta s tim?
ali nema para,sve se rastalilo....

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 24 jun 2013, 14:24

http://www.fcviktoria.cz/cs/souperem-vi ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
Realno su nas opisali
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 jun 2013, 14:25

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ali nema veze, oni su razbili Napoli na svom terenu, ne gine nam petica jedna 8-)
Ako tako igraci budu razmisljali jadni mi, negdje se mora prelomiti :D
Najvaznije je nacin na koji izgube i rezultatom kojim izgube, svaki gol je bitan :D
Postaviti se defanzivno, pokusati preko kontri preko Selimovica, Hodzica i Bucana uradit nesto vise....
ja imam osjecaj da ce onoi nas podcjeniti

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 14:33

Blueone je napisao/la:http://www.fcviktoria.cz/cs/souperem-vi ... eljeznicar
Realno su nas opisali
Jos bolje onda... 8-)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 jun 2013, 14:33

anti_zli je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ali nema veze, oni su razbili Napoli na svom terenu, ne gine nam petica jedna 8-)
Najvaznije je nacin na koji izgube i rezultatom kojim izgube, svaki gol je bitan :D
Postaviti se defanzivno, pokusati preko kontri preko Selimovica, Hodzica i Bucana uradit nesto vise....

Mislim da bi to njihovo razbijanje Napolija trebalo nasim igracima da posluzi kao dodatni motiv. Trebali bi to tako shvatiti
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 14:39

muXmania je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:

Mislim da bi to njihovo razbijanje Napolija trebalo nasim igracima da posluzi kao dodatni motiv. Trebali bi to tako shvatiti
Samo dokaz da jača ekipa ne mora uvijek pobijediti....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jun 2013, 14:41

Danas Plzen nije imao sreće.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 24 jun 2013, 14:41

Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal. Eh sad da je DIjaliba umjesto explozivnog Adilovića mogli bi to iskoristiti. Definitivno jedina šansa je u brzom igraču i kontri!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 14:43

ninox je napisao/la:Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal. Eh sad da je DIjaliba umjesto explozivnog Adilovića mogli bi to iskoristiti. Definitivno jedina šansa je u brzom igraču i kontri!
Vjerujem da ce Tomic odraditi lavovski posao na sredini uz Svraku ili nekog drugog vidjecemo... Tomic i zdrav Zola bi nam sad ekstra dosli, ali jbg

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 24 jun 2013, 14:43

13-og igraju super kup,pa vidjet cemo kakvi su
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Ahmedinejad
Kontakt:

Post Postao/la Ahmedinejad » 24 jun 2013, 14:44

Pa kad jedan KAVANI nije mogao dati gol, ili kada jedan HAMSIK nije mogao nista na sredini terena.. ne znam kako ocekujete da neki Tomic ili Adilovic urade nesto. Trazite previse od ovih igraca. Treba igrati bunker u obje utakmice.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 24 jun 2013, 14:46

gOlijat je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:ma mi ako hocemo neki iskorak u Evropi, moramo jednom izbaciti tim koji je jaci od nas.Gledajuci Sarajevo oni su dosli u situaciju da su nosioci jer su vec par putd izacili timove koji su mnogo jaci od njih(Genk,Levski,Helsingborg).
Kao prvo moras da budes upucen u takmicenja da bi mogao pisati takve stvari. LP sama po sebi je mnogo teska za lige i drzavu kakva je nasa gdje igramo sve sa skoro jakim ekipama i gdje jako male sanse da preuzmeme njihov koef.
Dok je euro kup nesto sasvim drugu, to su ekipe koje su bile 2-3 ili su prosle kroz kup. Porediti neke Helsinborgove, Levske je skroz smijesno, jer da su kakve sile bili bi prvaci, a ne kao Levski te godine kroz kup dosao u evropu.
Tako da malo relanosti nije na odmet svakako.
Pa eto haj me ti uputi kakvo je koje takmicenje.I nemojmo podcjenjivati ekipe koje je sarajevo izbacilo.Genk je bio prvak kad su ga izbacili, Helsingborg zadnjih godina najbolji tim u Svedskoj, Levski opet u Bug ligi, Cluj tih godina pobijedjivao Romu, Chesea.Plzen je prošle godine igrao u EL i to sad treba znaciti da su oni bezveze ekipa kao sto ti tvrdis za ove gore. Mi ako hocemo da uradimo nesto moramo se pustiti tih suplji kako je uvijek zrijeb los po nas.Hrabro odigrati,muski a ne vec kao Svraka predati se unaprijed
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 24 jun 2013, 14:47

Ahmedinejad je napisao/la:Pa kad jedan KAVANI nije mogao dati gol, ili kada jedan HAMSIK nije mogao nista na sredini terena.. ne znam kako ocekujete da neki Tomic ili Adilovic urade nesto. Trazite previse od ovih igraca. Treba igrati bunker u obje utakmice.
pa Kavani je pucao po golu, a Adilović puca u nedefinisanim pravcima tu su velike sanse da se neka lopta odbije u gol...Sad malo ozbiljnije, upravu si ti, ali mi moramo pricati o nasim adutima pa koliko mali i neznatni oni bili:)

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 24 jun 2013, 14:49

ninox je napisao/la:Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal. Eh sad da je DIjaliba umjesto explozivnog Adilovića mogli bi to iskoristiti. Definitivno jedina šansa je u brzom igraču i kontri!
Jedina sansa nam je da promjenimo stil igre, jer Adilovic ne moze pretrcati Torlaka i Varupu a ne evropske stopere. Brzi napad, brzi prenos lopte veznog reda ali napadaca mijenjati. U ovoj konstalaciji tesko, ali eto ..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2013, 14:50

ovje neki unaprijed reziraju utakmicu :lol:
Ono sto je sigurno po izjavama njiovih ljudi oni nas nece podcjeniti a to je jedina karta na koju smo mogli igrati.
U svakom slucaju treba skupo prodat kozu pa kako god.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jun 2013, 14:51

Blueone je napisao/la:http://www.fcviktoria.cz/cs/souperem-vi ... eljeznicar
Realno su nas opisali
Nije plisani otkrio Dzeku nego Amar.
NO PYRO NO PARTY

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 14:52

ninox je napisao/la:Evo kaze ovaj iz Teplica da su jaki na sredini terena i da drze sredinu i konstantno napadaju, da Željo treba tražiti šansu u ranjivosti njihove odbrane. Kaze da dosta izažu i igraju napadački fudbal.
Sa velemajstorom Adilovićem i vrhunskim tehničarom E. Čolićem ima bar tri dam im damo... :roll:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Lokomotifa, NazorUso i 28 gostiju.