Stvarno mi ne idu nikako u glavu komentari tipa: "... nemate nikakve sanse... , ...ima da vas ljudi natrpaju... , ...svemirski brod... i sl. Pa legende moje,da je tako ovi manji ne bi upste izlazili na megdan vecima i iznenadjenja se nikad ne bi desavala,a desavaju se svakodnevno. To i jest sustina sporta.
Sad ozbiljnije. Mozda bi bolje bilo izvuc Maribor s obzirom na blizinu, njihov nazadak u odnosu na proslu sezonu i nasu zelju za revansom al ne mozes uvijek dobit najbolju opciju.
Ovaj Plzen je dobra ekipa. Naravno,ne i nepobjediva. Do sad su dosta igrali na kartu iznenadjenja i potcjenjivanja od strane protivnika pa su i napravili nekoliko iznenadjenja. Primijetite li ovdje rijec INZNENADJENJE?
Eh,ono sto je vazno je da oni puuuuuno slabije igraju na dobro postavljenu odbranu (jesam pametan

). Igraju brzo i kontre su im glavno oruzje bile protiv ovih vecih timova. Nesto slicno kao lani Maribor, brza transformacija. Ako se odbrana uigra i nastupimo malo pametnije mogli bi mi njima napraviti puno problema tamo. A kod kuce je sve moguce. Ocito ih je i prilicno strah gostovanja.
Ove rezultate koje spominjete svakako ne treba potcjenjivati,ali ovo s Napolijem,vjerujte,nije nikakvo mjerilo.
Grava,Mascara i sl. u ekipi Napolija umjesto Cavanija i co. sve govore o ambicijama Napolija u tom dvomecu. Ali opet,treba tamo pobijediti. I onaj Hapoel je haman samo nas uspio onako natrpat u Europi,svi ostali su bili s njima bara-bara,pa i oni.
Ono sto je isto pozitivno je sto nije predaleko ni preskupo gostovanje pa ce i navijaci moci otic,a ni atmosfera im nije neka uzarena od koje se noge sijeku.
Znaci,samo smireno,ne srljati i uz dobru psihicku i fizicku pripremu utakmice sve je moguce.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić