FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AnelZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AnelZ » 24 jun 2013, 14:03

BlueTigers1987 je napisao/la:Nema predaje i skidanja gaca zbog tebe kuca srce svakog navijaca 8-)

Ja se nadam da ce biti min. 1000 Manijaka u Ceskoj i da ce to biti strasno gostovanje. Ide ovaj Plzen glat vjerujte mi :lol:
Maksimalno cemo dobiti oko 500-550 karata, jer sam stadion u Plzenu prima oko 11000 gledalaca. No da ce biti nase raje koja ce se tu samo motati i praviti dodatno drustvo a uospte nece otici na utakmicu i u to sam uvjeren :)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 jun 2013, 14:04

kvalitet je napisao/la:Ali moramo svi stati uz naš klub, podržati ga ma šta god bilo. Igrači moraju osjetiti da smo uz njih.
:!: :!: :!:

Samo ponosno i hrabro!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 jun 2013, 14:08

Stvarno mi ne idu nikako u glavu komentari tipa: "... nemate nikakve sanse... , ...ima da vas ljudi natrpaju... , ...svemirski brod... i sl. Pa legende moje,da je tako ovi manji ne bi upste izlazili na megdan vecima i iznenadjenja se nikad ne bi desavala,a desavaju se svakodnevno. To i jest sustina sporta.

Sad ozbiljnije. Mozda bi bolje bilo izvuc Maribor s obzirom na blizinu, njihov nazadak u odnosu na proslu sezonu i nasu zelju za revansom al ne mozes uvijek dobit najbolju opciju.
Ovaj Plzen je dobra ekipa. Naravno,ne i nepobjediva. Do sad su dosta igrali na kartu iznenadjenja i potcjenjivanja od strane protivnika pa su i napravili nekoliko iznenadjenja. Primijetite li ovdje rijec INZNENADJENJE? :)
Eh,ono sto je vazno je da oni puuuuuno slabije igraju na dobro postavljenu odbranu (jesam pametan :) ). Igraju brzo i kontre su im glavno oruzje bile protiv ovih vecih timova. Nesto slicno kao lani Maribor, brza transformacija. Ako se odbrana uigra i nastupimo malo pametnije mogli bi mi njima napraviti puno problema tamo. A kod kuce je sve moguce. Ocito ih je i prilicno strah gostovanja.
Ove rezultate koje spominjete svakako ne treba potcjenjivati,ali ovo s Napolijem,vjerujte,nije nikakvo mjerilo.
Grava,Mascara i sl. u ekipi Napolija umjesto Cavanija i co. sve govore o ambicijama Napolija u tom dvomecu. Ali opet,treba tamo pobijediti. I onaj Hapoel je haman samo nas uspio onako natrpat u Europi,svi ostali su bili s njima bara-bara,pa i oni.
Ono sto je isto pozitivno je sto nije predaleko ni preskupo gostovanje pa ce i navijaci moci otic,a ni atmosfera im nije neka uzarena od koje se noge sijeku.
Znaci,samo smireno,ne srljati i uz dobru psihicku i fizicku pripremu utakmice sve je moguce.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 jun 2013, 14:09

Schwarz je napisao/la:ma mi ako hocemo neki iskorak u Evropi, moramo jednom izbaciti tim koji je jaci od nas.Gledajuci Sarajevo oni su dosli u situaciju da su nosioci jer su vec par putd izacili timove koji su mnogo jaci od njih(Genk,Levski,Helsingborg).
o tome ja pricam zelim da nasi klubovi odu sto dalje,ja sam samo simpatizer i drago mi je svaki nas klub sto dalje da ode1 Realno taj Genk je igrao LP vise puta i bio prvak jake Belgijske lige,u kojoj ima nevidjenih talenata i repku kad vidite sve je jasno,pa jedan Cluj jedva izbaci Sarajevo,i Levski i Helsinborg su za Sarajevo prejaki od budzeta pa nadalje,kad moze Sarajevo sto i vi nebi mogli! Uglavnom mozda vam je i bolje ovako,nego dodje Maribor i svi misle prolazak dalje,barem sad znate da su jaci i igraci nece izgoriti kao protiv slovenaca u to sam siguran,danas nema slabih protivnika posebno u kvalifikacijama za LP

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 14:11

Slično razmišlja i drugi od tri Mostarca u redovima Željezničara, Elvir Čolić.

“Evo upravo razrađujemo taktiku za Plzen. Jamak mi govori da ću biti čovjek odluke,” :lol: kaže kroz smjeh Čolić, te dodaje:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/skaljic- ... iju/107695" onclick="window.open(this.href);return false;
Eee, blago nama sa tobom.... ccc :roll:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 jun 2013, 14:13

I nasi se yajebaju, nece ovo na dobro. Jos gore sto ce skoro sigurno taj E.Colic igrat ili bar uc s klupe, a i Jamak je tu negdje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jun 2013, 14:13

Anonimac je napisao/la:
Slično razmišlja i drugi od tri Mostarca u redovima Željezničara, Elvir Čolić.

“Evo upravo razrađujemo taktiku za Plzen. Jamak mi govori da ću biti čovjek odluke,” :lol: kaže kroz smjeh Čolić, te dodaje:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/skaljic- ... iju/107695" onclick="window.open(this.href);return false;
Eee, blago nama sa tobom.... ccc :roll:
Ja ne znam zasto ovaj Jamak i Colic jos uvijek nisu otjerani.Ovaj drugi ne moze da dobaci loptu do gola sa bukvalno 3 m(tekma protiv Slavije),a ne da uradi nesto protiv ozbiljnih ekipa...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 jun 2013, 14:14

exbabilon je napisao/la:I nasi se yajebaju, nece ovo na dobro. Jos gore sto ce skoro sigurno taj E.Colic igrat ili bar uc s klupe, a i Jamak je tu negdje.
nemora nista da znaci,ja sam mislio protiv Cluja da ce Sarajevo 10 da primi i protiv Rapida Bukuresta

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 jun 2013, 14:14

abd. prolazimo, sad ili nikad :D

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 24 jun 2013, 14:15

Schwarz je napisao/la:ma mi ako hocemo neki iskorak u Evropi, moramo jednom izbaciti tim koji je jaci od nas.Gledajuci Sarajevo oni su dosli u situaciju da su nosioci jer su vec par putd izacili timove koji su mnogo jaci od njih(Genk,Levski,Helsingborg).
Kao prvo moras da budes upucen u takmicenja da bi mogao pisati takve stvari. LP sama po sebi je mnogo teska za lige i drzavu kakva je nasa gdje igramo sve sa skoro jakim ekipama i gdje jako male sanse da preuzmeme njihov koef.
Dok je euro kup nesto sasvim drugu, to su ekipe koje su bile 2-3 ili su prosle kroz kup. Porediti neke Helsinborgove, Levske je skroz smijesno, jer da su kakve sile bili bi prvaci, a ne kao Levski te godine kroz kup dosao u evropu.
Tako da malo relanosti nije na odmet svakako.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 24 jun 2013, 14:16

Plzen - Željo 7-0
Željo - Plzen 1-3
moja prognoza koja će naravno pokazati se istinitom.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 jun 2013, 14:16

anti_zli je napisao/la:abd. prolazimo, sad ili nikad :D
da su jaki jesu,igraju kolektivno,to ih najvise vadi,nemaju neke pojedince ekstra kvalitetne al prava ekipa uigrana do bola

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jun 2013, 14:17

bacelonafan je napisao/la:
da su jaki jesu,igraju kolektivno,to ih najvise vadi,nemaju neke pojedince ekstra kvalitetne al prava ekipa uigrana do bola
imaju pojedinca koji je skuplji od cijelog zelje.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 24 jun 2013, 14:18

Ali nema veze, oni su razbili Napoli na svom terenu, ne gine nam petica jedna 8-)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 jun 2013, 14:18

gOlijat je napisao/la:
Kao prvo moras da budes upucen u takmicenja da bi mogao pisati takve stvari. LP sama po sebi je mnogo teska za lige i drzavu kakva je nasa gdje igramo sve sa skoro jakim ekipama i gdje jako male sanse da preuzmeme njihov koef.
Dok je euro kup nesto sasvim drugu, to su ekipe koje su bile 2-3 ili su prosle kroz kup. Porediti neke Helsinborgove, Levske je skroz smijesno, jer da su kakve sile bili bi prvaci, a ne kao Levski te godine kroz kup dosao u evropu.
Tako da malo relanosti nije na odmet svakako.
nisi realan Sarajevo je igralo u EL sa Clujom koji je prejak,takodje i Genkom kojeg su izbacili,kakav god bio Genk ucestvovao je vise puta u LP i prejaki su tad bili za nas al nikad se nezna

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 24 jun 2013, 14:19

kako me nervira sto odmah skinemo gace,ovog colica blentavog i jamaka treba odmah kazniti sto ismijavaju ovo sve,svraka je vec umro joj mu reakcije,ali ono sto mi je zanimljivo jeste da Amar Osim nije bas odmah rekao da cemo skinuti gace,nego da cemo zapeti na pripremama i pokusati biti sto bolji,nisam to od njega cuo prethodnih sezona
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 24 jun 2013, 14:19

Vandelanoitte je napisao/la:Plzen - Željo 7-0
Željo - Plzen 1-3
moja prognoza koja će naravno pokazati se istinitom.
Trebam li ti ja sugerisati na to koliko si glup ili si svjestan toga?
Što se tiče prognoza, idi kod Majstorovića pa prognoziraj...

Samo hrabro, pa kako god zavrsilo!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 jun 2013, 14:20

terabajt je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:
imaju pojedinca koji je skuplji od cijelog zelje.
I Levski i Marobor,i svi drugi imaju pojedince koji su skuplji i od Zelje i Sarajeva zajedno,to i nije neki problem

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jun 2013, 14:20

što neko slično reče, nije problem šta mi pišemo ovdje, nego što će bar jedan od dvojca jamak-čolić e. tamo biti na terenu...

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 24 jun 2013, 14:21

Nažalost ove godine možemo sebi davati lažnu nadu koliko hocemo, ali mentalni sklop nasih igrača jeste takav da se vrlo brzo raspadnu i podlegnu pritisku. To se pokazalo protiv Malihbora:((( Prvo kada predju preko granice sjeba***ce se, drugo kada izadju na stadion jos vise ce se sjeb***ti, trece kad prime prvi gol tad ce se bas sje...**bti. Ovi imaju kompletnu ekipu, vise jakih igrača, ali opet mislim da je glavna razlika psiha i mentalitet. Gledam onaj start Stanića protiv m.bora, totalno nerezonski, panika svadja itd...Također nemamo trenutno igrača kao što je bio Bešlija ili Zeba (proziv Serifa), kad su sa par individualnih poteza i smirenim primanjem i predajom lopte balansirali utakmicu i dali doznanja da smo opasni.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BarbareZeljin, Brkooo, doncarlo, Hrasno15, Napaceni87 i 75 gostiju.