FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 24 jun 2013, 13:44

ma mozda je i bolje vako.Dobili smo protivnika protiv kojeg imamo najmanja moguca ocekivanja,tako sta god da bude niko nece bit nezadovoljan mozemo igrat rastereceno pa ako se sta uspije dobro je ako ne,nema veze svjesni smo s kim igramo.Da smo izvukli serif ili neftci mozda bi se opet beze stvorila euforija nepotrebna i bolno spustanje na zemlju.
Svjestan sam da su nam sanse na ivici moguceg ali do kad god postoji nada ja cu vjeovat da mozemo proc :D bunker tamo ,kontranapad vamo ,lopta je okrugla boze moj.Kakav bi ja bio navijac kluba koji mi je svetinja kad bi se predo bez borbe :D
=\_1921_/=

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 jun 2013, 13:45

invincible1921 je napisao/la:ma mozda je i bolje vako.Dobili smo protivnika protiv kojeg imamo najmanja moguca ocekivanja,tako sta god da bude niko nece bit nezadovoljan mozemo igrat rastereceno pa ako se sta uspije dobro je ako ne,nema veze svjesni smo s kim igramo.Da smo izvukli serif ili neftci mozda bi se opet beze stvorila euforija nepotrebna i bolno spustanje na zemlju.
Svjestan sam da su nam sanse na ivici moguceg ali do kad god postoji nada ja cu vjeovat da mozemo proc :D bunker tamo ,kontranapad vamo ,lopta je okrugla boze moj.Kakav bi ja bio navijac kluba koji mi je svetinja kad bi se predo bez borbe :D
a sa kojim protivnikom tu bi imali ocekivanja?

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 jun 2013, 13:48

Ajd bar ako ih prodemo nosioci smo u 3 pretkolu ;)

Valjda ce kakva pojacanja stici do prvog meca.

Kad se igra prva tekma tamo?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 24 jun 2013, 13:49

Bice to dobro putovanje u Cesku.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 24 jun 2013, 13:50

Ima da se obrukate, i to posteno.
Unico amore sei!
❤️🖤

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 jun 2013, 13:50

bacelonafan je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ma mozda je i bolje vako.Dobili smo protivnika protiv kojeg imamo najmanja moguca ocekivanja,tako sta god da bude niko nece bit nezadovoljan mozemo igrat rastereceno pa ako se sta uspije dobro je ako ne,nema veze svjesni smo s kim igramo.Da smo izvukli serif ili neftci mozda bi se opet beze stvorila euforija nepotrebna i bolno spustanje na zemlju.
Da smo bilo koga dobili osim Ceha i Rumuna puna bi nam usta bila nerealnih nebuloza o nasim velikim sansama a posle momenta realnosti isplivale bi stotine "navijaca" koji samo cekaju da izadju iz svojih misjih rupa i popljuju se po svemu pozitivnom sto je ova ekipa napravila zadnjih godina..
BUDI ŽELJO !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 jun 2013, 13:51

AjsKjub je napisao/la:Ima da se obrukate, i to posteno.
Tvoje srece, i da vas opet brukamo citavu sezonu, koji god klub da ti je drag.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 24 jun 2013, 13:51

muXmania je napisao/la:Ajd bar ako ih prodemo nosioci smo u 3 pretkolu ;)

Valjda ce kakva pojacanja stici do prvog meca.

Kad se igra prva tekma tamo?
16 ili 17 juli
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 24 jun 2013, 13:52

Nema predaje i skidanja gaca zbog tebe kuca srce svakog navijaca 8-)

Ja se nadam da ce biti min. 1000 Manijaka u Ceskoj i da ce to biti strasno gostovanje. Ide ovaj Plzen glat vjerujte mi :lol:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 jun 2013, 13:54

bacelonafan je napisao/la:

pa dobro sad,hoces rec da bi raja isto pricala da smo dobili serif ili plzen :?
=\_1921_/=

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 13:54

Sezonu prije, igrali su u grupnoj fazi Lige prvaka. U grupi H završili su na trećem mjestu iza Barcelone i Milana, dok se iza sebe ostavili BATE Borisov.
Nadam se da je dovoljno...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 24 jun 2013, 13:54

Autsajderi smo i to nam odgovara. Nema pritiska na igračima, neće izgoriti u želji da pobijede. Jednostavno, ne očekujemo ništa. Ali moramo svi stati uz naš klub, podržati ga ma šta god bilo. Igrači moraju osjetiti da smo uz njih. Dalje, nama je bitnija sljedeća sezona u PLBiH, jer ako odbranimo titulu, 90% da smo nosioci naredne godine i tu treba tražiti šansu. A sad, stisnuti se, pokušati odigrati što je bolje moguće, pa šta bude. I čuda se dešavaju...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 24 jun 2013, 13:54

ma mi ako hocemo neki iskorak u Evropi, moramo jednom izbaciti tim koji je jaci od nas.Gledajuci Sarajevo oni su dosli u situaciju da su nosioci jer su vec par putd izacili timove koji su mnogo jaci od njih(Genk,Levski,Helsingborg).
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jun 2013, 13:55

kvalitet je napisao/la:Autsajderi smo i to nam odgovara. Nema pritiska na igračima, neće izgoriti u želji da pobijede. Jednostavno, ne očekujemo ništa. Ali moramo svi stati uz naš klub, podržati ga ma šta god bilo. Igrači moraju osjetiti da smo uz njih. Dalje, nama je bitnija sljedeća sezona u PLBiH, jer ako odbranimo titulu, 90% da smo nosioci naredne godine i tu treba tražiti šansu. A sad, stisnuti se, pokušati odigrati što je bolje moguće, pa šta bude. I čuda se dešavaju...
nama se ne desavaju 1000 zrijeb i po pehu FUJ

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 24 jun 2013, 13:56

Schwarz je napisao/la:ma mi ako hocemo neki iskorak u Evropi, moramo jednom izbaciti tim koji je jaci od nas.Gledajuci Sarajevo oni su dosli u situaciju da su nosioci jer su vec par putd izacili timove koji su mnogo jaci od njih(Genk,Levski,Helsingborg).
Eto mi haman i nismo nikog izbacili pa bi kao i oni bili nosioci u 2. pretkolu..... Drugo je LP, dr. je skart takmicenje EL.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jun 2013, 13:58

Schwarz je napisao/la:ma mi ako hocemo neki iskorak u Evropi, moramo jednom izbaciti tim koji je jaci od nas.Gledajuci Sarajevo oni su dosli u situaciju da su nosioci jer su vec par putd izacili timove koji su mnogo jaci od njih(Genk,Levski,Helsingborg).
Slabo se razumijes u ove koeficijente realno.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 24 jun 2013, 13:59

CARSON je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:Autsajderi smo i to nam odgovara. Nema pritiska na igračima, neće izgoriti u želji da pobijede. Jednostavno, ne očekujemo ništa. Ali moramo svi stati uz naš klub, podržati ga ma šta god bilo. Igrači moraju osjetiti da smo uz njih. Dalje, nama je bitnija sljedeća sezona u PLBiH, jer ako odbranimo titulu, 90% da smo nosioci naredne godine i tu treba tražiti šansu. A sad, stisnuti se, pokušati odigrati što je bolje moguće, pa šta bude. I čuda se dešavaju...
nama se ne desavaju 1000 zrijeb i po pehu FUJ
Svako ima svoju nafaku, pogledaj Sarajevo prije nekoliko godina protiv Genka, kakav su go dali za vodstvo. Može se isto desiti, što da ne? Pa prošle godine on izbace Levski, a njih Zeta iz Golubovaca. Lopta je okrugla. Šanse su nam male, ali nisu vanzemaljci, nego osrednji evropski klub. Izbacili su Napoli, ali da je bila Liga Prvaka ubijeđen sam da bi ih Napoli pregazio. Ne trebamo to gledati. Igrati, pa šta bude nek bude

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 14:00

I mi smo izbacili Lillestroma i Sherrifa... oni su bili nosioci i jači su bili od nas.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 jun 2013, 14:01

ne znam sto se zamarate sarajevom,oni su ovu drzavu "osramotili" ko sto zeljo nije uspio ni protiv hapoela ni litexa.Jednostavno nisu smjeli ispast od rukometnog seoskog kluba.Sto se tice tog nekog kojeficijenta sto su oni lafo nabili ,podsjeticu vas da su EL i LP dva svijeta razlicita ;)
=\_1921_/=

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 24 jun 2013, 14:02

Valjda smo izvukli neke pouke u ranijim godinama, nema dizanja, nema spuštanja, nema euforije, postoji minamalna šansa.
ja već bio u centrotransu da vidim hoće li oni praviti kakve aranžmane, uzimam slobodno dva dana na poslu, 16. ili 17. zna se, svu putevi vode u Plzen
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 91 gost.