FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

theprodigy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la theprodigy » 24 jun 2013, 12:45

gdje se igra prva tekma?

Ahmedinejad
Kontakt:

Post Postao/la Ahmedinejad » 24 jun 2013, 12:45

ma samo CZECH STREET. **** UTAKMICU :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jun 2013, 12:45

zelim vam srecu protiv ovih uvijek neugodnih ceha.zao mi sto opet ne bi maribor jer mislim da se ne bi ponovilo od prosli puta.bili bi iskusniji i nabrijaniji al et dok postoji nada treba se nadati.sretno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 24 jun 2013, 12:46

nime_tm87 je napisao/la:Evo čitam im forum prvo što sam zapazio jeste da spominju naše navijače normalno :D A drugo da su oprezni sto se tice nas i relativno zadovljni zdrijebom, iako smo mi za njih najtezi od mogucih....
8-)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 jun 2013, 12:46

Ahmedinejad je napisao/la:ma samo CZECH STREET. **** UTAKMICU :lol:
:lol: :lol: :lol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 24 jun 2013, 12:47

nime_tm87 je napisao/la:Evo čitam im forum prvo što sam zapazio jeste da spominju naše navijače normalno :D A drugo da su oprezni sto se tice nas i relativno zadovljni zdrijebom, iako smo mi za njih najtezi od mogucih....

I govore da će se utakmica najvjerovatnije igrati u popodnevnom terminu ( kad sunce fino pripeče ) jer se kod njih radi rekonstrukcija rasvjete.

Al šta je tu je, odigrati muški pa kako bude.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 24 jun 2013, 12:49

Tezak protivnik.S obzirom da su favoriti u ovom mecu,ocekujem da pruzimo jak otpor pa ako nista casno ispadnemo.Nadam se ne tako uzasnom rezultatu prvoj utakmici pa da se u drugoj napuni Kosevo.Neka igraci daju 100% od sebe i siguran sam da ce navijaci biti zadovoljni bilo da ispadnemo ili prodjemo.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jun 2013, 12:49

Claus je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:Hapoela ubili 4 0, a nas hapoel ubio 5 0, yebo ti ovo, svake godine isto.
Ne bi se baš reklo. Prošle godine je Željezničar dobio Maribor, protivnika po mjeri, pa je opet skinuo gaće i relativno lako bio izbačen. Znači, nije toliko stvar u protivniku, koliko u manjku nečeg što Englezi zovu self-confidence. Nedavno (dobro, prošle godine :mrgreen: ) sam čitao tekst u kojem se pisalo o tome kako su Željo, Sarajevo... mnogo bolje igrali kada su imali psihologa u timu, koji je naravno ulijevao određenu sigurnost igračima. Ne bih se mnogo bavio ovom tematikom, ali ima tu istine. I oni su ljudi od krvi i mesa, nisu vanzemaljci i mogu se nadigrati. Treba vjerovati, jer sreća prati hrabre.

Izgubit' se ne može ništa, pokušati proći pa šta bude. Iako sam gotovo siguran da će gubitnički mentalitet ponovo prevagnuti.
Ma nije ni Maribor po mjeri, ljudi igrali grupe EL sezonu prije, a i poslije, a Željo prima po 5 golova u evropi, ono baš po mjeri dobijemo protivnika.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 jun 2013, 12:49

"Viktoria Plzen je težak protivnik, prošle godine su dobili Napoli ukupnim rezultatom 5:0.
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jun 2013, 12:50

ove godine ne idemo u Zaostrog po Čehinje 8-)
DRUG NEBI TI PUNCA

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 24 jun 2013, 12:50

SarajlijaTM je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:E sada ce da izadje sav kvalitet Zeljeznicara na vidjelo,kao najdominantnijeg kluba PL kome niko nije bio ravan :lol: !
Pa np. mi izgubimo sa 3 razlike kontaj samo kako bi vi prosli :oops:
Naravno da hoce,vec je bio kvalitet prikazan,1 od 32 najboljih...

To ti bjeljina sa svojim klubom neces docekati da jos 200g zivis,a do tad se raduj eventualnim zeljinim neuspjesima,nista ti drugo ne preostaje
Ma dobro ste prosli,zamisli da je Partizan oni bi brojali do 10,a ovo su ipak Cesi oni imaju malo milosti.Bas vas briga sada ce PL za mjesec dana pa onda trpaj Leotara,Radnika,Rudara itd po livadama i kaljugama.Gdje je sada silni optimizam?Gdje je sada mi smo najbolji i najaci?Sada samo razmisljate hoce li biti 7 ili 10 komada u mrezi.E u Evropi prolazi fudbal a ne stela utakmice.Ma j....Evropu bitna je PL. :D

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jun 2013, 12:51

Bijeljina055 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
Pa np. mi izgubimo sa 3 razlike kontaj samo kako bi vi prosli :oops:
Naravno da hoce,vec je bio kvalitet prikazan,1 od 32 najboljih...

To ti bjeljina sa svojim klubom neces docekati da jos 200g zivis,a do tad se raduj eventualnim zeljinim neuspjesima,nista ti drugo ne preostaje
Ma dobro ste prosli,zamisli da je Partizan oni bi brojali do 10,a ovo su ipak Cesi oni imaju malo milosti.Bas vas briga sada ce PL za mjesec dana pa onda trpaj Leotara,Radnika,Rudara itd po livadama i kaljugama.Gdje je sada silni optimizam?Gdje je sada mi smo najbolji i najaci?Sada samo razmisljate hoce li biti 7 ili 10 komada u mrezi.E u Evropi prolazi fudbal a ne stela utakmice.Ma j....Evropu bitna je PL. :D
A jesi glup oca mi

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 jun 2013, 12:53

Sto @bokaco kaze, nama je igrat s kim god. Ipak, ne mogu se oteti utisku da gore nismo mogli proc. Steta, opet gotovo sigurno nema sanse za prolaz, tako da se ne treba zavaravat. Nek se nasi maksimalno pripreme, pokusaju izbjec neko trpanje i to ce bit dosta. Doci ce bolja vremena. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 24 jun 2013, 12:54

Strepicemo prvih 5 min, a onda nakon 3-0, necemo morati strjepiti više....

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 jun 2013, 12:54

slika

neke njihove zadnje tekme ;)
Željeznicar za život cijeli !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 jun 2013, 12:57

Treba ozbiljno uci u utakmicu i malo vise se defanzivno orijentisati ali naravno ne igrati bunker. Pozitivno u svemu ovome je to sto cemo i na gostovanju imati dobru podrsku. Pa Bec je samo par sati voznje od Plzena a tamo nas ima jako puno. Po tabeli sto je likusa postavila vidi se da im odbrana nije bas najbolja strana znaci nije sve tako crno ;)

Bijeljina Partizan dizes u nebesa jao sreco moja kako si mi smijesan.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jun 2013, 12:57

Ajde bola šta ste se prepali koda oni lete, hrabro lopta je okrugla, idemo samo jako!
Puno srece svim nasšim klubovima u europi!

DelBoy
Kontakt:

Post Postao/la DelBoy » 24 jun 2013, 12:58

Nevjerovatno, kao da sam na forumu Sarajeva a ne Želje. Ovoliki broj skeptika na jednom mjestu je vrlo teško skupiti. Spustili ste gace a tekma jos nije ni počela. Na utakmice Želje idem od svoje sedme godine a sada mi je 43. Dedo mi je imao kuću gdje je sada zgrada Lorisa, stanujem 50m od stadiona. Otac me je vodio na gostovanja i kada smo bili u drugoj ligi, gledao sam sigurno 1000 utakmica Želje, da sam isao na tekme za rad dobre igre u zadnjih nekoliko godina vjerojatno ne bih bio ni na jednoj. .ebo 5KM, idem na tekme radi ŽELJE jer ga VOLIM, poslije reintegracije prvo sam otisao do stadiona pa tek onda do stana. Napunimo stadion, obezbjedimo klubu novac, pojacajmo se da uzmemo ligu i ove sezone da bismo bili nosioci sljedece godine. Imamo dosta mladih igraca koji su potpisali duge ugovore, jedva cekaju da ulete, da grizu. SAMO MI NEMOJTE VISE KUKATI!!! AKO MISLITE DOBRO KLUBU NAPUNIMO KOŠEVO I MANITE SE VISE PODRSKE PREKO TASTATURE, KOME SE NE SVIDJA ŽELJO ENO MU PITARA PA NEK IZVOLI!!!

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 24 jun 2013, 12:59

ZrinjskiMostar je napisao/la:Ajde bola šta ste se prepali koda oni lete, hrabro lopta je okrugla, idemo samo jako!
Puno srece svim nasšim klubovima u europi!
Ma jok ba ovo se sve predalo k'o da smo Milan izvukli u picku materinu ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

High

Post Postao/la High » 24 jun 2013, 12:59

Male šanse imate za prolaz, ali ne bih rekao da ćete se obrukati. Gore bi, po meni bilo, da ste izvukli Steauu Bucharest. Kako god, nek je sa srećom. Uz malu dozu sreće sve je moguće.
Zadnja izmjena: High, dana/u 24 jun 2013, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, Lekqqq1921 i 33 gosta.