FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- theprodigy
- Kontakt:
samo san marino i malta dolaze u obzir, od svih ostalih mozemo ispasti
Ma sta ti je, prolazite ganola koga god dobijetetheprodigy je napisao/la:samo san marino i malta dolaze u obzir, od svih ostalih mozemo ispasti

SAMO ČELIK !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Teteks 2. liga, Teuta na moru ovo bi ekstra gostovanje bilo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Eo vas vise gostovanje...Gledajte koga mozemo proci a ne koje je gostovanje atraktivno.Klub prije svega.
DaBogda mi dobili ove sa malte ili san marina.
1946
sarajevo je krajem 70-tih igralo protiv teteksa u bivšoj SFRJ u okviru prve savezne lige.Sarajlijc@ je napisao/la:Teteks 2. liga, Teuta na moru ovo bi ekstra gostovanje bilo
Ma dobar je Teteks. 

Zadnja izmjena: High, dana/u 24 jun 2013, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
zar nije tetex iz tetova makedonija.Sarajlijc@ je napisao/la:Teteks 2. liga, Teuta na moru ovo bi ekstra gostovanje bilo
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.streamhunter.eu/free-live-vi ... 56646.html" onclick="window.open(this.href);return false;pitarturbe je napisao/la:ima li neko stream za pracenje izvlacenja?
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Isto kao da su mogući protivnici Partizan ili DinamoHead je napisao/la:Eo vas vise gostovanje...Gledajte koga mozemo proci a ne koje je gostovanje atraktivno.Klub prije svega.

Teteks iz Turnova kolko ja znamterabajt je napisao/la:zar nije tetex iz tetova makedonija.Sarajlijc@ je napisao/la:Teteks 2. liga, Teuta na moru ovo bi ekstra gostovanje bilo

SAMO ČELIK !
http://www.viamichelin.com/web/Routes?s ... eConso=5.6" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz Tetova su. A Albanci su iz Teuta.
Iz Tetova su. A Albanci su iz Teuta.
Zadnja izmjena: High, dana/u 24 jun 2013, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
pa jeste, to je ta ekipa koja je igrala ligu bivše jugoslavijeterabajt je napisao/la:zar nije tetex iz tetova makedonija.Sarajlijc@ je napisao/la:Teteks 2. liga, Teuta na moru ovo bi ekstra gostovanje bilo
- theprodigy
- Kontakt:
ma nosi ih sto dalje od nas, izgleda da su sipci 

-
- Kontakt:
sretno komšije
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Danas ste ispali iz Evrope. 

- theprodigy
- Kontakt:
ipak nisutheprodigy je napisao/la:ma nosi ih sto dalje od nas, izgleda da su sipci

The supporters of FK Teteks are named Vojvodi (Dukes) since 28.10.1988. They are also known as Vojvodi Jug (South Dukes) because their home side tribune is on the south side. The Vojvodi's well-known motto is "Со & Во & – $ $ &" (With trust in God, Dukes till the grave). They have great relations with FK Vardar fans, Komiti Skopje.
Bravoooooooooooo
San Marinoo
San Marinoo
- Evolution87
- Kontakt:
LIBERTAAAS 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], GradKamena2 i 27 gostiju.