Kaze pa njih smo i ocekivalibagrcavi je napisao/la:naš direktor je budaletina i glupan kakvog nema na dalekomuXmania je napisao/la:Evo direktor nam zadovoljan, znaci prolazimo:D

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kaze pa njih smo i ocekivalibagrcavi je napisao/la:naš direktor je budaletina i glupan kakvog nema na dalekomuXmania je napisao/la:Evo direktor nam zadovoljan, znaci prolazimo:D
Greda nije direktor, sramota za tebe pa ne znas ko ti je direktor klubaSarajlijaTM je napisao/la:Jarane vjerovao sam nemoguce godinama,optimista nepopravljivi,radi svog zdravlja ovaj put ne dam sebii da tako mislim,pa nek me nase vedete razuvjere slobodno,necu se ja ljutiti...muXmania je napisao/la:Tebi svaka cast, ali kad bi s Barcelonom igrali ja bi vjerovo da imamo sanse, to je avijacki.SarajlijaTM je napisao/la:Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz...![]()
![]()
![]()
Nadati se jedino da su obrazli,ko sto je sparta bila sa pitarima,pa nakon 5:0 stali i minimalno odigrali na kosevu
Fkt mi smjesna ekipa koja se nada nekom uspjehu,ok optimizam i sve,isti sam takav,al malo realnosti nije na odmet
P.S.- Kad pocinje nasa liga,kad je izvlacenje kola? Sad ce mo mi trpati mladost iz velike obarske,eto nama srece![]()
![]()
Sad st vi serete po svemu nije nas problem. Kad bi fudbal bio tako predvidiv niko ga pratio nebi.
@bagrcavi-ne dipr na gredu,sram da te bude!!!
eto,sta bi ti pametno rekao na njegovom mjestu???
pa nije ti greda direktorSarajlijaTM je napisao/la:Jarane vjerovao sam nemoguce godinama,optimista nepopravljivi,radi svog zdravlja ovaj put ne dam sebii da tako mislim,pa nek me nase vedete razuvjere slobodno,necu se ja ljutiti...muXmania je napisao/la:Tebi svaka cast, ali kad bi s Barcelonom igrali ja bi vjerovo da imamo sanse, to je avijacki.SarajlijaTM je napisao/la:Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz...![]()
![]()
![]()
Nadati se jedino da su obrazli,ko sto je sparta bila sa pitarima,pa nakon 5:0 stali i minimalno odigrali na kosevu
Fkt mi smjesna ekipa koja se nada nekom uspjehu,ok optimizam i sve,isti sam takav,al malo realnosti nije na odmet
P.S.- Kad pocinje nasa liga,kad je izvlacenje kola? Sad ce mo mi trpati mladost iz velike obarske,eto nama srece![]()
![]()
Sad st vi serete po svemu nije nas problem. Kad bi fudbal bio tako predvidiv niko ga pratio nebi.
@bagrcavi-ne dipr na gredu,sram da te bude!!!
eto,sta bi ti pametno rekao na njegovom mjestu???
Kako nije Češka liga u usponu? Znaci prosle sezone prvi put nakon dugo dva Češka kluba su prezimili u Evropi. Češka je na dobrom putu da se vrati na staru slavu sto se tice klubskog fudbala.Dalix je napisao/la:Jest da češka liga nije u nekom usponu sada, ali ipak Plzeň je dobra ekipa i posljedne dvije tri godine neigraju loše, čak su imali neke dobre rezultate na Evropskoj sceni. Teško će ovo biti, hajd možda zabijemo koji gol
http://www.viamichelin.com/web/Routes?s ... eConso=5.6" onclick="window.open(this.href);return false;fedeltafrotta je napisao/la:763,2KM udaljenost, možda ćemo na terenu najbeat, ali će i njihove cure![]()
Mislis nesto ovako.." onclick="window.open(this.href);return false;.SarajlijaTM je napisao/la:Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz...![]()
![]()
![]()
![]()
PUSA KO DUSAmoustapha je napisao/la:Koliko vidim iz ove grupe, niste mogli tezek protivnika izvuc. Jedino pozitivno sto je to fino gostovanje.
Realno, mislim da je samo pitanje s kojom gol razlikom cete izgubiti. Treba se sacuvati neke katastrofe.
Nemamo mi ni 5% sanse realno.ŠB_Fidelis je napisao/la:Jebga, nije Zeljeznicar imao srece, protivnik koji je za sve nase klubove svemirski brod, u svakom pogledu.
Ne omalovazavam Zelju, ali mislim da nemaju vise od 10 posto sanse da prodju Viktoriu.
Svejedno, sretno.
Ne bi se baš reklo. Prošle godine je Željezničar dobio Maribor, protivnika po mjeri, pa je opet skinuo gaće i relativno lako bio izbačen. Znači, nije toliko stvar u protivniku, koliko u manjku nečeg što Englezi zovu self-confidence. Nedavno (dobro, prošle godineplavetniloo je napisao/la:Hapoela ubili 4 0, a nas hapoel ubio 5 0, yebo ti ovo, svake godine isto.