FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Schwarz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Schwarz » 24 jun 2013, 12:32

bagrcavi je napisao/la:
muXmania je napisao/la:Evo direktor nam zadovoljan, znaci prolazimo:D
naš direktor je budaletina i glupan kakvog nema na daleko
Kaze pa njih smo i ocekivali :shock:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Ahmedinejad
Kontakt:

Post Postao/la Ahmedinejad » 24 jun 2013, 12:32

Pa i da smo dobili Baku mi bi ispali svakako. Nasi klubovi su u rangu San Marina, Luxemburga, Malte... konobari, pijanice itd. Ni oni se nikad ne nadaju prolazu, ne znam zasto se onda mi nadamo ? Ljudi idu rekreativno u Europu, nema velikih ocekivanja pa i poraz manje zaboli. Tako i mi trebamo.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jun 2013, 12:32

SarajlijaTM je napisao/la:
muXmania je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz... :( :( :(

Nadati se jedino da su obrazli,ko sto je sparta bila sa pitarima,pa nakon 5:0 stali i minimalno odigrali na kosevu

Fkt mi smjesna ekipa koja se nada nekom uspjehu,ok optimizam i sve,isti sam takav,al malo realnosti nije na odmet

P.S.- Kad pocinje nasa liga,kad je izvlacenje kola? Sad ce mo mi trpati mladost iz velike obarske,eto nama srece :lol: :lol: :lol:
Tebi svaka cast, ali kad bi s Barcelonom igrali ja bi vjerovo da imamo sanse, to je avijacki.

Sad st vi serete po svemu nije nas problem. Kad bi fudbal bio tako predvidiv niko ga pratio nebi.
Jarane vjerovao sam nemoguce godinama,optimista nepopravljivi,radi svog zdravlja ovaj put ne dam sebii da tako mislim,pa nek me nase vedete razuvjere slobodno,necu se ja ljutiti...

@bagrcavi-ne dipr na gredu,sram da te bude!!!
eto,sta bi ti pametno rekao na njegovom mjestu???
Greda nije direktor, sramota za tebe pa ne znas ko ti je direktor kluba
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 24 jun 2013, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 jun 2013, 12:32

vise srece na iducem izvlacenju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 24 jun 2013, 12:32

SarajlijaTM je napisao/la:
muXmania je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz... :( :( :(

Nadati se jedino da su obrazli,ko sto je sparta bila sa pitarima,pa nakon 5:0 stali i minimalno odigrali na kosevu

Fkt mi smjesna ekipa koja se nada nekom uspjehu,ok optimizam i sve,isti sam takav,al malo realnosti nije na odmet

P.S.- Kad pocinje nasa liga,kad je izvlacenje kola? Sad ce mo mi trpati mladost iz velike obarske,eto nama srece :lol: :lol: :lol:
Tebi svaka cast, ali kad bi s Barcelonom igrali ja bi vjerovo da imamo sanse, to je avijacki.

Sad st vi serete po svemu nije nas problem. Kad bi fudbal bio tako predvidiv niko ga pratio nebi.
Jarane vjerovao sam nemoguce godinama,optimista nepopravljivi,radi svog zdravlja ovaj put ne dam sebii da tako mislim,pa nek me nase vedete razuvjere slobodno,necu se ja ljutiti...

@bagrcavi-ne dipr na gredu,sram da te bude!!!
eto,sta bi ti pametno rekao na njegovom mjestu???
pa nije ti greda direktor

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jun 2013, 12:33

http://www.transfermarkt.de/de/fc-vikto ... n_941.html" onclick="window.open(this.href);return false; jedino da ovog Daridu nekom prodaju, pa bi onda se mogao i nečemu nadati, ovako njihov jedan skuplji od našeg cijelog tima, jbg

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 jun 2013, 12:33

Dalix je napisao/la:Jest da češka liga nije u nekom usponu sada, ali ipak Plzeň je dobra ekipa i posljedne dvije tri godine neigraju loše, čak su imali neke dobre rezultate na Evropskoj sceni. Teško će ovo biti, hajd možda zabijemo koji gol :D
Kako nije Češka liga u usponu? Znaci prosle sezone prvi put nakon dugo dva Češka kluba su prezimili u Evropi. Češka je na dobrom putu da se vrati na staru slavu sto se tice klubskog fudbala.

Iskreno, za ovu utakmicu treba ogromna sreca i mnogo faktora da se poklope pa da mi prodjemo u naredno kolo gdje bi bili nosioci.

ŽELJO_4_life
Kontakt:

Post Postao/la ŽELJO_4_life » 24 jun 2013, 12:33

fedeltafrotta je napisao/la:763,2KM udaljenost, možda ćemo na terenu najbeat, ali će i njihove cure :lol: :mrgreen:
http://www.viamichelin.com/web/Routes?s ... eConso=5.6" onclick="window.open(this.href);return false;
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 jun 2013, 12:36

Koliko vidim iz ove grupe, niste mogli tezek protivnika izvuc. Jedino pozitivno sto je to fino gostovanje.

Realno, mislim da je samo pitanje s kojom gol razlikom cete izgubiti. Treba se sacuvati neke katastrofe.
#divovi

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 jun 2013, 12:37

A nema se tu sta puno pametno za reci.Nama valja igrati sa kim god.Evo Plzen izvucen,prilicno je jasno koliko je ova ekipa dominantno jaca od nase ekipe.Nama ne preostaje nista drugo nego ostaviti srce na terenu i pokusati da damo sto jaci otpor.Ne treba ocajavati,treba igrati lopte i nasi igraci se moraju spremiti bolje nego ikada na ovim pripremama,da bi mogli izdrzati pakleni tempo svih 90 minuta,jer ove evropske ekipe igraju jednu utakmicu punih 90 minuta,za razliku od nas gdje u nasoj ligi igramo ukupno 15-tak minuta,a ostalo se peglamo.
Znaci jasno je ovde sve i to poprilicno.Ali mi,odnosno nasi igraci moraju u glavama konacno da nauce da je lopta okrugla,da svakog protivnika ne treba previse respektovati,i da trebaju da poginu na terenu svih 90 minuta jedne utakmice.Idemo dalje,treba se ovde i psihicki i fizicki spremiti,i mi navijaci i nasi igraci.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 jun 2013, 12:37

Mislis nesto ovako.." onclick="window.open(this.href);return false;.
nema potrebe uzimati komsije usta kad ste vi pravi primjer .. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 24 jun 2013, 12:37

''Nismo favoriti i to nam može biti prednosti, iznenađenja se dešavaju. Analiziraćemo ih, bićemo spremni i fizički i u glavama, i želimo uspjeh. Teren je jedino mjerilo, ostalo je manje važno. Taj dan moramo biti u maksimalnom angažmanu i formi. Fudbal nekad donosi mnogo toga što je nemoguće prognozirati. Bićemo fizički spremniji nego prošle godine kada smo bili slabiji od protivnika. Želimo proći dalje'', kazao je nakon žrijeba šef struke Plavih s Grbavice."
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jun 2013, 12:41

moustapha je napisao/la:Koliko vidim iz ove grupe, niste mogli tezek protivnika izvuc. Jedino pozitivno sto je to fino gostovanje.

Realno, mislim da je samo pitanje s kojom gol razlikom cete izgubiti. Treba se sacuvati neke katastrofe.
PUSA KO DUSA

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jun 2013, 12:41

Jebga, nije Zeljeznicar imao srece, protivnik koji je za sve nase klubove svemirski brod, u svakom pogledu.
Ne omalovazavam Zelju, ali mislim da nemaju vise od 10 posto sanse da prodju Viktoriu.
Svejedno, sretno.
...Život za Široki...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 jun 2013, 12:42

Jeb.ga,do mene je,odoh na gredica i izjavu u vezi utakmice.

ubi ova vrucina,a nista prema tome kako nas celo ubije svake godine...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jun 2013, 12:42

ŠB_Fidelis je napisao/la:Jebga, nije Zeljeznicar imao srece, protivnik koji je za sve nase klubove svemirski brod, u svakom pogledu.
Ne omalovazavam Zelju, ali mislim da nemaju vise od 10 posto sanse da prodju Viktoriu.
Svejedno, sretno.
Nemamo mi ni 5% sanse realno.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 24 jun 2013, 12:43

Ma idemo u Češku!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jun 2013, 12:44

plavetniloo je napisao/la:Hapoela ubili 4 0, a nas hapoel ubio 5 0, yebo ti ovo, svake godine isto.
Ne bi se baš reklo. Prošle godine je Željezničar dobio Maribor, protivnika po mjeri, pa je opet skinuo gaće i relativno lako bio izbačen. Znači, nije toliko stvar u protivniku, koliko u manjku nečeg što Englezi zovu self-confidence. Nedavno (dobro, prošle godine :mrgreen: ) sam čitao tekst u kojem se pisalo o tome kako su Željo, Sarajevo... mnogo bolje igrali kada su imali psihologa u timu, koji je naravno ulijevao određenu sigurnost igračima. Ne bih se mnogo bavio ovom tematikom, ali ima tu istine. I oni su ljudi od krvi i mesa, nisu vanzemaljci i mogu se nadigrati. Treba vjerovati, jer sreća prati hrabre.

Izgubit' se ne može ništa, pokušati proći pa šta bude. Iako sam gotovo siguran da će gubitnički mentalitet ponovo prevagnuti.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 jun 2013, 12:44

koga briga što ćemo ispast, ionako ćemo dobiti 1 bod opet, a druga stvar idemo u češku po čehinje :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 12:45

Evo čitam im forum prvo što sam zapazio jeste da spominju naše navijače normalno :D A drugo da su oprezni sto se tice nas i relativno zadovljni zdrijebom, iako smo mi za njih najtezi od mogucih....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, MrkiMedo i 38 gostiju.