FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pride_of_merseyside
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pride_of_merseyside » 24 jun 2013, 12:21

Ojjj kakve smo mi sreće, pa ne mogu da vjerujem :x
Po meni najgori od mogućih protivnika.
Jasno je da nemamo nikakvih šansi za prolaz, ali ne vjerujem da će nas baš "uništiti" sa nekom velikom gol razlikom, kao što mnogi očekuju.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2013, 12:21

bagrcavi je napisao/la:
fsdghdsfs je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:idemoooooooooooooooooooooooooooooooooo Češka piva i ožežiiii 8-)
Djes' bolan za ramazan pit' ? Neki fin sok kupit' i iftarit se . :D
Nije ramazan u češkoj :mrgreen:

Ljudi ubiše Napoli prošle godine sa Cavaniem i ostalim zvijezdama u timu, a da nas ne ubiju.Jedino da se noć prije kolektivno spucaju nekom drogom da ne mogu meda.
treba im u hranu ubaciti prah za spavanje, i da ih se uspava na terenu, ili ispred hotela organizovati cjelonoćni provod, da ne mogu oka sklopiti....

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 24 jun 2013, 12:21

bhsport je napisao/la:
samson je napisao/la:Nije vam ovo slaba opcija. Kvalitetni jesu, favoriti prilicni jesu ali liga im je u q.... vec godinama. Dokaz, ova ekipa prvak ..
Ljudi izbacili Napoli prosle godine ...
Pa sta onda? Prosla godina, godina je prosla ... Mada, Zeljin igracki kada nije nit za nekadasnjeg Toto kupa. To se je vidjelo prosle godine. Sa nekakvim Adilovicem u napadu, Bogicevicem u odbrani i tako dalje, naravno da nece ici ..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 jun 2013, 12:22

Bijeljina055 je napisao/la:E sada ce da izadje sav kvalitet Zeljeznicara na vidjelo,kao najdominantnijeg kluba PL kome niko nije bio ravan :lol: !
Pa np. mi izgubimo sa 3 razlike kontaj samo kako bi vi prosli :oops:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 12:22

Claus je napisao/la:Nije ništa izgubljeno, čemu predavanje i kuknjava. :roll: Upravo zbog osjećaja nemoći i unaprijed upisanog poraza, Željo je zgažen u prethodnim sezonama. Težak rival, ali daleko od toga da ih je nemoguće proći. Cilj je ostati što duže u igri. Znate onu: "Ne moraš pobijediti, ostani u igri do kraja."
Ma daj, pustite se optimizma i sra..., uozbiljite se. Šan se su nam, sa ekipom koju imamo -0%
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 jun 2013, 12:22

gdje je DEvil da ih opise malo ? :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 jun 2013, 12:24

Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz... :( :( :(

Nadati se jedino da su obrazli,ko sto je sparta bila sa pitarima,pa nakon 5:0 stali i minimalno odigrali na kosevu

Fkt mi smjesna ekipa koja se nada nekom uspjehu,ok optimizam i sve,isti sam takav,al malo realnosti nije na odmet

P.S.- Kad pocinje nasa liga,kad je izvlacenje kola? Sad ce mo mi trpati mladost iz velike obarske,eto nama srece :lol: :lol: :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 jun 2013, 12:25

763,2KM udaljenost, možda ćemo na terenu najbeat, ali će i njihove cure :lol: :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 24 jun 2013, 12:25

Dovoljno je reci da Darida vrijedi vise nego kompletan tim naseg Zelje sa strucnim stabom.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 24 jun 2013, 12:26

[youtube][/youtube]

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jun 2013, 12:27

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
NO PYRO NO PARTY

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2013, 12:27

Evo vidimo njihov evropski put prosle sezone, vidimo da vole i nabubati ekipu... Ne treba se predavati, opucati bunker, i ne pomisljati preci pola tamo kad budemo igrali, moliti Boga, Hareta Krisnu, itd. da nam ne uvale vise od 1 komada, te uz puno srece doci u Sarajevo sa 1 golom razlike... Onda mozemo se necemu nadati uz prepuno Kosevo...

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 jun 2013, 12:27

Drugari,navijam za sve nase ekipe u euro kupovima i Zeljo ima sanse..
Zasto leci reda,hrabro odigrat i pokusat ih proci..
Pa cuda se desavaju,iako ovo i ne bi bilo toliko cudo..
Hrabro drugari,svi su od krvi i mesa...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 jun 2013, 12:28

SarajlijaTM je napisao/la:Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz... :( :( :(

Nadati se jedino da su obrazli,ko sto je sparta bila sa pitarima,pa nakon 5:0 stali i minimalno odigrali na kosevu

Fkt mi smjesna ekipa koja se nada nekom uspjehu,ok optimizam i sve,isti sam takav,al malo realnosti nije na odmet

P.S.- Kad pocinje nasa liga,kad je izvlacenje kola? Sad ce mo mi trpati mladost iz velike obarske,eto nama srece :lol: :lol: :lol:
Tebi svaka cast, ali kad bi s Barcelonom igrali ja bi vjerovo da imamo sanse, to je avijacki.

Sad st vi serete po svemu nije nas problem. Kad bi fudbal bio tako predvidiv niko ga pratio nebi.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 jun 2013, 12:28

zeljocity je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:E sada ce da izadje sav kvalitet Zeljeznicara na vidjelo,kao najdominantnijeg kluba PL kome niko nije bio ravan :lol: !
Pa np. mi izgubimo sa 3 razlike kontaj samo kako bi vi prosli :oops:
Naravno da hoce,vec je bio kvalitet prikazan,1 od 32 najboljih...

To ti bjeljina sa svojim klubom neces docekati da jos 200g zivis,a do tad se raduj eventualnim zeljinim neuspjesima,nista ti drugo ne preostaje

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jun 2013, 12:29

Hapoela ubili 4 0, a nas hapoel ubio 5 0, yebo ti ovo, svake godine isto.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jun 2013, 12:30

muXmania je napisao/la:Evo direktor nam zadovoljan, znaci prolazimo:D
naš direktor je budaletina i glupan kakvog nema na daleko
DRUG NEBI TI PUNCA

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 24 jun 2013, 12:31

Sta se predajete odma' yebo vas grob ba !? :? Zabit' go' u Ceskoj i sta Bog da onda ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jun 2013, 12:31

Treba popricat sa ljudima da ne daju vise od 4 gola a da kuci odigramo 0-0. Kako igramo evropu zadnjih godina sad smo dobili najgoreg do sada definitivno.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 jun 2013, 12:32

muXmania je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz... :( :( :(

Tebi svaka cast, ali kad bi s Barcelonom igrali ja bi vjerovo da imamo sanse, to je avijacki.

Sad st vi serete po svemu nije nas problem. Kad bi fudbal bio tako predvidiv niko ga pratio nebi.
Jarane vjerovao sam nemoguce godinama,optimista nepopravljivi,radi svog zdravlja ovaj put ne dam sebii da tako mislim,pa nek me nase vedete razuvjere slobodno,necu se ja ljutiti...

@bagrcavi-ne dipr na gredu,sram da te bude!!!
eto,sta bi ti pametno rekao na njegovom mjestu???

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.