Po meni najgori od mogućih protivnika.
Jasno je da nemamo nikakvih šansi za prolaz, ali ne vjerujem da će nas baš "uništiti" sa nekom velikom gol razlikom, kao što mnogi očekuju.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
treba im u hranu ubaciti prah za spavanje, i da ih se uspava na terenu, ili ispred hotela organizovati cjelonoćni provod, da ne mogu oka sklopiti....bagrcavi je napisao/la:Nije ramazan u češkojfsdghdsfs je napisao/la:Djes' bolan za ramazan pit' ? Neki fin sok kupit' i iftarit se .bagrcavi je napisao/la:idemoooooooooooooooooooooooooooooooooo Češka piva i ožežiiii
Ljudi ubiše Napoli prošle godine sa Cavaniem i ostalim zvijezdama u timu, a da nas ne ubiju.Jedino da se noć prije kolektivno spucaju nekom drogom da ne mogu meda.
Pa sta onda? Prosla godina, godina je prosla ... Mada, Zeljin igracki kada nije nit za nekadasnjeg Toto kupa. To se je vidjelo prosle godine. Sa nekakvim Adilovicem u napadu, Bogicevicem u odbrani i tako dalje, naravno da nece ici ..bhsport je napisao/la:Ljudi izbacili Napoli prosle godine ...samson je napisao/la:Nije vam ovo slaba opcija. Kvalitetni jesu, favoriti prilicni jesu ali liga im je u q.... vec godinama. Dokaz, ova ekipa prvak ..
Pa np. mi izgubimo sa 3 razlike kontaj samo kako bi vi prosliBijeljina055 je napisao/la:E sada ce da izadje sav kvalitet Zeljeznicara na vidjelo,kao najdominantnijeg kluba PL kome niko nije bio ravan!
Ma daj, pustite se optimizma i sra..., uozbiljite se. Šan se su nam, sa ekipom koju imamo -0%Claus je napisao/la:Nije ništa izgubljeno, čemu predavanje i kuknjava.Upravo zbog osjećaja nemoći i unaprijed upisanog poraza, Željo je zgažen u prethodnim sezonama. Težak rival, ali daleko od toga da ih je nemoguće proći. Cilj je ostati što duže u igri. Znate onu: "Ne moraš pobijediti, ostani u igri do kraja."
Tebi svaka cast, ali kad bi s Barcelonom igrali ja bi vjerovo da imamo sanse, to je avijacki.SarajlijaTM je napisao/la:Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz...![]()
![]()
![]()
Nadati se jedino da su obrazli,ko sto je sparta bila sa pitarima,pa nakon 5:0 stali i minimalno odigrali na kosevu
Fkt mi smjesna ekipa koja se nada nekom uspjehu,ok optimizam i sve,isti sam takav,al malo realnosti nije na odmet
P.S.- Kad pocinje nasa liga,kad je izvlacenje kola? Sad ce mo mi trpati mladost iz velike obarske,eto nama srece![]()
![]()
Naravno da hoce,vec je bio kvalitet prikazan,1 od 32 najboljih...zeljocity je napisao/la:Pa np. mi izgubimo sa 3 razlike kontaj samo kako bi vi prosliBijeljina055 je napisao/la:E sada ce da izadje sav kvalitet Zeljeznicara na vidjelo,kao najdominantnijeg kluba PL kome niko nije bio ravan!
naš direktor je budaletina i glupan kakvog nema na dalekomuXmania je napisao/la:Evo direktor nam zadovoljan, znaci prolazimo:D
Jarane vjerovao sam nemoguce godinama,optimista nepopravljivi,radi svog zdravlja ovaj put ne dam sebii da tako mislim,pa nek me nase vedete razuvjere slobodno,necu se ja ljutiti...muXmania je napisao/la:Tebi svaka cast, ali kad bi s Barcelonom igrali ja bi vjerovo da imamo sanse, to je avijacki.SarajlijaTM je napisao/la:Šta vam je ljudi,nemamo mi ovdje sta traziti,kakav prolaz...![]()
![]()
![]()
Nadati se jedino da su obrazli,ko sto je sparta bila sa pitarima,pa nakon 5:0 stali i minimalno odigrali na kosevu
Fkt mi smjesna ekipa koja se nada nekom uspjehu,ok optimizam i sve,isti sam takav,al malo realnosti nije na odmet
P.S.- Kad pocinje nasa liga,kad je izvlacenje kola? Sad ce mo mi trpati mladost iz velike obarske,eto nama srece![]()
![]()
Sad st vi serete po svemu nije nas problem. Kad bi fudbal bio tako predvidiv niko ga pratio nebi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.