FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ima li ko link ?
Oj, pa Plzen dobio Izraelce, pa jesu li normalni ikako, to je ba nemoguce. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Ultras1921
- Kontakt:
http://www.uefa.com" onclick="window.open(this.href);return false; bice ovdjeanti_zli je napisao/la:ima li ko link ?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ma samo da nas fule Steaua i Plzen... ostalo šta nam bog da. Plzen, nit je atraktivan niti ima neku istoriju a satrat će nas. Samo nek nas zaobiđe Plzen i ja sam zadovoljan.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Čovjek ovdje ne može biti pametan, ali nikako. Ne znam kako bi se mogli nositi sa ovim timovima. jedino Sheriff ili Maribor, jer kad vidim ove ostale, molim se samo da prva tekma bude domaća.
Kanite mi se optimizma. Uvijke ista priča: nisu oni Manchester, nisu oni Real i onda primimo bruku golova. Totalno su glupe ove grupe kad se prave!!! Baš su tu štimanja, al eto.
Lično, volio bih Sheriff pa sta bude
Željoooooooooooooooooooo
Kanite mi se optimizma. Uvijke ista priča: nisu oni Manchester, nisu oni Real i onda primimo bruku golova. Totalno su glupe ove grupe kad se prave!!! Baš su tu štimanja, al eto.
Lično, volio bih Sheriff pa sta bude

Željoooooooooooooooooooo
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Da se razumijemo svi su jaci od nas.....
Ako je Sheriff skroz izmijenio ekipu kao onda kad smo igrali protiv njih, onda dakako bi volio da njih dobijemo.... Opet da ih na foru ufatimo kao onda kad su bili skroz neuigrani.... nesto sl. sto je i Sarajevo sa Levskim uradilo prosle god.... Dakle ako je takva situacija onda su oni pick #1.....
A, ako nije, onda Maribor jer imam osjecaj da bi sad to mnogo bolje izgledalo nego prosle godine, jer su uostalom i oni slabiji, a imaju i tesku krampu na klupi......
Ili Neftchi.... Koji jest ebeno dobro ekipa, pogotovo u napadu Wobay i onaj mescini da se preziva Canales... Uglavnom zapamtio sam ih protiv Partizana i Intera.... Al' bolje i oni nego Steaua i pogotovo Cesi...... mada su i oni bolji nego ebeni Izraelci... Koje ne mogu smisliti...
Ako je Sheriff skroz izmijenio ekipu kao onda kad smo igrali protiv njih, onda dakako bi volio da njih dobijemo.... Opet da ih na foru ufatimo kao onda kad su bili skroz neuigrani.... nesto sl. sto je i Sarajevo sa Levskim uradilo prosle god.... Dakle ako je takva situacija onda su oni pick #1.....
A, ako nije, onda Maribor jer imam osjecaj da bi sad to mnogo bolje izgledalo nego prosle godine, jer su uostalom i oni slabiji, a imaju i tesku krampu na klupi......
Ili Neftchi.... Koji jest ebeno dobro ekipa, pogotovo u napadu Wobay i onaj mescini da se preziva Canales... Uglavnom zapamtio sam ih protiv Partizana i Intera.... Al' bolje i oni nego Steaua i pogotovo Cesi...... mada su i oni bolji nego ebeni Izraelci... Koje ne mogu smisliti...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Samo da nam prva utakmica bude domaca.
Onda bi se i moglo nesto sa Mariborom ili Sherifom, ovi ostali ne daj Boze.

Onda bi se i moglo nesto sa Mariborom ili Sherifom, ovi ostali ne daj Boze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Budimo ljudi svi realni, outsideri smo koga god izvukli. Steaua bi nas jednostavno unistila kao sto su nas unistavali Izraelci, ne smatram da bi bilo puno bolje sa nasim prisutpom ni protiv Viktoria Plzen. Sto se tice Maribora, tu vec nas nebi ubili nogama, ali cisto sumnjam da smo za godinu dana naucili pa da bi ih sada prosli, dok za Sheriff nisam siguran koliko su napredovali/nazadovali u protekle dvije godine od kada smo zadnji put igrali sa njima no definitivno su nezgodni jer samo pogledat na njihov kamp je dovoljno; oni su tempirana mina. Neftchi, meni nepoznanica no prosle sezone su igrali u Evropa Ligi i ne mogu biti toliko losi pa da me ubijes. Azerbejdzan ulaze ogromne pare u fudbal u posljednje vrijeme i definitivno gledam na Neftchi sa istim pogledom kao i Sheriff, kao jednu vrstu tempirane mine.
Ono sto se i ja slazem jeste da nam prva utakmica mora biti domaca i tu zabiti gol i pokusati minimalno pobjediti i ici u totalni bunker u revansu. Smatram da ce biti tesko odigrati remi sa golovima u gostima, no ne kazem da je nemoguce. Tako jedino vidim nacin da prodjemo ovo drugo pretkolo.
Ono sto se i ja slazem jeste da nam prva utakmica mora biti domaca i tu zabiti gol i pokusati minimalno pobjediti i ici u totalni bunker u revansu. Smatram da ce biti tesko odigrati remi sa golovima u gostima, no ne kazem da je nemoguce. Tako jedino vidim nacin da prodjemo ovo drugo pretkolo.
ma steaua nam dolazi 100 % 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
puno vam sreće želim u žrijebu, i nadam se da će te dobiti ekipu koju će te moći izbaciti.
-
- Kontakt:
http://img577.imageshack.us/img577/2759/duks.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ko je zainteresovan za kupovinu, neka se javi u PP
ko je zainteresovan za kupovinu, neka se javi u PP
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Samo ne steaua i plzen ljudi bi nas osramotili strasno.
Nek nije Dinamo i Partizan, oni nebi stali dok nas nebi napunili do vrha. Potrosili smo nasu srecu, sad ce nam doci najgori moguci protivnik
NO PYRO NO PARTY
jednostavno sheriff bi bio ko hljeb, u odnosu na ove klubove, onda smo ih oizbacili i zapamtili su nas, oni ba nemaju ni navijace i mislim da bi njih i mogli izbaciti, a poslije sherifa mislim da bi i maribor bio solidan, ne kazem da bi prosli maribor ali da se igrati, samo nedaj boze plzen ili steaua molim te dragi boze samo nam daj Sheriff bit ce to dobro 

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Jel` ima prenos na OBN-u?
Lose ovo pravo. Steaua i Plzen mi se nikako ne svidjaju, isto vazi za Maribor dok Tiraspolce mogu nekako progutati, vec smo ih jednom izbacili.
Lose ovo pravo. Steaua i Plzen mi se nikako ne svidjaju, isto vazi za Maribor dok Tiraspolce mogu nekako progutati, vec smo ih jednom izbacili.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
izvukli smo maribor 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Jel bilo ono probno izvlacenje koga smo izvukli :p.
A ti bi mogo izvuc jedan ban zbog te zajebancije!old school je napisao/la:izvukli smo maribor

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ma pusti njegabhsport je napisao/la:A ti bi mogo izvuc jedan ban zbog te zajebancije!old school je napisao/la:izvukli smo maribor![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.