znam drug na koga si mislionele-BHF je napisao/la:Azarenka. <3anelbavarac je napisao/la: @nele-BHF Vika
Nego, možel' mi neko poslati SMS ukratko šta je bilo na pressu kad završi? Broj na PP.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ja mislim da jedan dio(vecinski) njegove plate ce dati sponzor Adidas ili neki drugi sponzor tako da ce Bayern ostati pri svojoj politici sto se novca tice u granicama normale....anelbavarac je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 44578.html" onclick="window.open(this.href);return false;Neutral je napisao/la:To je već realno, kakvih crnih 17 miliona.
pa ti vidi jel realno ili ne
Jedva čekam pripremne utakmice Bayerna 
ma jesu vala bili zasrali sa onim kolasincemeffe_sa je napisao/la:Usput GAL nam je izgleda završio karijeru
cojk im pustio da se par dana izgicaju a oni opleli citavu hevtu.
nema veze, pokusat cemo potegnut neke vezice da se taj ban skrati na mjesecni.
ak nista, pustice ga kad zamoli par nas sa dugim forumskim stazom.
e taj presing koji je, usput receno, bayernovo najjace oruzje, gvardo moze ispolirat do maksimuma.effe_sa je napisao/la:Može neke stvari poboljšat da budemo još veća mašina(ako opšte veća možemo biti) - poput presinga..
msm, ako ne moze gvardo, onda ne moze niko ziv.
zavisi koga odluci parkirat na klupu.effe_sa je napisao/la:Ali zato može i par stvari zasrat
ono, doveo je gocinja za kojeg ce napravit mjesta u udarnoj postavi, tako da ce neki od zlatnih momaka preselit na klupu.
jes al malo morgen. ako je on tvorac, sta su radili ostali? il mislis da kale i hopfner nemaju vazne uloge?Saurman je napisao/la:Čovjek kojeg pljuješ je tvorac ovog moćnog Bayerna
pa hopfner je doktor za finansije. hej, doktor.
u to cemo se uvjerit danas, tvelv o klok.moustapha je napisao/la:Ocekujem da je naucio njemacki bolje od Trapatonia
nego, bilo je krajnje vrijeme da te odvucemo sa pdf-a diskusije...
malo je falilo da bidne´musto: pola covjek - pola diskusija´.
a na koga si ti tak skroman?Omerbavarac je napisao/la:Ako mene pitate, ja ocekujem triple
zasto?Neutral je napisao/la:Jedva čekam pripremne utakmice Bayerna
ja to nikad ne gledam.
vazne su one koje imaju takmicarski karakter.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Definitivno imamo par padobranaca medju nasima, eto GAL je zavrsio karijeru, a ja da se pitam i Gerd bi je zavrsio radi ovih gluposti sto pise 
Stern des Südens
da li neko može reći od naših vrlih analitičara ako zna zašto JAVI MARTINEZ nije u prvoj postavi Španije jel to neka zahebancija ilipostoji debeli razlog ili delboj misli da je Buskec ili neko drugi bolji od našeg JAVIJA...
Ako misli brko da je bolji niko mu nista ne moze prigovoriti .Iako sa neutralne strane Javi je igračina i po i ni meni nije jasno zasto ne igra .bajern100 je napisao/la:da li neko može reći od naših vrlih analitičara ako zna zašto JAVI MARTINEZ nije u prvoj postavi Španije jel to neka zahebancija ilipostoji debeli razlog ili delboj misli da je Buskec ili neko drugi bolji od našeg JAVIJA...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pazi, svako ima svoje misljenje glede nekih stvari u i oko Bayerna, tako da to sto kolega @Gerd pise je koliko toliko razumno i ne moze se svrstati u epitet padobranca.proFCB je napisao/la:Definitivno imamo par padobranaca medju nasima, eto GAL je zavrsio karijeru, a ja da se pitam i Gerd bi je zavrsio radi ovih gluposti sto pise
@Klare: pohlepa je cudo, a jos kad u to svrstas mene kao jednog cistokrvnog Bosanca bude ti sve jasno.
Inace, Pep cijelim putem do Munchena ucio Njemacki, da sto spremniji doceka preskonferenciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jako interesantna stvar, naime dok Javi nema mjesta u Španiji njegov back up Gustavo igra u prvih 11 Brazila, e sad ko lud ko zbunjenbajern100 je napisao/la:da li neko može reći od naših vrlih analitičara ako zna zašto JAVI MARTINEZ nije u prvoj postavi Španije jel to neka zahebancija ilipostoji debeli razlog ili delboj misli da je Buskec ili neko drugi bolji od našeg JAVIJA...
No, svaki trener politika za sebe, nama bavarcima je to malo čudno, iskreno ja i dalje ne vidim šta ljudi vide u Busquets-a vrijedno.
MIA SAN MIA!!!
- anelbavarac
- Kontakt:

Jos malo...
- GazijaKalesija
- Kontakt:
U tom Busquetsu većina nas običnih gledatelja ništa ne vidi, pa Heynckes izjavi da je uz Schweinsteigera najbolji zadnji vezni na svijetu
Iako mislim, da u Španiji igra više zbog uigranosti sa Xavijem i Iniestom, nego zbog toga što je bolji od Martineza 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- schweinsteiger
- Kontakt:
- moustapha
- Kontakt:
Hajd nek neko napise osvrt kad zavrsi. Ne mogu trenutno pratiti ovo live.
#divovi
Kaze da je dosao u Bayern kako bi sa igracima ispisao historiju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Joj pepa Poliglote sto parla jezike,jos Bosanski da nauci i Halal mu pita.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Guardiola : "Jupp Heynckes did a great job here. I will change a few things but I want to keep the team's high level"
Guardiola: "When Bayern call you, it's an honour. I am here because of this team and the club's history"
Guardiola : "I need a bit more time to get to know the Bundesliga. But I watched a lot of Bayern matches ."
Guardiola :" I Watched All Bayern's Games Last Season !! ".
Matthias Sammer welcomes new coach Guardiola: "It's a great joy for me and for Pep"
Guardiola"I have to live with the fact that Bayern have won the treble. There is always pressure on the coach"
Uli Hoeneß: "I visited Pep's apartment in New York and after we spoke for five minutes, I knew he was the right man for the job"
Guardiola: "When Bayern call you, it's an honour. I am here because of this team and the club's history"
Guardiola : "I need a bit more time to get to know the Bundesliga. But I watched a lot of Bayern matches ."
Guardiola :" I Watched All Bayern's Games Last Season !! ".
Matthias Sammer welcomes new coach Guardiola: "It's a great joy for me and for Pep"
Guardiola"I have to live with the fact that Bayern have won the treble. There is always pressure on the coach"
Uli Hoeneß: "I visited Pep's apartment in New York and after we spoke for five minutes, I knew he was the right man for the job"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
"Ich muss mich den Spielern anpassen. Ich sehe die Qualitäten der Spieler und werde dann meine Entscheidung treffen. Die Spieler in Barcelona sind anders als die Spieler bei Bayern. Das System ist egal."
Najvaznija izjava na pressici svakako
Najvaznija izjava na pressici svakako
- anelbavarac
- Kontakt:
Hvala svima što ste došli, izvinjavam se zbog lošeg njemačkog, portudiću se da u narednom periodu do početka sezone što bolje savladam jezik.“, rekao je Guardiola koji je poslednjih mjeseci intenzivno ucio njemacki.
„Privukli su me igrači, istorija kluba. To je jedan od najvećih klubova u Evropi, uprava kluba jasno zna šta želi, ima jasne ciljeve.“
Bila mi je potrebna promjena novi izazov, Bayern mi je to pružio. Bayern nudi veliki pritisak koji i sad osjećam, koji sam osjećao i u Barceloni. Preuzimam tim koji je odigrao nevjerovatnu sezonu, koji je osvojio tri titule. Moj cilj je da pobjeđujemo, igramo dobro i nastavimo sa uspjesima.“, rekao je Guardiola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.