Ma i sam si na nasoj temi napisao da imas suhvu za Makabi. E recimo ja od njih bas strahujem. Sve ostalo cu nekako i pregrmit, al jevreje nikako.nime_tm87 je napisao/la:Ma ne strahujemo ljudi sta vam je. Ovo je cisto navijacka nervoza. Koga god da dobijemo, dobicemo i igracemo, a da se nekoga bojimo nema potrebe ni logike to je FUDBAL i uz dobar pristup niko nas nece nakantati, ako od toga strahujete, bicemo tvrd orah i za seltik i za makabi ma za sve! Samo neka izvuce vise frajer, poludicu
BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Dobro sad oni su posebna prica.... ne bojim ih se koliko bi to bio odvratan duel sa ogavnim jevrejima... valja tamo ici u pm, ni ja nebi mogao preboliti da njih dobijemo, ali necemo ako Bog daexbabilon je napisao/la:Ma i sam si na nasoj temi napisao da imas suhvu za Makabi. E recimo ja od njih bas strahujem. Sve ostalo cu nekako i pregrmit, al jevreje nikako.nime_tm87 je napisao/la:Ma ne strahujemo ljudi sta vam je. Ovo je cisto navijacka nervoza. Koga god da dobijemo, dobicemo i igracemo, a da se nekoga bojimo nema potrebe ni logike to je FUDBAL i uz dobar pristup niko nas nece nakantati, ako od toga strahujete, bicemo tvrd orah i za seltik i za makabi ma za sve! Samo neka izvuce vise frajer, poludicu
Nije..........werly je napisao/la:jeli siroki nositelj u drugom pretkolu?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Za Želju je najbolje izvući Ekranas, to je jedini klub od nositelja u ligi prvaka koji je stvarno slab i od kojega bi, čast njima na naslovu u Litvi, bilo sramota ispast. Svi ostali su favoriti protiv Želje, pa čak i Helsinki i slične ekipe.
Sarajevu i Zrinjskom bi u prvom pretkolu naravno najbolje bilo za igrati sa predstavnicima San Marina ili Andore, te Velsa ili Farskih Otoka, no bili kako bilo, favoriti su u svakom slučaju i poželjno je da ne zapadnu sa Irtyshom iz Pavlodara jer je na drugom kraju svijeta, a uz to su solidna ekipa. Što se tiče drugog pretkola Europske lige, Sarajevo je nositelj i najbolje bi bilo izbjeći Azerbejdžanske ekipe, jer su daleko, a i igraju solidno. Od ostalih većina ekipa je tu negdje, niti su pretjerano jaki, niti pretjerano loši, tj. igrom kao protiv Levskog i Zete u prvoj utakmici bi se svaki trebao proći, a igrom kao protiv Zete u uzvratu bi se skoro od svakog moglo i ispasti.
Što se tiče Zrinjskog i Širokog, najbolje bi im bilo igrati protiv Svetog Patrika ili Hajduka, jer bi se njegovim skalpom moglo postati i nositelj u 3. pretkolu, a nije nimalo nemoguće nadigrati Hajduka.
Sarajevu i Zrinjskom bi u prvom pretkolu naravno najbolje bilo za igrati sa predstavnicima San Marina ili Andore, te Velsa ili Farskih Otoka, no bili kako bilo, favoriti su u svakom slučaju i poželjno je da ne zapadnu sa Irtyshom iz Pavlodara jer je na drugom kraju svijeta, a uz to su solidna ekipa. Što se tiče drugog pretkola Europske lige, Sarajevo je nositelj i najbolje bi bilo izbjeći Azerbejdžanske ekipe, jer su daleko, a i igraju solidno. Od ostalih većina ekipa je tu negdje, niti su pretjerano jaki, niti pretjerano loši, tj. igrom kao protiv Levskog i Zete u prvoj utakmici bi se svaki trebao proći, a igrom kao protiv Zete u uzvratu bi se skoro od svakog moglo i ispasti.
Što se tiče Zrinjskog i Širokog, najbolje bi im bilo igrati protiv Svetog Patrika ili Hajduka, jer bi se njegovim skalpom moglo postati i nositelj u 3. pretkolu, a nije nimalo nemoguće nadigrati Hajduka.
i naravno Galion je tu kao i uvijek, najčešći kad se izvlači EuropaGalion je napisao/la:Za Želju je najbolje izvući Ekranas, to je jedini klub od nositelja u ligi prvaka koji je stvarno slab i od kojega bi, čast njima na naslovu u Litvi, bilo sramota ispast. Svi ostali su favoriti protiv Želje, pa čak i Helsinki i slične ekipe.

naleti češće pobro

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sarajevo uz malo sreće u izvlačenju može najmanje do 3 pretkola i to je s obzirom da smo nosioci u prvom i drugom realno...komšijama će trebati puno više sreće jer im je prostor sužen i nosioci su većinom puno jače ekipe osim možda Ekranesa i Tbilsija, ja mislim da će to ipak biti Steaua
@Kevine šta ću kad obožavam ova pretkola, pa moram komentirati
A pratim ja stalno forum, samo nemam šta za napisati

A pratim ja stalno forum, samo nemam šta za napisati

Zelji bi najbolje bil oda izvuku Sheriff ili Neftchi. Mozda ne bi prosli, ali ne bi se osramotili kao sto bi to bilo protiv Plzena ili Steaue.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako izvuku Steauu dobili bi protivnika koji ih nece deklasirat rezultatom vec ce ih ponizavat na terenu, ta negativna energija ce se prenijet i na publiku. Takvi su Rumuni. Viktoria Plzen je po meni najgore rjesenje, najjaci tim od svih ovih, igrali su fantasticno u ligi. Maribor od prosle godine je samo za eventualni revans izmedju navijaca
Mislim da ne bi Zeljo nista posebno napravio, osim izvukao realan poraz. Sheriffa su dobili nedavno, ne vidim zasto ne bi i sad, nisu oni nesto jaki, osciliraju u igrama cesto. Neftchi je za*eban klub, puno se ulaze, a + sto je daleko, mislim da rezultatski bi mozda bio medju boljim opcijama.
Definitivno je najlaksi protivnik, ako se tako moze nazvati, Sheriff, valjda sreca ovaj put ne okrene ledja
Sretno Sarajevu i Zelji u zdrijebu

Definitivno je najlaksi protivnik, ako se tako moze nazvati, Sheriff, valjda sreca ovaj put ne okrene ledja

SAMO ČELIK !
Moze i serif, i neftchi i maribor, ali koji smo mi baksuzi... hmmm
Ako Bog da Sherif neka bude ili maribor
Dobra je grupa kakva je mogla biti, realno
Ako Bog da Sherif neka bude ili maribor
Dobra je grupa kakva je mogla biti, realno
kad ce se znat grupe za pretkola Europske lige?
Steaua, Vikotorija, Maribor, Sherif, Nefchi.
Sherif ili Nefchi

Sherif ili Nefchi

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zar ima to za ELKevin je napisao/la:kad ce se znat grupe za pretkola Europske lige?
mislim da ima..krmak je napisao/la:zar ima to za ELKevin je napisao/la:kad ce se znat grupe za pretkola Europske lige?
Ja mislim da se to zna nakon izvlacenja za LP.Kevin je napisao/la:mislim da ima..krmak je napisao/la:zar ima to za ELKevin je napisao/la:kad ce se znat grupe za pretkola Europske lige?
SAMO ČELIK !
Viole ili Sheriff....mozda i Neftchi,ali nije on toliko slab koliko izgleda...
Bosanski baksuzluk: kad dobijemo Plzena
Bosanski baksuzluk: kad dobijemo Plzena

Čemu priželjkivanje Maribora? Najbolja opcija vam je Sheriff, sa ostalim nemate šanse.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Svih pet je ispred Željezničara u ovom trenutku.Steaua i Plzen su toliko jaki da bi Želji i navijačima zgadili fudbal. Potpuno je nerealno očekivati prolaz protiv ove dvije ekipe. Maribor je također veliki favorit, ali bi dosta teže izbacili Želju nego poršli put. NEftchi je prepuna dobrih internacionalaca (Brazilaca) i nisu lagan zalogaj. Znaju igrati fudbala i to su pokazali protiv Partizana. Sherif je dosta promjenio ekipu i od njih ne znam šta očekivati. Ali realno ŽEljezničar je u podređenom položaju i tako treba da se postavi. NE da taktika ide u smjeru za gol više, jer Željo nema genijalaca u timu koji će odlučiti tekmu, već se postaviti čvrsto i igrat na nulu ako treba. One glupe izjave Žuje da su šanse protiv Maribora 50:50, ako se dobro sjećam su se obile o glavu. Bez euforije se nešto može napraviti, ali relano naša liga je preslaba i svake godine sve slabija.ŽElji sretni u žrijebu, ali ne očekujem puno od naših predstavnika.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Hocel ko prenositi zdrijeb?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
bit' ce na http://www.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false; 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.