nisam to znao... e moji pistonsi danas bi harali... onda su sa Valasima, Hamiltonom, Bilapsom bili timcina uz jednog Karmela ili Vejda i danas bi harali... a tada bi uzeli bar još 2-3 titule...MaGiCa je napisao/la:DANTES je napisao/la:neutral sve je tačno sem vejda... on je stariji...
Jeste stariji, ali je bio u toj draft klasi.
http://en.wikipedia.org/wiki/2003_NBA_Draft" onclick="window.open(this.href);return false;
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sirovina. Što ne znači da nam ne treba jedan takav. On i Raško bi bili najludji centarski tandem u Evropi.Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kada se on spomene odmah se sjetim tog klipa![]()
AKO IMA CERKU I NJU CU DA K....!!!

Smoke Weed Everyday!
neće igrati zajedno... ako darko dođe ode raško
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kakve veze imaju njih dvojica?
Zašto bi išao? Nemamo mi više centara, i Braun i Samardžiski su otišli, moramo imati dvojicu barem.DANTES je napisao/la:neće igrati zajedno... ako darko dođe ode raško
Smoke Weed Everyday!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHDANTES je napisao/la:neće igrati zajedno... ako darko dođe ode raško

Ja sam siguran da je sa Darkom sve sredjeno samo Cova ceka koju sedmicu da se smiri pa da on smekerski to objavi, zato je i bio onako ostar demant.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Raško dominira. Zvezda sam dosta puta gledao ove sezone i Raško je bio skoro u svakoj utakmici sjajan.
Rasko i Darko bi bili savrsen tandem! Jos ima dodati jednog igraca koji pokriva i 4 i 5, plus Savovic i Mitrovic i to je super centarska linija. 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Amerikanac,Blejk Šilb(Blake Schilb) 29,201 krilo je potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom.
Prethodnu sezonu igrao za Francuski Šalon,u Evroligi 15.5 poena,4.6 skokova,4 asistencije,a u francuskom šampionatu 15.5 poena,4.4 skoka,5.2 asistencije.....
Čović se izgleda baš užurbano priprema da nas skine sa trona...sledeće sezone,ili pak one tamo

Prethodnu sezonu igrao za Francuski Šalon,u Evroligi 15.5 poena,4.6 skokova,4 asistencije,a u francuskom šampionatu 15.5 poena,4.4 skoka,5.2 asistencije.....
Čović se izgleda baš užurbano priprema da nas skine sa trona...sledeće sezone,ili pak one tamo

Mens sana in corpore sano.
Ovaj Amer je prestrasan po reputaciji koju ima
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Cilj je osvojiti nešto u sljedeće tri sezone, zato svi potpisuju na 3 godine.djoleprijedor je napisao/la:Amerikanac,Blejk Šilb(Blake Schilb) 29,201 krilo je potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom.
Čović se izgleda baš užurbano priprema da nas skine sa trona...sledeće sezone,ili pak one tamo![]()

- djoleprijedor
- Kontakt:
E ako je tako,dabogda onda svaki produžio ugovor na još tri sezone,po isteku važećegbraoolyo je napisao/la:Cilj je osvojiti nešto u sljedeće tri sezone, zato svi potpisuju na 3 godine.djoleprijedor je napisao/la:Amerikanac,Blejk Šilb(Blake Schilb) 29,201 krilo je potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom.
Čović se izgleda baš užurbano priprema da nas skine sa trona...sledeće sezone,ili pak one tamo![]()

- alan_kardec
- Kontakt:
dobro bolan, znamo da si grobar, šta smaraš više. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Haj moram vas malo...u "duhu" Duleta i Čovića 

Mi smo vec osvojili nesto (kup), sad smo mirni 6-7 godina 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Pa to je to...2006..2013...nastavi nizzeskeva je napisao/la:Mi smo vec osvojili nesto (kup), sad smo mirni 6-7 godina

-
- Kontakt:
Kako moji izvori kažu Darko dolazi,Igor odlazi.
Mislim da ce Igor otici u penziju samo u ekstremnoj situaciji, ako ce mu ona povreda zahtjevati vise mjeseci pauziranja. A ako se oporavio mislim da ce odigrati jos jednu sezonu.
Gostujući u emisiji „Zona pres“, poznati košarkaški menadžer, Miško Ražnatović, odao je informaciju koja će sigurno mnogo obradovati sve navijače Crvene zvezde. Naime, on je potvrdio da će crveno-beli dres i naredne sezone nositi Marko Simonović, Boris Savović i Raško Katić.
Kao realna pojacanja Zvezde u narednoj sezoni pominju se Aleksandrov, Miljenovic i Dangubic.
Kao realna pojacanja Zvezde u narednoj sezoni pominju se Aleksandrov, Miljenovic i Dangubic.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
ja čuo juče hoćemo da dovedemo i konjsku glavu Mačvana. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.