U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ciza
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la ciza » 23 jun 2013, 23:51

Miske10 je napisao/la:
ciza je napisao/la:ma sta je bitno ko je pravio selakciju i da je vlado koga bi mogao zvat,koji su to igraci koji su prekaljeni i kvalitetni,da jesu do sad bi se plasirali na neko prvenstvo
Ako i nema kvaliteta mora biti srca.Gledao sam utakmicu protiv Austrije u kvalifikacijama,pa to je najveca bruka koju sam u zivotu vidio,neozbiljnost,nezainteresovanost,nonsalantnost.Ja da sam im bio selektor vecina njih bi odmah poslije utakmice isla kuci,a ja kao selektor podnio ostavku i napisao javno izvinjenje svim gradjanima BiH.
ako su ovi pravi reprezent proizvodnje nasih omladinskih skola u klubovima,onda nam je buducnost crna i za A tim,
i sad za koju godinu akd budu nosioci igrae klubova u ligi bice prica zasto niko nece da plati ovakve klasne igrace

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jun 2013, 00:13

ehoraje je napisao/la:Jedan od mozda najvecih blamova neke nase selekcije i ti nama pricas neke bajke ,formacije ko je na lijevoj ,a ko u sredini,bolan ne bio imati igraca vise i primiti cetiri gola!!!!!!!!!,Nijedan igrac osim Bajica nije zasluzio da se spomene ,a pogotovu njihov sef iz Sirokog Briga!!!!!
danas je šef bio Jagodić..ako nisi znao..Toni je vodio ekipu u Austriji, popušio sve 3 i to je njegov poraz i vjerojatno više neće biti ni selektor, a što je savez odlučio poslati tu istu repku u Tursku sa par novih imena koje je pozvao Jagodić, za to nije Karačić kriv..

ionako je ovo bezze turnir..kakve su to igre gdje ih FIFA ili UEFA ne proglašava službenima i klubovi ne puštaju igrače da nastupaju tu..a cilj ovih U19 repki pa i U21 je profiliranje i filtriranje igrača za U21 odnosno A selekciju tako da je rezultat najmanje bitan..nek od ovih 3-4 budu u A selekciji na kraju to je ogroman uspjeh..

ovo protiv turske je bruka..kuzim da te netko moze napuniti sa 11 na 11, ali da te netko puni sa igračem manje to mi ne ide u glavu nikako..a pored toga nisi niti jednom ozbiljno zaprijetio..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 24 jun 2013, 00:18

Problem kod vas je što uvijek sve ocjenjujete isključivo iz perspektive ostvarenog rezultata a ne samog procesa. U ovim mlađim reprezentacijama glavni je cilj afirmisati i proizvesti igrače za A reprezentaciju a ne isključivo rezultat. Pa i sam rezultat jedne utakmice po prirodi ništa ne mora da znači, koliko stanje i način na koji su stvari odvijale na terenu.

Sasvim logično je da Jagodić preuzme reprezentaciju na Mediteranskim igrama u kojoj se nalaze igrači koji će brzo zakucati na vrata U-21 reprezentacije, pa i bez obzira na objektivne mogućnosti ostvarivanja eventualno dobrog rezultata. Tim prije jer ovo nije naročio bitno takmičnje. To je normalna praksa, da navedem slučaj recimo sa mladom selekcijom Španije - trener Julen Lopetegui je prije nepunih heftu dana osvojio Evropsko prvenstvo u Izraelu, uspjeh praktično nije ni prenoćio, a on je preuzeo U-20 selekciju na SP u Turskoj. Također, instrukcija fudbalskog saveza je da trener omladinske selekcije bude u isto vrijeme i trener neke od ekipa u ligi. Niko od vas na forumu ne može poznavati situaciju bolje od jednog recimo Karačića i Ušćuplića - trenera dvije od tri najuspješnije ekipe u juniorskoj ligi. Sjećam se nedavno kad ste se ovdje prepucavali (kad je @Kevin branio Karačića), kad se u nekom trenutku ubaci neki lik što se nasra po Karačiću zato što je zvao po tri igrača Sarajeva, Želje i Širokog Brijega i na kraju utvrdi da je trebao zvat neka 4 igrača Gradine. Gradine koja je imala 3x manje bodova nego svaka od tih ekipa. Ljudi su jednostavno zvali najbolje što su imali u ligi, zapravo sve što i vrijedi dolazi iz ove tri ekipe, al jok - ovdje je svako trener. Također dosta je igrača probano u pripremnim utakmicama pred Austriju, izabrani su najbolji. Malo objektivnosti vam ne bi škodilo pogotovo ako ne znate razloge zašto neki igrači nisu pozvani (Hajtić ili Bajić npr).

Pregledao sam sve tri utakmice. Protiv Maroka, protivnik je jednostavno bio kvalitetniji i zasluženo dobio. Protiv Albanije smo odigrali jako dobro u pojedinim periodima utakmice ali dokrajčili su nas prekidi. Večeras nas je najverovatnije umor i potrošenost spriječio da se borimo za medalju. Dva gola smo primili praktično iz slobodnjaka i na kraju jedan poslije kontre kad smo pokušali horuk na gol Turaka. Znači odigrali smo sasvim solidno, imali smo, mogu reći solidne šanse da završimo u polufinalu. Po mojoj ocjeni sasvim pristojno odigrano takmičenje ekipe sastavljene iz naše lige. Ovi igrači će se nastavit razvijat i neki će sigurno zaigrat za U21 reprezentaciju. Ako ništa, sad Jagodić zna na čemu je sa ovim mlađim igračima i nije zalud tračio vrijeme niti je nešto izgubio vodeći ovu ekipu. Također, apsloutno ni po čemu ne mora značit da bi (ne)pozivanje dva ili tri igrača promijenilo situaciju po pitanju krajnjeg rezultata al znam da mnogi to teško provare.

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 24 jun 2013, 00:25

Kevin je napisao/la:po kojim kriterijima je ovaj Ćiva tu? lik veze nema
a i ovaj Sadiković je kao neki veznjak neprimjetan..ništa ne radi
Kad vidim ovog Čivu kako se vuče, isto patuljak zdepasti, isto babetina neka, i on ce u Fortunu, je li te stid spomenut se u kontekstu jednog Bundesligasa!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2013, 00:28

Spustite se malo na zemlju. Ovo je odraz nase lige, vama nesto kao cudno, a prvak nam svake godine prima ovoliki broj golova(i ovo nije uopste provokacija). Bez jake i kvalitetne lige nema jake i kvalitetne mlade pa kasnije i A reprezentacije.

I da, mi kao neka velesila nismo navikli na ovo, de malo dodjite sebi ako vec kome drugom nemate.
Celik!3,2,2.

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 24 jun 2013, 00:33

Kevin je napisao/la:
ehoraje je napisao/la:Jedan od mozda najvecih blamova neke nase selekcije i ti nama pricas neke bajke ,formacije ko je na lijevoj ,a ko u sredini,bolan ne bio imati igraca vise i primiti cetiri gola!!!!!!!!!,Nijedan igrac osim Bajica nije zasluzio da se spomene ,a pogotovu njihov sef iz Sirokog Briga!!!!!
danas je šef bio Jagodić..ako nisi znao..Toni je vodio ekipu u Austriji, popušio sve 3 i to je njegov poraz i vjerojatno više neće biti ni selektor, a što je savez odlučio poslati tu istu repku u Tursku sa par novih imena koje je pozvao Jagodić, za to nije Karačić kriv..
Izvini ali nisi upravu sto se ovoga tice, Karacic je kroz godinu "selektirao" ove momke koji su prosli prvi krug kvala, dok su se obrukali u elitnom krugu koji je nedavno zavrsio, i logicno je bilo da se pozove 90% isti sastav da pokusa isprati gorak okus iz eltinog kruga, jer koliko toliko je ako se moze reci uigran, igraci se poznaju, nije mu mozda bilo logike sada zvati neke igrace koji nikad nisu nastupili. kad je vec pojeo ****, nek ga pojede do kraja da izvinete, mozda je ovaj turinr mogao pokazati da je ono bilo samo los dan dva u elitnom krugu, ali ne, ovaj turnir je pokazao da je Karacic totalno promasio sa izborom igraca i treba da snosi posljedice, jer je ovo sve njegovo djelo i rezultat njegovog rada, NAŽALOST!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jun 2013, 00:34

StevieM je napisao/la:Problem kod vas je što uvijek sve ocjenjujete isključivo iz perspektive ostvarenog rezultata a ne samog procesa. U ovim mlađim reprezentacijama glavni je cilj afirmisati i proizvesti igrače za A reprezentaciju a ne isključivo rezultat. Pa i sam rezultat jedne utakmice po prirodi ništa ne mora da znači, koliko stanje i način na koji su stvari odvijale na terenu.

Sasvim logično je da Jagodić preuzme reprezentaciju na Mediteranskim igrama u kojoj se nalaze igrači koji će brzo zakucati na vrata U-21 reprezentacije, pa i bez obzira na objektivne mogućnosti ostvarivanja eventualno dobrog rezultata. Tim prije jer ovo nije naročio bitno takmičnje. To je normalna praksa, da navedem slučaj recimo sa mladom selekcijom Španije - trener Julen Lopetegui je prije nepunih heftu dana osvojio Evropsko prvenstvo u Izraelu, uspjeh praktično nije ni prenoćio, a on je preuzeo U-20 selekciju na SP u Turskoj. Također, instrukcija fudbalskog saveza je da trener omladinske selekcije bude u isto vrijeme i trener neke od ekipa u ligi. Niko od vas na forumu ne može poznavati situaciju bolje od jednog recimo Karačića i Ušćuplića - trenera dvije od tri najuspješnije ekipe u juniorskoj ligi. Sjećam se nedavno kad ste se ovdje prepucavali (kad je @Kevin branio Karačića), kad se u nekom trenutku ubaci neki lik što se nasra po Karačiću zato što je zvao po tri igrača Sarajeva, Želje i Širokog Brijega i na kraju utvrdi da je trebao zvat neka 4 igrača Gradine. Gradine koja je imala 3x manje bodova nego svaka od tih ekipa. Ljudi su jednostavno zvali najbolje što su imali u ligi, zapravo sve što i vrijedi dolazi iz ove tri ekipe, al jok - ovdje je svako trener. Također dosta je igrača probano u pripremnim utakmicama pred Austriju, izabrani su najbolji. Malo objektivnosti vam ne bi škodilo pogotovo ako ne znate razloge zašto neki igrači nisu pozvani (Hajtić ili Bajić npr).

Pregledao sam sve tri utakmice. Protiv Maroka, protivnik je jednostavno bio kvalitetniji i zasluženo dobio. Protiv Albanije smo odigrali jako dobro u pojedinim periodima utakmice ali dokrajčili su nas prekidi. Večeras nas je najverovatnije umor i potrošenost spriječio da se borimo za medalju. Dva gola smo primili praktično iz slobodnjaka i na kraju jedan poslije kontre kad smo pokušali horuk na gol Turaka. Znači odigrali smo sasvim solidno, imali smo, mogu reći solidne šanse da završimo u polufinalu. Po mojoj ocjeni sasvim pristojno odigrano takmičenje ekipe sastavljene iz naše lige. Ovi igrači će se nastavit razvijat i neki će sigurno zaigrat za U21 reprezentaciju. Ako ništa, sad Jagodić zna na čemu je sa ovim mlađim igračima i nije zalud tračio vrijeme niti je nešto izgubio vodeći ovu ekipu. Također, apsloutno ni po čemu ne mora značit da bi (ne)pozivanje dva ili tri igrača promijenilo situaciju po pitanju krajnjeg rezultata al znam da mnogi to teško provare.
odličan post!
sasvim jasan primjer je ovaj Hodžič kojeg se hvali na sva usta..Liverpool ovo ono, ma drama..talenat stoljeća..i evo ništa nije pokazao, bolji ovaj Bajić..a recimo da njega kojim slučajem se nije pozvalo ovdje bi se javilo 100 željinih fanova i pljuvalo bi i Karačić i Jagodića što mega talenat nije pozvan..ko će to znat..možda od ovih momaka na kraju bude 5-6 A reprezentativaca ali ovako oni kako ekipa mozda ne funkcioniraju najbolje..ko ce to znat..a ja vjerujem da tu Karačić ili bilo koji drugi trener , pa eo i jagodić ne bira kako on hoće..to se dogovorno radi..skupa...filtrira se, gleda se tko može, ko nije povrijeđen, ko je istrošen..majka mu stara pa zar postoji koji trener da ne želi nešto osvojiti ili pobjeđivati..i jagodić i karačić ili bilo koji drugi najbolje znaju ko koliko može, tko hoće, tko želi a tko ne želi igrati..samo što mi ovako sa strane gledajući dobivamo neke desete utiske o nečemu i pravimo se trenerima..

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 24 jun 2013, 00:38

Kevin je napisao/la:
StevieM je napisao/la:Problem kod vas je što uvijek sve ocjenjujete isključivo iz perspektive ostvarenog rezultata a ne samog procesa. U ovim mlađim reprezentacijama glavni je cilj afirmisati i proizvesti igrače za A reprezentaciju a ne isključivo rezultat. Pa i sam rezultat jedne utakmice po prirodi ništa ne mora da znači, koliko stanje i način na koji su stvari odvijale na terenu.

odličan post!
sasvim jasan primjer je ovaj Hodžič kojeg se hvali na sva usta..Liverpool ovo ono, ma drama..talenat stoljeća..i evo ništa nije pokazao, bolji ovaj Bajić..a recimo da njega kojim slučajem se nije pozvalo ovdje bi se javilo 100 željinih fanova i pljuvalo bi i Karačić i Jagodića što mega talenat nije pozvan..ko će to znat..možda od ovih momaka na kraju bude 5-6 A reprezentativaca ali ovako oni kako ekipa mozda ne funkcioniraju najbolje..ko ce to znat..a ja vjerujem da tu Karačić ili bilo koji drugi trener , pa eo i jagodić ne bira kako on hoće..to se dogovorno radi..skupa...filtrira se, gleda se tko može, ko nije povrijeđen, ko je istrošen..majka mu stara pa zar postoji koji trener da ne želi nešto osvojiti ili pobjeđivati..i jagodić i karačić ili bilo koji drugi najbolje znaju ko koliko može, tko hoće, tko želi a tko ne želi igrati..samo što mi ovako sa strane gledajući dobivamo neke desete utiske o nečemu i pravimo se trenerima..
Sve je to divno i krasno, ali shvatite da se i dalje poziv MOŽE KUPITI. To dovoljno govori, kraj priče.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jun 2013, 00:40

zrinjke je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Izvini ali nisi upravu sto se ovoga tice, Karacic je kroz godinu "selektirao" ove momke koji su prosli prvi krug kvala, dok su se obrukali u elitnom krugu koji je nedavno zavrsio, i logicno je bilo da se pozove 90% isti sastav da pokusa isprati gorak okus iz eltinog kruga, jer koliko toliko je ako se moze reci uigran, igraci se poznaju, nije mu mozda bilo logike sada zvati neke igrace koji nikad nisu nastupili. kad je vec pojeo ****, nek ga pojede do kraja da izvinete, mozda je ovaj turinr mogao pokazati da je ono bilo samo los dan dva u elitnom krugu, ali ne, ovaj turnir je pokazao da je Karacic totalno promasio sa izborom igraca i treba da snosi posljedice, jer je ovo sve njegovo djelo i rezultat njegovog rada, NAŽALOST!
momci su se obrukali samo protiv Austrije (ako se može nazvati bruka kad s igračem manje skoro cijelu utakmicu igraš sa igračem manje protiv selekcije koja ima jednu od najboljih i najjačih škola) a nikako protiv Francuske ili Švedske..
dalje, kako je logično to što govoriš kad je bilo pozvano još par imena koji su odbili igrati? onda to nije više taj isti tim? i što bi to bilo logično, meni je logičnije da isprobaju neke nove (što je očito i bio cilj samo što su ovi odbili igrat ili su im klubovi zabranili)..e sad jel promašio ili nije to će vrijeme pokazat..

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 24 jun 2013, 00:40

Ja sam siguran milion posto da kad bi neko normalan napravio selekciju u-19 Premijer lige protiv ovih levata da bi ih ovi momci koji nikada nisu imali šansu da zaigraju za repku razvalili minimalno 4 razlike.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 24 jun 2013, 00:45

AllGunsBlazing je napisao/la:Spustite se malo na zemlju. Ovo je odraz nase lige, vama nesto kao cudno, a prvak nam svake godine prima ovoliki broj golova(i ovo nije uopste provokacija). Bez jake i kvalitetne lige nema jake i kvalitetne mlade pa kasnije i A reprezentacije.

I da, mi kao neka velesila nismo navikli na ovo, de malo dodjite sebi ako vec kome drugom nemate.
To je to.

btw. ove meditarnske igre ce bit' vise nego uspjesne ako barem 1 igrac u dogledno vrijeme pozvan za U21.. ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jun 2013, 00:49

@kvalitet Zar se to isto ne moze u A reprezentaciji?

Smijesna prica, pravite filozofiju od necaga gdje nije bitan rezultat. Jos jednom : nije bitan. Bitno je jedino da ti prepoznas i napravis jednog, mozda dva, eventualno ako imas nevjerovatne srece tri graca za seniorski tim od ovih momaka jednog dana i ti si uradio svoj posao. Ovdje ne bi trebalo traziti i gledati tko moze od njih napraviti nekakav rezultat na nekim nebitnim mediteranskim igrama, nego bi tebi trebalo ovo reci tko bi mogao biti igrac od ovih mladica i trebalo bi ti reci gdje se nalazi rad nasih klubova s mladim igracima na ljestvici u odnosu na druge drzave i sta ti mozes napraviti da to promijenis i koliko je jos puta ostalo pred tobom. Ali, posto je cijela drzava naopaka, sto bi narod na ovo gledao ispravno...

Ako netko misli da ima nekih 11 drugih hipertalentiranih igraca koji mogu zamijeniti ove koji su veceras igrali ili da su narocito bolji na svakoj od pozicija, a da ih se Karacic, Jagodic ili netko deseti nije sjetio, grdno se vara.
Druga stvar, takodjer je nezahvalno pricati o ovim stvarima sa strane, izvana, svi koketiraju i izbacuju nekakva imena, mahom nedokazani ''stranjski'' talenti (dobar primjer ovaj Liverpoolovac koji se kao Mesija zazivao pa ispao flop, ocekivano) ili imena momaka iz klubova jos nize na tablici, a nitko ama bas nikakve veze s nogometom nema niti su vidjeli ih na djelu ni poznaju sta mogu u odnosu na druge. Jagodic, Karacic i ostali koji poznaju te momke i pozivaju makar znaju situaciju i rade taj posao za zivot i valjda znaju odabrati tko moze (unutar BH okvira) i kad moze, te sto ovaj ili onaj nije dobio poziv, a to sto se sa njima jednostavno dobro ne radi i sto je ovakav rezultat upravo odraz rada s tim mladicima po klubovima u BH ti samo govori koliko jos imas posla pred sobom i gdje se BH nogomet nalazi kad izostavis trenutacne rezultate A selekcije (a i tu se vrlo lako moze reci da je pola okosnice ekipe odgojeno vani bez ikakve sumnje), a tu tebi Mourinho pod paskom Fergusona nece ama bas nista promijeniti dok klubovi sami ne promijene metodologiju odgoja mladih talenata i osiguraju im normalne uvjete za rad, jer bez svega toga je tebi dzaba da si talent na razini Messia, to nikad neces moci pokazati i ostvariti.
...Život za Široki...

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 24 jun 2013, 01:07

legenda reala je napisao/la:Ovaj turnir je još jednom pokazao ko je naš najveći talenat, a to je Armin Ćerimagić, samo da pozdravim MrMuscula ;) bez njega to nije ista reprezentacija
Onaj koji grije klupu u 2. Ligi Belgije?

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 24 jun 2013, 11:21

VanjaC je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ovaj turnir je još jednom pokazao ko je naš najveći talenat, a to je Armin Ćerimagić, samo da pozdravim MrMuscula ;) bez njega to nije ista reprezentacija
Onaj koji grije klupu u 2. Ligi Belgije?
Sva sreca pa smo ga imali u Austriji gdje se bas nazabijao golova 8-) .... Njegovi golovi su nam donijeli prolazak na EP ;) .... Cera nije los da se razumijemo, al' on nije ni na nivou recimo Bajica (kojeg je ona levatina izostavila sa spiska za Austriju) a kamoli nivou igraca Liverpoola Hodzica koji dobija wunderkid dozvolu koju ni Ronaldinho svojevremeno nije mogao dobiti kad je trebao preci u Arsenal.....

Nego skini potpis proslo je 7 dana.. . I vise.... :D :D
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 jun 2013, 11:40

zaboljisportuBiH je napisao/la:Mene samo jedno interesuje. Koja godišta su ovi Turci?
Zna li neko? Ima li negdje sastav i godišta igrača Turske ili Maroka recimo?

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 24 jun 2013, 19:45

ja mislim da su svi imali lazne pasose ,100%,sigurno imaju od 25/30 godina!!!haahaha

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 jun 2013, 09:45

ehoraje je napisao/la:ja mislim da su svi imali lazne pasose ,100%,sigurno imaju od 25/30 godina!!!haahaha
Ti smiješan jelde. Ismijavaš?Obično na ovim turnirima igraju igrači do 23 ili do 21 godine uz mogućnost par starijih. Ne vjerujem da je granica 19 godina jer bi to bilo presmiješno. Ali opet ko zna možda se nešto mijenjalo. Ako je tačno ovo što pretpostavljam onda to iz temelja mijenja mišljenje o ekipi i o igračima jer da imalo znaš nešto o sportu znao bi da je razlika od dvije tri godine u tim godinama ogromna

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 25 jun 2013, 09:54

Veselinović redovno prati i igre našeg nacionalnog tima i uvjeren je da ćemo se plasirati u Brazil.

"Reprezentacija igra vrhunski i mislim da nas samo čudo može zaustaviti na putu prema Brazilu", ističe Veselinović i na kraju dodaje.

"Napravio sam veliki iskorak u svojoj karijeri, a pravo da vam kažem, dolaskom u Plzen potajno se nadam i pozivu u mladu reprezentaciju. Svojim igrama i zalaganjem natjerat ću selektora da mi uputi poziv."

http://sportsport.ba/ino_fudbal/veselin ... bal/107749
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 jun 2013, 10:04

zaboljisportuBiH je napisao/la:
ehoraje je napisao/la:ja mislim da su svi imali lazne pasose ,100%,sigurno imaju od 25/30 godina!!!haahaha
Ti smiješan jelde. Ismijavaš?Obično na ovim turnirima igraju igrači do 23 ili do 21 godine uz mogućnost par starijih. Ne vjerujem da je granica 19 godina jer bi to bilo presmiješno. Ali opet ko zna možda se nešto mijenjalo. Ako je tačno ovo što pretpostavljam onda to iz temelja mijenja mišljenje o ekipi i o igračima jer da imalo znaš nešto o sportu znao bi da je razlika od dvije tri godine u tim godinama ogromna
Ja mislim i da je granica za mediteransku repku 23 godine
tako je bilo za prvu utakmicu kad je vodio Husref prosle godine i igro je Stanic iz Želje on je imao 23 godine tada i bilo je jos igraca sa 22 godine,ali mozda je doslo do izmjena sada

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 25 jun 2013, 12:09

samo su u19 reprezentacije dobile poziv, znam recimo da je albanija 100% dosla sa u19 ekipom. pa to bi bila nevidjena glupost poslati 4 godine mladju selekciju. mozda na sljedecim MI bude opet u23. ali ovdje se netreba vaditi sa time da su ostali stariji. i da su nasi mladji mogli su se malo vise truditi, jer pola golova sto su primili su bili amaterski primljeni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: fera, Google Adsense [Bot], Proximic i 32 gosta.