Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
sretan rođendan

Ljudi moje misljenje,ja takodjer mislim da Real nemoze be Xabia,Kurd je pojeo nasu sredinu u polufinalnim mecevima samim ti i Xabia samo budala moze suprotno tvrditi, njemu su 22/23 godine tako da ima veliki potencijal!!!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ne brani tebi neko da imas svoje misljenje, samo je ono pogresno u ovom slucaju 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja jednostavno volim kreativce,Xabi jeste WC an svojoj poziciji ,gotivim kad se brze igra on to nekako uspori,najvise mi svidja to sto ima dugu loptu,da je to Xabi od prije 4-5 godina nebi razmisljao ali vidjece se to kad sezona otpocne i kako se oporavio od operacije.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 23 jun 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Isco je ipak kostao 30 miliona eura.
Nije puno za njega ..
Nije puno za njega ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Khediru treba nabit nogom, čovek nije materijal za Real Madrid.
Nek je sretan najvecem majstoru ove igre!!!

Misliš da Gundogan nije kalibar za Real? Trenutno u RMD-u ima igrača od kojih je sigurno bolji na svojoj poziciji. Uostalom, dokazao je to u utakmicama protiv Reala u CL, posebno u onoj polufinalnoj kada je bio neuhvatljiv za Kraljeve. Ilkay bi bio pojačanje svakoj ekipi na svijetu, naravno koja treba kvalitetnog i odmjerenog veznjaka u ekipi.RealMoudrid je napisao/la:De se uozbilji. Kakav Gundogan.emir18 je napisao/la:Ja kazem da bi Gundo bio prava zamjena za Xabi-,a siguran sam da ce biti boloji igrac od njega,Xabi moze jos sezonu-dvije.
Što ne čitate u pm?Niko nije rekao da nije za Real već da je smiješno reći da će biti bolji od najboljeg zadnjeg veznog uz Pirla u ovom stoljeću.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ako dodje biti ce isti slucaj kao sahin
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Taj Xabi Alonso, kojeg cijenim kao nogometaša, već ima 31 godinu i evidentno da ima boljih od njega (Gundogan je jedan od njih trenutno, barem je u mnogo boljoj formi). Nešto nisam vidio XA da se naigrao protiv BVB-a, za razliku od Gunde.LBJ MVP je napisao/la:Što ne čitate u pm?Niko nije rekao da nije za Real već da je smiješno reći da će biti bolji od najboljeg zadnjeg veznog uz Pirla u ovom stoljeću.

Xabi je vukao povredu (kao sto vidimo s ovom operacijom) na kraju sezone..
Jedan dobar odmor koji dugo nije imao mu je potreban(bez ovog kupa ga i dobiva=
moze on jos dosta ponuditi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kao prvo ne treba porediti Alonsa i Gundogana jer igraju razlicite pozicije. A i Gundogan se jos mora godinama dokazivati kako bi uopste mogao u istu recenicu sa Xabijem.
Mogu se porediti recimo Gundo i Khedira i tu je jasno ko je bolji.
I da, ne znam zasto se prica kako je Alonso imao losu sezonu ?
Covjek perfektno ( kao i svih prethodnih godina ) odigrao polusezonu a ovu drugu se malo uklopio u sivilo ekipe iako je i tu uz Ronalda, Modrica i Lopeza bio najbolji igrac.
Moze taj jos 2-3 vrhunske sezone odigrati tako da nije upitna njegova pozicija ni najmanje.
Covjek perfektno ( kao i svih prethodnih godina ) odigrao polusezonu a ovu drugu se malo uklopio u sivilo ekipe iako je i tu uz Ronalda, Modrica i Lopeza bio najbolji igrac.
Moze taj jos 2-3 vrhunske sezone odigrati tako da nije upitna njegova pozicija ni najmanje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Naravno da može, to ne sporim. Napisao sam post čisto zbog toga što neki smatraju da će Alonso vječno biti mlad, da Gundogan nikad neće dostići njegov level i da je ispodprosječan u odnosu na XA. Uostalom, porediti ovu dvojicu je pomalo suvislo i neukusno, obojica su priča za sebe pa dalje da ne nastavljam. Džaba trollovima objašnjavati.Raul_64 je napisao/la:Xabi je vukao povredu (kao sto vidimo s ovom operacijom) na kraju sezone..
Jedan dvomec je pokazatelj kvaliteta ? Jel ti stvarno mislis da je Alonso krivac sto Real nije prosao u finale ?
Alonso je najvazniji igrac Reala.Prosto kao pasulj.Zatvori Alonsa , uradio si pola posla.Svaka extra kvalitetna ekipa to zna primjeniti i zato Real i nema velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina.Naravno Ronaldo je najbolji igrac Reala ali mnogo ovisi o distribuciji lopti i igri Alonsa.On nije GOAT pa da radi cuda na terenu.Alonso je igrac koji je daleko najvise trpio u sistemu koji je Murinjo gajio.On je prefinjen igrac koji je daleko najkompletniji DMF na Svijetu.Ofanzivne karakteristike je jako rijetko pokazivao jer mu Murinjo to nije dozvoljavao svojom ziheraskom igrom.Igraci poput Ronalda,Ozila,Modrica,Khedire i Di Marije su ucinkoviti u sistemu gdje se igra bazira na cekanju greske rivala i trcanju u prazan prostor.Alonso nije taj tip igraca sto se jasno vidi po njegovim partijama za Furiju.On i Busquets u tandemu cine daleko najjaci bedem na sredini terena koji sam ikada vidio.Nevjerovatno inteligentna dva igraca koji znaju gotovo sve sa loptom a uz to su kompaktni kao jedan na terenu.
Alonso bi bio greska decenije Reala ako ga puste , a siguran sam da Perez zna kakvog igraca ima u timu i da nece dopustiti da mu "jedan" Gundogan koji ima sezonu kvalitetnu iza sebe bude pik pored igraca koji moze igrati gdje pozeli.Jako podcjenjen igrac kao i ostale mu kolege koje djeluju na njegovoj poziciji.
Najbolji DMF na Svijetu !
Alonso je najvazniji igrac Reala.Prosto kao pasulj.Zatvori Alonsa , uradio si pola posla.Svaka extra kvalitetna ekipa to zna primjeniti i zato Real i nema velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina.Naravno Ronaldo je najbolji igrac Reala ali mnogo ovisi o distribuciji lopti i igri Alonsa.On nije GOAT pa da radi cuda na terenu.Alonso je igrac koji je daleko najvise trpio u sistemu koji je Murinjo gajio.On je prefinjen igrac koji je daleko najkompletniji DMF na Svijetu.Ofanzivne karakteristike je jako rijetko pokazivao jer mu Murinjo to nije dozvoljavao svojom ziheraskom igrom.Igraci poput Ronalda,Ozila,Modrica,Khedire i Di Marije su ucinkoviti u sistemu gdje se igra bazira na cekanju greske rivala i trcanju u prazan prostor.Alonso nije taj tip igraca sto se jasno vidi po njegovim partijama za Furiju.On i Busquets u tandemu cine daleko najjaci bedem na sredini terena koji sam ikada vidio.Nevjerovatno inteligentna dva igraca koji znaju gotovo sve sa loptom a uz to su kompaktni kao jedan na terenu.
Alonso bi bio greska decenije Reala ako ga puste , a siguran sam da Perez zna kakvog igraca ima u timu i da nece dopustiti da mu "jedan" Gundogan koji ima sezonu kvalitetnu iza sebe bude pik pored igraca koji moze igrati gdje pozeli.Jako podcjenjen igrac kao i ostale mu kolege koje djeluju na njegovoj poziciji.
Najbolji DMF na Svijetu !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- RealMoudrid
- Kontakt:
Naravno da ja to nisam rekao.Claus je napisao/la:
Misliš da Gundogan nije kalibar za Real? Trenutno u RMD-u ima igrača od kojih je sigurno bolji na svojoj poziciji. Uostalom, dokazao je to u utakmicama protiv Reala u CL, posebno u onoj polufinalnoj kada je bio neuhvatljiv za Kraljeve. Ilkay bi bio pojačanje svakoj ekipi na svijetu, naravno koja treba kvalitetnog i odmjerenog veznjaka u ekipi.
Mrzim se slagati s tobom. A opet, moram.M4kaveli je napisao/la:Kao prvo ne treba porediti Alonsa i Gundogana jer igraju razlicite pozicije. A i Gundogan se jos mora godinama dokazivati kako bi uopste mogao u istu recenicu sa Xabijem.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
OK, idemo sada maksimalno glorificirat' Alonsa.
Uostalom, čovjek ima prostora i na drugim pozicijama, Khedirinoj ili pak Modrićevoj kada Hrvat igra u prvoj postavi.
Over and out.
Ne mislim, kao što vidiš nisam ni napisao to nego poredio njihove partije i udjele u timovima.Johny je napisao/la:Jel ti stvarno mislis da je Alonso krivac sto Real nije prosao u finale ?
Ne slažem se. Važna karika, ne i najvažnija.Johny je napisao/la:Alonso je najvazniji igrac Reala
Eventualno dolazak Gundogana ne znači stavljanje Xabija u drugi plan ili ne daj bože odlazak iz Reala.Johny je napisao/la:siguran sam da Perez zna kakvog igraca ima u timu i da nece dopustiti da mu "jedan" Gundogan koji ima sezonu kvalitetnu iza sebe bude pik pored igraca koji moze igrati gdje pozeli

Over and out.
'Real nije mali klub, ali nikad ga nisam volio. Nekako imam dojam da je klub arogantan, nema previše poniznosti u ekipi. Ne znam još gdje ću nastaviti karijeru'' izjavio je Isco.sco: Ja sam antimadrista, ne volim Real Madrid
..Nazalost nista od transfera..

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
@ Claus
Kao motoricka snaga Reala on je daleko najvazniji igrac.Real bez Alonsa u ekipi zadnjih 3 godine djeluje kao presmjesna ekipa.Svaku utakmicu koju Alonso nije igrao Real je djelovao kao rastelovani aparat.Ono sto su dobijali to je izricito na individualni kvalitet.U jakim utakmicama on je neizostavan dio njihove igre.
Mislim da Gundogan ne planira sjediti na klupi Reala i cekati priliku.Modric,Alonso,Khedira.Trenutno sve vec dokazani igrac koji su bolji od njega.Ne kazem da Njemac nema potencijal da bude bolji od sve ijednog.
Gundogan je mlad i treba da se razvija i dokazuje,trenutno u Realu bi bio samo visak.Nesto sto je bio i Sahin.potpuno nepotreban igrac Realu u ovom trenutku na poziciji koja ne skripi.
Kao motoricka snaga Reala on je daleko najvazniji igrac.Real bez Alonsa u ekipi zadnjih 3 godine djeluje kao presmjesna ekipa.Svaku utakmicu koju Alonso nije igrao Real je djelovao kao rastelovani aparat.Ono sto su dobijali to je izricito na individualni kvalitet.U jakim utakmicama on je neizostavan dio njihove igre.
Mislim da Gundogan ne planira sjediti na klupi Reala i cekati priliku.Modric,Alonso,Khedira.Trenutno sve vec dokazani igrac koji su bolji od njega.Ne kazem da Njemac nema potencijal da bude bolji od sve ijednog.
Gundogan je mlad i treba da se razvija i dokazuje,trenutno u Realu bi bio samo visak.Nesto sto je bio i Sahin.potpuno nepotreban igrac Realu u ovom trenutku na poziciji koja ne skripi.
Johnny b, how much there is to see
Sve tacno, ali Gundogan je bolji od Khedire.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.