Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
zar nemaju kakvu mentalnu instituciju tamo u hrvatskoj za ovog sulju..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Imaju, ali je pretrpano!STEVIE je napisao/la:zar nemaju kakvu mentalnu instituciju tamo u hrvatskoj za ovog sulju..
Kakvi ste vi pacenici, jedan covjek vas lozi danima, vi se lijepite ko levati.
Bravo suljaga.
Bravo suljaga.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
A ni mu(x)jagi nije mane 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:A ni mu(x)jagi nije mane
Ti se lozis samo na mene gey-u stari

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Naravno, lozim te sa tri litre bezolovnog,da budem siguran da hamelja ne ostane.muXmania je napisao/la:harishp je napisao/la:A ni mu(x)jagi nije mane
Ti se lozis samo na mene gey-u stari
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Sta ste se zaljepili svi na jednu osobu, ko muha na ****, valjda momak moze svoje misljene reci bez bashing ostalih korisnika. 

- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Babo bi ga kroz sake prvukao da ovu rospiju kuci doceran... 

Je8ote, ne moze momak ni guziti, svi moraju znati, nemojte srat ba, i vi bi ste ovoj trpali ne biste ga vadili, ta nece je zeniti ba. Neka malo protalaha...
De pustite momka. Nek lik meČe. Kad on to radi ko da i ja radim. Drag mi momam. Popustite ga. Dosta sto ima problema sa povredama sad jos treba bit mali od skandala
- Consigliere
- Kontakt:
znas sta meni nije jasno. Evo Pjanic, moze imati 90% slobodnih i nekih 30% zauzetih cura u BiH i u Evropi gdje je poznat i gdje je zvijezda. Ne moram ti govoriti kakav se tu nalazi potencijal, ali opet i on izgleda a i Dzeko su poletili za poznatijim trebama koje su po meni prosjek. Zasto?Batko je napisao/la:Je8ote, ne moze momak ni guziti, svi moraju znati, nemojte srat ba, i vi bi ste ovoj trpali ne biste ga vadili, ta nece je zeniti ba. Neka malo protalaha...
Fit Tony: I keep my friends close...
Dajte, molim vas, Pjanic i Karabaticka ... Stvarno mislte da je mali toliko plitak? Treba se pokusava prodati preko medija i to je sve ... Al, Dzeko i Amra su mi bili surprise. Mozda je od malih nogu u nju in love bio pa se i desilo
. Na kraju, da, neka decki taslace kada, koga i gdje god zele. Sretno im ...

budimo realni, amra je dobra treba , samo je "koci" dijete ... da nema djeteta bila bi vrh... nije umjetna...samson je napisao/la:Dajte, molim vas, Pjanic i Karabaticka ... Stvarno mislte da je mali toliko plitak? Treba se pokusava prodati preko medija i to je sve ... Al, Dzeko i Amra su mi bili surprise. Mozda je od malih nogu u nju in love bio pa se i desilo. Na kraju, da, neka decki taslace kada, koga i gdje god zele. Sretno im ...
a ova karabaticka

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Zasto?Consigliere je napisao/la:znas sta meni nije jasno. Evo Pjanic, moze imati 90% slobodnih i nekih 30% zauzetih cura u BiH i u Evropi gdje je poznat i gdje je zvijezda. Ne moram ti govoriti kakav se tu nalazi potencijal, ali opet i on izgleda a i Dzeko su poletili za poznatijim trebama koje su po meni prosjek. Zasto?Batko je napisao/la:Je8ote, ne moze momak ni guziti, svi moraju znati, nemojte srat ba, i vi bi ste ovoj trpali ne biste ga vadili, ta nece je zeniti ba. Neka malo protalaha...
Nemam pojma i briga me. Oni sebi biraju, ko sam ja da sudim kome ce trpati...Svako ima svoj ukus i sebi bira, nekome je neko prosjek a nekome avion.
Amra ti prosjek ?
Lijepa zemska, istina da njen fizicki izgled nije po mom ukusu, ali brate, naspram Dzeke je i Angelina i Monica Belluci u jednom. Drag je meni Dzekson, ali je vala i grdan, Amra je i premija za njega.
Da ne bude samo izgled u pitanju, cura mi se stvarno cini ok i kao osoba.
A ovo za Pjanica
Ova Ava se svaki dan zaljubi u nekog drugog, uziva cura, uziva Pjanke, neka ih, mladi su, kad ce uzivat nego sad
Lijepa zemska, istina da njen fizicki izgled nije po mom ukusu, ali brate, naspram Dzeke je i Angelina i Monica Belluci u jednom. Drag je meni Dzekson, ali je vala i grdan, Amra je i premija za njega.

Da ne bude samo izgled u pitanju, cura mi se stvarno cini ok i kao osoba.
A ovo za Pjanica

Ova Ava se svaki dan zaljubi u nekog drugog, uziva cura, uziva Pjanke, neka ih, mladi su, kad ce uzivat nego sad

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Amra je i meni uvijek bila simpa jer se nije provlacila kroz medije na onaj klasaican balkanski nacin. Sto se djeteta tice, desi se. Sta ces ... Al Pjanic i Karabatowa ...htcxone je napisao/la:budimo realni, amra je dobra treba , samo je "koci" dijete ... da nema djeteta bila bi vrh... nije umjetna...samson je napisao/la:Dajte, molim vas, Pjanic i Karabaticka ... Stvarno mislte da je mali toliko plitak? Treba se pokusava prodati preko medija i to je sve ... Al, Dzeko i Amra su mi bili surprise. Mozda je od malih nogu u nju in love bio pa se i desilo. Na kraju, da, neka decki taslace kada, koga i gdje god zele. Sretno im ...
a ova karabatickaimao sam (ne)priliku sjediti sa njom na kafu (sa drugaricom) jbt koji je to odron od cure ahahahahaha uz to voli i povući... a i onu stvar voli pravo i nema stida ni malo... ugl. propast ziva... al joj se mozes ismijati drama

Ove teme najaktivnije kad se pojave neke gluposti o privatnom zivotu nasih igraca. 
A ova Ava je dobra brate. Cura koju yebes, a ne zenis.

A ova Ava je dobra brate. Cura koju yebes, a ne zenis.

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 25 jun 2013, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nema tekmi, slabe-dobre forme, ovog-onog, ... Mora se malo i o lovackim pricama ...Cartman je napisao/la:Ove teme najaktivnije kad se pojave neke gluposti o privatnom zivotu nasih igraca.
- Goalgetter
- Kontakt:
Obicni trac, i mislim da nema istine, ali ako je vec istina, nek guzi kad moze, kao da vi ne bi da ste popularni ko i Pjanke, i mozete dobiti ovakve cure. Mada Ava se ne moze bas pohvliti sa njenom inteligencijom, al ok, i da je ozeni (sto sigurno nece, zna se za sta onakva sluzi), nije nas problem, to je njegov privatni zivot.
Mada najsmjesniji su mi ovi poput @Pauka i jos nekih , koji pocnu pametovati kako Dzeko i Pjanic trebaju voditi svoj ljubavni zivot, i skim trebaju biti ... Neprocjenjivo!

Mada najsmjesniji su mi ovi poput @Pauka i jos nekih , koji pocnu pametovati kako Dzeko i Pjanic trebaju voditi svoj ljubavni zivot, i skim trebaju biti ... Neprocjenjivo!

Trenutno korisnika/ca: denza, DjaniTarik, Proximic, Sheyi i 40 gostiju.