Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Dobra vijest. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Super!svejedno je napisao/la:Subasic odlazi iz Dinamo Dresden u Belgiju.Olimpic ce dobiti oko 200 000€.
Ali gdje si saznao?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gdje je saznao da je saznao, vijest je veoma dobra.
Kako se zove novi predsjednik kluba?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da, odlicno je, nego poenta je da mogu ja sad reci da dolazi Cristiano Ronaldo u Olimpic. Bil mi vjerovao ili bi trazio od mene gdje sam procitao?open je napisao/la:Gdje je saznao da je saznao, vijest je veoma dobra.

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Potpuno si u pravu.
Kadric junior Olimpica potpisuje profesionalni ugovor za 3 ligasa njemacke Erfut,sto Olimpicu donosi prihod po osnovu naknade za treniranje veci od 100000€.Izvor ljudi oko Gracica.
- Crni gavran
- Kontakt:
Dolazim u miru,
Zanima me zasto Olimpic nije dobio licencu za Evropu, s obzirom da mi djelujete kao poprilicno uredjen i ozbiljan klub, dovode se kvalitetna pojacanja za ovu PL, eto i tranferi inozemni se ostvaruju..itd... Pa gdje je kvaka? Pitam najozbiljnije, jer nisam upoznat.
Lijep pozdrav
Zanima me zasto Olimpic nije dobio licencu za Evropu, s obzirom da mi djelujete kao poprilicno uredjen i ozbiljan klub, dovode se kvalitetna pojacanja za ovu PL, eto i tranferi inozemni se ostvaruju..itd... Pa gdje je kvaka? Pitam najozbiljnije, jer nisam upoznat.
Lijep pozdrav

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
MAŠALA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,svejedno je napisao/la:Kadric junior Olimpica potpisuje profesionalni ugovor za 3 ligasa njemacke Erfut,sto Olimpicu donosi prihod po osnovu naknade za treniranje veci od 100000€.Izvor ljudi oko Gracica.
Ni nama do danas nije jasno zasto nismo dobili licencu.Sporan je ugovor o radu za igraca F.Salcinovica.Savez sada pravi jedinstvene ugovore da bi se izbjegla razna tumacenja.Uglavnom nemamo obaveza ali licence nismo dobili jer tako je trebalo da bude.
STRAŠNO I SMJEŠNO I ŽALOSNO ŠTA SAVEZ RADI.svejedno je napisao/la:Ni nama do danas nije jasno zasto nismo dobili licencu.Sporan je ugovor o radu za igraca F.Salcinovica.Savez sada pravi jedinstvene ugovore da bi se izbjegla razna tumacenja.Uglavnom nemamo obaveza ali licence nismo dobili jer tako je trebalo da bude.
pabizo je napisao/la:STRAŠNO I SMJEŠNO I ŽALOSNO ŠTA SAVEZ RADI.svejedno je napisao/la:Ni nama do danas nije jasno zasto nismo dobili licencu.Sporan je ugovor o radu za igraca F.Salcinovica.Savez sada pravi jedinstvene ugovore da bi se izbjegla razna tumacenja.Uglavnom nemamo obaveza ali licence nismo dobili jer tako je trebalo da bude.
Nije vam savez kriv sto ste ostali dužni igraču, i što nije potpisao reprogram o isplati duga. I da nije problem u dugu, opet je vas problem, jer je to vas ugovor bio.
Da hoce savez raditi po PSu kao sto to radi za EU takmicenja (jer mora, a u svojoj kuci ne mora), ova liga bi licila na nesto.
Ne lupaj jer Salcinovicu se ne duguje nijedna KM.
Ma ja, samo vas eto onako ne vole. Niste im legli na prvu. Manite se šuplje.
Eto ti nam reci,gledaj svoja posla mani se brige za nas.
Hoce li bilo ko odgovoriti jeli Nijaz Gracic i sada u klubu?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Vjerovatno ima informacije iz Ronilačkog kluba Vratnik.
I sta vi ono igrate? Bitno je da je Savez imao sve potrebne informacije, a ti i ja nismo bitni nikako. Uzivajte sutra tokom izvlačenja.Mancini je napisao/la:Vjerovatno ima informacije iz Ronilačkog kluba Vratnik.

Kakvo izvlačenje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.