FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 02 dec 2009, 15:21

miky_hz je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ovo za delveccia me podsjetilo kad smo Vazdi pjevali Gabriele Batistuta Vazda je za tebe Pele, Zeljo sampion, Zeljo sampion :mrgreen:

E jbg ti sad :mrgreen: mi to pjevali krajem 90tih za Skoru, a i ovaj tvoj dio se ne rimuje malo si izokrenuo to :P
mozes ti da se tjesis da niste kopirali ;) a sto se tice rime...jbg godine...senilnost...
al nisam znao da je vazda mladji od skore
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 dec 2009, 15:24

Dje sam napisao da je Skoro stariji od Vazde :?:

Ajd ti nadji negdje kad ste vi to pjevali ja cu sad probat na youtube naci,znam da ima pred neki derbi kad neki lik pjeva...sigurno mu niste pjevali 93-trece kad je prvi put igro kod vas

I da se uvijek od kad je Skore to pjevalo i dan danas se pjeva...
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 dec 2009, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 dec 2009, 15:25

miky_hz je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ovo za delveccia me podsjetilo kad smo Vazdi pjevali Gabriele Batistuta Vazda je za tebe Pele, Zeljo sampion, Zeljo sampion :mrgreen:

E jbg ti sad :mrgreen: mi to pjevali krajem 90tih za Skoru, a i ovaj tvoj dio se ne rimuje malo si izokrenuo to :P
Nerminu Vazdi se to pjevalo, cini mi se, u sezoni 1997/98 kad je bio i najbolji strijelac lige!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 dec 2009, 15:30

doslo je do provale....bio sam ironican...evo i nacrtam ti: nije se moglo skori pjevat jer je on mladji od vazde i skorica je dohvacao lopte dok je ova zabijao...jedino ako mislis da smo to pjevali nakon sto se on povukao?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 dec 2009, 15:36

Seyo_TM je napisao/la:doslo je do provale....bio sam ironican...evo i nacrtam ti: nije se moglo skori pjevat jer je on mladji od vazde i skorica je dohvacao lopte dok je ova zabijao...jedino ako mislis da smo to pjevali nakon sto se on povukao?
Cekaj Vazda je za vas prvi put igrao 93.godine..jedino da ste mu tad pjevali,sto nevjerujem...

Drugi put je igrao od 97 do 99...a tad je i Skoro bio u Sarajevu tacnije 98 je zaigrao do 2000...

A i Vazdica je prvo zabijao u Sarajevu nekad davno pa tek onda u Zelji :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 dec 2009, 15:44

miky_hz je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:doslo je do provale....bio sam ironican...evo i nacrtam ti: nije se moglo skori pjevat jer je on mladji od vazde i skorica je dohvacao lopte dok je ova zabijao...jedino ako mislis da smo to pjevali nakon sto se on povukao?
Cekaj Vazda je za vas prvi put igrao 93.godine..jedino da ste mu tad pjevali,sto nevjerujem...

Drugi put je igrao od 97 do 99...a tad je i Skoro bio u Sarajevu tacnije 98 je zaigrao do 2000...

A i Vazdica je prvo zabijao u Sarajevu nekad davno pa tek onda u Zelji :mrgreen:
igrao je prvi put 90,kad vec pokusavas biti statisticar...bitno je da smo mu pjesmu pjevali...
izdrzi, znam da ti se snovi ruse o autenticnosti...

ps imam jos jednu :mrgreen: burek pita herci kita ija ija o :mrgreen:

pps stole koliko se sjecam mislim da je ta sezona bila, al nisam siguran

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 dec 2009, 15:53

jojjj ocm sinoc koda smo divljaci , sa grbavice nas krenulo 60-80 dole nas ceka policija i uvodi koda smo da ne kazem sta , cc , po petero pustat , jojj boze sacuvaj :twisted: nema veze , vazna je pobijeda

pronadjen lijek za Z1S2 , S1Z5 :d

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 dec 2009, 15:54

pjevalo se vazdi u sezoni 97/98 kada je poharo, sezonu kasnije 17-godisnji skoro tek dobija sansu, skori se pjevalo (djonilo u sezoni 99/00).
Cuva Bog Zelju svog!

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 02 dec 2009, 15:58

Pozz Manijaci!

Evo mene nakon drugog (nezasluzenog) bana :mrgreen:

Jel' potpisuje Zeba? Strasan je...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 dec 2009, 16:58

Predstavnik navijača sarajevskog Željezničara, popularnih Manijaka je za ostanak Ćire na klupi BiH ali i za smjene u NS BiH

Ćiro tu nije problem i smatram da su ova ova posljednja negativna dešavanja oko reprezentacije BiH zaista nepotrebna. Shvatamo da nam savez nije baš idealan, nigdje u svijetu nema da jedan savez ima tri predsjednika, to je zaista nevjerovatno.

Pogledajte, Ušanović i Kureš su osuđeni na po 5 godina zatvora i to je dokaz kakvi kriminalci rade u savezu a pored takvih ljudi, koliko god naša reprezentacija bila dobra, teško da može otići na neko veliko takmičenje. Ćiru ne treba dirati i mi smo za njegov ostanak, ne može se jedna navijačka skupina pitati oko ostanka Ćire Blaževića niti odlučivati o tome da li Ćiro treba ići ili ostati. Htio to neko priznati ili ne, Ćiro je napravio uspjeh kakav niko nije prije njega. Nikada atmosfera u reprezentaciji ranije nije bila kao u ovim kvalifikacijama, svi u državi su disali za reprezentaciju, Ćiru i igrače. Uspjeli smo doći u baraž i sada kada smo ispali od Portugala neko pokušava raditi protiv Ćire Blaževića.

Često imamo priliku razgovarati sa reprezentativcima koji su potekli iz Željezničara kao što su Džeko, Muratović, Jahić...i vjerujte mi, svi oni imaju visoko mišljenje o Ćiri, oni su oduševljeni njime. Moje lično mišljenje je da Ćiro treba ostati i takvo mišljenje treba da bude svakog normalnog čovjeka u ovoj državi jer je Ćiro sa reprezentacijom BiH mnogo toga napravio za ovu državu – rekao je Nail Kundo, predstavnik navijačke skupine Manijaci.

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 02 dec 2009, 21:03

Svaka čast Naile to je pravo razmišljanje, može li mi neko reći hoće li Zeba potpisati za Želju?

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 02 dec 2009, 23:20

Seyo_TM je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

igrao je prvi put 90,kad vec pokusavas biti statisticar...
Tad se baš naigrao i nadavao

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 02 dec 2009, 23:23

miky_hz je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Treba ove turnire ukinuti,ne zna se ko pije ko placa,ali bukvalno!
Cekaj da te pitam,kontam ti malo vise znas o tome...jel vasi igraci nisu htijeli da igraju u finalu zbog nekih para ,dali zbog premalo para za pobjednika ili kako vec...mislim cuo sam nesto o tome

A dobro turnir ko turnir zna se uvijek unaprijed Vrbanjusa treca,Zeljo-Sarajevo finale,fine pare su uzeli od karata :)
Ni jedni ni drugi nidu htjeli igrati dok se tačno ne precizira koliko je para za nagrade. Nakon cjenkanja je Braco popustio i podigao visine nagrade za prvo i drugo mjesto. Igrači se dogovorili da izmedju sebe jednako podijele obje nagrade što je po meni ok.

Ovo cjenkanje je dokaz da treba ovaj turnir ukinuti

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 03 dec 2009, 00:01

pročitajte ispovijest Omera Joldića na fkzeljeznicar.com

http://www.fkzeljeznicar.com/INTERVIEW- ... m#comments

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 03 dec 2009, 13:10

Gdje mogu pronaci gol/golove Edina Dzeka u dresu Zeljeznicara.Hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 dec 2009, 13:58

Gerrard je napisao/la:Moze li neko naci klip kad je Adis Obad slavio gol za Zelju i podletio pod sjevernu tribinu :mrgreen:

Dugo ga nije htio gol i onda kako se sjecam Alihodzic pogodio glavom a on ide prema sjeveru i pokazuje na sebe da je on strijelac :D

sjecam se i ja ovog hhhh...a cega se ti sjeti :mrgreen: cuj obad hhhh
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 dec 2009, 14:40

123456 je napisao/la:Gdje mogu pronaci gol/golove Edina Dzeka u dresu Zeljeznicara.Hvala.
To bi bilo super naći. Znam da je Modriči na Grbavici dao jedan gol sigurno, a vjerovatno i 2. Utakmica se igrala 17.4.2004. I nađoh na netu da je u sezoni nakon te dao jedan gol, al' ja se samo tog jednog sjećam protiv Modriče. Četvrti gol na utakmici, izašao na golmana i rutinski je plasir'o po zemlji. Iz tog je perioda teško čak i slike naći.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 dec 2009, 15:23

Željovac je napisao/la:
123456 je napisao/la:Gdje mogu pronaci gol/golove Edina Dzeka u dresu Zeljeznicara.Hvala.
To bi bilo super naći. Znam da je Modriči na Grbavici dao jedan gol sigurno, a vjerovatno i 2. Utakmica se igrala 17.4.2004. I nađoh na netu da je u sezoni nakon te dao jedan gol, al' ja se samo tog jednog sjećam protiv Modriče. Četvrti gol na utakmici, izašao na golmana i rutinski je plasir'o po zemlji. Iz tog je perioda teško čak i slike naći.
Koliko se ja sjecam dao je i Celiku jedan go sa velike udaljenosti. Samo ne znam kad ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 dec 2009, 15:29

Stole iz Bora je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Koliko se ja sjecam dao je i Celiku jedan go sa velike udaljenosti. Samo ne znam kad ...
Jest,sa nekih 20 metara golcina...ali smo tu utakmicu izgubili - bilo 2-3 za Čelik na Grbavici...nakon toga se digla hajka i linc na Amara i kasnije je protjeran od strane placenih navijaca.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 dec 2009, 15:48

Stole iz Bora je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Mislim da nije i da bih se baš toga sjetio. Ovu što smo izgubili od Čelika 2:3 znam da je Džeko majstorski asistirao za Raščića za 2:2. Otresao po lijevoj strani šesnaesterca prema jugu onog malog Seada Bajramovića i Raščiću dao da zabija na prazno, koji je to proslavio pred klupom Čelika. Istu asistenciju je imao i za Gredića, za 3:2, a ovaj promašio prazan gol. Samo je trebao nogu kako treba da postavi. Hasančić 2 za Čelik i pobjedonosni dao Daglas Numanović na asistenciju Hasančića na prazno. Smajlagić i još jedan naš odbrambeni nisu se mogli dogovoriti koji će trčati za Hasančićem i pustili ga da pobjegne. Hafizović, trener Čelika se kasnije sebi oduševljav'o jer nas je napao i kao time odlučio utakmicu. Evo i izvještaja: http://www.themaniacs.org/index2.php?op ... f=1&id=205
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 03 dec 2009, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 24 gosta.