Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ma bitno je da ga povrede malo zaobiđu, bio je u fenomenalnoj formi više puta ali svaki put ga povreda prosječe.
Mislim da bi dobro bilo da radi malo vise u teretani, da dobije 2-3 kile mišića, da malo ojača i da bude jači u duelima a samim tim mislim da bi zaobilazio i povrede!!!
Mislim da bi dobro bilo da radi malo vise u teretani, da dobije 2-3 kile mišića, da malo ojača i da bude jači u duelima a samim tim mislim da bi zaobilazio i povrede!!!
Bas tako, da se razvije kao taj sa tvoje profilne..Batko je napisao/la:Ma bitno je da ga povrede malo zaobiđu, bio je u fenomenalnoj formi više puta ali svaki put ga povreda prosječe.
Velika je stvar ako je istina da potpisuje za BVB,koliko vidim na 4 godine ce biti potpisan ugovor! velika stvar za BIH,imat cemo aBd jos jednog igraca u velikom klubu iako je i Roma dobar klub,ali finalista Lige prvaka i vicesampion Njemacke je veliki iskorak u karijeri! Sve najbolje Zmaju!
Stvarno ce biti odlicno. Nek se sretnu dzeko i pjana onda u LP nekad

http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... und/380530
On je kao jedan od želja BvB-a, te da će ponuditi 12 miliona eura.
U Romu je došao za 11 miliona eura. Čisto sumnjam da će ga tako "jeftino" pustiti.
On je kao jedan od želja BvB-a, te da će ponuditi 12 miliona eura.
U Romu je došao za 11 miliona eura. Čisto sumnjam da će ga tako "jeftino" pustiti.
od rezervnih igrača nema zarade,kako vam to nije jasno.borusia bi mu bila dobar izbor,ali mislim da jim je pjanić tek 2,3 opcija,eriksen jim je pick broj 1
getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama),za pjanketa če borusia kako stvari sada stoje(ako do transfera uopče dodje),biti vrhunac karijere.nije pjanić više ni tako mlad,da bi se o njemu pričalo kao o mladom talentu(kovačić,veratti,.,.,.),on je sada u najboljim godinama,i nemože si više priuštiti,da sjedi na klupi.
sulja je napisao/la:getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama),za pjanketa če borusia kako stvari sada stoje(ako do transfera uopče dodje),biti vrhunac karijere.nije pjanić više ni tako mlad,da bi se o njemu pričalo kao o mladom talentu(kovačić,veratti,.,.,.),on je sada u najboljim godinama,i nemože si više priuštiti,da sjedi na klupi.
A ti meni zaista licis na nekog skutora zajebanta.

Dje ti je ba Muja

Aj vidcemo bas dokle ce tvoj Kovacic dogurati i sta ce pokazati protiv Srbije i Belgije..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Hajde Mire prelazi 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Joj al mi idu ovi "cuo, kazala" vijesti na zivce... na dan 1000 novih ne temeljeti ponuda od nekih klubova, dosad bi nasi igraci treba li u godine promjeniti najmanje 20 klubova.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa eto, uzmi samo da je u zadnja 3 dana, Pjanic bio u Barceloni za 11 Miliona Eura, u Interu u zamjenu za Rannochiju, u Borussiji za 15 Miliona eura, te u Tottenhemu jer je Baldini postao sportski direktor...AlenHalilovic je napisao/la:Joj al mi idu ovi "cuo, kazala" vijesti na zivce... na dan 1000 novih ne temeljeti ponuda od nekih klubova, dosad bi nasi igraci treba li u godine promjeniti najmanje 20 klubova.
Next destination: Nova zelja Guardiole u Bayernu, ili zamjena za Boatenga u Milanu

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Na kraju daju ljudima samo sta hoce. Njihov cilj je da dobiju sto vise clickova na njihovoj stranici, i zato ima tri razlicite price o klubovima koji kao hoce Miralema dnevno. Isto kao sto je bio slucaj sa Dzekom kada je trebao da predje iz Wolfsburga.AlenHalilovic je napisao/la:Joj al mi idu ovi "cuo, kazala" vijesti na zivce... na dan 1000 novih ne temeljeti ponuda od nekih klubova, dosad bi nasi igraci treba li u godine promjeniti najmanje 20 klubova.
Ali na kraju krajeva o cemu drugom mogu i pisat: Confederations Cup, Cavani, domaca liga... Nista od ovoga nije interesantno prosjecnom navijacu repke kao potencijalni prelazak Mireta u veci klub.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ne bih se slozio,Pjanic ce sad zasad ako igdje predze biti "tamo neki transfer" dok je Dzeko tada bio najtrazenija roba u Evropi, sjecam se breaking newsa sa skya :ZgemboAdislic je napisao/la:Na kraju daju ljudima samo sta hoce. Njihov cilj je da dobiju sto vise clickova na njihovoj stranici, i zato ima tri razlicite price o klubovima koji kao hoce Miralema dnevno. Isto kao sto je bio slucaj sa Dzekom kada je trebao da predje iz Wolfsburga.AlenHalilovic je napisao/la:Joj al mi idu ovi "cuo, kazala" vijesti na zivce... na dan 1000 novih ne temeljeti ponuda od nekih klubova, dosad bi nasi igraci treba li u godine promjeniti najmanje 20 klubova.
Ali na kraju krajeva o cemu drugom mogu i pisat: Confederations Cup, Cavani, domaca liga... Nista od ovoga nije interesantno prosjecnom navijacu repke kao potencijalni prelazak Mireta u veci klub.
[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Tamo neki transfer Pjanic sigurno nece biti, ali istina, nije onaj ''BUM'' kao Dzeko. Igrac od 15 Milliona, te jos perspektivan i mlad igrac bi svugdje bila velika vijest, bilo to da ode u Tottenham, Barcu ili vec negdje. Posebno ako ode u Dortmund, bice u fokusu cijele Njemacke, jer bi tada bio taj koji ce zamjeniti Götze-a.
Mada ja sam 100% siguran da on ove sezone ostaje u Romi.
Mada ja sam 100% siguran da on ove sezone ostaje u Romi.
sulja je napisao/la:getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama),za pjanketa če borusia kako stvari sada stoje(ako do transfera uopče dodje),biti vrhunac karijere.nije pjanić više ni tako mlad,da bi se o njemu pričalo kao o mladom talentu(kovačić,veratti,.,.,.),on je sada u najboljim godinama,i nemože si više priuštiti,da sjedi na klupi.

Ti si lud.
Allegri je gospodin!
Čitam i ne vjerujemsulja je napisao/la:getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama),za pjanketa če borusia kako stvari sada stoje(ako do transfera uopče dodje),biti vrhunac karijere.nije pjanić više ni tako mlad,da bi se o njemu pričalo kao o mladom talentu(kovačić,veratti,.,.,.),on je sada u najboljim godinama,i nemože si više priuštiti,da sjedi na klupi.

Kompleks i ljubomora znaju biti opaki u nekim slučajevima!
Eh sinko...jel te to spucala suncanica?sulja je napisao/la:getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama),za pjanketa če borusia kako stvari sada stoje(ako do transfera uopče dodje),biti vrhunac karijere.nije pjanić više ni tako mlad,da bi se o njemu pričalo kao o mladom talentu(kovačić,veratti,.,.,.),on je sada u najboljim godinama,i nemože si više priuštiti,da sjedi na klupi.

shandrlike-tandrlike
[quote="sulja"]getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama.[/quote]
Hahaha Borusia ove godine dogurala do finala Lige Sampiona a ti pricas o vecim ambicijama e moj sulja nije ni tebi lako.
Hahaha Borusia ove godine dogurala do finala Lige Sampiona a ti pricas o vecim ambicijama e moj sulja nije ni tebi lako.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.