Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Batko
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Batko » 22 jun 2013, 18:50

Ma bitno je da ga povrede malo zaobiđu, bio je u fenomenalnoj formi više puta ali svaki put ga povreda prosječe.

Mislim da bi dobro bilo da radi malo vise u teretani, da dobije 2-3 kile mišića, da malo ojača i da bude jači u duelima a samim tim mislim da bi zaobilazio i povrede!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 jun 2013, 01:40

Batko je napisao/la:Ma bitno je da ga povrede malo zaobiđu, bio je u fenomenalnoj formi više puta ali svaki put ga povreda prosječe.

Mislim da bi dobro bilo da radi malo vise u teretani, da dobije 2-3 kile mišića, da malo ojača i da bude jači u duelima a samim tim mislim da bi zaobilazio i povrede!!!
Bas tako, da se razvije kao taj sa tvoje profilne..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 jun 2013, 01:49

Velika je stvar ako je istina da potpisuje za BVB,koliko vidim na 4 godine ce biti potpisan ugovor! velika stvar za BIH,imat cemo aBd jos jednog igraca u velikom klubu iako je i Roma dobar klub,ali finalista Lige prvaka i vicesampion Njemacke je veliki iskorak u karijeri! Sve najbolje Zmaju!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 jun 2013, 01:51

Stvarno ce biti odlicno. Nek se sretnu dzeko i pjana onda u LP nekad :D :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2013, 01:52

http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... und/380530

On je kao jedan od želja BvB-a, te da će ponuditi 12 miliona eura.

U Romu je došao za 11 miliona eura. Čisto sumnjam da će ga tako "jeftino" pustiti.

sulja
Kontakt:

Post Postao/la sulja » 23 jun 2013, 06:42

od rezervnih igrača nema zarade,kako vam to nije jasno.borusia bi mu bila dobar izbor,ali mislim da jim je pjanić tek 2,3 opcija,eriksen jim je pick broj 1

sulja
Kontakt:

Post Postao/la sulja » 23 jun 2013, 06:59

getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama),za pjanketa če borusia kako stvari sada stoje(ako do transfera uopče dodje),biti vrhunac karijere.nije pjanić više ni tako mlad,da bi se o njemu pričalo kao o mladom talentu(kovačić,veratti,.,.,.),on je sada u najboljim godinama,i nemože si više priuštiti,da sjedi na klupi.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 23 jun 2013, 07:51

sulja je napisao/la:getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama),za pjanketa če borusia kako stvari sada stoje(ako do transfera uopče dodje),biti vrhunac karijere.nije pjanić više ni tako mlad,da bi se o njemu pričalo kao o mladom talentu(kovačić,veratti,.,.,.),on je sada u najboljim godinama,i nemože si više priuštiti,da sjedi na klupi.

A ti meni zaista licis na nekog skutora zajebanta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dje ti je ba Muja :?:

Aj vidcemo bas dokle ce tvoj Kovacic dogurati i sta ce pokazati protiv Srbije i Belgije..

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 23 jun 2013, 12:45

Hajde Mire prelazi :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 23 jun 2013, 13:02

Joj al mi idu ovi "cuo, kazala" vijesti na zivce... na dan 1000 novih ne temeljeti ponuda od nekih klubova, dosad bi nasi igraci treba li u godine promjeniti najmanje 20 klubova.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jun 2013, 13:09

AlenHalilovic je napisao/la:Joj al mi idu ovi "cuo, kazala" vijesti na zivce... na dan 1000 novih ne temeljeti ponuda od nekih klubova, dosad bi nasi igraci treba li u godine promjeniti najmanje 20 klubova.
Pa eto, uzmi samo da je u zadnja 3 dana, Pjanic bio u Barceloni za 11 Miliona Eura, u Interu u zamjenu za Rannochiju, u Borussiji za 15 Miliona eura, te u Tottenhemu jer je Baldini postao sportski direktor...

Next destination: Nova zelja Guardiole u Bayernu, ili zamjena za Boatenga u Milanu ;)

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 23 jun 2013, 13:58

AlenHalilovic je napisao/la:Joj al mi idu ovi "cuo, kazala" vijesti na zivce... na dan 1000 novih ne temeljeti ponuda od nekih klubova, dosad bi nasi igraci treba li u godine promjeniti najmanje 20 klubova.
Na kraju daju ljudima samo sta hoce. Njihov cilj je da dobiju sto vise clickova na njihovoj stranici, i zato ima tri razlicite price o klubovima koji kao hoce Miralema dnevno. Isto kao sto je bio slucaj sa Dzekom kada je trebao da predje iz Wolfsburga.

Ali na kraju krajeva o cemu drugom mogu i pisat: Confederations Cup, Cavani, domaca liga... Nista od ovoga nije interesantno prosjecnom navijacu repke kao potencijalni prelazak Mireta u veci klub.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 23 jun 2013, 14:18

ZgemboAdislic je napisao/la:
Na kraju daju ljudima samo sta hoce. Njihov cilj je da dobiju sto vise clickova na njihovoj stranici, i zato ima tri razlicite price o klubovima koji kao hoce Miralema dnevno. Isto kao sto je bio slucaj sa Dzekom kada je trebao da predje iz Wolfsburga.

Ali na kraju krajeva o cemu drugom mogu i pisat: Confederations Cup, Cavani, domaca liga... Nista od ovoga nije interesantno prosjecnom navijacu repke kao potencijalni prelazak Mireta u veci klub.
Ne bih se slozio,Pjanic ce sad zasad ako igdje predze biti "tamo neki transfer" dok je Dzeko tada bio najtrazenija roba u Evropi, sjecam se breaking newsa sa skya :

[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jun 2013, 14:40

Tamo neki transfer Pjanic sigurno nece biti, ali istina, nije onaj ''BUM'' kao Dzeko. Igrac od 15 Milliona, te jos perspektivan i mlad igrac bi svugdje bila velika vijest, bilo to da ode u Tottenham, Barcu ili vec negdje. Posebno ako ode u Dortmund, bice u fokusu cijele Njemacke, jer bi tada bio taj koji ce zamjeniti Götze-a.

Mada ja sam 100% siguran da on ove sezone ostaje u Romi.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 23 jun 2013, 15:54

sulja je napisao/la:getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama),za pjanketa če borusia kako stvari sada stoje(ako do transfera uopče dodje),biti vrhunac karijere.nije pjanić više ni tako mlad,da bi se o njemu pričalo kao o mladom talentu(kovačić,veratti,.,.,.),on je sada u najboljim godinama,i nemože si više priuštiti,da sjedi na klupi.
:lol:

Ti si lud.
Allegri je gospodin!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 jun 2013, 16:07

Čitam i ne vjerujem :lol:

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 23 jun 2013, 16:18

slika

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 jun 2013, 17:06

Kompleks i ljubomora znaju biti opaki u nekim slučajevima!

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 23 jun 2013, 17:18

Eh sinko...jel te to spucala suncanica? :roll: Nije ti dobro.
shandrlike-tandrlike

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 jun 2013, 18:24

[quote="sulja"]getze,lewa,gundogan su sa svojim godinama(21,22,23,24) i talentom nekako več prerasli borusiu,i traže transfer u neke jače klubove(sa višim ambicijama.[/quote]
Hahaha Borusia ove godine dogurala do finala Lige Sampiona a ti pricas o vecim ambicijama e moj sulja nije ni tebi lako.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.