Ukupni koef.: 8.52Perry J. - Higgins J. 2 1.35
TOP/Malisse X. - Mahut N. 1 1.75
-3.5/Wawrinka S. - Garcia Lopez G. 1 1.85
Spartaks - Meta/LU 1 1.30
1sz/9.5/Lopez F. - Dodig I. VIŠE 1.50

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ukupni koef.: 8.52Perry J. - Higgins J. 2 1.35
TOP/Malisse X. - Mahut N. 1 1.75
-3.5/Wawrinka S. - Garcia Lopez G. 1 1.85
Spartaks - Meta/LU 1 1.30
1sz/9.5/Lopez F. - Dodig I. VIŠE 1.50
Pametno ih potrošihajro je napisao/la:Pratio sam te. Hvala . Cekam jos miami za 100€.
13Adebayor je napisao/la:Za danas:
Dodig - Lopez
Simmon - Seppi
Opet over 9,5 @ 1,50
WINNNNNNN! Bič Pliz! Idemo dalje drugariSimke934 je napisao/la:Jedan predlog:
15:30 / Sarpsborg 08 - Start PP1 @ 3,00
Požurite!
alal vera šinko sto je tebe krenulo ko darinku ćunaSimke934 je napisao/la:WINNNNNNN! Bič Pliz! Idemo dalje drugariSimke934 je napisao/la:Jedan predlog:
15:30 / Sarpsborg 08 - Start PP1 @ 3,00
Požurite!
prošlo, žene glatko a muški finale je muški finale i tu mora biti malo drame, bitno da je prošlo...zgmiky je napisao/la:osvrt na današnja finala...
12.10h Flipkens K.-Halep S. 2 1.60
Rumunjka Simona Halep je ostavila bolji dojam na mene na ovom turniru i mislim da može do kraja. Na drugoj strani ima odličnu belgijku Kirsten Flipkens koja igra dobro ali može sama sebe dovesti u probleme krene li griješiti, rumunjka će to sigurno iskoristiti pruži li joj se šansa.
Bit će to njihov treći međusobni susret, prva dva je dobila rumunjka i to oba puta u dva seta. Igrale su 2010. godine u Tokiju (tvrda podloga) i 2011. u Fesu (zemlja). Dakle sad još fali trava
Čini se da mlada rumunjka konačno sazrijeva i počinje koristiti svoj enormni talent. Ovo joj je drugi uzastopni turnir da igra u finalu, a na proteklom je u Nürnbergu čak slavila i naslov pobjednice, prvi u karijeri! Tranziciju sa zemlje na travu odradila je perfektno, te sada ima priliku uzeti još jednu titulu.
Sudeći prema prikazanim igrama ovoga tjedna Halep ima veliku priliku upisati pobjedu u današnjem susretu. Pogotovo je impresivan bio način na koji se rumunjka obračunala protiv prve nositeljice Roberte Vinci, kojoj je prepustila svega jedan gem! Ni u četvrtfinalu, a ni u polufinalu Halep nije dozvoljavala suparnicama da se i ponadaju u pobjedu.
Flipkens je riješila svoj polufinale bez većih problema, no na putu do istog se prilično znala mučiti, ne toliko rezultatski koliko nekonstantnom igrom. Upravo je konstantnost nešto što Halep prezentira tijekom cijelog ovog tjedna i bilo bi veliko iznenađenje da ne osvoji drugi naslov karijere, drugi tjedan zaredom.
14.10h Vesnina E.-Hampton J. 1 1.60,
2-0 Vesnina 2.50
U finalu vremenski problematičnog Eastbournea sastat će se amerikanka Jamie Hampton i sjajna ruskinja Elena Vesnina koja je na mene ostavila puno bolji dojam. Svaka čast amerikanki ali Vesnina igra jako dobro i bilo bi čudo da ne uzme ovaj turnir i vjerujem da neće dati ama baš nikakve šanse a kamoli i set mladoj amerikanki
Bit će ovo njihov prvi međusobni susret, no isto tako prvi finale za 23-godišnju amerikanku, koja raelno nije danas ni trebala biti ovdje. U polufinalu je Wozniacki imala prednost seta i 5-4, te servis za meč, no uspjela je sve prokockati, te doslovce pokloniti amerikanki njen prvi finale. Ipak je to ženski tenis
S druge strane Vesnini nitko nije ništa poklonio, već je ona apsolutno svaki poen, gem, set i meč zaradila. Činilo se da bi Vesnina mogla izletiti već u 1. kolu kada je izgubila 1. set protiv Ane Ivanović, ali se onda na impresivan način vratila i otišla u 2. kolo.
Na putu do finala Vesnina je pobijedila i sjajnu Kineskinju Na Li, drugu nositeljicu, i to na iznimno uvjerljiv način! Kako turnir odmiče Vesnina igra sve bolje i bolje, a osim toga trebala bi biti daleko svježija i psihički opuštenija nakon sigurnih i glatkih pobjeda u prethodnim kolima. Hamptonin meč protiv Wozniacki trajao je gotovo tri sata i to jednostavno mora ostaviti određeni trag u igri amerikanke.
16.10h Simon G.-F.Lopez 2 1.75
Na rasporedu je finale ATP turnira u engleskom Eastbourneu, posljednjoj provjeri uoči trećeg Grand Slam turnira sezone Wimbledona...jedva čekamo
U finalu se sastaju, možda i pomalo neočekivano, španjolac Feliciano Lopez i francuz Gilles Simon.
Biti će to njihov tek drugi međusobni susret, neobično jer je Simon 11, a Lopez čak 16 godina na Touru! Taj jedini dosada meč igran je prije više od pet godina u Rotterdamu (dvorana, tvrda podloga) gdje je glatko slavio Simon.
No to ništa ne znači a i prošlo je dosta vremena.
Kada je travnata podloga u pitanju tu nikada ne smijemo otpisati španjolskog tenisača, koji je u svojoj karijeri čak tri puta dolazio do četvrtfinala Wimbledona, dok je Simonov najveći domet tek 4. kolo! Lopez je i ovoga tjedna demonstrirao koliko može biti dobar na travi, dok Simon igra po sistemu toplo-hladno, te pokazuje puno nedostataka u svojoj igri.
Iako je rezultatski glatko dobio Andreasa Seppija, Simon se u tom susretu jako puno mučio na svom servisu. To što je konstantno "visio" na talijanovom nije bitno, jer španjolski tenisač ima daleko bolji početni udarac, koji je uostalom i jedan od najbitnijih detalja kada je igra na travi u pitanju. Lopez je u svojoj karijeri odigrao daleko više mečeva na travi, što nam jasno govori da mu je to jedna od, ako ne i najdraža podloga, dok Simonu baš i nije.
Zanimljivo, iako ima sjajnu igru za travu, Lopez u karijeri još nije osvojio nijedan turnir na travi! Ovo je stoga idealna prilika da Španjolac upiše prvi travnati naslov, te sveukupno treći u karijeri.
Mišljenja sam da će Lopez do pobjede ovdje, više ju je zaslužio i više je želi jer će biti prva na travi.
dakle to izgleda ovako
Flipkens K.-Halep S. 2 1.60
Vesnina E.-Hampton J. 1 1.60
Simon G.-F.Lopez 2 1.75
4.48
GL
e moj chicarito chicarito, šteta za promašeni penal al ajd marcos pogodi rezultat, pa nek smo oboje dobili, bravo majstorezgmiky je napisao/la:Japan-Meksiko oba daju gol 1.55, oba daju gol i 3+ 2.05, 3.5 više 2.75
Japan i Meksiko nakon dva poraza nemaju šansi za polufinale Kupa konfederacija, ali u međusobnom ogledu ipak će željeti doći do pobjede kojom bi se dostojno oprostili od ovog natjecanja.
u zadnjih 15-ak godina, Japan i Meksiko su se triput sastali, prvu utakmicu je dobio Japan 3:2, a sljedeće dvije Meksiko, a zadnja je bila baš na Kupu konfederacija 2005. rezultatom 2:1.
Obrana Japana je dosta propusna i u dvije do sada odigrane utakmice primili su čak 7 golova a zabili 3, dok s druge strane Meksiko je predefenzivan, svega jedan gol u dvije utakmice a primili 4 i očekivali smo više od njih, barem ja.
Obzirom da je stiglo dosta kritika na račun defanzivne igre meksikanaca te na brzinu japanaca očekujem ovdje utakmicu sa dosta golova, po meni bi morale obje ekipe tresti mreže barem jednom a mislim i više puta stoga sam se odlučio na opcije oba gol, oba gol i 3+ a vjerujem da nas čeka otvorena utakmica sa 4 i više pogotka.
Dakle očekujem dobru utakmicu sa dosta golova i jedni i drugi će htjeti gol više i ne bi me iznenadilo da vidimo još jednu golijadu na ovom natjecanju.
svaka cast legendo, i svaka cast miky ,lijepih pogodaka je bilo vecerasMMarcos je napisao/la:Mexico - Japan 21:00
Imam neki čudan osjećaj da će biti 2:1 ili 1:2, do sad su igrali 2 puta i oba puta je bi oovaj rezultat. Uplatio sam nesto sitno čisto da svoj osjećaj ispoštujem kao u finalu LŠ za Robbena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.