nisu to furke to su igricesonik24 je napisao/la:kako se samo mjenjaju furke na ovom fb, kad sam se ja prijavio, bila je furka mafia wars, farmville, kasnije onaj manager, pa poker, sad bas i neznam, ispo sam iz fazona

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisu to furke to su igricesonik24 je napisao/la:kako se samo mjenjaju furke na ovom fb, kad sam se ja prijavio, bila je furka mafia wars, farmville, kasnije onaj manager, pa poker, sad bas i neznam, ispo sam iz fazona
fera je napisao/la:nisu to furke to su igricesonik24 je napisao/la:kako se samo mjenjaju furke na ovom fb, kad sam se ja prijavio, bila je furka mafia wars, farmville, kasnije onaj manager, pa poker, sad bas i neznam, ispo sam iz fazona
baci sisu da se igramomiki_92 je napisao/la:
a dobra je čkapi realnocastro je napisao/la:baci sisu da se igramomiki_92 je napisao/la:
al' zato ima veliko srceLBJ MVP je napisao/la:Bubuljice,ružna gornja usna,muški tabani,ravna guzica...
Znam ove, s ovom lijevo sam opasno posvađan, menščini @neo da ti je konaneo je napisao/la:
trebal' reci da su iz Zavidovica !?
Evo jos pacijentica koje su u trendu
A jeste, vidi je gdje je stala...nabila se i zove makroa da mu da dnevnu zaraduJel ova druga slika gore na putu za Kamenicu ?
neo je napisao/la:
A jeste, vidi je gdje je stala...nabila se i zove makroa da mu da dnevnu zaraduJel ova druga slika gore na putu za Kamenicu ?![]()