FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 18 jun 2013, 20:35

Azmir je na moru do petka, ali svakako nije on taj koji sastavlja ekipu ;)

Uskoro će biti vijesti
tuzlanska Sloboda

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 18 jun 2013, 20:42

citam ove zadnje komentare i prijedloge i svugdje se spominju nasa tuzlanska djeca i rijeci vratit/popricat i bas da se zapitas, da sva ta djeca/momci/ljudi igraju ili su u i oko kluba mi nikada ne bi imali problema i da su normalna vremena nijedan igrac s ovih prostora ne bi igrao nikad ni za jedan drugi klub u BIH osim Slobode, samo transferi u inostranstvo gdje je napredak evidentan jer ova liga je sve u 5 deka bi dolazili u obzir. Mi umjesto da te momke
tretiramo kao Bogove jer su nasa djeca mi ih upropastimo pa hljeb zaradjuju i znanje moraju pokazat negdje drugo. Ista
stvar je i sa kosarkom, jedini krivci sto ona OKK nije u ligi 12/13/14 il kako se vec zove su nasa djeca koja su nas
ove sezone osramotila, ne znam sad ko od vas to prati ali ovi upuceniji znaju o cemu pricam ( spars, brcko, gradina ) i
na kraju svega kad sam saznao koliko je okk dala para za 3 pojacanja nisam mogao vjerovati. Nisam nesto oko rukometa ali cini mi se da je tu situacija prava, djeca igraju i ginu ali ponekad treba iskustva ili srece ali djeluje mi kao zdrav projekat koji treba nastavit podrzavati. izvinite zbog duzeg posta, neka me tuga uhvatila :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 jun 2013, 01:03

Dugogodišnji prvotimac tuzlanske Slobode Samir Jogunčić napokon je sanirao izuzetno tešku povredu i poslije jednoipogodišnjeg odsustvovanja sa travnatih terena najavljuje svoj povratak.
¸
Jogunčić je u međuvremenu podigao tužbu protiv FK Sloboda, odnosno preko sudskih instanci pokušava doći do novčanih sredstava koje je igrajući u „crveno-crnom“ dresu zaradio.

"Imao sam izuzetno tešku povredu, faktički sam bio otpisan, ali evo posljednjih desetak dana radim maksimalno i mogu vam reći kako dosta dobro podnosim napore. Nisam rekao posljednju riječ u fudbalu i od jesenje sezone planiram igrati ponovo na profesionalnom nivou", kaže Jogunčić.

Popularni Joge ljubimac je Tušnja. Familija Jogunčić tradicionalno je odana "crveno-crnim" bojama...

"Uvijek sam bio odan Slobodi, igrao ili ne igrao u matičnom klubu. Poslije jednoipogodišnje pauze logično bi bilo da se vratim u svoj klub. Ali... U ovom trenutku nisam optimista po tom pitanju, jer sam podnio tužbu protiv kluba. Ja ne tražim tuđe, tražim ono što sam pošteno zaradio, a siguran sam da navijači još pamte kako sam se borio u „crveno-crnom“ dresu. Dakle, volio bih ponovo zaigrati u Slobodi, a ako se to ne dogodi vjerujem kako ću pronaći klub u kojem ću nastaviti svoju karijeru", kaže Jogunčić.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 19 jun 2013, 08:43

Je li iko primjetio da je sloboda u istom stanju kao i prošlih godina samo sad liga niže.
Svim igračima istekli ugovori, tužbe protiv kluba, nikakvih vijesti iz kluba itd. :?:
Prošla je ona euforija. "Imali" smo i ono udruženje koje reklo prikupljati novac. Ja nigdje ne vidim baner za uplatu donacije ili nešto slično.
Baš sam nešto razočaran.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jun 2013, 11:06

djulba je napisao/la:Je li iko primjetio da je sloboda u istom stanju kao i prošlih godina samo sad liga niže.
Svim igračima istekli ugovori, tužbe protiv kluba, nikakvih vijesti iz kluba itd. :?:
Prošla je ona euforija. "Imali" smo i ono udruženje koje reklo prikupljati novac. Ja nigdje ne vidim baner za uplatu donacije ili nešto slično.
Baš sam nešto razočaran.
Tuzbe su iz onoga vakta kada su bili lopovi, novih tuzbi nema. Za ugovore se ne brini. Bitno je da nemaju ugovore oni koji treba da dodju u Slobodu. ;) Vijesti i ne moze biti kada se nista ne desava. Bice uskoro.
Sto se tice udruzenja, umjesto prikupljanja pomoci bolje se odrediti prema opstini da podigne davanja za klub.
U svakom slucaju nemas potrebe biti pesimista.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 jun 2013, 12:35

djulba je napisao/la:Je li iko primjetio da je sloboda u istom stanju kao i prošlih godina samo sad liga niže.
Baš sam nešto razočaran.
Pa kupiš člansku kartu 12 maraka, time ćeš pomoći, a možeš i više platiti, zavisno od tebe.
Il' kupi sezonsku kartu 2013/14

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 jun 2013, 14:29

Coraco je napisao/la:
Baš sam nešto razočaran.
Pa kupiš člansku kartu 12 maraka, time ćeš pomoći, a možeš i više platiti, zavisno od tebe.
Il' kupi sezonsku kartu 2013/14
Baš ovo što ti @Coraco kaže. Ništa lično drug al' vidi se da si dobrano neupućen u situaciju, dapače situacija je odlična!
Vijesti ne mogu dolazit jer je sezona tek završila, doći će dosta igrača i provjerenih imena, nimalo se ne slažem sa konstatacijom da je klub u istom stanju kao prošlih godina.
Na forumu i stranici udruženja se možeš informisat šta ti volja u vezi udruženja a ne na ovom forumu. Vjeruj mi da nemaš potrebe da budeš razočaran ;)
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 jun 2013, 15:41

Za subotu 22.06.2013. planiran je neformalni sastanak predstavnika Udruženja sa predsjednikom UO-a, Azmirom Husićem, koji se sa ljetovanja vraća dan ranije. Predstavnici Udruženja će iskoristiti priliku da predstave prijedloge o konkretnim stvarima koje u suradnji kluba i udruženja mogu biti realizirani tokom ljetne pauze. Puštanje u rad klupske stranice (koja je uz pomoć Prijatelja pripremljena) ili afirmiranje naše stranice dijelom i kao klupske prezentacije, mogučnost izložbe arhiva FK Sloboda tokom turnira Mustafa Hukić, akcija sezonskih i polusezonskih karti, livestream prenos (kojeg je potrebno samo još testirati) su samo neki od prijedloga. Svakako da će nas zanimati i klupske intencije kada je u pitanju igrački kadar te vam uskoro donosimo više informacija.
Pobjeda je bolja od orgazma!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 19 jun 2013, 22:12

samolukavac je napisao/la:
JTS je napisao/la:šta je sa Borgija, taj nikad zaigrat' u Slobodi :roll: jeste da bi imali popunjenu lijevu stranu ako dođu Efendić i Halilović, al' opet ..
Ako je tačno Radnički na njega ne računa više, bio je tu, odigrao dvije, tri utakmice i to sa klupe ušao i to je sve, tako da je slobodan igrač sad, a možda se i Jogunčić vrati, oporavio se od povrede......;)
Zaista mislim da tvoji postovi više nemaju smisla.Ja po nekoliko dana nisam tu ,i ako dođem ovdje uvijek čitam neke tvoje postove za koje mogu reći da su samo jedne velike laži,i ne znam odkud ti baš takva duša može biti.
Svi ,ama baš svi forumaši Lukavca su ovom momku pisali sve najbolje, sem tebe koje kako evo čitam isto brate puno smaraš ,Mi vrlo dobro znamo ko je on i zašto mu Vojvoda nije davao veću minutažu.
Obzirom da vrlo često pogledam transfermarket i tamo piše 6 utakmica,a kako se sjećam neko je i pisao da još dvije utakmice momku nisu uopšte upisane,tako da i tu debelo iznosiš neistine.
Za tvoju informaciju lično sam se interesovao za njega,i vaši su mi rekli da mu je ponuđen novi ugovor pa kao čekaju odgovor,ali ja sam čuo da ne želi ostati.Obzirom da najviše vjerujem ovom momku kad nešto napiše,a i kako sam saznao član je uprave pa lijepo bi bilo da i to pročitaš i staviš tačku ,jer taj momak za kojeg samo znam sve najbolje nije to zaslužio od bilo koga ,pa i tebe.

Postao/la Zoom088 dana 30 mar 2013, 18:36

Očekivao sam pobjedu, ali ne ovako uvjerljivu i visoku. Raduje me činjenica da u svako vrijeme i na svakom mjestu imamo odlične igrače i da niko više u Radničkom nije nezamjenjiv!

Borogovac je pokazao da je fantastičan igrač i da je njegova pozicija lijevi bočni.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 19 jun 2013, 23:09

Pa taj je kao curica samo plače, neka ide gdje god hoće za mene lično ništa pokazao nije, uredu bile su i povrede kod njega, ali on je ja mislim završena priča za Radnički......:)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 jun 2013, 23:36

samolukavac je napisao/la:Pa taj je kao curica samo plače, neka ide gdje god hoće za mene lično ništa pokazao nije, uredu bile su i povrede kod njega, ali on je ja mislim završena priča za Radnički......:)
jedan od jacih postova na ovih 1600 strana 8-) :lol: :lol: ...u dilemi sam teskoj dal da ovaj post na potpis prebacim :D :D ..molim te,pisi na ovoj temi sto vise i sto cesce...i sta kazes..place...nije za tebe LICNO nista pokazao :? :? :lol: ...kakav car...oplakah kao i vecini tvojih javljanja ovdje :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 jun 2013, 23:40

samolukavac je napisao/la:Pa taj je kao curica samo plače, neka ide gdje god hoće za mene lično ništa pokazao nije, uredu bile su i povrede kod njega, ali on je ja mislim završena priča za Radnički......:)
Nemaš ti blage veze o svom klubu, a o igračima da i ne spominjem.

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 19 jun 2013, 23:53

Borgija se nisam nagledao jer se ni on nije naigrao :D Kada je igrao bio je solidan i volio bih da ostane kod nas i pokaže sve što zna.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 20 jun 2013, 10:21

Coraco je napisao/la:
Ajde nek ti znaš to je važno... :mrgreen:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 jun 2013, 13:19

samolukavac je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Ajde nek ti znaš to je važno... :mrgreen:[/quote

Taj ti niti jedan post nije napisao ,a da je tačan,a o kome god da se piše samo dezinformacije iznosi.

Onaj ko se razumije imalo o fudbalu može rasuditi radi li se o plači :shock:

" onclick="window.open(this.href);return false;

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jun 2013, 02:53

jak je Frenkie 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2013, 02:55

[youtube][/youtube]

Prejaka stvar 8-)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 jun 2013, 13:17

Fm Jam država!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 23 jun 2013, 10:35

:D
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.