Uskoro će biti vijesti
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tuzbe su iz onoga vakta kada su bili lopovi, novih tuzbi nema. Za ugovore se ne brini. Bitno je da nemaju ugovore oni koji treba da dodju u Slobodu.djulba je napisao/la:Je li iko primjetio da je sloboda u istom stanju kao i prošlih godina samo sad liga niže.
Svim igračima istekli ugovori, tužbe protiv kluba, nikakvih vijesti iz kluba itd.![]()
Prošla je ona euforija. "Imali" smo i ono udruženje koje reklo prikupljati novac. Ja nigdje ne vidim baner za uplatu donacije ili nešto slično.
Baš sam nešto razočaran.
Pa kupiš člansku kartu 12 maraka, time ćeš pomoći, a možeš i više platiti, zavisno od tebe.djulba je napisao/la:Je li iko primjetio da je sloboda u istom stanju kao i prošlih godina samo sad liga niže.
Svim igračima istekli ugovori, tužbe protiv kluba, nikakvih vijesti iz kluba itd.![]()
Prošla je ona euforija. "Imali" smo i ono udruženje koje reklo prikupljati novac. Ja nigdje ne vidim baner za uplatu donacije ili nešto slično.
Baš sam nešto razočaran.
Baš ovo što ti @Coraco kaže. Ništa lično drug al' vidi se da si dobrano neupućen u situaciju, dapače situacija je odlična!Coraco je napisao/la:Pa kupiš člansku kartu 12 maraka, time ćeš pomoći, a možeš i više platiti, zavisno od tebe.djulba je napisao/la:Je li iko primjetio da je sloboda u istom stanju kao i prošlih godina samo sad liga niže.
Baš sam nešto razočaran.
Il' kupi sezonsku kartu 2013/14
Zaista mislim da tvoji postovi više nemaju smisla.Ja po nekoliko dana nisam tu ,i ako dođem ovdje uvijek čitam neke tvoje postove za koje mogu reći da su samo jedne velike laži,i ne znam odkud ti baš takva duša može biti.samolukavac je napisao/la:Ako je tačno Radnički na njega ne računa više, bio je tu, odigrao dvije, tri utakmice i to sa klupe ušao i to je sve, tako da je slobodan igrač sad, a možda se i Jogunčić vrati, oporavio se od povrede......JTS je napisao/la:šta je sa Borgija, taj nikad zaigrat' u Slobodijeste da bi imali popunjenu lijevu stranu ako dođu Efendić i Halilović, al' opet ..
jedan od jacih postova na ovih 1600 stranasamolukavac je napisao/la:Pa taj je kao curica samo plače, neka ide gdje god hoće za mene lično ništa pokazao nije, uredu bile su i povrede kod njega, ali on je ja mislim završena priča za Radnički......
Nemaš ti blage veze o svom klubu, a o igračima da i ne spominjem.samolukavac je napisao/la:Pa taj je kao curica samo plače, neka ide gdje god hoće za mene lično ništa pokazao nije, uredu bile su i povrede kod njega, ali on je ja mislim završena priča za Radnički......
Ajde nek ti znaš to je važno...Coraco je napisao/la:Nemaš ti blage veze o svom klubu, a o igračima da i ne spominjem.samolukavac je napisao/la:Pa taj je kao curica samo plače, neka ide gdje god hoće za mene lično ništa pokazao nije, uredu bile su i povrede kod njega, ali on je ja mislim završena priča za Radnički......
Ajde nek ti znaš to je važno...samolukavac je napisao/la:Coraco je napisao/la:Nemaš ti blage veze o svom klubu, a o igračima da i ne spominjem.samolukavac je napisao/la:Pa taj je kao curica samo plače, neka ide gdje god hoće za mene lično ništa pokazao nije, uredu bile su i povrede kod njega, ali on je ja mislim završena priča za Radnički......
jak je Frenkie
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.