lumani je napisao/la:Ovo ce da se gleda" onclick="window.open(this.href);return false;
i ko igrač je bio ovakav
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
lumani je napisao/la:Ovo ce da se gleda" onclick="window.open(this.href);return false;
Tele33 je napisao/la:Očekujete li Halilovića među putnicima u Sloveniju? Realno, može li biti od koristi?
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Ovo ce da se gleda" onclick="window.open(this.href);return false;
i ko igrač je bio ovakav
Mislim da je aco spomenuo da ce on i mirza nesto kasniti mirza zbog nba pravila a ovaj predpostavljam zbog tog kampa. Doduse to je pozitivna stvar , jao kad bi zek dobio ugovor sa vizardsimaJHam je napisao/la:Hoce li uticati zekino igranje za washington, na dolazak na pripreme???
Nije jos, ako se pokaze na tom kampu i dobije poziv na njihov kamp onda je usao u uzi krug...grgr je napisao/la:Mislim da je aco spomenuo da ce on i mirza nesto kasniti mirza zbog nba pravila a ovaj predpostavljam zbog tog kampa. Doduse to je pozitivna stvar , jao kad bi zek dobio ugovor sa vizardsimaJHam je napisao/la:Hoce li uticati zekino igranje za washington, na dolazak na pripreme???Al tesko to jbg igra tu dosta igraca na tim kampovima pa nista al svakako dobre pripreme za zekonju... EDIT ja opet ne znam puno oko tih kampova kakva su tu pravila kako sta ? Koliko igraca bude na takvom kampu ? Znam da imaju ti kampovi al bude milja igraca jel ovaj neki sa igraciam koji su usli ajmo rec u neki uzi krug igraca koji bi i mogli da zaigraju za njih itd ? XD
Kad je Kobe nosio broj 23Lotus je napisao/la:
Broj 23
U Cedeviti nosi broj 23 na dresu. Kaže da ga često pitaju ima li taj broj neku simboliku.
- Rođen sam 23. avgusta, pa sam izabrao broj 23. I ,naravno, veže me za mog najdražeg i najboljeg igrača svih vremena Kobija Brajanta (Kobe Bryant) - kaže Nurkić.
Najbolji svih vremena moze biti samo Jordan,pa tako i 23.Pupi04 je napisao/la:Kad je Kobe nosio broj 23Lotus je napisao/la:
Broj 23
U Cedeviti nosi broj 23 na dresu. Kaže da ga često pitaju ima li taj broj neku simboliku.
- Rođen sam 23. avgusta, pa sam izabrao broj 23. I ,naravno, veže me za mog najdražeg i najboljeg igrača svih vremena Kobija Brajanta (Kobe Bryant) - kaže Nurkić.
![]()
Do Jusufa li je ili do novinara.
trebao nam je najvise ove godine, a vec sljedece jusuf ce biti tu negdje, a za 2-3 godine pitanje je koliko ce nam trebati jer tada ce jusuf biti dokazani, kikanovic u zlatnim godinama, a sehic stupati na scenuNeutral je napisao/la:Ne treba nam, nije ni prvi ni posljednji koji tuđe smatra svojim.
Meni je najtuzije sto ja,i pored ogromne zelje i volje,necu moci prisustvovati barem jednoj utakmici na EP,a evo pojedinci nemaju pojma o reprezentaciji ni o kosarci a bice tamo...Nista protiv tebe prijatelju nego govorim opcenito. Dvojica su jako bitnaanti_zli je napisao/la:Posto ne pratim kosarku a bit cu tu aBd. ne EP, pa me zanima ovi igraci sto su otkazali Srbiji da li su to bitni igraci, vidim da igraju u dobrim klubovima, je li iko otkazao iz prve petorke ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.