RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

moRAja
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 16:52

A brate meni se cini da cemo opet pjevat " Sve je ovo u ku.r.ac otislo"
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 jun 2013, 17:04

rodjak je napisao/la:Ova garnitura Tana-Mrkva ili ne zele da rade kako treba ili su debili toliki pa ne znaju :o .
Ako se ispostavi da Letic stvarno ode u Sarajevo, onda se slazem da je vrijeme Tana i Mrkva napuste Velez.

Uz duzno postovanje obojici, Izjavili su javno da je covjek vezan ugovorom za Velez. Ispostavi li se da to ne bude istina, to jest ode li Letic iz Veleza, onda ce biti jasno da ili nisu govorili istinu ili nisu imali pojma sta govore - sto je nedopustivo u svakom slucaju.

Velez se 2 sezone borio za goli opstanak u ligi upravo jer su najbolji igraci (vezani ugovorima) odlazili kako su htjeli. Ispostavi li se isti slucaj sa Leticem, onda je jasno da bi mogli ispast ove godine. Onda je bolje reagovat sada i to rijesit sad nego kasnije, jer ocigledno da njih dvojica to nece ili neznaju da rijese (i to AKO se stvarno ispostavi da Letic ode).

Sad je skupstina - sad je vrijeme da se to pitanje dovede u prvi plan.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 21 jun 2013, 18:26

Morali su u javnost izaci kao da dolaze pojacanja(Rascic, Bebanic) u Velez jer nisu nikoga imali novog na prozivci pa da se zastite prije prozivke su izasli u javnost sa ovim imenima da nebi ispalo da nista ne rade

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 19:21

Ma neznam brate i mi kenjamo ponekad. Mozda skupstina donese neke pomake,mozda upali to s Mehom,mozda dovedu nekoga iz srpske ili crnogorske lige,mozda i iz nase. Ovaj kadar od gola do pole nije los samo nam fale jedan u sredini pored Majkica i jedan klasican centarfor uz sevku i jusufbega. Jos se nista nezna zato bi mozda i mi trebali izvuci zadnje atome strpljenja iz nas. Ovo do sada nije dobro ali ne znaci da se nece popraviti

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 21 jun 2013, 19:25

Evo kako sad pročitah Letić je suspendovan rekao Velagić.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 19:32

Crvenarmija je napisao/la:Evo kako sad pročitah Letić je suspendovan rekao Velagić.
Meni je tana rekao isto. Ako bude srao nece igrat a ako ga neko zeli kupit 100 milja maraka. Onaj avazov sport su majmunske novine,selili su igrace iz nase lige po Kolnu Betisu i Fiorentini. Kretenski novinari pisu nebuloze

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 21 jun 2013, 19:38

Kad ukucas nesposobnost na Googlu, prvi rezultat budu slike Tanovica, Velagica i Ajanica. A havazov sport su novine za koje pisu novinari "placenici", tako da nije iskljuceno da je intervju sa Leticem izmisljen, neki menadjer naruci clanak, mozda neko i iz Sarajeva, znaci nista im ne treba vjerovati.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 19:46

Bliss je napisao/la:Kad ukucas nesposobnost na Googlu, prvi rezultat budu slike Tanovica, Velagica i Ajanica. A havazov sport su novine za koje pisu novinari "placenici", tako da nije iskljuceno da je intervju sa Leticem izmisljen, neki menadjer naruci clanak, mozda neko i iz Sarajeva, znaci nista im ne treba vjerovati.
Ma tebra treba popunit 30-40 strana glupostima pa baljezgaju beze

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 21 jun 2013, 20:01

Niko iz uprave nije spomenuo Bebanica,ni na oficajlnoj stranici ni ti u ostalim medijama.Raščića su spominjali ali Bebanića nisu,Bebanića je spomenuo novinar sportsport.ba u jednom tekstu.
Rodeni je napisao/la:Morali su u javnost izaci kao da dolaze pojacanja(Rascic, Bebanic) u Velez jer nisu nikoga imali novog na prozivci pa da se zastite prije prozivke su izasli u javnost sa ovim imenima da nebi ispalo da nista ne rade
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 21 jun 2013, 23:19

moRAja je napisao/la:Onom cobanu Bebanicu dozivotno zabranit ikakav kontakt s Velezom. Brnjo iz humi lisana stavio malo vise para ispred svetinje. Seljacka demagogija daj sta das a ne konta da mu je Velez mogao biti odskocna daska da se proda ako ima kvaliteta u njemu. I kad mi neko kaze nemoj na kunde,treba ih udarat po mozgu svaki put kad ih sretnes
Napadaš momka bezveze, nezna se jeli uopšte bio u kontaktu s našim čelnicima.A Mostar je danas nažalost jedna velika selendra, kao što su i Sarajevo i ostali BiH gradovi.Rat je svoje učinio, primitivizam, idiotizam, malograđanstvo, razne bolesti takođe.Niko nezna ništa dalje od nosa ali svak se nečim ****.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

castro
Kontakt:

Post Postao/la castro » 21 jun 2013, 23:34

moRAja je napisao/la:Onom cobanu Bebanicu dozivotno zabranit ikakav kontakt s Velezom. Brnjo iz humi lisana stavio malo vise para ispred svetinje. Seljacka demagogija daj sta das a ne konta da mu je Velez mogao biti odskocna daska da se proda ako ima kvaliteta u njemu. I kad mi neko kaze nemoj na kunde,treba ih udarat po mozgu svaki put kad ih sretnes
Bebanic da ima pameti nikad ne bi dosao u Velez. Kad je trebao da predje u seniore, Velez ga nije htio, nego su tatini sinovi dobili priliku da igraju u 1 timu. Beba je izmislio fudbal za sve njih. Al najjaci su ovi "ako voli Velež". Od ljubavi se ne živi. I Mrva voli Velež i zato nema **** marke u džepu. Fudbal se igra radi para.
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2013, 00:24

Bliss je napisao/la:Kad ukucas nesposobnost na Googlu, prvi rezultat budu slike Tanovica, Velagica i Ajanica. A havazov sport su novine za koje pisu novinari "placenici", tako da nije iskljuceno da je intervju sa Leticem izmisljen, neki menadjer naruci clanak, mozda neko i iz Sarajeva, znaci nista im ne treba vjerovati.
Kakve veze svega ti sad ima Ajanic sa ovim? Ta nema on veze sa ugovorima?
Znas li uopste covjeka i cime se bavi tacno u Velezu ili si za njega cuo prvi put na forumu ovdje od kerzena i ostalih?

Uostalom, vjerovatno ni Kerzo nezna nego nako samo prica...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 22 jun 2013, 02:14

Mala usporedba. Imaš sigurno radno mjesto i solidnu platu od koje možeš prehraniti sebe i svoju porodicu i više manje sigurno mjesto do penzije. Da li bi prihvatio da odeš kod drugog gazde kojeg voliš, ali koji ti nudi 200KM manje mjesečno i mogućnost da promjenom direktora (u fudbalu trenera) on dovede svoje pulene a ti budeš šutnut? Od ljubavi se ne živi moj moRAja. Plati pa se klati, nažalost je takvo vrijeme došlo.
Smoke Weed Everyday!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 22 jun 2013, 06:34

Radi ovakvih shvatanja tipa mujo suljo i fidel kastro od Veleza je napravljen klub ranga Travnik i Leotar. Klub po kojem se pisa ko stigne,klub koji se zaobilazi za saku kikirikija vise,ali dobro s obzirom da sam dirnuo neke geografske polozaje ne cudi me da ih se nekolicina nasla uvrijedjena.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 jun 2013, 08:27

Bravo MoRAja.
Nekad si bio počašćen i sretan ako bi te raja stavila na go ili još jače,bio si počašćen da trčiš po loptu kad od ode u Neretvu ili negdje iza zgrade.Nekad si ni bio počašćen trenirati u Veležu i nije ni čudo što je Velež dao toliko imena kad su sva djeca hrlila da treniraju.I da kopiraju Tucu,Kajtaza,Baku.
Danas niti ima respekta prema klubu,niti prema gradu a bogme nema ni uzora.
Svi ovi što govore da je Bebanić ispravno uradio jer kao nekada je bio izbačen,ili što ima 120 Km veću plaću...svi ti koji misle da on u pravu...dok je god tako,nema nam napretka.Da je on toliko dobar igrač nebi on igrao u Branitelju,igrao bi u Salzburgu ili Rosenborgu najmanje.Došlo neko čudno vrijeme,svi lagano dižu nos na Veleža,svi nešto zamjeraju.Nema više da se nešto preskoči,proguta,pa da se kaže,**** tih 100-200 KM,**** sve to što je bilo,idemo iz početka,idemo za nas Velež.
Naravno,veliki dio odgovornosti snosi i uprava kojoj nikako ne polazi za rukom da se napravi pozitivna atmosfera u klubu,pa da se ako ništa osjeti pozitivan naboj.Pa makar opet bili u borbi za opsatanak,ali da se osjeti da se diše Velež.Da se izgara na terenu,da si spreman igrati i sa ozljedom.
Treba se strpiti još malo,skupština je ključni događaj godine.
Nakon nje,sve će biti jasnije.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 22 jun 2013, 08:35

MostaracVelezovac je napisao/la:
Kakve veze svega ti sad ima Ajanic sa ovim? Ta nema on veze sa ugovorima?
Znas li uopste covjeka i cime se bavi tacno u Velezu ili si za njega cuo prvi put na forumu ovdje od kerzena i ostalih?

Uostalom, vjerovatno ni Kerzo nezna nego nako samo prica...
Posto si ti meni poslao PP, tamo sam ti odgovorio vezano za Ajanica. Ne znam sta ti Ajanic dodje, valjda neki rod. Znaci nisam ja nigdje spomenuo da je Ajanic odgovoran za transfer, nego da je stranica i marketing u kurc... Ali nije jos kasno da se popravi to.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 22 jun 2013, 09:38

Velež danas testira potencijalne prinove
Piše: A. Demić Danas, 09:10
Danas će na stadionu u Vrapčićima sa početkom od 18 sati probni meč igrati dvadesetak mladića kojima je želja nametnuti se Veležovom stručnom štabu.

Ovakve utakmice postale su praksa u mostarskom premierligašu i organizuju se na početku svakih priprema.

Jedan od igrača koji će se okušati danas u Bijelom Polju zove se Anel Raščić i dolazi iz Sarajeva. Prošao je omladinski pogon tima sa Koševa, a nastupao je kratko i u mađarskom Pesciju.

“Nadam se da ću skrenuti pažnju trenerima i Upravi Veleža. Bila bi mi čast igrati za tako veliki klub. Mostar pamtim po dobrom. Tamo sam igrajući za juniore Sarajeva postigao het trik i upisao dvije asistencije, što je bilo dovoljno za potpis u Mađarskoj. Na probnu utakmicu dolazim na nagovor menadžera Saše Kulidžana,” izjavio je Raščić.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 jun 2013, 09:40

Eto Raščića :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 22 jun 2013, 10:13

Moj tepsija rurarizirali su mostarske obicaje,hoce da ruraliziraju i Velez. Umjesto da im bude cast kas ih neko spomene iz kluba oni gledaju u 200-300 popisanih maraka. To meni smeta tebra kao i seljakluk pojedinaca ovde koji bi se po njihovim postovima isto tako prodali za sicu a glume mi velezovce. Svaka cast ima ovde pravih momaka,pametnih i onih koji razumiju situaciju ali ima brate i par onih satro navijaca sa dna kace

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 22 jun 2013, 10:44

moRAja je napisao/la:Moj tepsija rurarizirali su mostarske obicaje,hoce da ruraliziraju i Velez. Umjesto da im bude cast kas ih neko spomene iz kluba oni gledaju u 200-300 popisanih maraka. To meni smeta tebra kao i seljakluk pojedinaca ovde koji bi se po njihovim postovima isto tako prodali za sicu a glume mi velezovce. Svaka cast ima ovde pravih momaka,pametnih i onih koji razumiju situaciju ali ima brate i par onih satro navijaca sa dna kace
Haj mi samo reci koliko danas u Mostaru ima pravih Mostaraca, ne onih što su doselili iza 2 svjetskog rata na ovamo.Moji su u Mostaru preko 60 godina ali ja se nikada neću smatrati pravim Mostarcem.Znam ko sam i od kuda potičem, ponosim se time mada mi je i otac rođen u Mostaru i odgojio sam se na Luci.Najviše mi se gade oni šatro Mostarci koji se stide svog porijekla.Neznaju ni ko su ni šta su.Nažalost Velež su najviše izdali pravi Mostarci koji su mahom izselili u ovom nesretnom ratu, a bilo je i onih koji su ga bili spremni prodati za šaku maraka.Ima ljudi iz raznih mjesta širom bivše države koji vole Velež ko i mi i glupa je priča o kundašima, njonjašima i tako dalje.Nažalost cijela BiH je jedna provincija a glavni grad je najveća, to svako zna ko je iole obišao svijeta.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 5 gostiju.