Svi klubovi u svijetu svojim vjernim navijačima omoguće praćenje treninga izuzev u vanrednim situacijama ali se navijači obavijeste uz obrazlozenje.Dobacivanja je bilo i biće i svugdje ga ima,ali fudbaleri i trener moraju biti profesionalci i ne nasjedati i ne pristajati na komentare.Garant bi neko otisao,gorio na suncu i provocirao igrače ili trenera.To je čisto i iskreno iz ljubavi prema klubu.Na kraju krajeva za koga se igrači pripremaju,igraju....za sebe mozda.Pa onda ne bi bilo i čudo da zabrane i gledanje utakmica.Sta sve igrači čuju na treningu,utakmici od Robijasa recimo pa niko im nista ne kaze.Ovo je čisto proseravanje,dokaz vlasti i vladavine....pojedini ljudi jednostavno bi svoju dusu zadovoljili kada bi vladali cijelim gradom ne pitajući kako je drugom.serim je napisao/la:Ne treba tebi zuro, ja ću ti objasniti i tebi i drugima. Ono dole na stadionu je ljudima radno mjesto, obrati pažnju na ovo radno mjesto, tako da nema niko pravo bez odobrenja dolaziti i dobacivati i igračima i trenerima. Bio sam prisutan par puta i ono što sam vidio na tribinama za vrijeme treninga je sramota, Sve sam hajvan do hajvana. Dobacuje se igračima, dobacije se trenerima, dobacuje se čak i fizioterapeutu. Čak i jedan zidar ne voli da ga neko gleda dok radi, ili bilo koji drugi radnik, doktor, trgovac ili ne znam ko a kamoli sportski radnici. Pa nije vam ovo rekreacija da dolazite kad vam se digne. Eto uzmi sebe za primjer, kada si na poslu ja ću doći i gledati te dva sata šta radiš i dobacivat ću ti razne neumjesne šale i gluposti i samim tim ću te ometati. Pa normalno da bi me poslao u tri PM ili čak izbacio, udario ili ne znam šta više, ne bi sigurno bio ravnodušan.ludinjo22 je napisao/la:pošto sam primejtio da Zuhro posjecuje forum zamolio bi ga da ako je zabranjeno gledat trening da to objavi na stranici uz obrazloženje jer klub nije ničija babovina a pogoto ne Mustafina
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Serim ne seri jaraneserim je napisao/la:Ne treba tebi zuro, ja ću ti objasniti i tebi i drugima. Ono dole na stadionu je ljudima radno mjesto, obrati pažnju na ovo radno mjesto, tako da nema niko pravo bez odobrenja dolaziti i dobacivati i igračima i trenerima. Bio sam prisutan par puta i ono što sam vidio na tribinama za vrijeme treninga je sramota, Sve sam hajvan do hajvana. Dobacuje se igračima, dobacije se trenerima, dobacuje se čak i fizioterapeutu. Čak i jedan zidar ne voli da ga neko gleda dok radi, ili bilo koji drugi radnik, doktor, trgovac ili ne znam ko a kamoli sportski radnici. Pa nije vam ovo rekreacija da dolazite kad vam se digne. Eto uzmi sebe za primjer, kada si na poslu ja ću doći i gledati te dva sata šta radiš i dobacivat ću ti razne neumjesne šale i gluposti i samim tim ću te ometati. Pa normalno da bi me poslao u tri PM ili čak izbacio, udario ili ne znam šta više, ne bi sigurno bio ravnodušan.ludinjo22 je napisao/la:pošto sam primejtio da Zuhro posjecuje forum zamolio bi ga da ako je zabranjeno gledat trening da to objavi na stranici uz obrazloženje jer klub nije ničija babovina a pogoto ne Mustafina

neces vjerovat ali po prvi put se u necem slazem sa tobomvatreni je napisao/la:Svi klubovi u svijetu svojim vjernim navijačima omoguće praćenje treninga izuzev u vanrednim situacijama ali se navijači obavijeste uz obrazlozenje.Dobacivanja je bilo i biće i svugdje ga ima,ali fudbaleri i trener moraju biti profesionalci i ne nasjedati i ne pristajati na komentare.Garant bi neko otisao,gorio na suncu i provocirao igrače ili trenera.To je čisto i iskreno iz ljubavi prema klubu.Na kraju krajeva za koga se igrači pripremaju,igraju....za sebe mozda.Pa onda ne bi bilo i čudo da zabrane i gledanje utakmica.Sta sve igrači čuju na treningu,utakmici od Robijasa recimo pa niko im nista ne kaze.Ovo je čisto proseravanje,dokaz vlasti i vladavine....pojedini ljudi jednostavno bi svoju dusu zadovoljili kada bi vladali cijelim gradom ne pitajući kako je drugom.serim je napisao/la:Ne treba tebi zuro, ja ću ti objasniti i tebi i drugima. Ono dole na stadionu je ljudima radno mjesto, obrati pažnju na ovo radno mjesto, tako da nema niko pravo bez odobrenja dolaziti i dobacivati i igračima i trenerima. Bio sam prisutan par puta i ono što sam vidio na tribinama za vrijeme treninga je sramota, Sve sam hajvan do hajvana. Dobacuje se igračima, dobacije se trenerima, dobacuje se čak i fizioterapeutu. Čak i jedan zidar ne voli da ga neko gleda dok radi, ili bilo koji drugi radnik, doktor, trgovac ili ne znam ko a kamoli sportski radnici. Pa nije vam ovo rekreacija da dolazite kad vam se digne. Eto uzmi sebe za primjer, kada si na poslu ja ću doći i gledati te dva sata šta radiš i dobacivat ću ti razne neumjesne šale i gluposti i samim tim ću te ometati. Pa normalno da bi me poslao u tri PM ili čak izbacio, udario ili ne znam šta više, ne bi sigurno bio ravnodušan.ludinjo22 je napisao/la:pošto sam primejtio da Zuhro posjecuje forum zamolio bi ga da ako je zabranjeno gledat trening da to objavi na stranici uz obrazloženje jer klub nije ničija babovina a pogoto ne Mustafina
@serim covjek ti je sve objasnio uredu da on zatvori trening pred neku utakmicu ili citavu sedmicu nek neda gledat hajd to razumijem al ovo je čovječe početak priprema
-
- Kontakt:
Je li neko vise zna o igracu broj 23 i ovom golmanu pored Brkica?

ZABRANITI KADRICU ULAZ NA STADION mislim da svakim blicom igraci gube na preciznosti i fizickoj spremi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ako ispadnemo iz lige Muce nece moci optuziti publiku kako je pravila negativnu atmosferu i pritisak na igrace zato sto je uopste i nema, ali zato moze Kadrica, sto je slikao 

pravda za slikara
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Za Husica smo dobili 60 hiljada eura.
-
- Kontakt:
Onda je to najveci transfer koji je Zvijezda napravila.Pitanje je sada gdje ce uprava taj iznos uloziti da li u infrastrukturu ili nove igrace.Za te pare mozemo dovesti 4 ekstra igraca.tombinjo je napisao/la:Za Husica smo dobili 60 hiljada eura.
super pare iako sam ja danas cuo da je 130 000 eura.mozda postoji mogucnost da je komplet transfer iznosio 130 000 eura,i obestecenje i plate husicu.Bosanski zmaj je napisao/la:Onda je to najveci transfer koji je Zvijezda napravila.Pitanje je sada gdje ce uprava taj iznos uloziti da li u infrastrukturu ili nove igrace.Za te pare mozemo dovesti 4 ekstra igraca.tombinjo je napisao/la:Za Husica smo dobili 60 hiljada eura.
ovih dana novi igraci dolaze,malo bolji nadam se.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Super cifra za Husica.Mozda bi to moglo biti 130 000 KM.Trebali bi pokusati prodati i Pandzu jer mu ugovor istice sljedece godine, ali sumnjam posto Pandza jos uvijek nije 100% spreman.
druze hvala ti sto si nas prosvijetliopabizo je napisao/la:Da je CVIK u klubu bilo bi prodaje a vako teško ide.Shvatite da ne možete da funkcinišete bez g.CVITKUŠICA.Bosanski zmaj je napisao/la:Super cifra za Husica.Mozda bi to moglo biti 130 000 KM.Trebali bi pokusati prodati i Pandzu jer mu ugovor istice sljedece godine, ali sumnjam posto Pandza jos uvijek nije 100% spreman.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da je velika greska sto ste se Odovica rijesili. A vidjet cete to sledece sezone. Ne moze covjek napraviti pitu od govana
NO PYRO NO PARTY
Nije on kod nas imo autoritet trenerski njemu su ekipu drugi sastavljaliiBuu je napisao/la:Mislim da je velika greska sto ste se Odovica rijesili. A vidjet cete to sledece sezone. Ne moze covjek napraviti pitu od govana

-
- Kontakt:
nisam nacionalista da neko misli, al neki dan sjedim sa par trenera i nekoliko novinara i bas pricamo o tome kako je posljednih 10 trenera u Zvijezdi bilo srpske nacionalnosti ? fkt nisam vjerovao al kad pogleda mal po netu i to uvjeri se .... stvarno nisam mogao vjerovati
....

i kakve to ima veze? daj ljudi puste se vise toga sta je ko mene iskreno zaboli dal je srbina, hrvat , bošnjak ako dobro radi svoj poso neka gabh_navijac je napisao/la:nisam nacionalista da neko misli, al neki dan sjedim sa par trenera i nekoliko novinara i bas pricamo o tome kako je posljednih 10 trenera u Zvijezdi bilo srpske nacionalnosti ? fkt nisam vjerovao al kad pogleda mal po netu i to uvjeri se .... stvarno nisam mogao vjerovati....
zasto sve moramo saznat od drugih, sta rade ovi nasi portali?? ... http://www.****/info/bih/show/du ... di-odlazim" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je stara vijest ovaj tekst je iz starog izdanja Avazovog sporta ,A naravno svi znamo ko pise za sport Suljagić koji zeli da uništi Zvijezdu ....Kapetan je napisao/la:zasto sve moramo saznat od drugih, sta rade ovi nasi portali?? ... http://www.****/info/bih/show/du ... di-odlazim" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
zakazo nam naš LEPI ZORANKapetan je napisao/la:zasto sve moramo saznat od drugih, sta rade ovi nasi portali?? ... http://www.****/info/bih/show/du ... di-odlazim" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemojte se zanositi dragi moji forumaši. Još ništa nije završeno za Husića, ništa još nije potpisao, a i te cifre nemaju veze sa realnošću....
Bilo bi lijepo, moglo bi se mnogo toga učiniti sa tom lovom, ali je najlakše trošiti pare kojih nemaš....
I daj Pabizo popusti više sa tim svojim Cvikom.... On je bio i završio, kako je radio to mi u gradu najbolje znamo (odnosno kako nije radio) i takav nam sigurno ne treba. A to za Vasiljevića i njegovu prodaju, tvoj Cvik je najmanje zaslužan za to što je prodat, taj transfer je odradila uprava Kluba, a on je bio samo tehnički izvršilac.
Moj SERIM, optužiše mene kako radim za Mustafu, pa reko, na osnovu onog tvog post-a, da i ti ne radiš za njega ili sa njim. U većini stvari se slažem sa tobom i to sam u svom post-u i objasnio skoro na isti način kao ti. Treba svako sebe postaviti u njihov položaj pa da vide koliko bi dugo mogli trpjeti povike, dobacivanja i svakojake komentare sa tribina. Umjesto dobrodošlice novi trener je dobio dobacivanja i sitne provokacije.....
Bilo bi lijepo, moglo bi se mnogo toga učiniti sa tom lovom, ali je najlakše trošiti pare kojih nemaš....
I daj Pabizo popusti više sa tim svojim Cvikom.... On je bio i završio, kako je radio to mi u gradu najbolje znamo (odnosno kako nije radio) i takav nam sigurno ne treba. A to za Vasiljevića i njegovu prodaju, tvoj Cvik je najmanje zaslužan za to što je prodat, taj transfer je odradila uprava Kluba, a on je bio samo tehnički izvršilac.
Moj SERIM, optužiše mene kako radim za Mustafu, pa reko, na osnovu onog tvog post-a, da i ti ne radiš za njega ili sa njim. U većini stvari se slažem sa tobom i to sam u svom post-u i objasnio skoro na isti način kao ti. Treba svako sebe postaviti u njihov položaj pa da vide koliko bi dugo mogli trpjeti povike, dobacivanja i svakojake komentare sa tribina. Umjesto dobrodošlice novi trener je dobio dobacivanja i sitne provokacije.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.