Idemo još jedan zabiti i onda lagano u 3\3

Ovo se mora dobiti !
Moderator/ica: rio_Ferdy88
jarane ima nesto u United Centru nocas, a i igraci trebaju malo odmora..pa covjece 3 utkamice su otisle u OT, a mi smo imali jos i sa Kingsima par OT , a gdje su Wingsi koji su nas najvise napatili od svih, pa cak i od Bostona barem do sadaNeutral je napisao/la:Noćas je trebala biti utakmica, kao da idu pješe iz Bostona do Chicaga a ne avionom
Cemu tolika mrznja, da ti nisu skrivili nestoultrasstyle_tz je napisao/la:neka odmora, poslije pauze uvijek Cikago bolje odigra...nesto ne podnosim ni jedan klub iz Bostona to je cudo hahah ne znam zasto ali ovi Bruinsi mi opasno idu na q, Seltikse nisam zavolio cak ni kad je KG dosao vec mi i on zamal pa omrznu, a tek Patriotsi su posebna prica hehehe.
Šta bolan fali zelenoj, prava ekološka , vidi ovog smileyaultrasstyle_tz je napisao/la: Celticsi vjerovatno jer su zeleni![]()
Daleko su oni od vještačkog, sistem koji fercera već dugi niz godina, BB (Belichik, trener) je za NFL nešto kao Fergie u fudbalu, otprilikeultrasstyle_tz je napisao/la:Patriotsi zbog Brejdija i nesto su mi vjestacki ...tek ove sezone sam poceo pratit NFL i to oni bas prva tekma- obicno pocnes navijat za nekog koga gledas prvi put al et oni mi nesto vjestacki .Ko da za Anzi navijam,,.. Ovi drugi su neki lijevi bili da se i ne sjecam s kim su igrali.
Eno sad i žuta mu ne valjaultrasstyle_tz je napisao/la:a Bruinsi valjda nastavak tradicije, jos preseravanja komentatora za Lucica ( ok igrac i oni ko komentatori su zemlja al mi njeg zgadise) , a i zuti nesto![]()
Ništa, pravo objektivne razloge imaš za mržnjuultrasstyle_tz je napisao/la:nista licno haha al et haman imamo dijametralno suprotno vidjenje ovih hajmo rec US sportova
ultrasstyle_tz je napisao/la:neka odmora, poslije pauze uvijek Cikago bolje odigra...nesto ne podnosim ni jedan klub iz Bostona to je cudo hahah ne znam zasto ali ovi Bruinsi mi opasno idu na q, Seltikse nisam zavolio cak ni kad je KG dosao vec mi i on zamal pa omrznu, a tek Patriotsi su posebna prica hehehe.
i znaci ovdje se krije ova tema haha trazio sam je bas, u zadnju godinu se navuce i na NFL i na NHL hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.