Ko ne bi znao izabrat na njegovom mjestuSarajlijc@ je napisao/la:Joj Pjanketu trebe![]()
![]()
Samo je malo previse pecena ali nema veze, zna izabrati mali princ
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko ne bi znao izabrat na njegovom mjestuSarajlijc@ je napisao/la:Joj Pjanketu trebe![]()
![]()
Samo je malo previse pecena ali nema veze, zna izabrati mali princ
![]()
I sa dobrom crnkomPonos Torina je napisao/la:Maloprije sam ga vidio u gradu,normalan decko skroman kao i uvjek,jako kulturan...
To mozda poslije,kad sam ga vidio bio sa dva druga...Sarajlijc@ je napisao/la:I sa dobrom crnkomPonos Torina je napisao/la:Maloprije sam ga vidio u gradu,normalan decko skroman kao i uvjek,jako kulturan...
a ono Miralem zapravo cijelo vrijeme kod nane klepa hurmashicesoxx je napisao/la:Pjanke u cetvrtak u barceloni, petak dortmund, subota inter, prije toga bio i tottenham. sutra bi najvjerovatnije trebao neko iz portugala il rusije se javiti.
dovoljno je samo pročitati komentare Francuza, onih koji su upućeni u kvalitete Mireta, koji su ga gledali u Francuskoj ligi i sve je jasno .. ovi što ga omalovažavaju, itd, ili su hejteri, ili nisu upućeni u njegove igre i talenat .. baš sam čitao i na Sport Catalunya komentare o Pjaniću .. svi pišu da bi radije vidjeli Gundogana .. a ja garantujem da bi nakon jedne sezone u Barci, svi ti navijači promjenili mišljenje o njemu .. kada Totti i De Rossi govore pohvalno o Pjaniću, šta tu ima dodati bilo ko?dino-92 je napisao/la:obicno nasi mediji odma prenose svaku vijest mahalskih novina i portala, a nisam jos vidio da je iko napisao nesto o clanku iz francuskog l´equipe-a. http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... und/380530" onclick="window.open(this.href);return false;
uglavnom pjanic i bvb su blizu dogovora o 4-godisnjem ugovoru i bvb je spreman ponuditi 12 miliona za njega.
sad neznam koliko se moze vjerovati njima
Ma Dortmund previse forsira presing igru, videjlo se to i u finalu lige prvaka kada su izgubili snagu u drugom poluvremenu. A sa Pjanicem bi dobili igraca za pozicione napade i nebi toliko morali vrsiti presing, a o slobodnjacima i kornerima nema potrebe rasparvaljati za to je Mire jednostavno majstor.Cartman je napisao/la:Mogao bi Pjanic igrat ulogu Gundogana u Dortmundu, i to vjerujem vrlo kvalitetno. A da Gundogana gurnu naprijed. Ali tu je i Sahin, ne treba zaboravit da je bio najbolji igrac lige prije dvije godine. U ulozi iza napadaca ne bi mogao igrat u Dortmundu, jer taj igrac mora mnogo trcat i vrsit pritisak na zadnju liniju, to nije njegova uloga.
+1harishp je napisao/la:Pjanicu je vakat da potpuno pokaze sve sto zna i moze.Da li on ostao u Romi,otisao u BVB ili negdje trece nebitno je.