Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TheManiacs
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la TheManiacs » 02 dec 2009, 23:51

alemao je napisao/la:da smo igrali i sa najacim sastavom ne bi prosli ,ocito da si nasjeo na cirin blef pa sad ne mozes da spavas od njeg :mrgreen: a ali skontaces ti na sudnjem danu

Hebote zaboravit ces ciru
Ciro ce biti 3000 metara pod zemljom

:mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 dec 2009, 23:55

ako ste mislili da mozemo onda vi pojma nemate o fudbalu
hajde vi svi strucnjaci sto igrate plejke ,navedite mi samo jedan razlog po kojem bi mi prosli portugal ja se odmah stavljam na vasu stranu, samo jedan....[/quote]
A navedi ti nama samo jedan razlog zbog cega su slovenci prošli ruse,samo jedan.[/quote]

Kao prvo jedna od ovih jakih je morala odpasti,da bi se smirilo i našao alibi kako i pored poludirigovanog žrijeba (određivanje nosioca i nenosioca) može proći mala repka.A Rusi kao Rusi nisu toliko atraktivni kao recimo Portugal ili Francuska.Tako da je Rusija bila žrtveno janje.Jer onaj gol Slovenaca je bio na ivici ofsajda.nije bio ofsajd ali je isto tako sudija mogao i svirati.Nebitno što je gol regularan.[/quote]

pa onda je po tvome logicnije da je grcka trebala biti to janje,ipak je rusija atraktivnija od njih,kao i ukrajina od slovenije..[/quote]
¸
ali si zaboravio da Grci imaju titulu prvaka Europe i samim time su veči autoritet od Rusa.a uz to su članica i EU.gleda se i ekonomska strana.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 03 dec 2009, 01:50

ni jednog pravog razloga nisam procitao kako smo mogli proci portugal.
tipa onog kao mogli su ocistiti kartone, pa dobro mogli su i sta onda ili zasto ranije nije bilo izmjene u lisabonu. pjanic je bio bolestan ako je vjerovati ali je usao u finisu ,sansa za gol đeki, muslimovic u pravi cas ulazi i mi igramo sa tri spica zadnji 10min i pored relativno pozitivnog rezultata ja se sjebo, pa ko smo mi da igramo zadnjih 10min sa tri spica protiv portugala ,pa nismo brazil ili spanija moze li i jedna rep.naseg ranga igrati sa tri napadaca i sta se desava mi stvorimo tri velike sanse za gol ,ali **** dva puta lopta pogodi ibisevica +precka đeke, e tu ja skidam kapu ciri. e sad sto lopta **** nije usla u gol ko nam je kriv ,slovencima je usla i zato su na sp.u zenici druga prica misimovic ne igra, sumnjivo u to me ne moze niko ubjediti ko god je igrao fudbal to zna ,bice sad onih koji se nece sloziti sa ovim te snimak, te njemacki doktori itd.mozda je neko momku zaprijetio jer i u lisabonu je bio los nema veze sto je bio cuvan pa logika je da ce biti cuvan na ovako vaznom mecu kao najbolji igrac nase rep.Muratovic, rahimic ,spahic ,sudija je znao kome treba dati zuti po startovima mozda su i zasluzili, ali je onda trebao lidsonu dati tri zuta ,bez ove cetvorice mi smo nemocni ,pa nama u zadnjoj liniji igra panđa iz **** hajduka i treba da zaustavi nanija smijesno , i sta je trebao ciro reci javnosti da cemo izgubiti ,dobro smo prosli kapa hasagicu.i da smo vodili 2-0 sudija bi sviro penal za portugal jer SP za fifu bez portugala i ronalda je ne zamislivo,pa sjetite se sepa blatera sta je izjavio.e sad ovi sto su protiv cire koji ima aferima slazem se,ali dajte alternativu za njega ko da dođe, ako ce neko doci sa rejtingom ja sam za, ali pored ovakvog saveza sumnjam, nego ce nam sloziti tulica i njemu slicnim i sta onda? ,sta njih briga oni imaju svoju rep.i za nju navijaju, jos ce nam se smijati.zbog svega ovoga ja dajem ciri podrsku pozzz

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 03 dec 2009, 02:40

Ne bi ja bas tako mislio da su Rusi jagnje zrtveno(ili kako se vec kaze)!
Slovenija je odlicno odigrala u revansu,za razlliku od nas nisi poklekni atmosferi i nisu se previse dizali prije tekme,kao mi sigurno prolazimo!

Inaco,sta ce bit s' Cire,jeli odlazi ili ostaje?
Negdje citam da odlazi,negdje da ostaje(pa sam malo zbunjen)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 dec 2009, 04:02

Gdje je sad nestao onaj Amir koji je pretjerano podrzavao Ciru i uvijek ismijavao mene? :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 dec 2009, 04:26

Google je napisao/la:Ne bi ja bas tako mislio da su Rusi jagnje zrtveno(ili kako se vec kaze)!
Slovenija je odlicno odigrala u revansu,za razlliku od nas nisi poklekni atmosferi i nisu se previse dizali prije tekme,kao mi sigurno prolazimo!

Inaco,sta ce bit s' Cire,jeli odlazi ili ostaje?
Negdje citam da odlazi,negdje da ostaje(pa sam malo zbunjen)
U Avazu ostaje, u Slobodnoj Dalmaciji ide, na Hayatu ostaje, na BHT ide, pola dana ostaje, pola dana ide...

suma sumarum=igra sa savezom jednu logicnu igru, a sve navijace BiH pravi budalama. Tuzno je sto to sasvim mali broj ljudi konta

Ostat ce vam ciro, ne sekirajte se
nema potpisa

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 03 dec 2009, 04:30

Tesko da ce ostat i ja sam za njegov odlazak ,ali ko ce ga zamjenit ?? :geek:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 03 dec 2009, 04:33

alemao je napisao/la:ni jednog pravog razloga nisam procitao kako smo mogli proci portugal.
tipa onog kao mogli su ocistiti kartone, pa dobro mogli su i sta onda ili zasto ranije nije bilo izmjene u lisabonu. pjanic je bio bolestan ako je vjerovati ali je usao u finisu ,sansa za gol đeki, muslimovic u pravi cas ulazi i mi igramo sa tri spica zadnji 10min i pored relativno pozitivnog rezultata ja se sjebo, pa ko smo mi da igramo zadnjih 10min sa tri spica protiv portugala ,pa nismo brazil ili spanija moze li i jedna rep.naseg ranga igrati sa tri napadaca i sta se desava mi stvorimo tri velike sanse za gol ,ali **** dva puta lopta pogodi ibisevica +precka đeke, e tu ja skidam kapu ciri. e sad sto lopta **** nije usla u gol ko nam je kriv ,slovencima je usla i zato su na sp.u zenici druga prica misimovic ne igra, sumnjivo u to me ne moze niko ubjediti ko god je igrao fudbal to zna ,bice sad onih koji se nece sloziti sa ovim te snimak, te njemacki doktori itd.mozda je neko momku zaprijetio jer i u lisabonu je bio los nema veze sto je bio cuvan pa logika je da ce biti cuvan na ovako vaznom mecu kao najbolji igrac nase rep.Muratovic, rahimic ,spahic ,sudija je znao kome treba dati zuti po startovima mozda su i zasluzili, ali je onda trebao lidsonu dati tri zuta ,bez ove cetvorice mi smo nemocni ,pa nama u zadnjoj liniji igra panđa iz **** hajduka i treba da zaustavi nanija smijesno , i sta je trebao ciro reci javnosti da cemo izgubiti ,dobro smo prosli kapa hasagicu.i da smo vodili 2-0 sudija bi sviro penal za portugal jer SP za fifu bez portugala i ronalda je ne zamislivo,pa sjetite se sepa blatera sta je izjavio.e sad ovi sto su protiv cire koji ima aferima slazem se,ali dajte alternativu za njega ko da dođe, ako ce neko doci sa rejtingom ja sam za, ali pored ovakvog saveza sumnjam, nego ce nam sloziti tulica i njemu slicnim i sta onda? ,sta njih briga oni imaju svoju rep.i za nju navijaju, jos ce nam se smijati.zbog svega ovoga ja dajem ciri podrsku pozzz
Bravo za post svaka cast i ako se neslazem u potpunosti ,ali pametno napisano
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 03 dec 2009, 06:36

alemao je napisao/la:ni jednog pravog razloga nisam procitao kako smo mogli proci portugal.
To je nas mentalitet...dobijemo dva puta Belgiju odmah smo najjaci na svijetu, izgubimo od Portugala odmah smo najlosiji...Stvarno ne znam kako smo ikad ikoga pobijedili...nije sve na svijetu teorija zavjere, i nismo mi toliko losi koliko nas ti predstavljas...Da su pripreme utakmice bile adekvatnije,da se pripremila prava taktika,da je Ciro vise radio a manje pricao ova reprezentacija BiH je mogla proci Portugal..i to komotno...Da nije "iznenadio" portugalce sa postavkom igre i igraca koje zna svako dijete u BiH..i da je smislio neku akciju,iz koje bi dosli u sansu za gol,a ne nabijali lopte na Dzeku,pa sta bude (pogotovo revans)..Meni licno je krivo sto smo ispali,i dan danas,ali me BOLI sto smo pali bez ispaljenog metka..Nebitno je koliko Blatter voli C.Ronalda, sta bi sudija svirao da smo vodili i da li je Misketu neko prijetio,da li je uzeo pare ili je stvarno bio povrijedjen...svi oni koji su dosli na okupljanje mogli su preci preko Portugala...
Nikad nigdje i necemo stici kad sami sebe ne cijenimo...Mozda nismo Brazil i mozda nemamo tako slavnu fudbalsku historiju,ali ovi momci znaju igrat lopte, i uz pravog trenera koji se pored motivacije razumije i u taktiku,mogli smo na SP,a ako neko takav dodje mjesto Cire,nema te grupe koja ce ih zaustaviti na putu ka EP u Poljsku i Ukrajinu.
Lijepo bi bilo da sami sebe malo vise cijenimo,da nadjemo sredinu izmedju ovih sto svoje pljuju i ovih sto su na PS sa reprezentacijom BiH dobili Brazil pa misle da to tako lako ide i u zivotu..cinjenica je da nismo najbolji na svijetu,ali je isto tako cinjenica da smo mnogo jaki...
Pozz..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 dec 2009, 09:46

Navijacke skupine i Ciri....

Često imamo priliku razgovarati sa reprezentativcima koji su potekli iz Željezničara kao što su Džeko, Muratović, Jahić...i vjerujte mi, svi oni imaju visoko mišljenje o Ćiri, oni su oduševljeni njime. Moje lično mišljenje je da Ćiro treba ostati i takvo mišljenje treba da bude svakog normalnog čovjeka u ovoj državi jer je Ćiro sa reprezentacijom BiH mnogo toga napravio za ovu državu – rekao je Nail Kundo, predstavnik navijačke skupine Manijaci.

Miroslav Ćiro Blažević je ipak napravio uspjeh sa ovom reprezentacijom plasiravši se u baraž, prije njegovog dolaska, reprezentacija i sve oko nje je bilo u katastrofalnom stanju, on je mnogo toga uspio promjeniti i po prvi put nas je doveo do baraža, možda smo mogli i bolje ali šta je tu je....Kada Munib Ušanović može dobiti šansu, onda i Ćiro Blažević zaslužuje da reprezentaciju BiH vodi još jedan kvalifikacioni ciklus. Što se tiče BHF-a i tog pisma, podržavam te momke u borbi protiv saveza i svaka im čast, treba da se bore na pravi način, u tome se ja s njima slažem i stojimo uz njih, možda se ne slažemo u nekim drugim stvarima ali ipak smatram da Ćiro treba ostati na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine- kazao nam je Šaban Aganović, vođa navijačke skupine, Robijaši Zenica.

Zijo Babajić, portparol navijačke skupine Fukare Tuzla podržava BHF i zalaže se za smjenu Ćire Blaževića zajedno sa čelnicima saveza.

Kratko i jasno ću vam reći, Savez i Ćiro Blažević napolje! Mi smo u potpunosti uz BHF i svaka čast momcima, stojimo uz njih. Gledajući sa ovog aspekta i s obzirom na trenutno stanje u državi smatram da je plasman u baraž uspjeh ali da smo ipak mogli više. Jednostavno, Ćiro Blažević treba otići jer on samo jedan obični showman i čovjek koji gleda samo sebe, uvjek je sebe isticao u prvi plan, bogatio se preko reprezentacije i sponzora te smatram da na mjesto selektora treba da dođe neko ko će časno i pošteno obavljati svoj posao. Igračima svaka čast, mi smo i dalje uz reprezentaciju i uz igrače koji su po meni najzaslužniji za ostvareni uspjeh.

Red Army protiv Ćire

Navijači mostarskog Veleža, Red Army na mjestu selektora reprezentacije BiH ne žele Ćiru Blaževića pa nam je član ove navijačke skupine koji je želio ostati anoniman na naše pitanje kako komentariše uspjeh reprezentacije BiH u proteklim kvalifikacijama odgovorio kontra pitanjem: Koji uspjeh?

Svi mi znamo ko je Ćiro Blažević, takav čovjek nam ne treba na mjestu selektora. Ćiro je jedan obični ublehaš, čovjek koji lafinom pokušava kupiti navijače, samo onaj neuki narod može pasti na Ćirinu priču, normalni ljudi u ovoj zemlji odlično znaju ko je Ćiro.

Da se ne lažemo, vi vrlo dobro znate da mi i ne pratimo reprezentaciju Bosne i Hercegovine tako da nas sva ta dešavanja uopšte ne zanimaju. Ali da me ne shvatite pogrešno, u utakmicama baraža protiv Portugala sam bio za Bosnu i Hercegovinu. Čestitao bih svim tim igračima na onome što su postigli ali smatram da bez Ćire Blaževića ništa ne bi bilo moguće. Blažević je jedan iskusan trener i napravio je ono što je mogao, bespotrebno je sada kritikovati njega i njegov rad jer on to nije zaslužio, rekao je nam je Nenad Maksimović, član navijačke skupine Lešinari Banja Luka.

Horde Zla bez komentara

by copy-paste

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 03 dec 2009, 10:22

Dobro jutro pljuvaci !!!

Sta ima?
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 03 dec 2009, 10:26

Bob_Rock je napisao/la:Dobro jutro pljuvaci !!!

Sta ima?
Moj drug sve strucnjaci
...nisu mogli da te ugase!!!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 03 dec 2009, 10:29

Ponekad imam osjecaj da se iza nickova na forumu kriju neki ugledni bosanskohercegovacki treneri, kako oni sto rade u inostranim ligama tako i oni domaci, Tulic i kompanija.... :D :D
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 03 dec 2009, 10:51

Nabijem BHF na k..... Sta jedu **** ko da oni govore u imenavijaca BIH.
CIRO OSTANI
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 dec 2009, 10:59

Raja hajmo pogadjati sta nam Ciro sutra sprema.Evo jedna od ovih opcija:

a) Ciro ce sutra podnijeti ostavku i samim tim postati heroj...
b)Ciri ce sutra mafija dati otkaz, ali on nece prihvatiti ostavku jer ne moze bez BiH...
C)Sutra ce jednostavno da ostane ista situacija,tj.nece se ni raspravljati o ostavci itd...
d)Ciro salje sve u pm i braneci Muniba nokautira Colakovica...
e)Ciro sav sretan zahvaljuje naciji na svemu i nagovjestava njegov odlazak u Kinu,tacnije u Sangaj....

Hajde malo mucnite i napisite i vi moguce scenarije... :D

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 03 dec 2009, 10:59

Bob_Rock je napisao/la:Ponekad imam osjecaj da se iza nickova na forumu kriju neki ugledni bosanskohercegovacki treneri, kako oni sto rade u inostranim ligama tako i oni domaci, Tulic i kompanija.... :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: Svaka cast :D
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 dec 2009, 11:04

Oh pa da zaboravio sam i ovaj scenario.

f)Rukovodstvo upravo najavljuje Cirin ostanak,medjutim u tom momentu ulijece grupa od 4-5 bih fanatikosa i bacajuci farbu i jaja na sve prisutne kidnapuju Muniba i Ciri postavljaju ultimatum. Po njihovom Ciro mora dati ostavku inace njegovog prijatelja Muniba odvode u Svedsku na idrzavanje kazne... :D :o

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 03 dec 2009, 11:26

sedra je napisao/la:Oh pa da zaboravio sam i ovaj scenario.

f)Rukovodstvo upravo najavljuje Cirin ostanak,medjutim u tom momentu ulijece grupa od 4-5 bih fanatikosa i bacajuci farbu i jaja na sve prisutne kidnapuju Muniba i Ciri postavljaju ultimatum. Po njihovom Ciro mora dati ostavku inace njegovog prijatelja Muniba odvode u Svedsku na idrzavanje kazne... :D :o
..U isti apartman gdje je bila i biljana plavsic :D
Volim te Bosno!!!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 dec 2009, 11:30

xavi26 je napisao/la:

pa moze biti...uglavnom ga odvode...hihihihi :D

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 03 dec 2009, 12:33

xavi26 je napisao/la:

ej moj jarane biljana u kakvom je apartmanu bila to je za pozeliti ja mislim da 90% naroda u bih ne zivi tako kako je ona zivila bas su je ljepo kaznili

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.