alemao je napisao/la:da smo igrali i sa najacim sastavom ne bi prosli ,ocito da si nasjeo na cirin blef pa sad ne mozes da spavas od njega ali skontaces ti na sudnjem danu
Hebote zaboravit ces ciru
Ciro ce biti 3000 metara pod zemljom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
alemao je napisao/la:da smo igrali i sa najacim sastavom ne bi prosli ,ocito da si nasjeo na cirin blef pa sad ne mozes da spavas od njega ali skontaces ti na sudnjem danu
U Avazu ostaje, u Slobodnoj Dalmaciji ide, na Hayatu ostaje, na BHT ide, pola dana ostaje, pola dana ide...Google je napisao/la:Ne bi ja bas tako mislio da su Rusi jagnje zrtveno(ili kako se vec kaze)!
Slovenija je odlicno odigrala u revansu,za razlliku od nas nisi poklekni atmosferi i nisu se previse dizali prije tekme,kao mi sigurno prolazimo!
Inaco,sta ce bit s' Cire,jeli odlazi ili ostaje?
Negdje citam da odlazi,negdje da ostaje(pa sam malo zbunjen)
Bravo za post svaka cast i ako se neslazem u potpunosti ,ali pametno napisanoalemao je napisao/la:ni jednog pravog razloga nisam procitao kako smo mogli proci portugal.
tipa onog kao mogli su ocistiti kartone, pa dobro mogli su i sta onda ili zasto ranije nije bilo izmjene u lisabonu. pjanic je bio bolestan ako je vjerovati ali je usao u finisu ,sansa za gol đeki, muslimovic u pravi cas ulazi i mi igramo sa tri spica zadnji 10min i pored relativno pozitivnog rezultata ja se sjebo, pa ko smo mi da igramo zadnjih 10min sa tri spica protiv portugala ,pa nismo brazil ili spanija moze li i jedna rep.naseg ranga igrati sa tri napadaca i sta se desava mi stvorimo tri velike sanse za gol ,ali **** dva puta lopta pogodi ibisevica +precka đeke, e tu ja skidam kapu ciri. e sad sto lopta **** nije usla u gol ko nam je kriv ,slovencima je usla i zato su na sp.u zenici druga prica misimovic ne igra, sumnjivo u to me ne moze niko ubjediti ko god je igrao fudbal to zna ,bice sad onih koji se nece sloziti sa ovim te snimak, te njemacki doktori itd.mozda je neko momku zaprijetio jer i u lisabonu je bio los nema veze sto je bio cuvan pa logika je da ce biti cuvan na ovako vaznom mecu kao najbolji igrac nase rep.Muratovic, rahimic ,spahic ,sudija je znao kome treba dati zuti po startovima mozda su i zasluzili, ali je onda trebao lidsonu dati tri zuta ,bez ove cetvorice mi smo nemocni ,pa nama u zadnjoj liniji igra panđa iz **** hajduka i treba da zaustavi nanija smijesno , i sta je trebao ciro reci javnosti da cemo izgubiti ,dobro smo prosli kapa hasagicu.i da smo vodili 2-0 sudija bi sviro penal za portugal jer SP za fifu bez portugala i ronalda je ne zamislivo,pa sjetite se sepa blatera sta je izjavio.e sad ovi sto su protiv cire koji ima aferima slazem se,ali dajte alternativu za njega ko da dođe, ako ce neko doci sa rejtingom ja sam za, ali pored ovakvog saveza sumnjam, nego ce nam sloziti tulica i njemu slicnim i sta onda? ,sta njih briga oni imaju svoju rep.i za nju navijaju, jos ce nam se smijati.zbog svega ovoga ja dajem ciri podrsku pozzz
To je nas mentalitet...dobijemo dva puta Belgiju odmah smo najjaci na svijetu, izgubimo od Portugala odmah smo najlosiji...Stvarno ne znam kako smo ikad ikoga pobijedili...nije sve na svijetu teorija zavjere, i nismo mi toliko losi koliko nas ti predstavljas...Da su pripreme utakmice bile adekvatnije,da se pripremila prava taktika,da je Ciro vise radio a manje pricao ova reprezentacija BiH je mogla proci Portugal..i to komotno...Da nije "iznenadio" portugalce sa postavkom igre i igraca koje zna svako dijete u BiH..i da je smislio neku akciju,iz koje bi dosli u sansu za gol,a ne nabijali lopte na Dzeku,pa sta bude (pogotovo revans)..Meni licno je krivo sto smo ispali,i dan danas,ali me BOLI sto smo pali bez ispaljenog metka..Nebitno je koliko Blatter voli C.Ronalda, sta bi sudija svirao da smo vodili i da li je Misketu neko prijetio,da li je uzeo pare ili je stvarno bio povrijedjen...svi oni koji su dosli na okupljanje mogli su preci preko Portugala...alemao je napisao/la:ni jednog pravog razloga nisam procitao kako smo mogli proci portugal.
tipa onog kao mogli su ocistiti kartone, pa dobro mogli su i sta onda ili zasto ranije nije bilo izmjene u lisabonu. pjanic je bio bolestan ako je vjerovati ali je usao u finisu ,sansa za gol đeki, muslimovic u pravi cas ulazi i mi igramo sa tri spica zadnji 10min i pored relativno pozitivnog rezultata ja se sjebo, pa ko smo mi da igramo zadnjih 10min sa tri spica protiv portugala ,pa nismo brazil ili spanija moze li i jedna rep.naseg ranga igrati sa tri napadaca i sta se desava mi stvorimo tri velike sanse za gol ,ali **** dva puta lopta pogodi ibisevica +precka đeke, e tu ja skidam kapu ciri. e sad sto lopta **** nije usla u gol ko nam je kriv ,slovencima je usla i zato su na sp.u zenici druga prica misimovic ne igra, sumnjivo u to me ne moze niko ubjediti ko god je igrao fudbal to zna ,bice sad onih koji se nece sloziti sa ovim te snimak, te njemacki doktori itd.mozda je neko momku zaprijetio jer i u lisabonu je bio los nema veze sto je bio cuvan pa logika je da ce biti cuvan na ovako vaznom mecu kao najbolji igrac nase rep.Muratovic, rahimic ,spahic ,sudija je znao kome treba dati zuti po startovima mozda su i zasluzili, ali je onda trebao lidsonu dati tri zuta ,bez ove cetvorice mi smo nemocni ,pa nama u zadnjoj liniji igra panđa iz **** hajduka i treba da zaustavi nanija smijesno , i sta je trebao ciro reci javnosti da cemo izgubiti ,dobro smo prosli kapa hasagicu.i da smo vodili 2-0 sudija bi sviro penal za portugal jer SP za fifu bez portugala i ronalda je ne zamislivo,pa sjetite se sepa blatera sta je izjavio.e sad ovi sto su protiv cire koji ima aferima slazem se,ali dajte alternativu za njega ko da dođe, ako ce neko doci sa rejtingom ja sam za, ali pored ovakvog saveza sumnjam, nego ce nam sloziti tulica i njemu slicnim i sta onda? ,sta njih briga oni imaju svoju rep.i za nju navijaju, jos ce nam se smijati.zbog svega ovoga ja dajem ciri podrsku pozzz
Moj drug sve strucnjaciBob_Rock je napisao/la:Dobro jutro pljuvaci !!!
Sta ima?
Bob_Rock je napisao/la:Ponekad imam osjecaj da se iza nickova na forumu kriju neki ugledni bosanskohercegovacki treneri, kako oni sto rade u inostranim ligama tako i oni domaci, Tulic i kompanija....![]()
..U isti apartman gdje je bila i biljana plavsicsedra je napisao/la:Oh pa da zaboravio sam i ovaj scenario.
f)Rukovodstvo upravo najavljuje Cirin ostanak,medjutim u tom momentu ulijece grupa od 4-5 bih fanatikosa i bacajuci farbu i jaja na sve prisutne kidnapuju Muniba i Ciri postavljaju ultimatum. Po njihovom Ciro mora dati ostavku inace njegovog prijatelja Muniba odvode u Svedsku na idrzavanje kazne...![]()
pa moze biti...uglavnom ga odvode...hihihihixavi26 je napisao/la:..U isti apartman gdje je bila i biljana plavsicsedra je napisao/la:Oh pa da zaboravio sam i ovaj scenario.
f)Rukovodstvo upravo najavljuje Cirin ostanak,medjutim u tom momentu ulijece grupa od 4-5 bih fanatikosa i bacajuci farbu i jaja na sve prisutne kidnapuju Muniba i Ciri postavljaju ultimatum. Po njihovom Ciro mora dati ostavku inace njegovog prijatelja Muniba odvode u Svedsku na idrzavanje kazne...![]()
ej moj jarane biljana u kakvom je apartmanu bila to je za pozeliti ja mislim da 90% naroda u bih ne zivi tako kako je ona zivila bas su je ljepo kaznilixavi26 je napisao/la:..U isti apartman gdje je bila i biljana plavsicsedra je napisao/la:Oh pa da zaboravio sam i ovaj scenario.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.