Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vatreni
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la vatreni » 21 jun 2013, 23:56

Sarajlijc@ je napisao/la:Joj Pjanketu trebe 8-) 8-) 8-) Samo je malo previse pecena ali nema veze, zna izabrati mali princ 8-) :mrgreen:
Ko ne bi znao izabrat na njegovom mjestu :lol: ,da imamo i djelić njegovih primanja mogao bi bilo ko pokupiti istu takvu

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jun 2013, 01:09

pa hoce li preci u tu Borusiju ili nece?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sulja
Kontakt:

Post Postao/la sulja » 22 jun 2013, 01:20

Avatar prije če ibričić u unitedu,nego pjanke u borusiji.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jun 2013, 01:30

Kad je mogao Skocimis u Real moze i ovaj nas bar do Borussije.

Vidi isti lik:
slika
Celik!3,2,2.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 22 jun 2013, 11:15

Za Pjanica se interesuje Karabukspor...prenosi turski studentski casopis Oslobodjenje (Kurtuluş)

Romu je kontaktirala grčka ekipa Levadiakos u vezi Pjanica...prenosi radnicko glasilo Sindikata (συνδικάτο)

Gazda bugarske Beroe naredio dovodjenje Pjanica...prenosi bugarski casposis Za dom i vrt (3а $ " $)

Dajte molim vas vise sa tim...naredio ovaj, zainteresovan onaj, kontaktirali oni, spremni na zamjenu sa ovim...

Pa ne moraju nasi novinari svaku glupost i zelje stranih trecerazrednih medija prenositi i prevoditi stvarajuci neku senzaciju i to koja je upotpunosti neosnovana!

DNO NOVINARSTVA JE ZAVRSAVANJE RECENICE SA ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jun 2013, 14:13

Ponos Torina je napisao/la:Maloprije sam ga vidio u gradu,normalan decko skroman kao i uvjek,jako kulturan... 8-)
I sa dobrom crnkom :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 22 jun 2013, 14:17

Pjanke u cetvrtak u barceloni, petak dortmund, subota inter, prije toga bio i tottenham. sutra bi najvjerovatnije trebao neko iz portugala il rusije se javiti. :?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 jun 2013, 14:18

Sarajlijc@ je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Maloprije sam ga vidio u gradu,normalan decko skroman kao i uvjek,jako kulturan... 8-)
I sa dobrom crnkom :mrgreen:
To mozda poslije,kad sam ga vidio bio sa dva druga... :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 22 jun 2013, 14:19

soxx je napisao/la:Pjanke u cetvrtak u barceloni, petak dortmund, subota inter, prije toga bio i tottenham. sutra bi najvjerovatnije trebao neko iz portugala il rusije se javiti. :?
a ono Miralem zapravo cijelo vrijeme kod nane klepa hurmashice :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 22 jun 2013, 14:27

Pjanic nije za igre koju igra Kloop,on igra fudbal sa dosta duela,agresivno,a Pjanic je preslab tu,slabo izlazi ko pobjednik iz duela,al napadacki bi se uklopio i bio bi glavna figura... Doduse sve se moze popravit

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 22 jun 2013, 15:28

obicno nasi mediji odma prenose svaku vijest mahalskih novina i portala, a nisam jos vidio da je iko napisao nesto o clanku iz francuskog l´equipe-a. http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... und/380530" onclick="window.open(this.href);return false;

uglavnom pjanic i bvb su blizu dogovora o 4-godisnjem ugovoru i bvb je spreman ponuditi 12 miliona za njega.

sad neznam koliko se moze vjerovati njima

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 jun 2013, 15:30

I Njemacki mediji su prenijeli ovu vijest, te da su navodno blizu dogovora.

Po meni, ovo je jos uvijek sve sumnjivo, nigdje nije zvanicno da zaista postoje razgovori izmedju Rome i BVB-a, a kamoli i interes..

Mada kao sto neko rece, jedan dan je vec u Londonu, pa sljedeci dan Barcelona nudi 15 Miliona za njega, pa onda ovo sa BVB-om, jutros je bila vijest da ce u Inter u zamjenu za Ranocchiju, gdje se sutra ? Moj tip, Milan :lol:

95% ovih vijesti je samo mlacenje prazne slame..

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 22 jun 2013, 15:35

ma ja rijetko kad povjerujem nasim medijama jer najcesce citiraju neke portale koje niko nepoznaje ili uopste nenapisu odakle im informacija. a sad nista nepisu o tome pa mi zato zvuci moguce :D a i lequipe su mi poznate novine samo neznam koliko im je vjerovati. a i zvuci konkretno kad kazu da je 4-godisnji ugovor u pitanju.

uglavnom pjanicu je vrijeme da postane konstantan u kojem god klubu igrao sljedce sezone, inace ce ostati vjecni talenat.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jun 2013, 15:39

Na Marci se pojavile informacije o interesovanju Barce za Pjanica i Napolija za Dzeku.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 jun 2013, 15:54

dino-92 je napisao/la:obicno nasi mediji odma prenose svaku vijest mahalskih novina i portala, a nisam jos vidio da je iko napisao nesto o clanku iz francuskog l´equipe-a. http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... und/380530" onclick="window.open(this.href);return false;

uglavnom pjanic i bvb su blizu dogovora o 4-godisnjem ugovoru i bvb je spreman ponuditi 12 miliona za njega.

sad neznam koliko se moze vjerovati njima
dovoljno je samo pročitati komentare Francuza, onih koji su upućeni u kvalitete Mireta, koji su ga gledali u Francuskoj ligi i sve je jasno .. ovi što ga omalovažavaju, itd, ili su hejteri, ili nisu upućeni u njegove igre i talenat .. baš sam čitao i na Sport Catalunya komentare o Pjaniću .. svi pišu da bi radije vidjeli Gundogana .. a ja garantujem da bi nakon jedne sezone u Barci, svi ti navijači promjenili mišljenje o njemu .. kada Totti i De Rossi govore pohvalno o Pjaniću, šta tu ima dodati bilo ko?

većinom kod nas vlada precjenjivanje naših igrača, al' kod Mireta, mislim da je u pitanju potcjenjivanje .. on je od svih naših igrača na svijetu, onaj sa najvećim talantom i potencijalom trenutno, nismo ni svjesni kakvu igračinu imamo i koliko on može napredovati, zato mi nije jasno kad kažu da nije za Barce, itd

Mire je naše suho zlato, ponos, ljudina, raja, stub repke, ogromni patriota, ma sve ;)

P.S. Franuzi ga nahvališe, koliko naši nisu .. da napraviš anketu da li bi ga voljeli u Francuskoj repki, domaninantno bi pobjedio, čak bi pisali da ga žele odmah u prvi sastav
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2013, 16:01

Mogao bi Pjanic igrat ulogu Gundogana u Dortmundu, i to vjerujem vrlo kvalitetno. A da Gundogana gurnu naprijed. Ali tu je i Sahin, ne treba zaboravit da je bio najbolji igrac lige prije dvije godine. U ulozi iza napadaca ne bi mogao igrat u Dortmundu, jer taj igrac mora mnogo trcat i vrsit pritisak na zadnju liniju, to nije njegova uloga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 22 jun 2013, 16:13

Cartman je napisao/la:Mogao bi Pjanic igrat ulogu Gundogana u Dortmundu, i to vjerujem vrlo kvalitetno. A da Gundogana gurnu naprijed. Ali tu je i Sahin, ne treba zaboravit da je bio najbolji igrac lige prije dvije godine. U ulozi iza napadaca ne bi mogao igrat u Dortmundu, jer taj igrac mora mnogo trcat i vrsit pritisak na zadnju liniju, to nije njegova uloga.
Ma Dortmund previse forsira presing igru, videjlo se to i u finalu lige prvaka kada su izgubili snagu u drugom poluvremenu. A sa Pjanicem bi dobili igraca za pozicione napade i nebi toliko morali vrsiti presing, a o slobodnjacima i kornerima nema potrebe rasparvaljati za to je Mire jednostavno majstor.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2013, 16:55

Pjanicu je vakat da potpuno pokaze sve sto zna i moze.Da li on ostao u Romi,otisao u BVB ili negdje trece nebitno je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jun 2013, 17:52

harishp je napisao/la:Pjanicu je vakat da potpuno pokaze sve sto zna i moze.Da li on ostao u Romi,otisao u BVB ili negdje trece nebitno je.
+1
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jun 2013, 18:48

Ne znam bas situaciju oko Pjanica, ali vidim da pise da bi mogao u Dortmund. Koliko je to realno? Mislim, portali svasta pisu, ima li istine?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.