bio-vidio- FUJ!Heller je napisao/la:Baš eto postoji higijena, slabo ko hoda u obuci a i oni koji hodaju zive u cistim gradovima kakvih u BiH nemahtcxone je napisao/la:to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET
NAMA su svi prijajtelji-prijatelji
mi nikog ne morzimo ako nas nije do bola uvrijedio
A ako nas neko voli vracamo duplo
ciaj malo tamo-raja se zajebava vise nego sto je ozbiljna
raja samo pokazuje curi da cijenimo LJUDE i da nismo retardirana nacija kao neke koje se uvlace svima u ŠUPAK kad im treba nesto, nego smo uvijek ljudi koji sviju prime kao BRATA
DA, NAPREDNIJI SMO I CIVILIZIVANIJEI OD SVIJU
U HRVATSKOJ I DOBROM DIJELU ZAPADA JE NAJNORMALNIJE DA SE U tenama i obuci HODA PO KUCI dok ovdje kod nas jos postoji rijec HIGIJENA
pogledaj proteste u grckoj, brazilu, francuskoj, razbijaju, ruse i svi pisete BRAVO, TAKO TREBA, nasi borci su protestvovali i bacili par kamenja na zgradu vlade pljujete ih i nazivate necivilizovanim...
u rimu se bodu navijaci, u francuskoj tuce, u njemackoj tuce, to je normala , kod nas se razbije staklo od kombija nacijaca pisu se eseji o BALKANSKIM DIVLJACIMMA, protesti za JMBG raja poslije protesta POKUPI SMECE HEJ!!!
NASOJ HIMNOJ ZVIZDI 90% STADIONA u TOJ CIVILIZOVANOJ EVROPI mi ne zvizdimo ovdje nikome (osim onima koji zasluze) , nasi navijaci odu u lisabon, u pariz u estoniju svi odusevljeni njima, samo se vaama dezurnim "KRITICARIMA" svidja ona TUĐE **** NE SMRDI!al debelo smo skrenuli sa teme.
Ovaj predsjednik Napolija je u pravu 100%, nije to onaj Džeko, **** nije im´o šansu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Djelim tvoju zabrinutost zbog lose higijene i nedostatka kulture u necivilizovanoj zapadnoj Evropi. Nadam se da ce jednog dana Bosna i Hercegovina primiti Evropsku uniju pod svoje okrilje. Ali na zalost, oni jos uvijek ne ispunjavaju osnovne uslove. Nezaposlenost im je premala, BDP previsok, skole im nisu podjeljene na etnickim osnovama, rijeke i jezera im nisu zagadjene, itd. To su stvari preko kojih jednostavno ne mozemo preci, kada ih srede neka se jave pa cemo uzeti pod razmatranje.htcxone je napisao/la:bio-vidio- FUJ!Heller je napisao/la:Baš eto postoji higijena, slabo ko hoda u obuci a i oni koji hodaju zive u cistim gradovima kakvih u BiH nemahtcxone je napisao/la:to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET
NAMA su svi prijajtelji-prijatelji
mi nikog ne morzimo ako nas nije do bola uvrijedio
A ako nas neko voli vracamo duplo
ciaj malo tamo-raja se zajebava vise nego sto je ozbiljna
raja samo pokazuje curi da cijenimo LJUDE i da nismo retardirana nacija kao neke koje se uvlace svima u ŠUPAK kad im treba nesto, nego smo uvijek ljudi koji sviju prime kao BRATA
DA, NAPREDNIJI SMO I CIVILIZIVANIJEI OD SVIJU
U HRVATSKOJ I DOBROM DIJELU ZAPADA JE NAJNORMALNIJE DA SE U tenama i obuci HODA PO KUCI dok ovdje kod nas jos postoji rijec HIGIJENA
pogledaj proteste u grckoj, brazilu, francuskoj, razbijaju, ruse i svi pisete BRAVO, TAKO TREBA, nasi borci su protestvovali i bacili par kamenja na zgradu vlade pljujete ih i nazivate necivilizovanim...
u rimu se bodu navijaci, u francuskoj tuce, u njemackoj tuce, to je normala , kod nas se razbije staklo od kombija nacijaca pisu se eseji o BALKANSKIM DIVLJACIMMA, protesti za JMBG raja poslije protesta POKUPI SMECE HEJ!!!
NASOJ HIMNOJ ZVIZDI 90% STADIONA u TOJ CIVILIZOVANOJ EVROPI mi ne zvizdimo ovdje nikome (osim onima koji zasluze) , nasi navijaci odu u lisabon, u pariz u estoniju svi odusevljeni njima, samo se vaama dezurnim "KRITICARIMA" svidja ona TUĐE **** NE SMRDI!al debelo smo skrenuli sa teme.
Ovaj predsjednik Napolija je u pravu 100%, nije to onaj Džeko, **** nije im´o šansu
odosmo u off ali cu ti morati reci
ovdje je usrana stvar dejtonom i sad se 3 strane kolju... da nema toga, ova zemlja bi bila EU u malom.. tj nedaj boze biti (vidi spanija, grcka, slovenija), dakle, ovdje je jedino potrebno da se ss vlasti skinu nacionalisti i sve bi bilo ok... svako sebi u ovoj zemlji moze napraviti ili naci posao, samo da je drzava normalna.. pitao bih te ja bil u njemackoj bilo ovako lijepo da imaju 3 nacinalna "pokreta" i da im je glavna rasprava ko je koga izostavio u recenici.... a ekonomija na zadnjem mjestu
ovdje pricamo o LJUDSKIM osoboinama i nama tu nema premca, u osjecajnosti, postenju i gostoprimstvu,raspitaj se malo... o nama svako prica najljepse i to se vidi gdje god okrenes.. njima je u evropi NEZAMISLIVO da se za djete bolesno za 10 dana skupi 300 000 eura od naroda , nama je to normalno...
ovdje je usrana stvar dejtonom i sad se 3 strane kolju... da nema toga, ova zemlja bi bila EU u malom.. tj nedaj boze biti (vidi spanija, grcka, slovenija), dakle, ovdje je jedino potrebno da se ss vlasti skinu nacionalisti i sve bi bilo ok... svako sebi u ovoj zemlji moze napraviti ili naci posao, samo da je drzava normalna.. pitao bih te ja bil u njemackoj bilo ovako lijepo da imaju 3 nacinalna "pokreta" i da im je glavna rasprava ko je koga izostavio u recenici.... a ekonomija na zadnjem mjestu
ovdje pricamo o LJUDSKIM osoboinama i nama tu nema premca, u osjecajnosti, postenju i gostoprimstvu,raspitaj se malo... o nama svako prica najljepse i to se vidi gdje god okrenes.. njima je u evropi NEZAMISLIVO da se za djete bolesno za 10 dana skupi 300 000 eura od naroda , nama je to normalno...
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dejton je kriv sto nam rijekama plutaju milioni plasticnih kesa i boca. Kako da ne.
Eto sad, u Evropi koja godisnje salje milijarde eura u vidu donacija u siromasne zemlje je nezamislivo iskupiti 300.000 € za bolesno dijete. Skrti zapadnoevropljani. Ne znaju oni sta je bosanski merhamet.
Pusti te stereotipe, daleko smo mi od naj, naj u vecini stvari. Osim u fudbalu, zahvaljujuci Edinu Dzeki i kompaniji. Kako sam se elegantno vratio na temu
Eto sad, u Evropi koja godisnje salje milijarde eura u vidu donacija u siromasne zemlje je nezamislivo iskupiti 300.000 € za bolesno dijete. Skrti zapadnoevropljani. Ne znaju oni sta je bosanski merhamet.
Pusti te stereotipe, daleko smo mi od naj, naj u vecini stvari. Osim u fudbalu, zahvaljujuci Edinu Dzeki i kompaniji. Kako sam se elegantno vratio na temu

sve krece od vrha .. a "oni" su krivi i sto se sljam dokopao asfaltacalcio je napisao/la:Dejton je kriv sto nam rijekama plutaju milioni plasticnih kesa i boca. Kako da ne.
koje ba milijarde

Da ! nezamislivo jer su navikli da DRUGI nije njihov a ovdje bi ti svako pomogao kad moze!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Ne ide od vrha, naprotiv od dna! Krenes od sebe, od svoga doma i svoje obitelji pa onda siris dalje i dolazis do vrha koji smrdi najvise, no na zalost, taj vrh smri upravo radi nas s dna!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
[youtube][/youtube]
Ko je babo?
Ko je babo?
- DonCorleone
- Kontakt:
Lijepo napisano, jos bi dodao da nam fale ekonomisti tipa Blanchard, ranije John Locke, Baptiste Say, Maynard Keynes, David Ricardo, Hayek, Mises, Böhm-Bawerk, sve su to ljudi koji Bosni fale jos od 19 stoljeca prema danasnjici. A opcenito nam fali kvalitetan kadar, vizionari, akademicari, kriticari, protestanti itd. itd. Ljudi koji znanjem stvaraju drustvo i politicko liderstvo. Bosni i Hercegovini je to uvijek falilo i fali dan danas.calcio je napisao/la: Djelim tvoju zabrinutost zbog lose higijene i nedostatka kulture u necivilizovanoj zapadnoj Evropi. Nadam se da ce jednog dana Bosna i Hercegovina primiti Evropsku uniju pod svoje okrilje. Ali na zalost, oni jos uvijek ne ispunjavaju osnovne uslove. Nezaposlenost im je premala, BDP previsok, skole im nisu podjeljene na etnickim osnovama, rijeke i jezera im nisu zagadjene, itd. To su stvari preko kojih jednostavno ne mozemo preci, kada ih srede neka se jave pa cemo uzeti pod razmatranje.
Mi nismo u stanju napraviti budget na drzavnom nivou kao ni na entitetskom, a daleko od toga da su za to krivi iskljucivo Srbi i Hrvati. Dok u Evropi stranke se djele po socializmu i kapitalizmu, nase se djele iskljucivo po nacionalizmu, kranjne stetno za jednu drzavu i njeno drustvo.
Mi ustvari nemamo drustvo, nemamo zajednicu u drzavi, nemamo politicko rukovodstvo, nemamo subvencije na sport, firme, individue, neprihvatamo nista osim naseg, sve ostalo je lose, imamo najveci stepen nezaposlenosti u Evropi, BDP u rangu Somalie i Mozambika, politicare koji ne vode brigu o drustvu, narod blesav, naivan i neskolovan i naciolisticki natrojen tako da je jedina svijetla tacka u 21. vijeku nas Edin Dzeko.
Nekada mi se cini kao da se Bosna nalazi od kraja 19 stoljeca do danas u nekom zimskom snu i nikada da dode sebi. Sutimo, gledamo, nista ne radimo da nam sutra bude bolje, promjene ocekujemo da drugi odrade za nas, a tako drustvo mora biti porazeno, nazalost. Zato se i hvatamo za fudbal i Dzeku, jer je on jedina svjetla tacka u svoj ovoj mizeri u kojoj se nalazimo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Bravo za post(ove)!!!DonCorleone je napisao/la:Lijepo napisano, jos bi dodao da nam fale ekonomisti tipa Blanchard, ranije John Locke, Baptiste Say, Maynard Keynes, David Ricardo, Hayek, Mises, Böhm-Bawerk, sve su to ljudi koji Bosni fale jos od 19 stoljeca prema danasnjici. A opcenito nam fali kvalitetan kadar, vizionari, akademicari, kriticari, protestanti itd. itd. Ljudi koji znanjem stvaraju drustvo i politicko liderstvo. Bosni i Hercegovini je to uvijek falilo i fali dan danas.calcio je napisao/la: Djelim tvoju zabrinutost zbog lose higijene i nedostatka kulture u necivilizovanoj zapadnoj Evropi. Nadam se da ce jednog dana Bosna i Hercegovina primiti Evropsku uniju pod svoje okrilje. Ali na zalost, oni jos uvijek ne ispunjavaju osnovne uslove. Nezaposlenost im je premala, BDP previsok, skole im nisu podjeljene na etnickim osnovama, rijeke i jezera im nisu zagadjene, itd. To su stvari preko kojih jednostavno ne mozemo preci, kada ih srede neka se jave pa cemo uzeti pod razmatranje.
Mi nismo u stanju napraviti budget na drzavnom nivou kao ni na entitetskom, a daleko od toga da su za to krivi iskljucivo Srbi i Hrvati. Dok u Evropi stranke se djele po socializmu i kapitalizmu, nase se djele iskljucivo po nacionalizmu, kranjne stetno za jednu drzavu i njeno drustvo.
Mi ustvari nemamo drustvo, nemamo zajednicu u drzavi, nemamo politicko rukovodstvo, nemamo subvencije na sport, firme, individue, neprihvatamo nista osim naseg, sve ostalo je lose, imamo najveci stepen nezaposlenosti u Evropi, BDP u rangu Somalie i Mozambika, politicare koji ne vode brigu o drustvu, narod blesav, naivan i neskolovan i naciolisticki natrojen tako da je jedina svijetla tacka u 21. vijeku nas Edin Dzeko.
Nekada mi se cini kao da se Bosna nalazi od kraja 19 stoljeca do danas u nekom zimskom snu i nikada da dode sebi. Sutimo, gledamo, nista ne radimo da nam sutra bude bolje, promjene ocekujemo da drugi odrade za nas, a tako drustvo mora biti porazeno, nazalost. Zato se i hvatamo za fudbal i Dzeku, jer je on jedina svjetla tacka u svoj ovoj mizeri u kojoj se nalazimo.
Izgleda da Dzeko nece nigdje otici iz City-a...niko ga nece nesto i nije prvi prioritet...cak i kod srednjih klubova kao Napoli i Dortmund a kamoli Bayern, Real, Juventus itd
A ono oko Chelsea je bio dobar vic
A ono oko Chelsea je bio dobar vic
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Opet pauk se razapeo na mu##€a
je pizdaAjsKjub je napisao/la:Pepesoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko je babo?
ma njegov najveci problem je plata.. Koliko sam citao po BVB forumu navijaci ga bas zele, ali uprava nezeli placati 6.5 miliona po sezoni.. Nek ostane u M.City'u mozda ga pelegrini iskoristi xD nego vidim prihodi su mu oko 8-9 miliona po sezoni, boli njega kita samo twittera .
Vidi Amre sto je pocrnila.suradnik je napisao/la:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Podolski je neki dan to isto radio 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Fliper i Lopaka.suradnik je napisao/la:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
On je njemu njega već zaćer'o.