Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma joj , vidi se da je cura pristojna kad ih je sve prihvatila , al brate šta je imate smarat , ima ih i nekulturnih popriličnoRodman je napisao/la:Pazi komentara na profilu od ove male![]()
![]()
ee sramotee...
Ma nema nam ravnih. Seljaci bili i ostali.viKK je napisao/la:ma joj , vidi se da je cura pristojna kad ih je sve prihvatila , al brate šta je imate smarat , ima ih i nekulturnih popriličnoRodman je napisao/la:Pazi komentara na profilu od ove male![]()
![]()
ee sramotee...
Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.
I kako da čovjeka ne bude stid, brukamo samo sebi Suljom i Mujom, Bošnjo je uvijek onaj glupi i mi se ponosimo tome
Dugo nisam pročitao bolji post. Rispekt. Edo, živi i uživaj.tepsija je napisao/la:Moderatori,administratori,hajde brišite ove seljačine što broje čaše.
Sve neki moralisti,vjernici vrli.
Pij Edo,guzi Edo,igraj Edo...
nek su rumuni i bugari primjer civilizacijeDonCorleone je napisao/la:Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.
I kako da čovjeka ne bude stid, brukamo samo sebi Suljom i Mujom, Bošnjo je uvijek onaj glupi i mi se ponosimo tome
Oni su krst prijatelju, to uveliko mijenja pričuvest je napisao/la:nek su rumuni i bugari primjer civilizacijeDonCorleone je napisao/la:Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.
ma pusti ih bolan, ta vidis da su posizili.tepsija je napisao/la:Moderatori,administratori,hajde brišite ove seljačine što broje čaše.
Sve neki moralisti,vjernici vrli.
Pij Edo,guzi Edo,igraj Edo...
tesko da bi hiljade rumuna ili bugara okupiralo fb neke meksikanke koja je pokazala zrno interesovanja za njih. ono, hebe im se. kod nasih papaka... praznik.vest je napisao/la:nek su rumuni i bugari primjer civilizacijeDonCorleone je napisao/la:Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ovo.htcxone je napisao/la:to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET
NAMA su svi prijajtelji-prijatelji
mi nikog ne morzimo ako nas nije do bola uvrijedio
A ako nas neko voli vracamo duplo
ciaj malo tamo-raja se zajebava vise nego sto je ozbiljna
raja samo pokazuje curi da cijenimo LJUDE i da nismo retardirana nacija kao neke koje se uvlace svima u ŠUPAK kad im treba nesto, nego smo uvijek ljudi koji sviju prime kao BRATA
DA, NAPREDNIJI SMO I CIVILIZIVANIJEI OD SVIJU
U HRVATSKOJ I DOBROM DIJELU ZAPADA JE NAJNORMALNIJE DA SE U tenama i obuci HODA PO KUCI dok ovdje kod nas jos postoji rijec HIGIJENA
pogledaj proteste u grckoj, brazilu, francuskoj, razbijaju, ruse i svi pisete BRAVO, TAKO TREBA, nasi borci su protestvovali i bacili par kamenja na zgradu vlade pljujete ih i nazivate necivilizovanim...
u rimu se bodu navijaci, u francuskoj tuce, u njemackoj tuce, to je normala , kod nas se razbije staklo od kombija nacijaca pisu se eseji o BALKANSKIM DIVLJACIMMA, protesti za JMBG raja poslije protesta POKUPI SMECE HEJ!!!
NASOJ HIMNOJ ZVIZDI 90% STADIONA u TOJ CIVILIZOVANOJ EVROPI mi ne zvizdimo ovdje nikome (osim onima koji zasluze) , nasi navijaci odu u lisabon, u pariz u estoniju svi odusevljeni njima, samo se vaama dezurnim "KRITICARIMA" svidja ona TUĐE **** NE SMRDI!
to mati ne može pobacit...joj što se nije odvojila..jebla ti sliku svoju..
izroda je uvijek bilo.. na sve strane.. ljubomora je cudoviKK je napisao/la:Al brate nije ni sve zajebancija , mislim stvarno sam pročitao nekih užasnih stvari![]()
Pa evo na onoj zadnjoj slici JMBG što se slikala , neka cura , hej cura , komentarisala , evo citiramto mati ne može pobacit...joj što se nije odvojila..jebla ti sliku svoju..
Baš eto postoji higijena, slabo ko hoda u obuci a i oni koji hodaju zive u cistim gradovima kakvih u BiH nemahtcxone je napisao/la:to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET
NAMA su svi prijajtelji-prijatelji
mi nikog ne morzimo ako nas nije do bola uvrijedio
A ako nas neko voli vracamo duplo
ciaj malo tamo-raja se zajebava vise nego sto je ozbiljna
raja samo pokazuje curi da cijenimo LJUDE i da nismo retardirana nacija kao neke koje se uvlace svima u ŠUPAK kad im treba nesto, nego smo uvijek ljudi koji sviju prime kao BRATA
DA, NAPREDNIJI SMO I CIVILIZIVANIJEI OD SVIJU
U HRVATSKOJ I DOBROM DIJELU ZAPADA JE NAJNORMALNIJE DA SE U tenama i obuci HODA PO KUCI dok ovdje kod nas jos postoji rijec HIGIJENA
pogledaj proteste u grckoj, brazilu, francuskoj, razbijaju, ruse i svi pisete BRAVO, TAKO TREBA, nasi borci su protestvovali i bacili par kamenja na zgradu vlade pljujete ih i nazivate necivilizovanim...
u rimu se bodu navijaci, u francuskoj tuce, u njemackoj tuce, to je normala , kod nas se razbije staklo od kombija nacijaca pisu se eseji o BALKANSKIM DIVLJACIMMA, protesti za JMBG raja poslije protesta POKUPI SMECE HEJ!!!
NASOJ HIMNOJ ZVIZDI 90% STADIONA u TOJ CIVILIZOVANOJ EVROPI mi ne zvizdimo ovdje nikome (osim onima koji zasluze) , nasi navijaci odu u lisabon, u pariz u estoniju svi odusevljeni njima, samo se vaama dezurnim "KRITICARIMA" svidja ona TUĐE **** NE SMRDI!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.