napisite ,objavite red je

astra1922 je napisao/la:domacini smo vitezu 3 jula
pa kako necu biti najglasniji kad me ko najvece smece istjerase sa stadiona.mislim da oni koji posjecuju utakmice stadion i pripreme odnosno treninge bar zasluzuju objasnjenje zasto se nemoze posmatrati trening.ili neka stave plakatu na stadionu ko nije dobrodosao tamam to bio i ja..ovo nije uredu i gotovoZuk3E je napisao/la:prvo: Husić još nije potpisao ni za kakav klub;
drugo: do juče nije bio ni na kakvoj probi, bio je u Kalesiji, šta je radio samo on to zna;
treće: utakmica sa Vojvodinom još nije definitivno dogovorena i sigurno neće biti kod nas na Banji;
četvrto: izvlačenje parova je 27. ovog mjeseca,
peto: popustite malo i Mustafu, ima čovjek razloga zbog čega je donio takvu odluku i to sigurno nije zbog Astre, ali je on najglasniji bio povodom te odluke....
pa de reci eto realno zasto bi neko zabranio da se vidi pocetak priprema.ici ce na pripreme van grada gdje ce imati potreban mir.ni jedan klub ne zabranjuje ove rekreativne treninge.sam kazem uredu je pred vaznu utakmicu zatvoriti trening radi potrebnog mira i taktike ali ovo je van svake pameti.covjek ce otjerati i ovo malo jada sto je ostalo na tribinama.al ocito je da to vise uopste nije bitno.Zuk3E je napisao/la:Lako je Nah1d-e čovjeka nabit, de mu pomozi.... Tu se vidi ljudskost, trebamo pomagati jedni drugima a ne nabijat ih. To što neko 15-20 godina prati Zvijezdu je ok, i više nego ok, ali mu to, takođe, ne daje za pravo da je svojata i da, čak, ulazi u organizaciju i politiku Kluba. Bi li ti dozvolio da tebi neko visi za vratom kada radiš i povrh svega da ti govori kako to što radiš nije u redu, da je bolje ovako ili onako, da nemaš pojma o tome što radiš, i tome slično. Slažem se da takvi postupci nisu u redu, ali ni tolika osuda i kletve (budi realan pa reci) nisu ok. To što neko radi, pa i pogriješi, ne daje nikome za pravo da kune u stilu "dabogda poginuo", "...em mu sve živo i mrtvo" i slične nebuloze. Možeš reći šta god hoćeš ali to nije u redu. Stavi sebe u tu poziciju pa skontaj kako bi se ti osjećao.......
Astra je u pravu, ja bih jos gori bio u izjavama oko direktora, da sam na njegovom mjestu ,da su me vratili, ovo je zivi javasluk.Zuk3E ga brani ko kad radi kod njega tj za njega al svemu dodje kraj, nicija nije do zore sjalaastra1922 je napisao/la:pa de reci eto realno zasto bi neko zabranio da se vidi pocetak priprema.ici ce na pripreme van grada gdje ce imati potreban mir.ni jedan klub ne zabranjuje ove rekreativne treninge.sam kazem uredu je pred vaznu utakmicu zatvoriti trening radi potrebnog mira i taktike ali ovo je van svake pameti.covjek ce otjerati i ovo malo jada sto je ostalo na tribinama.al ocito je da to vise uopste nije bitno.Zuk3E je napisao/la:Lako je Nah1d-e čovjeka nabit, de mu pomozi.... Tu se vidi ljudskost, trebamo pomagati jedni drugima a ne nabijat ih. To što neko 15-20 godina prati Zvijezdu je ok, i više nego ok, ali mu to, takođe, ne daje za pravo da je svojata i da, čak, ulazi u organizaciju i politiku Kluba. Bi li ti dozvolio da tebi neko visi za vratom kada radiš i povrh svega da ti govori kako to što radiš nije u redu, da je bolje ovako ili onako, da nemaš pojma o tome što radiš, i tome slično. Slažem se da takvi postupci nisu u redu, ali ni tolika osuda i kletve (budi realan pa reci) nisu ok. To što neko radi, pa i pogriješi, ne daje nikome za pravo da kune u stilu "dabogda poginuo", "...em mu sve živo i mrtvo" i slične nebuloze. Možeš reći šta god hoćeš ali to nije u redu. Stavi sebe u tu poziciju pa skontaj kako bi se ti osjećao.......
da je normalan stavio bi kartu 3 km i pozvao narod da dode da podrzi zvijezdu doslo bi duplo vise svijeta,gradaacac voli zvijezdu, nismo zasluzili ovakav nemar prema obicnim ljudima
Mustafa seronjaZuk3E je napisao/la:Lako je Nah1d-e čovjeka nabit, de mu pomozi.... Tu se vidi ljudskost, trebamo pomagati jedni drugima a ne nabijat ih. To što neko 15-20 godina prati Zvijezdu je ok, i više nego ok, ali mu to, takođe, ne daje za pravo da je svojata i da, čak, ulazi u organizaciju i politiku Kluba. Bi li ti dozvolio da tebi neko visi za vratom kada radiš i povrh svega da ti govori kako to što radiš nije u redu, da je bolje ovako ili onako, da nemaš pojma o tome što radiš, i tome slično. Slažem se da takvi postupci nisu u redu, ali ni tolika osuda i kletve (budi realan pa reci) nisu ok. To što neko radi, pa i pogriješi, ne daje nikome za pravo da kune u stilu "dabogda poginuo", "...em mu sve živo i mrtvo" i slične nebuloze. Možeš reći šta god hoćeš ali to nije u redu. Stavi sebe u tu poziciju pa skontaj kako bi se ti osjećao.......
Uzet će lovu,al ko i kolikoBosanski zmaj je napisao/la:Husic je deveti igrac koji je napustio Zvijezdu a jos niko nije dosao![]()
Ali za razliku od ostalih barem bi za njega trebali dobiti neke pare.
U tome i lezi tajna propadanja mladi talenata.Neće ulagati u nesigurno,neafirmisano.Rizik je to.Ovako je lakse raditivatreni je napisao/la:Uzet će lovu,al ko i kolikoBosanski zmaj je napisao/la:Husic je deveti igrac koji je napustio Zvijezdu a jos niko nije dosao![]()
Ali za razliku od ostalih barem bi za njega trebali dobiti neke pare.,.Moze li neko zvanično napisati koliko je ikada leglo u klupsku kasu kod prodaje igrača.Koliko znam svi su navodno otisli bez odstete,bar po pitanju kluba.
TO LEGENDO-JOŠ JEDAN RAZLOG DA SE VRATI CVIK-JEDINI NOGOMETAS KOJI JE PRODAT IZ ZVIJEZDE JE VASILJEVIC I TO JE URADIO g.CVITKUŠIC pa te molim da nekako urgiras kod uprave da se CVIK hitno vrati u klub.pozdrav iz Australije I pozdrav mom jaranu ASTRI I da sto prije dobije dozvolu da gleda treninge.vatreni je napisao/la:U tome i lezi tajna propadanja mladi talenata.Neće ulagati u nesigurno,neafirmisano.Rizik je to.Ovako je lakse raditivatreni je napisao/la:Uzet će lovu,al ko i kolikoBosanski zmaj je napisao/la:Husic je deveti igrac koji je napustio Zvijezdu a jos niko nije dosao![]()
Ali za razliku od ostalih barem bi za njega trebali dobiti neke pare.,.Moze li neko zvanično napisati koliko je ikada leglo u klupsku kasu kod prodaje igrača.Koliko znam svi su navodno otisli bez odstete,bar po pitanju kluba.
Ne treba tebi zuro, ja ću ti objasniti i tebi i drugima. Ono dole na stadionu je ljudima radno mjesto, obrati pažnju na ovo radno mjesto, tako da nema niko pravo bez odobrenja dolaziti i dobacivati i igračima i trenerima. Bio sam prisutan par puta i ono što sam vidio na tribinama za vrijeme treninga je sramota, Sve sam hajvan do hajvana. Dobacuje se igračima, dobacije se trenerima, dobacuje se čak i fizioterapeutu. Čak i jedan zidar ne voli da ga neko gleda dok radi, ili bilo koji drugi radnik, doktor, trgovac ili ne znam ko a kamoli sportski radnici. Pa nije vam ovo rekreacija da dolazite kad vam se digne. Eto uzmi sebe za primjer, kada si na poslu ja ću doći i gledati te dva sata šta radiš i dobacivat ću ti razne neumjesne šale i gluposti i samim tim ću te ometati. Pa normalno da bi me poslao u tri PM ili čak izbacio, udario ili ne znam šta više, ne bi sigurno bio ravnodušan.ludinjo22 je napisao/la:pošto sam primejtio da Zuhro posjecuje forum zamolio bi ga da ako je zabranjeno gledat trening da to objavi na stranici uz obrazloženje jer klub nije ničija babovina a pogoto ne Mustafina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.