GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 21 jun 2013, 13:47

Da, njega sam zaboravio... ali bitniji su mi domaći dragulji..
Hayley <3

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 jun 2013, 13:52

badblueboylivno je napisao/la:To su ti hrvatske ovce.

Pogledaj samo ekipu na sportnetu, crtaju formacije, šaraju, ovo ono, uživaju u stvaranju europskog Dinama :lol: , proda se igrač, lude tri dana, i onda opet po starom, kao da tog igrača (zadnji primjer Kovačić) nikad nije ni bilo. :lol:
Oni imaju drukcije interese :lol:

Kad se prodao Kovacic hebli su mu mater, a dan poslije opet ko ce doci, kako ce Dinamo izgeldat..Ma nije vriejdno spomena.

Oni kao mrze Mamica, ali ne zanima ih to. i takvi ne zele da shvate da je sada Mamic=Dinamo. Pa se uvijek izvlace na pricu kako Dinamo nije Mamic i slicno. Jao nama s takvim navijacima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jun 2013, 18:43

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Izmjenama Zakona o sportu se propisuje i da u skupštini i izvršnom tijelu sportskog saveza i nacionalnog sportskog saveza ne mogu biti i imati ovlasti u zastupanju: članovi pravnih osoba koje obavljaju djelatnost organiziranja sportskih kladionica, kao i osobe koje su to bile posljednje tri godine, članovi tijela pravnih osoba koje obavljaju djelatnost organiziranja sportskih kladionica, kao i osobe koje su to bile posljednje tri godine, menadžeri u sportu i sve fizičke osobe i pravne osobe koje imaju sklopljene ugovore o ulaganju u sportaše, odnosno trenere u sustavu sporta na temelju kojih imaju pravo na dio prihoda koji proizlaze iz obavljanja njihove djelatnosti, a koji po svojem sadržaju odgovaraju poslovima menadžera u sportu.
Sjećam se jedne prijateljske utakmice Dinama u Svetom Križu Začretje, ako se ne varam. Sparni, vrući dan i jedno stotinjak ljudi iz Zagreba koji su došli pobjeći od zagrebačkog asfalta.

Senzacija dana je bio Zahora koji je promašivao nemoguće pa smo ga uzeli na zub s one livade, tako da kada je za NK Mladost iz lokalnog mjesta dosuđen penal, počelo je skandiranje da ga on izvede.

Ni po čemu posebna utakmica, osim jednog detalja. Ljudi su stajali na livadi iza klupa igrača. Tako i mi iz Zagreba, uz jednu grupu dečki koji su cijelo vrijeme trusili nekakvu 'brlju'. Uglavnom, nudili su i nama okolo, ali nije bila baš privlačna, da tako kažem.

I završi utakmica, ljudi se već pomalo razišli, potrčali prema šatoru da uhvate mjesto, a Joža daje intervju nekom lokalnom novinaru. Kad prema njemu krene grupa onih dečki koji su trusili brlju, i mole ga da potegne.

I sad opći smijeh nas nekolicine, vjerujte ne bih sam pio da su mi platili. Ali ovi navaljuju, ajde Joža, za Dinamo. Kad je to čuo, veli ako je za Dinamo može, i potegne...

Umrli smo od smijeha, počelo je skandiranje odmah, nas desetak koji smo to vidjeli iz neposredne blizine. Nije to bio potez za mase, niti za novinske članke, to je bio jedan od poteza u njegovom stilu, u stilu ljudi koji su bili jedni od...
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mamic- ... 84395.aspx
Samo jako.

http://www.rtl.hr/vijesti/sport/801016/ ... ika=130964
Video:http://cdn-video1.rtl-hrvatska.hr/repos ... .mp4?ver=2

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 21 jun 2013, 19:34

SiamoNoi je napisao/la:
Ali problem je taj, da ga opet ponovim, je to što neće niti biti ponude od 10 milijuna eura, niti će Dinamo te novce vidjeti, a kamoli da će biti nekih pojačanja od tih novaca, iako je klub navodno "stabilan" 2 godine i pun ko brod.
...
Kako klub nema nikakve koristi? Ukoliko nemas novaca si Hajduk dovodis besplatne no name igrace i molis boga da dodje ponuda za bilo koga.(Hajduk je isto dobivao novac od grada mozda ne kao Dinamo ali svejedno). Ukoliko imas zaledje u eurima mozes se raspitivati za igrace Leverkusena, Kieva, Porta i imas mogucnost dovest igraca za placu od cca 800 000 eura. Danas Rijeka ima vise novaca i opcenito je stabilniiji klub od Hajduka pa je ispred na tablici, a i dovodi kvalitetnije igrace.

Makar mislim da se Dinamu ne ispalti dovoditi igrace od recimo 2, 3 mil jer se ne radi o kvalietnim igracima, a ocekivalo bi se od njih da budu kljucni igraci u svakoj utakmici i nositelji igre.

Uglavnom smatram da covjek koji je pisao post je ogranicen u shvacanju kako funkcionira nogomet ovih dana kada napise takvu glupost, a i ti koji si to boldao si mi isto sumnjiv :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 jun 2013, 19:46

Koja je poanta tvog posta?

Pa za nismo puni ko brod, sta treba jos prodavat momke od 17 godina?

Nitko ne kaze da Dinamo tj. Mamic nema love, ali kakva korist sto je Kova prodan za 15 milijuna. Svakako ce opet ove sezone prodat tako opet. Za sto, za neku kapelicu, daj molim te.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 21 jun 2013, 20:05

Lillard je napisao/la:Koja je poanta tvog posta?

Pa za nismo puni ko brod, sta treba jos prodavat momke od 17 godina?

Nitko ne kaze da Dinamo tj. Mamic nema love, ali kakva korist sto je Kova prodan za 15 milijuna. Svakako ce opet ove sezone prodat tako opet. Za sto, za neku kapelicu, daj molim te.
Poanta je u onom djelu da Dinamo nema nikakve koristi, taj dio sam citirao ionako. Vidim da tebe muci pitanje da li Dinamo moze biti jos bolji. Najveci problem dinama je sto kada dodje ponuda nekog "velikog" kluba taj igrac zeli otici, a to se nece tako skoro promijeniti.

Kovacic je prodan u redu, da se Jedvaj proda ne bi imao nista protiv jer ne smatram ga uopce kljucnim igracem cak mislim da on ne bi niti igrao u bitnim utakmicama, Badelj je jedva cekao da otidje. Jedino Vidina prodaja mi nije bas najbolje sjela jer covjek je solidan igrac i danas bi Dinamu on jako pomogao. Vidit cemo kako ce ga Addy zamijeniti i opcenito kako ce proci ovaj klalifikacijski ciklus pa cemo onda moci konkretnije govoriti o promasenim potezima ovako je sve to pucanje u prazno.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jun 2013, 20:11

sta je sa Saida, vidim ga vec par dana u TZ, a negdje sam citao da su pocele pripreme?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 jun 2013, 20:17

Ja ne vidim korist od stalnih prodaja. Naravno da se u nogometu mora gledati dugorocno, ali ne mozes napuniti kasu za dugorocno, eventualno da prodas jednog, dvojicu za 100-200 milijuna pa si onda dugorocno sredjen, ali prodavati igrace za 10-15 milijuna i tako svaku sezonu po par njih je smijesno. Jos smjesnije je kad pricas da sastavljas ekipu za Europu. Druga stvar je kad igrac trazi transfer, tad mu ponudis neki novi ugovor, ako ne zeli onda ga kulturno odje*es za lijepe pare. Za takvim ne treba ni zaliti, npr. Badelj. Zelio je transfer i dobio ga, vise nije vrijedan spomena.

Prodati Jedvaja sa 17 godina nije smijesno vec zalosno, za crnu kroniku. Ista prica za Halilovica, Kovacic je vec otisao, to bi trebalo da bude buducnost Dinama. Nazalost, igraci ce i dalje odlaziti prije nego sto izgube nevinost, a buducnost ce ovisiti o inozemnim pojacanjima koja su se cesto do sad pokazivala kao promasaji. Od takve buducnosti nema nista, a za rezultate u Europi cemo strepiti iz utakmice u utakmicu jer nikad ne znamo sto ce nam ti stranci priustiti, jer u pravilu se oni svi najave kao velika pojacanja, takodjer ih i mi sami dizemo u nebesa, a nikad u zivotu nismo culi za njih, a tek da smo pogledali neku njihovu utakmicu. Dinamo treba da se okrene domacim momcima i pokusa da ih pridobije na sto dulji period, a stranci trebaju samo da popunjuju praznine, ali ti isti stranci moraju biti provjereni igraci.
ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je sa Saida, vidim ga vec par dana u TZ, a negdje sam citao da su pocele pripreme?
U nedjelju je bila utakmica, igrao je. Igraci su se jucer vratili nazad iz Slovenije i slobodni su do nedjelje kada se pripreme nastavljaju. Mozda je imao privatne razloge, pola igraca nije bilo na ovom dijelu priprema.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 jun 2013, 00:50

[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 22 jun 2013, 02:39

ciza je napisao/la:nema tita ali gradski proacun koji puni kasu ko da je dinamo od posebnog znacaja za drzavu,brate 40 miliona kuna godisnje?kome za sta kako po cemo?trebal pisati koliko dobiju ustanove kojima je novac potreban?lako je urpavljat parama koje ti padnu s neba,a nemas potrebu za njima i jos uprihodis od transfera novac
Pa što onda neko drugi nije u Dinamu?
Velika je suma od 40miliona ali isto tako da Mamić nije došao u Dinamo i da je Dinamo krenuo da "trune" kao što je Hajduk niko se oko toga ne bi zanimao a novinari najmanje.
Sad kad je Dinamo sila kad neovisi o nikome sad se pljuje na čovjeka koji je sve to napravio.Drugi da su dobijali 40M ne bi napravili ni 10% koliko je napravio Mamić zato sto su nesposobni.A Mamić i Dinamo bi preživjeli i bez tih 40M jer imaju ogroman kapital u igračima plus sponzori plus Europska takmicenja.
Primjerice FK Partizan Beograd je imao 2 puta vise dobrih igrača i potencijala od Dinama ali nisu imala vizionara i čovjeka koji je sposoban kao Mamić da sve to unovči.
Nažalost,Mamić je žrtva medija koji ga konstantno pljuju,a uradio je daleko najvise za Hrvatski nogomet.I reprezentacija i Dinamo su njegovi projekti koji su kako vidimo vrlo uspješni.I kao što on kaže "sve što dodirnem pretvaram u zlato."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2013, 10:39

Insect_terminator je napisao/la:Poanta je u onom djelu da Dinamo nema nikakve koristi, taj dio sam citirao ionako. Vidim da tebe muci pitanje da li Dinamo moze biti jos bolji. Najveci problem dinama je sto kada dodje ponuda nekog "velikog" kluba taj igrac zeli otici, a to se nece tako skoro promijeniti.

Kovacic je prodan u redu, da se Jedvaj proda ne bi imao nista protiv jer ne smatram ga uopce kljucnim igracem cak mislim da on ne bi niti igrao u bitnim utakmicama, Badelj je jedva cekao da otidje. Jedino Vidina prodaja mi nije bas najbolje sjela jer covjek je solidan igrac i danas bi Dinamu on jako pomogao. Vidit cemo kako ce ga Addy zamijeniti i opcenito kako ce proci ovaj klalifikacijski ciklus pa cemo onda moci konkretnije govoriti o promasenim potezima ovako je sve to pucanje u prazno.
Ma nemoj,"igrač želi otići"...mora ga se pustit ovo ono,kako pušite ta sranja,to nije normalno.Staviš ga na tribinu koju utakmicu,lupiš kaznu eventualno zbog nekih izjava,ponašanja i da vidiš.Nije ovo supermarket nego nogometni klub.Barem bi trebao biti.Te priče da se ne može zadržat ekipa na okupu par godinu jer se igrača mora pustit su takva glupost da ono...
Signore je napisao/la:Ja ne vidim korist od stalnih prodaja. Naravno da se u nogometu mora gledati dugorocno, ali ne mozes napuniti kasu za dugorocno, eventualno da prodas jednog, dvojicu za 100-200 milijuna pa si onda dugorocno sredjen, ali prodavati igrace za 10-15 milijuna i tako svaku sezonu po par njih je smijesno. Jos smjesnije je kad pricas da sastavljas ekipu za Europu. Druga stvar je kad igrac trazi transfer, tad mu ponudis neki novi ugovor, ako ne zeli onda ga kulturno odje*es za lijepe pare. Za takvim ne treba ni zaliti, npr. Badelj. Zelio je transfer i dobio ga, vise nije vrijedan spomena.

Prodati Jedvaja sa 17 godina nije smijesno vec zalosno, za crnu kroniku. Ista prica za Halilovica, Kovacic je vec otisao, to bi trebalo da bude buducnost Dinama. Nazalost, igraci ce i dalje odlaziti prije nego sto izgube nevinost, a buducnost ce ovisiti o inozemnim pojacanjima koja su se cesto do sad pokazivala kao promasaji. Od takve buducnosti nema nista, a za rezultate u Europi cemo strepiti iz utakmice u utakmicu jer nikad ne znamo sto ce nam ti stranci priustiti, jer u pravilu se oni svi najave kao velika pojacanja, takodjer ih i mi sami dizemo u nebesa, a nikad u zivotu nismo culi za njih, a tek da smo pogledali neku njihovu utakmicu. Dinamo treba da se okrene domacim momcima i pokusa da ih pridobije na sto dulji period, a stranci trebaju samo da popunjuju praznine, ali ti isti stranci moraju biti provjereni igraci.
Objasnio.
merdanovic je napisao/la:
ciza je napisao/la:nema tita ali gradski proacun koji puni kasu ko da je dinamo od posebnog znacaja za drzavu,brate 40 miliona kuna godisnje?kome za sta kako po cemo?trebal pisati koliko dobiju ustanove kojima je novac potreban?lako je urpavljat parama koje ti padnu s neba,a nemas potrebu za njima i jos uprihodis od transfera novac
Pa što onda neko drugi nije u Dinamu?
Velika je suma od 40miliona ali isto tako da Mamić nije došao u Dinamo i da je Dinamo krenuo da "trune" kao što je Hajduk niko se oko toga ne bi zanimao a novinari najmanje.
Sad kad je Dinamo sila kad neovisi o nikome sad se pljuje na čovjeka koji je sve to napravio.Drugi da su dobijali 40M ne bi napravili ni 10% koliko je napravio Mamić zato sto su nesposobni.A Mamić i Dinamo bi preživjeli i bez tih 40M jer imaju ogroman kapital u igračima plus sponzori plus Europska takmicenja.
Primjerice FK Partizan Beograd je imao 2 puta vise dobrih igrača i potencijala od Dinama ali nisu imala vizionara i čovjeka koji je sposoban kao Mamić da sve to unovči.
Nažalost,Mamić je žrtva medija koji ga konstantno pljuju,a uradio je daleko najvise za Hrvatski nogomet.I reprezentacija i Dinamo su njegovi projekti koji su kako vidimo vrlo uspješni.I kao što on kaže "sve što dodirnem pretvaram u zlato."
Jadan Mamić žrtva medija,sve napravio i opet ne valja,opet ga vrijeđaju i ne priznaju mu da je prije svega čovjek.Evo i tebe merdanoviću Mamić zove da dođeš na stadion.Da sine,idi tamo,to je sad tvoj stadion,tvoja kapelica.Kupiš kartu i kaeš "idem".

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 jun 2013, 13:51

SiamoNoi je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:Poanta je u onom djelu da Dinamo nema nikakve koristi, taj dio sam citirao ionako. Vidim da tebe muci pitanje da li Dinamo moze biti jos bolji. Najveci problem dinama je sto kada dodje ponuda nekog "velikog" kluba taj igrac zeli otici, a to se nece tako skoro promijeniti.

Ma nemoj,"igrač želi otići"...mora ga se pustit ovo ono,kako pušite ta sranja,to nije normalno.Staviš ga na tribinu koju utakmicu,lupiš kaznu eventualno zbog nekih izjava,ponašanja i da vidiš.Nije ovo supermarket nego nogometni klub.Barem bi trebao biti.Te priče da se ne može zadržat ekipa na okupu par godinu jer se igrača mora pustit su takva glupost da ono...
Ne znam da li su sranja bas, primanja su u tim sredinama cesto trostruko, cetverostruko i vise od onoga sto ima u Dinamu. Ja sam isto siguran da ti recimo radis na NET-tv za 4000 kn i da ti dodje ponuda NOVE za 20000 kn da bi ti mrtav hladan tu ponudu odbio i bio motiviran istovremeno (cak i dobre volje :) ).
Znaci HNL nije isto sto i DFB, EPL, FFL, SA i jednostavno ne kuzim zasto se pravis mutav pogotovo ti koji na svakom koraku sprdas HNL.

@Signore

ne znam sto ti nije jasno, da li je Jedvaj prodan? Da li ukoliko bude prodan u Arsenal ili neki klub renomea Roma je tragedija? Pa covjek nije niti standardan u Dinamu o cemu mi pricamo, njega su mediji stvorili i ona ukakmica protiv Hajduka kada je cini mi se onaj Blazicko dozivio orgazam. Svi zelimo LP i prezmiljavanja a istovremeno zelimo da igraju Jedvaji, Halilovic, Ademi, Kramaric, Brozovic itd. Po meni su bitniji za europu igraci tipa Vrsaljko, Vida, Čop opcenito igraci koji su osjetili te utakmice zato sam i naglasio da je veci problem odlazak Vide nego sto ce biti eventualni odlazak Jedvaja na igru momcadi i rezultat opcenito, a rezultat kluba bi trebao biti najbitniji.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2013, 16:10

Točno,rezultat kluba bi TREBAO biti najbitniji.Ali ovdje NIJE najbitniji.Što je jasno svakom tko misli svojom glavom i vidi kaj se dešava već GODINAMA.
I da,igrači tipa Vida i Vrsaljko su vjerojatno i bitniji,ali ti očito nakon svega što se dogodilo i dalje NE SHVACAS da se i te igrače PRODAT PRVOM PRILIKOM i da se NE STVARA niti će se stvarat ikakva VELIKA MOMČAD koja će pokušat napravit nešto u Europi jer im je to bitno,europsko proljeće,brinem za Dinamo blabla.Isto tako je jasno ovo kaj se sad dešava..."kao" stvaranje ekipe koja će nešto napravit u LP jer ako se i ove sezone ostane bez bodova u grupi onda našmrkani gubi još jedan dio "navijača"/potpore.Svakim danom sve više ljudi zaboli K za GNK.

Ako je Luka mogao bit u Dinamu do dvadeset i druge,Čorluka do dvadeset i druge,Eduardo do dvadeset i četvrte,Ogi do dvadeset i četvrte u onoj financijskoj situaciji ne vidim niti jedan razlog zašto bi Kovačić,Jedvaj,Halilović i ostali odlazili prije 21,22.A i neistina je da igrači sami traže odlazak (recimo Badelj je u "novije" vrijeme iznimka,ali i on je otišao sa 23).Da se ne može zadržat ekipa 3 godine bez prodaje glavnih igrača,jer moramo osigurat "financijsku stabilnost" (koju btw osiguravamo već jedno 3,4 godina,nikako osigurat to već jednom,a?) je najobičnije sranje koje vrijeđa inteligenciju svakog normalnog Dinamovog navijača.A u skorije vrijeme će se upravo zbog toga što se prodaje svakog koga se može prodat i događat da će igrači sve ranije i ranije tražit odlazak jer će shvatit,ako već nisu,za što klub služi i da tu ne mogu ostvarit nikakav rezultat,osobnu satisfakciju itd.
Koliko još ovakvih prodaja i sezona mora proć da ti i slični tebi progledate?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jun 2013, 16:16

@siamo

Ne znam kako ti se da vise. Ja poludih objasnjavajuc :roll:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2013, 17:11

merdanovic je napisao/la: I reprezentacija i Dinamo su njegovi projekti koji su kako vidimo vrlo uspješni.I kao što on kaže "sve što dodirnem pretvaram u zlato."
Sta je to reprezentacija napravila u zadnjih 10 godina koliko je od prilike Mamic bas aktivan? Da idemo redom. 2004. se ispalo u grupama, 2006. se ispalo u grupama, 2008. se ispalo u prvoj knockout utakmici, 2010. se nismo ni plasirali, 2012. smo opet ispali u grupama. Jel bitno sudjelovat, a ne pobjediti? Gdje ti tu vidis uspjehe? Ako cemo vjecno biti tako uspjesni jao se nama.

To da je Dinamo odveo na vrh stuba hrvatskog klupskog nogometa stoji, ali bezveze rasprodaje igrace umjesto da ih zadrzi. Treba stisnut, zadrzat jednog, pa drugog, pa treceg, cetvrti nece htjet ni da ode. Kad konstantno prodajes igrace onda ti igraci i sami zele otic, jer je u klubu moderno sto prije otici. Dinamo postaje nesto kao ku*va, udjes u nju naucis malo posla i odes sto prije u neku damu, a vratis se nazad kad ti vise nitko neda da ga je*es. Nadam se da sam ti docarao.

@Insect_terminator

Da, tragedija je ako se Jedvaj proda i bas iz tog razloga koji sam navodis. On nije ni standardan u Dinamu. Lik je dosao u prvi tim, jos nije izborio ni da bude standardan, a vec ga se prodaje, tragedija, ja sta drugo moze da bude. Nek igra, jos se dokazuje, zadrzat ga sto duze i kad se vise ne mogne prodat za masne pare, a kao zamjenu dovest nekog iskusnog lisca kao sto je Simunic ili imati spremnog omladinca koji je uigravan sezonu ranije.

I kazes kako odlazak Jedvaja rezultatski nece utjecat. Nece mozda ovu sezonu, ali oce iducu, jer bi se on ove uklopio, a iducu bi doprinjeo boljim rezultatima. Zar ne pricamo o Dinamu na duge staze, o dugorocnom Dinamu? I logicno da igraju igraci koji su vec uigrani, ali i ti isti igraci su nekad bili mulci od 17 godina koji su povremeno ulazili i postali standardni, a tako ce i Jedvaj i Halilovic i Kolar i ostali. Nitko nije postao standardan preko noci. Ove sezone ce ulaziti, a iducu ce rasturati kao standardni, a mi cemo moci biti mirni ako se neki ovosezonski standardni proda kad znamo da imamo kvalitetnu zamjenu i da se nece ovisiti od tamo nekom Dodi, Papadopulosi il kome sve vec ne.

I zadrzati Jedvaja je kljucno, jer Dinamo nema je*enih stopera. Simunic, Addy, Jedvaj i Simunovic. Sta trebaju Pamic, Brozovic ili Ademi igrati ako se slucajno dese neke ozljede. Zamisli situaciju da ode Jedvaj, ostane Simunic, Simunivic i Addy. Stoperi su, uvijek ce bit kartona ili nedaj Boze ozljeda. Jedan nek izostane i sra*e je. To znaci da imas samo dva stopera na raspolaganju i da ako jedan od njih u utakmici zadobije ozljedu stopera ce morati igrati netko iz veze. Razmisli. Dinamo treba jos jednog stopera, a ne prodavati. Ovi sad stoperi su koliko toliko uigrani, ne zelimo u LP da igraju vezni ili neki potpuno zeleni.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 jun 2013, 17:42

SiamoNoi je napisao/la:Točno,rezultat kluba bi TREBAO biti najbitniji.Ali ovdje NIJE najbitniji.Što je jasno svakom tko misli svojom glavom i vidi kaj se dešava već GODINAMA.
I da,igrači tipa Vida i Vrsaljko su vjerojatno i bitniji,ali ti očito nakon svega što se dogodilo i dalje NE SHVACAS da se i te igrače PRODAT PRVOM PRILIKOM i da se NE STVARA niti će se stvarat ikakva VELIKA MOMČAD koja će pokušat napravit nešto u Europi jer im je to bitno,europsko proljeće,brinem za Dinamo blabla.Isto tako je jasno ovo kaj se sad dešava..."kao" stvaranje ekipe koja će nešto napravit u LP jer ako se i ove sezone ostane bez bodova u grupi onda našmrkani gubi još jedan dio "navijača"/potpore.Svakim danom sve više ljudi zaboli K za GNK.

Ako je Luka mogao bit u Dinamu do dvadeset i druge,Čorluka do dvadeset i druge,Eduardo do dvadeset i četvrte,Ogi do dvadeset i četvrte u onoj financijskoj situaciji ne vidim niti jedan razlog zašto bi Kovačić,Jedvaj,Halilović i ostali odlazili prije 21,22.A i neistina je da igrači sami traže odlazak (recimo Badelj je u "novije" vrijeme iznimka,ali i on je otišao sa 23).Da se ne može zadržat ekipa 3 godine bez prodaje glavnih igrača,jer moramo osigurat "financijsku stabilnost" (koju btw osiguravamo već jedno 3,4 godina,nikako osigurat to već jednom,a?) je najobičnije sranje koje vrijeđa inteligenciju svakog normalnog Dinamovog navijača.A u skorije vrijeme će se upravo zbog toga što se prodaje svakog koga se može prodat i događat da će igrači sve ranije i ranije tražit odlazak jer će shvatit,ako već nisu,za što klub služi i da tu ne mogu ostvarit nikakav rezultat,osobnu satisfakciju itd.
Koliko još ovakvih prodaja i sezona mora proć da ti i slični tebi progledate?

Dinamo nikada nece biti klub koji ce biti nesto znacajnije u europi, zato ti i vecina u hrvatskoj navija uz dinamo za jos jedan klub ..... ti bi i jaja dao za Inter npr 8-).
Svaki klub prodaje igrace nakon sezone i dovodi nove, Dinamo je prodao Vidu i doveo Addy-a, prodao Badelja imao je Kovacica u zamijeni, prodat ce Krstanovica i Beciraja vjerojatno, a doveli su ova dva afrikanca i cileanca. Otisao Kovacic doveli su Husejnovica i Pamica. Ne kuzim zasto se kod nas svaka prodaja tako tragicno dozivljava.

Samo je Kovacic otisao tako mlad sa 18 god i to u Inter, on se pokazao barem u utakmicama bitnim tako da mi u neku ruku je i jasna ponuda. S druge strance ako Jedvaj otidje za 6 mil koliko se pise mozemo biti ponosni sto Dinamova rezerva ide za te pare u neki klub poput Arsenala (makar ne vjerujem u taj scenarij ali kada se vec toliko digla prasina oko Jedvaja i tu ste poceli trubiti o rasprodaji morao sam se umijesati u raspravu :) )

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2013, 17:57

slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jun 2013, 11:39

Četvrti stranac: Dinamo doveo beka Pinta za dva milijuna €!

Desni bek (23) prošao je sve mlađe portugalske selekcije. Ove sezone je za Cluj odigrao sve utakmice kvalifikacija, ali i grupne faze LP-a. Platili su ga dva milijuna €

slika

http://www.24sata.hr/nogomet/cetvrti-st ... una-320593

Proslu sezonu bio na posudbi u Cluju. U kvalifikacijama za LP odigrao je sve 4 utakmice u cjelosti. Cluj je u cetvrtom pretkolu izbacio Basela pobjedivsi ih u obe utakmice (2-1; 1-0). Takodjer je u cjelosti odigrao i svih sest utakmi ca grupne faze u kojoj je Cluj izborio trece mjesto ispred portugalske Brage, te iza Galatasaraya i Manchester Uniteda. Prolaz dalje bio je tako blizu. Cluj je imao 10 bodova koliko i drugi Galatasaray. Na svom stadionu su dobili Bragu, a u gostima Bragu i Manchester, te su upisali bod kod Galate koji ih je dobio 3-1 u Rumunjskoj te na taj nacin prosao dalje. U Europskoj ligi su ispali u prvoj knockout utakmici od Intera, a Pinto je odigrao obe utakmice u cjelosti. U domacem prvenstvu Cluj nije blistao, zavrsili su osmi, te dosli do finala Kupa gdje je bolji bio Petrolul. Od 34 utakmice Pinto je odigrao 27 od cega 25 u cjelosti dok je jednom napustio teren, a jednom usao kao zamjena. U prvenstvu je upisao i 4 asistencije. U Superkupu je odigrao svih 120 minuta utakmice i produzetaka s Dinamom koji je slavio nakon jedanaesteraca. U Kupu je Cluj odigrao 6 utakmica, a Pinto je nastupio u pet. Svih pet je odigrao u cjelosti ukljucujuci i produzetke protiv Dinama u cetvrtfinalu.

Prema ovome, Pinto je bio standardan igrac u klubu koji je odigrao solidnu europsku sezonu, ali su ipak podbacili u domacem prvenstvu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jun 2013, 12:17

Danas popodne igraci su krenuli put Moravskih toplica na drugi dio priprema

vratari: Pablo Migliore, Kristijan Jajalo, Marko Mikulić

obrana: Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Josip Šimunić , Lee Addy, Josip Pivarić, Luis Ibanez

vezni: Arijan Ademi, Jerko Leko, Marcelo Brozović, Sammir, Domagoj Antolić, Said Husejinović , Alen Halilović

napadači: Ante Rukavina, Junior Fernandes, Duje Čop, Fatos Beqiraj , Ivan Krstanović , Andrej Kramarić, Fran Brodić, Marko Kolar, El Soudani

Beqiraj, Halilovic, Husejinovic, Simunic i trener Jurcic ce se igracima prikljuciti veceras, jer danas idu na sahranu preminulog Alena Pamica, bratu Zvonke Pamica, igraca Dinama za kojeg i nema nekih informacija dali ce se uopce prikljucivati pripremama ili je oslobodjen. Pored nabrojanih navecer ce se prikljuciti i Krstanovic zbog privatnih obaveza. Te privatne obaveze mozemo shvatiti kao prigovori oko transfera. Zadnji ce se prikljuciti El Soudani. On stize pocetkom iduceg tjedna, a kasni zbog reprezentativnih obaveza.

Na pripremama vjerojatno mozemo ocekivati i Pinta.

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 23 jun 2013, 14:37

Malo nam je gužva u napadu, valjda će nekoga i prodat...
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.