Mogu mnogi pljuvati na Amara Osima, govoriti da im Ivica pomaže ( u što nikako ne vjerujem), no uz trenerske sposobnosti Amara Željo hara u ovoj ligi a i u kupu 2 godine.AlemC85 je napisao/la:to znam, ali ne može sam Zagreb pomagati Dinamu, mora biti još jakih sponzora koji stoje iza kluba...bruka je da glavni grad naše republike dozvoljava propast sporta, prvo RK Bosna, pa KK Bosna, ko je slijedeći? ako je u sarajevu loša situacija, šta reći za ostale velike centre? da nema ljudi kao vaš amar koji moli, kumi, ne bi ni vas bilo, to su činjenice...Neutral je napisao/la:Imaš Dinamo a ostali propadaju. Ne ulažu oni u fudbal, nego samo Zagreb u Dinamo![]()
Hajduk u stalnim dugovanjima kao što su svi klubovi u BiH. Nemaš u našem fudbalu ličnost kao što je Zdravko Mamić koga svi toliko mrze a čovjek štanca pare.
Za Željezničar je sada najvažnije da ostvari jedan dobar rezultat u Evropi, te malo veće transfere od prodaje igrača (pola miliona do milion). Zagreb jeste pomagao Dinamu, no nisu ni oni odmah prodavali igrače za 10 miliona nego za milion, kasnije pametno kupovali tako da sada imaju viška para za uvjete na balkanu.
Željo mi djeluje kao daleko najozbiljni tim u BiH. Nema tu mijenjana 10 igrača u toku sezone što je za svaku pohvalu. Vidi se da se radi pametno, mudro i kvalitetno. Ne mogu vjerovati da imaš ljudi koji kritiziraju vašu upravu. Kako je onda tek ostalim