Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rodman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Rodman » 21 jun 2013, 17:11

Pazi komentara na profilu od ove male :lol: :lol: :lol: ee sramotee...
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 jun 2013, 17:14

Rodman je napisao/la:Pazi komentara na profilu od ove male :lol: :lol: :lol: ee sramotee...
ma joj , vidi se da je cura pristojna kad ih je sve prihvatila , al brate šta je imate smarat , ima ih i nekulturnih poprilično :?

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 21 jun 2013, 17:22

viKK je napisao/la:
Rodman je napisao/la:Pazi komentara na profilu od ove male :lol: :lol: :lol: ee sramotee...
ma joj , vidi se da je cura pristojna kad ih je sve prihvatila , al brate šta je imate smarat , ima ih i nekulturnih poprilično :?
Ma nema nam ravnih. Seljaci bili i ostali.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2013, 17:31

jadna cura, nije svjesna u sta se upustila... :?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2013, 17:38

Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.

I kako da čovjeka ne bude stid, brukamo samo sebi Suljom i Mujom, Bošnjo je uvijek onaj glupi i mi se ponosimo tome :roll:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 jun 2013, 20:15

Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.

I kako da čovjeka ne bude stid, brukamo samo sebi Suljom i Mujom, Bošnjo je uvijek onaj glupi i mi se ponosimo tome :roll:
Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 21 jun 2013, 20:25

tepsija je napisao/la:Moderatori,administratori,hajde brišite ove seljačine što broje čaše.
Sve neki moralisti,vjernici vrli.
Pij Edo,guzi Edo,igraj Edo...
Dugo nisam pročitao bolji post. Rispekt. Edo, živi i uživaj. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 21 jun 2013, 20:35

Evo sada prijesednik Napolija sere, da je Cavani dosta bolji, skuplji i da Dzeko nije taj igrac kao sto je bio u Bundesu, I da je izgubio vrijednost bla bla bla.. Cavani nije vrijedan Edinove ljevice. Ja da sam Dzeko, rekao bi ko je Napoli? ko je Cavani? al sreca nije Dzeko moga misljenja :D
G BUSSA BUSS

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 21 jun 2013, 21:00

DonCorleone je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.

Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.
nek su rumuni i bugari primjer civilizacije
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 jun 2013, 21:03

vest je napisao/la:

Oni su krst prijatelju, to uveliko mijenja priču ;) . Do prije 25 god zezali smo se na račun tih slavenskih i romanskih zajednica a danas odlučuju našu nafaku. Paradox.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 jun 2013, 21:06

tepsija je napisao/la:Moderatori,administratori,hajde brišite ove seljačine što broje čaše.
Sve neki moralisti,vjernici vrli.
Pij Edo,guzi Edo,igraj Edo...
ma pusti ih bolan, ta vidis da su posizili.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2013, 21:06

vest je napisao/la:

tesko da bi hiljade rumuna ili bugara okupiralo fb neke meksikanke koja je pokazala zrno interesovanja za njih. ono, hebe im se. kod nasih papaka... praznik.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 21 jun 2013, 21:13

to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET

NAMA su svi prijajtelji-prijatelji
mi nikog ne morzimo ako nas nije do bola uvrijedio
A ako nas neko voli vracamo duplo
ciaj malo tamo-raja se zajebava vise nego sto je ozbiljna
raja samo pokazuje curi da cijenimo LJUDE i da nismo retardirana nacija kao neke koje se uvlace svima u ŠUPAK kad im treba nesto, nego smo uvijek ljudi koji sviju prime kao BRATA

DA, NAPREDNIJI SMO I CIVILIZIVANIJEI OD SVIJU
U HRVATSKOJ I DOBROM DIJELU ZAPADA JE NAJNORMALNIJE DA SE U tenama i obuci HODA PO KUCI dok ovdje kod nas jos postoji rijec HIGIJENA
pogledaj proteste u grckoj, brazilu, francuskoj, razbijaju, ruse i svi pisete BRAVO, TAKO TREBA, nasi borci su protestvovali i bacili par kamenja na zgradu vlade pljujete ih i nazivate necivilizovanim...
u rimu se bodu navijaci, u francuskoj tuce, u njemackoj tuce, to je normala , kod nas se razbije staklo od kombija nacijaca pisu se eseji o BALKANSKIM DIVLJACIMMA, protesti za JMBG raja poslije protesta POKUPI SMECE HEJ!!!

NASOJ HIMNOJ ZVIZDI 90% STADIONA u TOJ CIVILIZOVANOJ EVROPI mi ne zvizdimo ovdje nikome (osim onima koji zasluze) , nasi navijaci odu u lisabon, u pariz u estoniju svi odusevljeni njima, samo se vaama dezurnim "KRITICARIMA" svidja ona TUĐE **** NE SMRDI!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 jun 2013, 21:48

Lijepo urađeno. Ti si junak nacije! :)
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jun 2013, 22:03

Ma ebes EU, da mi odemo u Brazil. 8-)

Ova Mendoza izgleda pravo mladalacki, potencijalna kandidatkinja za zeniti kad Dzeko vidi u sta se upustio sa Amricom. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 jun 2013, 22:08

htcxone je napisao/la:to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET

raja samo pokazuje curi da cijenimo LJUDE i da nismo retardirana nacija kao neke koje se uvlace svima u ŠUPAK kad im treba nesto, nego smo uvijek ljudi koji sviju prime kao BRATA

U HRVATSKOJ I DOBROM DIJELU ZAPADA JE NAJNORMALNIJE DA SE U tenama i obuci HODA PO KUCI dok ovdje kod nas jos postoji rijec HIGIJENA
pogledaj proteste u grckoj, brazilu, francuskoj, razbijaju, ruse i svi pisete BRAVO, TAKO TREBA, nasi borci su protestvovali i bacili par kamenja na zgradu vlade pljujete ih i nazivate necivilizovanim...
u rimu se bodu navijaci, u francuskoj tuce, u njemackoj tuce, to je normala , kod nas se razbije staklo od kombija nacijaca pisu se eseji o BALKANSKIM DIVLJACIMMA, protesti za JMBG raja poslije protesta POKUPI SMECE HEJ!!!

NASOJ HIMNOJ ZVIZDI 90% STADIONA u TOJ CIVILIZOVANOJ EVROPI mi ne zvizdimo ovdje nikome (osim onima koji zasluze) , nasi navijaci odu u lisabon, u pariz u estoniju svi odusevljeni njima, samo se vaama dezurnim "KRITICARIMA" svidja ona TUĐE **** NE SMRDI!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ovo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2013, 22:35

dok je englez i nijemac jeo (zderao) rukama, mi smo u Bosni imali viljuske... boc :lol:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 jun 2013, 22:36

Al brate nije ni sve zajebancija , mislim stvarno sam pročitao nekih užasnih stvari :?
Pa evo na onoj zadnjoj slici JMBG što se slikala , neka cura , hej cura , komentarisala , evo citiram
to mati ne može pobacit...joj što se nije odvojila..jebla ti sliku svoju..

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 21 jun 2013, 22:41

viKK je napisao/la:Al brate nije ni sve zajebancija , mislim stvarno sam pročitao nekih užasnih stvari :?
Pa evo na onoj zadnjoj slici JMBG što se slikala , neka cura , hej cura , komentarisala , evo citiram
to mati ne može pobacit...joj što se nije odvojila..jebla ti sliku svoju..
izroda je uvijek bilo.. na sve strane.. ljubomora je cudo ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jun 2013, 23:03

htcxone je napisao/la:to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET

Baš eto postoji higijena, slabo ko hoda u obuci a i oni koji hodaju zive u cistim gradovima kakvih u BiH nema ;) al debelo smo skrenuli sa teme.

Ovaj predsjednik Napolija je u pravu 100%, nije to onaj Džeko, **** nije im´o šansu :cry:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.