& sexNeutral je napisao/la:Tema ljubavCautinho je napisao/la:Do koje godine se dize sam od sebe?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
& sexNeutral je napisao/la:Tema ljubavCautinho je napisao/la:Do koje godine se dize sam od sebe?
monolog zasto moras odma prijetit i trenirat strogocu?Monolog je napisao/la: Hm, dobra ideja, ali ja imam bolju.
Trajno vas banovati i onda dočekivati nakon što se po 10. put prijavite na forum. Šta misliš?
Mission accomplished.Cautinho je napisao/la:Nigdje smjesnog posta.Sve srednja zalost.
Nista,morat cu ja nazad na svoju duznost za dobrobit ovog foruma
Sakuragi je napisao/la:monolog zasto moras odma prijetit i trenirat strogocu?Monolog je napisao/la: Hm, dobra ideja, ali ja imam bolju.
Trajno vas banovati i onda dočekivati nakon što se po 10. put prijavite na forum. Šta misliš?
Evo stavio sam jos,navaliteLBJ MVP je napisao/la:![]()
Hajde slobodno
Seo vrati se, sve ti je oproštenoHZ_ilidzaa je napisao/la:Na sta je tema spala da nas cautinho mora nasmijavat'![]()
I od mene jedan pljesak bez zvuka
Papastathopoulos je napisao/la:
Moj mux (garant ti ime mujo pa te odmilja tako zovu)
muXmania je napisao/la:Ne ne zovem se Mujo, a tebe sigurno u raji smatraju papkom, pa te od milja zovu papatastopulos?
Heller je napisao/la:Jel´ ko ti onomad il stvarno?Bukowski je napisao/la:Ugin'o mi cuko, raja...![]()
Od vrućine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.