FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Plavi danas putuju u Mrkonjić Grad
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-danas-put ... grad/5559/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-danas-put ... grad/5559/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ja bogami nisam.Devotion je napisao/la:Kako bolan nismo u materijalnoj situaciji da za nekoga krhnemo 200.000 maraka kada smo toliko oštetili klub u ovoj godini na ime kazni, a po tebi (tako i ja mislim) u perspektivi oštetili smo ga za milion KM.ChWilla je napisao/la:mi drukčije i ne možemo, jer (nažalost) nismo u materijalnoj situaciji da za nekoga krhnemo 200.000 maraka i prodamo ga za milion.
znaš li koliko i dalje imamo dugova i kako se, s kolikim zakašnjenjima servisiraju tekuća potraživanja? ne bi se od toga niko kupio, nego bi se redovnije plaćalo ono što se mora platiti.
Et rijesili smo pitanje i golmana ako ovo bude istina.altma je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hadzic-z ... eri/107477
Ima li neko informaciju vise o ovim nasim pripremama, zasto bas Mrkonjic Grad, malo mi je cudno sto bas tamo.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
I mene to zanima, ne znam da ima uopste neki teren tamo za rekreaciju i treninge :Sexbabilon je napisao/la:Ima li neko informaciju vise o ovim nasim pripremama, zasto bas Mrkonjic Grad, malo mi je cudno sto bas tamo.
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
samo prodati jos svraku i adila(ako ne 2,moze i jednog) uzeti nesto para naci im finu zamjenu i mislim da titula nece doci u pitanje:)
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Isto tako odlicni uslovi kao u Medjugorju a ne bi trebalo biti tako vruce a druga stvar odradice se utakmice sa nekim ekipama gore.zlatandr je napisao/la:I mene to zanima, ne znam da ima uopste neki teren tamo za rekreaciju i treninge :Sexbabilon je napisao/la:Ima li neko informaciju vise o ovim nasim pripremama, zasto bas Mrkonjic Grad, malo mi je cudno sto bas tamo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Valjali li ovaj Vidović iz olimpica vidim dobio slobodne papire istekao mu ugovor u slučaju odlaska Svrake mogao bi ga dostojno zamjeniti čak igraju iste pozicije bar mislim?
Službeno: Adnan Hadžić dvije godine u Željezničaru
Nekadašnji golman Rudara iz Kaknja i mostarskog Zrinjskog, Adnan Hadžić, od danas je i službeno član aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, Željezničara.
Jučerašnje informacije našeg portala o dolasku Hadžića u redove bosanskohercegovačkog prvaka pokazale su se tačnim.
Naime, nekadašnji golman Rudara i Zrinjskog danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Željezničarem, pa će otputovati sa ekipom na drugi dio priprema u Mrkonjić Grad.
Na pripreme u Mrkonjić Grad otputovat će i mladi ofanzivac Anel Alibašić, koji dolazi na probni rad iz kalesijske Bosne gdje je bio jedan od nosioca igre.
Alibašić će se pokušati nametnuti menadžeru Plavih, Amaru Osimu, a nakon priprema u Mrkonjić Gradu biće poznato da li će u narednoj sezoni nositi plavi dres.
Nekadašnji golman Rudara iz Kaknja i mostarskog Zrinjskog, Adnan Hadžić, od danas je i službeno član aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, Željezničara.
Jučerašnje informacije našeg portala o dolasku Hadžića u redove bosanskohercegovačkog prvaka pokazale su se tačnim.
Naime, nekadašnji golman Rudara i Zrinjskog danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Željezničarem, pa će otputovati sa ekipom na drugi dio priprema u Mrkonjić Grad.
Na pripreme u Mrkonjić Grad otputovat će i mladi ofanzivac Anel Alibašić, koji dolazi na probni rad iz kalesijske Bosne gdje je bio jedan od nosioca igre.
Alibašić će se pokušati nametnuti menadžeru Plavih, Amaru Osimu, a nakon priprema u Mrkonjić Gradu biće poznato da li će u narednoj sezoni nositi plavi dres.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
kazu nasi da je dobar teren dole u MG i da ce im biti dobar smjestan a i nije tolika vrucina kao sto kaze pile pa zbog toga su odlucili da odu na par dana dolepile87 je napisao/la:Isto tako odlicni uslovi kao u Medjugorju a ne bi trebalo biti tako vruce a druga stvar odradice se utakmice sa nekim ekipama gore.zlatandr je napisao/la:I mene to zanima, ne znam da ima uopste neki teren tamo za rekreaciju i treninge :Sexbabilon je napisao/la:Ima li neko informaciju vise o ovim nasim pripremama, zasto bas Mrkonjic Grad, malo mi je cudno sto bas tamo.
Malo je off tema...
Neko ispred par str napisa za ove nase komsijske klubove(Dinamo i Partizan)...
Bas bi volio da ih zaobidjemo u sirokom luku jer kao sto bi moglo biti i belaja ali isto tako i rezultatske katastofe jer Dinamo je vec klub koji stoji na nogama sam...Nije ni sad da ih se odma trebamo bojati a ko bi dosao na "lavor" kada bi dozivjeli u Zagrebu katastofu i ne bi to bilo to..Zato bi najvise volio Celtica da zaradimo ogromne pare od tv prava jer i ruku na srce nije ova nasa godina za LP vec slaganje ekipe za sljedecu.. A evo i zasto...Evo sad ovaj primjer...
"Mamić odbio Rominih sedam milijuna eura za Jedvaja
Mladi stoper možda ode s Maksimira već ovo ljeto, ako zadovoljavajuću ponudu pošalji Juventus, Milan ili Arsenal kojima je zanimljiv
Dinamo je odbio ponudu Rome za Tina Jedvaja! Kako pišu 24sata, iako se činilo da je samo pitanje trenutka kad će mladi branič otići na Olimpico, u srijedu navečer se dogodio preokret.
Nakon prvotne ponude od pet milijuna eura iz veljače, Talijani su poslali poboljšanu, između šest i sedam milijuna eura te postotak od sljedećeg transfera, no Mamić ih je odlučio odbiti jer vjeruje da će na Jedvaju zaraditi puno više, i to možda već ovog ljeta.
Talentiranog mladića navodno prate Juventus i Milan, a poznato je i da je Arsenal poslao svoju ponudu."
E sad koliko treba mudonja biti i kakav renome imati da odbijes Romu...(mada ima tu i lobija i dobrog glasa,onda rezultati repke al opet odredjivati standarde gigantima je za svaku pohvalu)...
pa evo samo za zadnja 3 mlada igraca:kovacic(11.mil eura),Halilovic(Milan sprema ponudu od 15.mil eura) i ovaj sad Jedvaj(7 mil.funti u Arsenal-jos nezvanicno al 99%),a gdje su oni od prije
....
E kako se to pogleda onda nam je sve jasno koliko kasnimo za njima i da su ljudi svjetlosnu godinu ispred(NAZALOST SUROVA REALNOST)....
Nista ni bolje ne bi prosli kad bi i Partizan i Maribor dobili...
Zato ako ikako moze volio bi "zaobici" ove Balkance...
Bas bi volio da ih zaobidjemo u sirokom luku jer kao sto bi moglo biti i belaja ali isto tako i rezultatske katastofe jer Dinamo je vec klub koji stoji na nogama sam...Nije ni sad da ih se odma trebamo bojati a ko bi dosao na "lavor" kada bi dozivjeli u Zagrebu katastofu i ne bi to bilo to..Zato bi najvise volio Celtica da zaradimo ogromne pare od tv prava jer i ruku na srce nije ova nasa godina za LP vec slaganje ekipe za sljedecu.. A evo i zasto...Evo sad ovaj primjer...
Mladi stoper možda ode s Maksimira već ovo ljeto, ako zadovoljavajuću ponudu pošalji Juventus, Milan ili Arsenal kojima je zanimljiv
Dinamo je odbio ponudu Rome za Tina Jedvaja! Kako pišu 24sata, iako se činilo da je samo pitanje trenutka kad će mladi branič otići na Olimpico, u srijedu navečer se dogodio preokret.
Nakon prvotne ponude od pet milijuna eura iz veljače, Talijani su poslali poboljšanu, između šest i sedam milijuna eura te postotak od sljedećeg transfera, no Mamić ih je odlučio odbiti jer vjeruje da će na Jedvaju zaraditi puno više, i to možda već ovog ljeta.
Talentiranog mladića navodno prate Juventus i Milan, a poznato je i da je Arsenal poslao svoju ponudu."
E sad koliko treba mudonja biti i kakav renome imati da odbijes Romu...(mada ima tu i lobija i dobrog glasa,onda rezultati repke al opet odredjivati standarde gigantima je za svaku pohvalu)...
pa evo samo za zadnja 3 mlada igraca:kovacic(11.mil eura),Halilovic(Milan sprema ponudu od 15.mil eura) i ovaj sad Jedvaj(7 mil.funti u Arsenal-jos nezvanicno al 99%),a gdje su oni od prije

E kako se to pogleda onda nam je sve jasno koliko kasnimo za njima i da su ljudi svjetlosnu godinu ispred(NAZALOST SUROVA REALNOST)....

19TM87
Škaljić potpisao na 2 godine.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Škaljić i Hadžić potpisali na dvije godine
http://fkzeljeznicar.ba/skaljic-i-hadzi ... dine/5564/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/skaljic-i-hadzi ... dine/5564/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kad se već poredimo sa njima, ove brojke će ti sve rećiSouthboy je napisao/la:Malo je off tema...
pa evo samo za zadnja 3 mlada igraca:kovacic(11.mil eura),Halilovic(Milan sprema ponudu od 15.mil eura) i ovaj sad Jedvaj(7 mil.funti u Arsenal-jos nezvanicno al 99%),a gdje su oni od prije....

DRUG NEBI TI PUNCA
Sta je sa Bekricem jel on jos s nama??je nisam cuo ni da je otisao a ni da ce produziti s nama...
Sto se tice novih igraca mislim da je to bilo to za sada i da ce ovi koji su u klubu odraditi Evropske tekme...
Dolazaka ce biti samo ako se prodaju Adilovic ili Svraka...
Sto se tice novih igraca mislim da je to bilo to za sada i da ce ovi koji su u klubu odraditi Evropske tekme...
Dolazaka ce biti samo ako se prodaju Adilovic ili Svraka...
SLOBODA NAVIJAČIMA
šta te ovo čudi?Southboy je napisao/la:Malo je off tema...
pa evo samo za zadnja 3 mlada igraca:kovacic(11.mil eura),Halilovic(Milan sprema ponudu od 15.mil eura) i ovaj sad Jedvaj(7 mil.funti u Arsenal-jos nezvanicno al 99%),a gdje su oni od prije....
pa RH je mnogo uređenija država od nas, nemaju problema kakve mi imamo, a uz to imaju vrlo dobru strategiju razvoja sporta, gdje idu na to da im sport, pored turizma postane najjača privredna grana, slično kao što je i Engleska uradila s premijer ligom..kod nas ni državi a ni političarima nije stalo do naroda, a kamoli do sporta, kulture i sl...
Imaš Dinamo a ostali propadaju. Ne ulažu oni u fudbal, nego samo Zagreb u Dinamo
Hajduk u stalnim dugovanjima kao što su svi klubovi u BiH. Nemaš u našem fudbalu ličnost kao što je Zdravko Mamić koga svi toliko mrze a čovjek štanca pare.

Hajduk u stalnim dugovanjima kao što su svi klubovi u BiH. Nemaš u našem fudbalu ličnost kao što je Zdravko Mamić koga svi toliko mrze a čovjek štanca pare.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kako vam ne dosadi iznositi info o Partizanu i Dinamu..kakve veze ima to sa nama..oni su drzavni projekt,a mi smo ŽELJO
to znam, ali ne može sam Zagreb pomagati Dinamu, mora biti još jakih sponzora koji stoje iza kluba...bruka je da glavni grad naše republike dozvoljava propast sporta, prvo RK Bosna, pa KK Bosna, ko je slijedeći? ako je u sarajevu loša situacija, šta reći za ostale velike centre? da nema ljudi kao vaš amar koji moli, kumi, ne bi ni vas bilo, to su činjenice...Neutral je napisao/la:Imaš Dinamo a ostali propadaju. Ne ulažu oni u fudbal, nego samo Zagreb u Dinamo![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 25 gostiju.