Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
sad gledam jednu sliku i cura se slika na ringispilu kako sjedi na onoj stolicu, u suknjici cccc
Ne računa se to ako sliku ne postaviš ovdje. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Sretan sam što imam Facebook!
Jer inače bi morao da zovem oko 250 "prijatelja" telefonom:
-eeeeee doručkovao sam...idem u prodavnicu ...kakio sam, evo sad radim ovo pa posle ono...
Hvala Facebook.
Jer inače bi morao da zovem oko 250 "prijatelja" telefonom:
-eeeeee doručkovao sam...idem u prodavnicu ...kakio sam, evo sad radim ovo pa posle ono...
Hvala Facebook.
Najgore mi ovo kad pocnu JMBG,ili neko skuho cuku oni stavljaju statuse "Da Bog da tebe tako neko" i tih laznih moralista. Pogine neka budala na motoru vozio 400 km/h oni stavljaju R.I.P.
a nikad momka vidjeli nisu.
Onda muskarci kad pocnu Pacenicke statuse, trunke muda nemaju sve za lajk.
Onda trbusnjaci u kupatilu , odron znaci, 35 kila sa vrecom brasna od 20 Kg na ledjima ima, al' je bitno da on ima "trbusnjake". U komentarima ga home boyz bratime i srcad mu salju.
Ili ono 234 statusa i naslovni tipa ne interesuje me sta drugi o meni misle i "fuck haters" a svaki minut biljeska sa pitanjima tipa : Misljenje o meni , Veza , Izgled...
Ili kad se pocnu pravit pametne pa kontriraju cure statusima to jest prkose ostatku dunjaluka.
V
odi BiH 3:0 protiv Grcke kad cura napisa, yebo vas utakmica vise...

Ovaj Facebook mlade oglupljuje mnogo a mene srkleti kad god udjem.
Ali ybg ne mogu bez njega nemam ni ja kredita na bacanje i neke grupe vezane za fakultet su mi tu.

Onda muskarci kad pocnu Pacenicke statuse, trunke muda nemaju sve za lajk.
Onda trbusnjaci u kupatilu , odron znaci, 35 kila sa vrecom brasna od 20 Kg na ledjima ima, al' je bitno da on ima "trbusnjake". U komentarima ga home boyz bratime i srcad mu salju.
Ili ono 234 statusa i naslovni tipa ne interesuje me sta drugi o meni misle i "fuck haters" a svaki minut biljeska sa pitanjima tipa : Misljenje o meni , Veza , Izgled...
Ili kad se pocnu pravit pametne pa kontriraju cure statusima to jest prkose ostatku dunjaluka.
V
odi BiH 3:0 protiv Grcke kad cura napisa, yebo vas utakmica vise...

Ovaj Facebook mlade oglupljuje mnogo a mene srkleti kad god udjem.
Ali ybg ne mogu bez njega nemam ni ja kredita na bacanje i neke grupe vezane za fakultet su mi tu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Slika il se nije desilo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sad gledam jednu sliku i cura se slika na ringispilu kako sjedi na onoj stolicu, u suknjici cccc
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad Ivo Andrić vidi ko ga sve citira:

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako je zbog cure, onda kad lajkas gledaj da je tvoja cura nema i prijateljima i da sto postavlja je oznaceno da samo njeni prijatelji mogu viditmoj uzor-S.G je napisao/la:Da li se nekako lajkovi mogu sakriti, da neko ne vidi sta lajkujem ?

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
When you see it..
Bikini ko bikini, samo što je maloljetna ili ?
Dernek je bio seljaluk, no invazija naših tatinih sinova, maminih kčeri će dokrajčiti Marka

Dernek je bio seljaluk, no invazija naših tatinih sinova, maminih kčeri će dokrajčiti Marka

Jesul bitne cice il ovaj momak desno 

glupaca
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Đe si Scarlett Johansson.
Zar ima ljudi koji zavide jedni drugima

Koji su to samo lajkovi kod nje 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Al' zato zračni jastuci. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
kako se samo mjenjaju furke na ovom fb, kad sam se ja prijavio, bila je furka mafia wars, farmville, kasnije onaj manager, pa poker, sad bas i neznam, ispo sam iz fazona 

-
- Kontakt:
Pa jel iko primjetio lika sa desne strane? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.