sad svi zele Dinamove mlade igrace

[youtube][/youtube]Insect_terminator je napisao/la:Vidim da se tu oko Jedvaja digla takva pompo nepotrebno. Klinac igra obranu u Dinamu i HNL-u gdje suparnicke ekipe u prosjeku borave na dinamovoj polovici manje od 10 min. Ukoliko su skauti gledali njegove igre nisu mogli vidjeti nista specijalno da cijena naraste toliko (vise od 6 mil E). Napravio je dobru asistenciju protiv Hajduka i to bi bilo sve sto je napravio, a da je vrijedno spomena. Uglavnom za te pare ga treba katapultirati u Romu jer sumnjam da ce dobiti priliku u klalifikacijama za LP ipak Addy i Simunic su sigurni eventualno na desnom boku makar sumnjam da ce i tamo dobiti priliku. Ja bi ga stavio na lijevu stranu cisto da ne moramo gledati one dve rupe sto igraju na toj strani makar je desnjak.
hm... 5x u zadnje 2 sezoneSiamoNoi je napisao/la:Kad je Roma 10-ak m zadnji put dala?!
Nismo mi te srecefilip13 je napisao/la:http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kro ... ne-zatvora
Niđe veze post.Neznam šta da ti uopće pišem na ovo.Krenem pa obrišem...nema smisla.Kakav Maldini...Insect_terminator je napisao/la:Obrambeni igrac u Dinamu je nezahvalno biti, u europskim utakmica dosta cesto ispadaju igraci poput amatera dok u HNL-u protivnicki klubovi uopce nemaju loptu u posjedu, a napadaci nisu neka top klasa da bi Dinamo morao strahovat. Ukoliko se klub klalificira u LP njemu cijena moze samo pasti jer Dinamo sa njime i bez njega nema kvalitetu da se moze ravnopravno nositi sa tim klubovima, a takodjer smatram ukoliko bi otisao za te pare da bi ga mogao Simunovic zamijeniti i da se ne bi osjetilo na igri niti 1% kako u HNL-u tako i u LP ili EL. Po meni veci hendikep za klub je ukoliko otidje Vrsaljko jer ovaj ima vec dosta nastupa i iskustva u takvim utakmicama ili Ademi kada pricamo o mladim domacim igracima.
No dobro nije da se ti trebas slagat sa mnom, ti slobodno mozes vjerovati da je to novi Maldini
Da,pazi za koje igrače.Ne vjerujem da su oni 10-ak m spremni iskrcat za 17godišnjaka koji još nije spreman za prvi tim jedne od najboljih ekipa Serie A.Da će dat 10m pa da im igra u primaveri...teško povjerovat.Razbojnik je napisao/la:hm... 5x u zadnje 2 sezoneSiamoNoi je napisao/la:Kad je Roma 10-ak m zadnji put dala?!
2012/2013
Destro 11.500.000€
Castan 5.000.000€
Balzaretti 4.500.000€
Bradley 3.750.000€
Marquinho 3.500.000€
Marquinhos 3.000.000€
...
2011/2012.
Lamela 17.000.000€
Krkic 12.000.000€
Pjanic 11.000.000€
Borriello 10.000.000€
Borini 7.600.000€
Stekelenburg 7.325.000€
José Ángel 4.500.000€
Kjaer 3.000.000
...
Srećom je netko drugi imao volje odgovarat na ovakve i slične postove,pa evo da ti citiram:Insect_terminator je napisao/la:Obrambeni igrac u Dinamu je nezahvalno biti, u europskim utakmica dosta cesto ispadaju igraci poput amatera dok u HNL-u protivnicki klubovi uopce nemaju loptu u posjedu, a napadaci nisu neka top klasa da bi Dinamo morao strahovat. Ukoliko se klub klalificira u LP njemu cijena moze samo pasti jer Dinamo sa njime i bez njega nema kvalitetu da se moze ravnopravno nositi sa tim klubovima, a takodjer smatram ukoliko bi otisao za te pare da bi ga mogao Simunovic zamijeniti i da se ne bi osjetilo na igri niti 1% kako u HNL-u tako i u LP ili EL. Po meni veci hendikep za klub je ukoliko otidje Vrsaljko jer ovaj ima vec dosta nastupa i iskustva u takvim utakmicama ili Ademi kada pricamo o mladim domacim igracima.
No dobro nije da se ti trebas slagat sa mnom, ti slobodno mozes vjerovati da je to novi Maldini
Tako nekako ide i moje mišljenje.A ključno je ovo boldano.U tom je caka.Samo zato jer je Roma ponudila 5-10 milijuna eura za jednog mladog igrača ne znači da je on vjerojatno i vrhunski stoper. Nemoj me krivo razumijeti, on možda i bude, ali jedina razlika Jedvaja, Čalušića i Šimunovića je u tomu da je Jedvaj cijelo proljeće bio u prvih 11 osim sa Hajdukom. Jedvaj je inače prije priprema bio namijenjen da ide u Radnik, pazi Radnik iz Sesveta. Sada trećeligaš. I to zato jer se mislilo da je Šimunović bolji stoper od njega, a još uvijek ne znamo pouzdano da to možda i nije istina( Šimunović je po svim pokazateljima bio bolji igrač u juniorima od Jedvaja).
Uz to imaš još nekoliko činjenica:
Dinamo je u Europi poznat po proizvodnji mladih igrača. Dovoljno da se pojavi neki 17godišnjak, odigra 10 utakmica za redom, i ako ne već ponuda, možeš očekivat 10 klubova na utakmicama koji idu samo radi njega. Zamisli kako je onda tek sa Halilovićem. Njihova je logika kao i Mamićeva, uzet ćemo ga kad je mlad i jeftiniji, nego kad ostari i bude skup kao Modrić. A Mamić pritom misli kako je upitno da li će on još onda biti u Dinamu, pa bolje prodajmo odmah.
Pozivom u reprezentaciju (realno glupo i nezasluženo, nažalost nije jedini takav) sa 17 godina je taj efekt još pojačan. 17godišnjak u jednoj od najcijenjenih reprezentacija svijeta. Sve da je najveće truplo, on već može u pristojan klub.
Inače kao igrač i čovjek Jedvaj mi djeluje kao netko tko bi jako ubrzo postao kapetan Dinama. Ima taj neki stav, kad 17godišnjak ide **** mater Andrijaševiću(ne doslovno ), onda je sve jasno. I to je razlog zašto bi mi bilo žao da ode. U normalnim okolnostima i u nekom boljem vremenu, Jedvaj bi bio idol navijača. Što svejedno ne mijenja moje mišljenje da bi u nekom boljem vremenu u potpunosti bio za njegovu prodaju ako bi znao za koliko ide i kamo ide taj novac, odnosno u što.
Dinamo možda jest klub koji ima financijsku moć da ne prodaje igrače na prvu ponudu (ili barem nam tako kažu da je tako), ali ja ne znam nijedan klub iz okruženja koji bi odbio 10 milijuna eura za stopera. Pa jedan Basel iz 10 puta uređenije zemlje, svijeta i nogometa općenito ne može reći ne na ponude nekakvog Gladbacha za Xhaku, iako su prije toga prodali Shaqirija.
Ali problem je taj, da ga opet ponovim, je to što neće niti biti ponude od 10 milijuna eura, niti će Dinamo te novce vidjeti, a kamoli da će biti nekih pojačanja od tih novaca, iako je klub navodno "stabilan" 2 godine i pun ko brod.
...
Za Jedvaja od pocetka pisem da je veliki talenat i da mi se jako svidio te da ima muda, najvise mi se svidja sto je energican i sto se cesto prikljucuje igri prema naprijed, dobro zna da iznese loptu, no ipak je po meni malo previse preenergican smatram da mu neki startovi koje je u HNLu napravio i prosao nekaznjeno, u Europi ne bi prosli, to je moje misljenje o njemu i nisam bio presretan kad sam mislio da ce on biti prvotimac na veoma osjetljivoj poziciji jer je premlad i treba ga postepeno uvoditi u momcad a za Europu nam treba neki provjeren stoper..ali ne mogu se pomiriti sa tim da ce (ako ce) ga prodati u Romu a nema ni jednu sezonu u Dinama, to me strasno rastuzuje i nikad necu podrzati ovakve prodaje koje su iskljucivo namijenjene Sotoninom djepu. Da, smatram da Dinamu u prvoj momcadi treba iskusniji stoper, ali ne bi ovoga prodavao za suho zlato.
...
Zastrašujuće je koliko je ljudi zdravko uspio izdresirati da u nogometu navijaju za velike transfere i to punjenje imaginarne blagajne.
Potpuno izokrenut sustav vrijednosti, pitanje je hoće li se ikada moći vratiti na staro. Pogotovo se to vidi kod mlađih generacija koji niti ne znaju više za Dinamo nogometni klub.
to ,mamic kupi mast na ustrb dinama,dakle ponuda dodje odredjene visine,s tim niko iz dinama nema nista,sad on se moze cjenkat malo podici,recimo da je dobar pregovarac,i kako ne bi bio jer dinamo je u takvoj situaciji da ne mora prodati igraca pa moze se cjenkat dokle ,ne kazem da nije menadjer koji zna znanje ali u pravi plan ide kub i igrac koji su doveli to toga da za igraca dodje ponudaLillard je napisao/la:Brine me sto vise neki ljudi pricaju kako je Mamic ostvatrio velik transfer, kao time se hvali![]()
Nece takvi niakda progeldat...
a ko je zasluzan za to??? nemojte biti licemjerni!ciza je napisao/la:to ,mamic kupi mast na ustrb dinama,dakle ponuda dodje odredjene visine,s tim niko iz dinama nema nista,sad on se moze cjenkat malo podici,recimo da je dobar pregovarac,i kako ne bi bio jer dinamo je u takvoj situaciji da ne mora prodati igraca pa moze se cjenkat dokle ,ne kazem da nije menadjer koji zna znanje ali u pravi plan ide kub i igrac koji su doveli to toga da za igraca dodje ponudaLillard je napisao/la:Brine me sto vise neki ljudi pricaju kako je Mamic ostvatrio velik transfer, kao time se hvali![]()
Prodali su Kovačića za 11 milijuna zimus, a smanjen je proračun... uz masnu paru koju dobiju od Grada i od UEFA-e od Lige prvaka, dovoljno je za preživljavanje dvije sezone bez problema.neroazzurni je napisao/la:a ko je zasluzan za to??? nemojte biti licemjerni!ciza je napisao/la:to ,mamic kupi mast na ustrb dinama,dakle ponuda dodje odredjene visine,s tim niko iz dinama nema nista,sad on se moze cjenkat malo podici,recimo da je dobar pregovarac,i kako ne bi bio jer dinamo je u takvoj situaciji da ne mora prodati igraca pa moze se cjenkat dokle ,ne kazem da nije menadjer koji zna znanje ali u pravi plan ide kub i igrac koji su doveli to toga da za igraca dodje ponudaLillard je napisao/la:Brine me sto vise neki ljudi pricaju kako je Mamic ostvatrio velik transfer, kao time se hvali![]()
puno puno puno veci klubovi od Dinama sirom europe, su prinudjeni prodavat svoje najbolje/najtalentovanije igrace, dobro dosli u doba KAPITALIZMA... yebiga nema vise tita!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.