NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 21 jun 2013, 08:14

evo u sportu pise da je mustafa zabranio i navijacima i svima drugima gledanje priprema.svi znaju svi objavili samo se klub nije izjasnio po tom pitanju.
napisite ,objavite red je :mrgreen: i po mogucnosti navedite razlog
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 21 jun 2013, 09:16

prvo: Husić još nije potpisao ni za kakav klub;
drugo: do juče nije bio ni na kakvoj probi, bio je u Kalesiji, šta je radio samo on to zna;
treće: utakmica sa Vojvodinom još nije definitivno dogovorena i sigurno neće biti kod nas na Banji;
četvrto: izvlačenje parova je 27. ovog mjeseca,
peto: popustite malo i Mustafu, ima čovjek razloga zbog čega je donio takvu odluku i to sigurno nije zbog Astre, ali je on najglasniji bio povodom te odluke....

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 21 jun 2013, 09:24

astra1922 je napisao/la:domacini smo vitezu 3 jula

jesi to saznao datum? :D

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 21 jun 2013, 09:54

Ovaj zuke sve zna..
Astra je upravu,zbog ovakvih kao mustafa ljudi ne dolaze na stadione,ima primjera da ljudi koji po 15 20 godina gledaju zvijezdu od 2. lige sjever vise ne dolaze na stadion. Al eto zuke mustafa je upravu,nabijem i tebe i njega!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 jun 2013, 11:09

Zuk3E je napisao/la:prvo: Husić još nije potpisao ni za kakav klub;
drugo: do juče nije bio ni na kakvoj probi, bio je u Kalesiji, šta je radio samo on to zna;
treće: utakmica sa Vojvodinom još nije definitivno dogovorena i sigurno neće biti kod nas na Banji;
četvrto: izvlačenje parova je 27. ovog mjeseca,
peto: popustite malo i Mustafu, ima čovjek razloga zbog čega je donio takvu odluku i to sigurno nije zbog Astre, ali je on najglasniji bio povodom te odluke....
pa kako necu biti najglasniji kad me ko najvece smece istjerase sa stadiona.mislim da oni koji posjecuju utakmice stadion i pripreme odnosno treninge bar zasluzuju objasnjenje zasto se nemoze posmatrati trening.ili neka stave plakatu na stadionu ko nije dobrodosao tamam to bio i ja..ovo nije uredu i gotovo

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 21 jun 2013, 11:49

Lako je Nah1d-e čovjeka nabit, de mu pomozi.... Tu se vidi ljudskost, trebamo pomagati jedni drugima a ne nabijat ih. To što neko 15-20 godina prati Zvijezdu je ok, i više nego ok, ali mu to, takođe, ne daje za pravo da je svojata i da, čak, ulazi u organizaciju i politiku Kluba. Bi li ti dozvolio da tebi neko visi za vratom kada radiš i povrh svega da ti govori kako to što radiš nije u redu, da je bolje ovako ili onako, da nemaš pojma o tome što radiš, i tome slično. Slažem se da takvi postupci nisu u redu, ali ni tolika osuda i kletve (budi realan pa reci) nisu ok. To što neko radi, pa i pogriješi, ne daje nikome za pravo da kune u stilu "dabogda poginuo", "...em mu sve živo i mrtvo" i slične nebuloze. Možeš reći šta god hoćeš ali to nije u redu. Stavi sebe u tu poziciju pa skontaj kako bi se ti osjećao.......

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 jun 2013, 12:13

Zuk3E je napisao/la:Lako je Nah1d-e čovjeka nabit, de mu pomozi.... Tu se vidi ljudskost, trebamo pomagati jedni drugima a ne nabijat ih. To što neko 15-20 godina prati Zvijezdu je ok, i više nego ok, ali mu to, takođe, ne daje za pravo da je svojata i da, čak, ulazi u organizaciju i politiku Kluba. Bi li ti dozvolio da tebi neko visi za vratom kada radiš i povrh svega da ti govori kako to što radiš nije u redu, da je bolje ovako ili onako, da nemaš pojma o tome što radiš, i tome slično. Slažem se da takvi postupci nisu u redu, ali ni tolika osuda i kletve (budi realan pa reci) nisu ok. To što neko radi, pa i pogriješi, ne daje nikome za pravo da kune u stilu "dabogda poginuo", "...em mu sve živo i mrtvo" i slične nebuloze. Možeš reći šta god hoćeš ali to nije u redu. Stavi sebe u tu poziciju pa skontaj kako bi se ti osjećao.......
pa de reci eto realno zasto bi neko zabranio da se vidi pocetak priprema.ici ce na pripreme van grada gdje ce imati potreban mir.ni jedan klub ne zabranjuje ove rekreativne treninge.sam kazem uredu je pred vaznu utakmicu zatvoriti trening radi potrebnog mira i taktike ali ovo je van svake pameti.covjek ce otjerati i ovo malo jada sto je ostalo na tribinama.al ocito je da to vise uopste nije bitno.
da je normalan stavio bi kartu 3 km i pozvao narod da dode da podrzi zvijezdu doslo bi duplo vise svijeta,gradaacac voli zvijezdu, nismo zasluzili ovakav nemar prema obicnim ljudima

Nova sezona nova nafaka

ZvijezdaZ
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaZ » 21 jun 2013, 14:44

astra1922 je napisao/la:
Zuk3E je napisao/la:Lako je Nah1d-e čovjeka nabit, de mu pomozi.... Tu se vidi ljudskost, trebamo pomagati jedni drugima a ne nabijat ih. To što neko 15-20 godina prati Zvijezdu je ok, i više nego ok, ali mu to, takođe, ne daje za pravo da je svojata i da, čak, ulazi u organizaciju i politiku Kluba. Bi li ti dozvolio da tebi neko visi za vratom kada radiš i povrh svega da ti govori kako to što radiš nije u redu, da je bolje ovako ili onako, da nemaš pojma o tome što radiš, i tome slično. Slažem se da takvi postupci nisu u redu, ali ni tolika osuda i kletve (budi realan pa reci) nisu ok. To što neko radi, pa i pogriješi, ne daje nikome za pravo da kune u stilu "dabogda poginuo", "...em mu sve živo i mrtvo" i slične nebuloze. Možeš reći šta god hoćeš ali to nije u redu. Stavi sebe u tu poziciju pa skontaj kako bi se ti osjećao.......
pa de reci eto realno zasto bi neko zabranio da se vidi pocetak priprema.ici ce na pripreme van grada gdje ce imati potreban mir.ni jedan klub ne zabranjuje ove rekreativne treninge.sam kazem uredu je pred vaznu utakmicu zatvoriti trening radi potrebnog mira i taktike ali ovo je van svake pameti.covjek ce otjerati i ovo malo jada sto je ostalo na tribinama.al ocito je da to vise uopste nije bitno.
da je normalan stavio bi kartu 3 km i pozvao narod da dode da podrzi zvijezdu doslo bi duplo vise svijeta,gradaacac voli zvijezdu, nismo zasluzili ovakav nemar prema obicnim ljudima
Astra je u pravu, ja bih jos gori bio u izjavama oko direktora, da sam na njegovom mjestu ,da su me vratili, ovo je zivi javasluk.Zuk3E ga brani ko kad radi kod njega tj za njega al svemu dodje kraj, nicija nije do zore sjala ;) Mozda mu sunce udari ipak u glavu...al stiti je onom kapicom... :lol:

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 21 jun 2013, 19:00

Mustafa seronja :roll:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 jun 2013, 20:21

sluzbeno senad husic potpisao za fc dvtk madarska

http://dvtk.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 jun 2013, 21:40

Bosanski zmaj je napisao/la:Husic je deveti igrac koji je napustio Zvijezdu a jos niko nije dosao :?: :(
Ali za razliku od ostalih barem bi za njega trebali dobiti neke pare.
Uzet će lovu,al ko i koliko :lol: ,.Moze li neko zvanično napisati koliko je ikada leglo u klupsku kasu kod prodaje igrača.Koliko znam svi su navodno otisli bez odstete,bar po pitanju kluba. :roll:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 jun 2013, 21:44

vatreni je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Husic je deveti igrac koji je napustio Zvijezdu a jos niko nije dosao :?: :(
Uzet će lovu,al ko i koliko :lol: ,.Moze li neko zvanično napisati koliko je ikada leglo u klupsku kasu kod prodaje igrača.Koliko znam svi su navodno otisli bez odstete,bar po pitanju kluba. :roll:
U tome i lezi tajna propadanja mladi talenata.Neće ulagati u nesigurno,neafirmisano.Rizik je to.Ovako je lakse raditi :(

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 jun 2013, 21:46

mislim da smo dobili pare za vasiljevica,alimanovica i emira halilovica.halilovicev menadzer je izgleda za sporazumni raskid ugovora zvijezdi platio odredenu svotu da bi emir otisao kao slobodan igrac

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 21 jun 2013, 21:50

sa danasnjeg treninga
slika
slika
slika
slika
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 jun 2013, 21:54

da nema kadrica ne bi ni vidili igrace ,zaboravili bi kako izgledaju :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 jun 2013, 22:29

vatreni je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
U tome i lezi tajna propadanja mladi talenata.Neće ulagati u nesigurno,neafirmisano.Rizik je to.Ovako je lakse raditi :(
TO LEGENDO-JOŠ JEDAN RAZLOG DA SE VRATI CVIK-JEDINI NOGOMETAS KOJI JE PRODAT IZ ZVIJEZDE JE VASILJEVIC I TO JE URADIO g.CVITKUŠIC pa te molim da nekako urgiras kod uprave da se CVIK hitno vrati u klub.pozdrav iz Australije I pozdrav mom jaranu ASTRI I da sto prije dobije dozvolu da gleda treninge.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 21 jun 2013, 22:50

pabizo, tebe ko da je mati iz šupka izbacila, stvarno si dosadan. Cvitkušić nije imao pojma ni kada je Vasiljević došao a pogotovo kada je otišao. Zašto ga ne dovedeš u taj svoj kvazi klub. Jedni veliki ljudi i veliki entuzijasti su za Vasiljevića dali svoje pare da bi ga doveli u Zvijezdu. Okreni se ti svom olimpičiću a Australiju ti ne znaš naći ni na karti a kamoli da si u njoj. Po tvojoj pismenoj korespodenciji prije bi se reklo da si sa vrha Maglića a ne iz Sarajeva. Sramotiš nam prijestolnicu. Pokrij se po ušima mišu jedan.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 21 jun 2013, 22:59

pošto sam primejtio da Zuhro posjecuje forum zamolio bi ga da ako je zabranjeno gledat trening da to objavi na stranici uz obrazloženje jer klub nije ničija babovina a pogoto ne Mustafina

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 21 jun 2013, 23:10

ludinjo22 je napisao/la:pošto sam primejtio da Zuhro posjecuje forum zamolio bi ga da ako je zabranjeno gledat trening da to objavi na stranici uz obrazloženje jer klub nije ničija babovina a pogoto ne Mustafina
Ne treba tebi zuro, ja ću ti objasniti i tebi i drugima. Ono dole na stadionu je ljudima radno mjesto, obrati pažnju na ovo radno mjesto, tako da nema niko pravo bez odobrenja dolaziti i dobacivati i igračima i trenerima. Bio sam prisutan par puta i ono što sam vidio na tribinama za vrijeme treninga je sramota, Sve sam hajvan do hajvana. Dobacuje se igračima, dobacije se trenerima, dobacuje se čak i fizioterapeutu. Čak i jedan zidar ne voli da ga neko gleda dok radi, ili bilo koji drugi radnik, doktor, trgovac ili ne znam ko a kamoli sportski radnici. Pa nije vam ovo rekreacija da dolazite kad vam se digne. Eto uzmi sebe za primjer, kada si na poslu ja ću doći i gledati te dva sata šta radiš i dobacivat ću ti razne neumjesne šale i gluposti i samim tim ću te ometati. Pa normalno da bi me poslao u tri PM ili čak izbacio, udario ili ne znam šta više, ne bi sigurno bio ravnodušan.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 jun 2013, 23:13

Muce, istjeraj sa treninga i uljeza Kadrica otkrit ce ti taktiku i dekocentrisat ce igrace stalnim slikanjem :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.