FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma dobro pobjeda upisana, sada imamo tesko gostovanje u La Coruni i nadam se pobjedi. Mislim da Pep u toj utakmici ne bih trebao eksperimentisati i igrati s najboljih 11, mene je samo strah da mu Cigra i Pique ne budu stoperski par.
Ja neznam sto neki upucuju kritiku Pep-u, pa mi trebamo biti ponosni sto on forsira igrace iz omladinskog pogona, jer zna dace za dvije do tri godine biti velike zvijezde. Ukoliko rezultat odmah ne bude povoljan, odnosno da vodimo, na klupi se nalaze igraci iz prve postave koji rijesavaju te stvari.
Ja neznam sto neki upucuju kritiku Pep-u, pa mi trebamo biti ponosni sto on forsira igrace iz omladinskog pogona, jer zna dace za dvije do tri godine biti velike zvijezde. Ukoliko rezultat odmah ne bude povoljan, odnosno da vodimo, na klupi se nalaze igraci iz prve postave koji rijesavaju te stvari.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
Jel vama moraju igrati Henry,messi i Ibraimovic protiv treceligasa???nidjo_barca je napisao/la:Pobjeda od 2-0,solidno![]()
Henry i Ibra strijelci,i jos Messi i Iniesta fulili 100%totne sanse
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
de nek neko stavi link za golovee,da vidim kako mi je anri napokon zabioo
oj oj treceligas,hajde suti
oj oj treceligas,hajde suti
zlatno pravino:ne podcjenjuj nikad protivnika,zato barsa i jest najboljaa:P
Koji si cilj imao sa tim postom. Vidjelo seprotiv Intera sta Barci treba da se nosi sa velikanima.majestic24 je napisao/la:Jel vama moraju igrati Henry,messi i Ibraimovic protiv treceligasa???nidjo_barca je napisao/la:Pobjeda od 2-0,solidno![]()
Komsijama iz Madrida je potreban Ronaldo protiv treceligasia, nama ne.
Evo gola Henry-a
[youtube][/youtube]
Evo gola Ibre
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo gola Ibre
[youtube][/youtube]
"My Favorite Ring is Always the Next One"
MA SAME MAJSTORIJE,kako smo i navikli od ovih momakaa...
- TheManiacs
- Kontakt:
- nidjo_barca
- Kontakt:
jos kad bi shvatio sta hoces rec,dobro bi bilomajestic24 je napisao/la:Jel vama moraju igrati Henry,messi i Ibraimovic protiv treceligasa???nidjo_barca je napisao/la:Pobjeda od 2-0,solidno![]()

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nidjo_barca je napisao/la:jos kad bi shvatio sta hoces rec,dobro bi bilomajestic24 je napisao/la:Jel vama moraju igrati Henry,messi i Ibraimovic protiv treceligasa???nidjo_barca je napisao/la:Pobjeda od 2-0,solidno![]()
hoće da kaže da i sa mladim igračima možete pobijediti trećeligaša, ne moraju igrati ibra messi iniesta....itd

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ibrakadabra opet majstorija...al ono totalno nošalantno ...Dobro je što se Ibraka i Messi lagano vracaju u top formu a za to su im potrebne i ove "male" tekme...Sigurno i apsolutno dominantno,sa raznovrsnim rijesenjima u igri...Ne osjeti se uopce jel igra ovaj ili onaj...svi su tu negdje u 5grama a to je najveca snaga ove ekipe.Vamos Barca!!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
[youtube][/youtube]
Evo jedna majstorija od sinoc
Evo jedna majstorija od sinoc

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Miky jel sudija u toj situaciji sta sudio? Gdje dignu nogu, preko igraca 
Vidio sam sta su Messi i Iniesta promasili.. Messi ajd nekako, bila je teska situacija jer je igrac bio kraj njega a i golman je dirao pa udarila u stativu, to se svaki dan vidi... al na onaj pass ibrahimovica da iniesta onako reagira...
Ibrin gol bezobrazan

Vidio sam sta su Messi i Iniesta promasili.. Messi ajd nekako, bila je teska situacija jer je igrac bio kraj njega a i golman je dirao pa udarila u stativu, to se svaki dan vidi... al na onaj pass ibrahimovica da iniesta onako reagira...
Ibrin gol bezobrazan

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
A jest svirao da je previse nogu digao
sta ce preko glave im digo
al eto fin potez je bio ako nista

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Barca osvoji i ovo svjetsko klubsko prvenstvo, bit ce to 6.titula u 2009. godini.
Jos ako dodamo individualna priznanja za Messija i ostale.
To je godina iz snova
To je godina iz snova

ahaha sto me nasmija. sta kad na vrbi rodi ona stvar ?Siempre Madrid je napisao/la:Kad na vrbi rodi ona stvar....Wolverine je napisao/la:Ako Barca osvoji i ovo svjetsko klubsko prvenstvo, bit ce to 6.titula u 2009. godini.
To je godina iz snova
Pobjedom nad Xerezom smo ostvarili najbolji start u svojoj historiji u prvih 13 kola
[youtube][/youtube]
Evo jedan video sa slikanja
[youtube][/youtube]
Evo jedan video sa slikanja

Pozvani igrači protiv Deportiva: Valdés, Pinto, Henry, Xavi, Piqué, Iniesta, Sergio Busquets, Puyol, Pedro, Ibrahimovic, Bojan, Maxwell, Messi, Chygryskiy Alves, Abidal, Keita, Touré.
Otpali -Marquez,Milito i Jeffren
Otpali -Marquez,Milito i Jeffren
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Malonogometni trening je tajna velikog Barcelonina uspjeha!!!
Guardiola sate provodi gledajući dvoranski nogomet i savjetujući se s malonogometnim trenerima te tako priprema treninge što se može vidjeti u Barcinoj igri. Očaravajuća je lakoća kojom Barcelonini nogometaši čuvaju loptu na dvadesetak metara od protivničkih vrata ili smirenost kojom iz obrane pas-igrom prelaze u napad. Jasno, Josepu Guardioli takvo što omogućavaju igrači koji su uglavnom taktički obučeni u školi mladeži jedinstvenim metodama treninga i besprijekorno tjelesno pripremljeni. Dva su to osnovna uvjeta za uspješno čuvanje lopte, što je zaštitni znak Barcelonine momčadi. "Rijetko se mogu sjetiti neke vježbe na treningu koju smo izvodili bez lopte. Nije bilo važno pobijediti na utakmici, već ulogu u momčadi dovesti do automatizma i usavršavati svoje sposobnosti." – prisjeća se Lionel Messi svojih početaka u omladinskoj školi. Valdes, Puyol, Xavi, Iniesta, Oleguer, Dos Santos, Messi, Krkić, Fabregas... samo su neki od originalnih katalonskih proizvoda. Jedinstvene metode treninga podrazumijevaju učenje i usavršavanje linija kretanja svojstvenih malom nogometu. Stoga Guardiola sate provodi gledajući dvoranski nogomet i savjetujući se s malonogometnim trenerima te tako priprema treninge. Uostalom, nekoliko osnovnih zakonitosti Barcelonine igre potvrđuje tu teoriju. Kada Barcelona ima loptu, igrač s loptom mora imati najmanje tri rješenja. Izmjena mjesta napadača i veznjaka s minimalnim brojem dodira Guardiolinim je dolaskom još usavršena i ubrzana. Ritam igre ponekad zaista podsjeća na dvoranski nogomet. Duga i na prvi dojam usporenija priprema napada u širinu i potom eksplozivna, probojna završnica. Predavanja koja su slušali u omladinskoj školi i danas su obvezna za većinu Barcinih zvijezda. Eksperti iz Barce kažu da čak i fizički najpripremljenije momčadi zbog tako jedinstvenog stila Barcelonine igre na njezin napad mogu biti maksimalno usredotočene prvih 25 minuta utakmice i prvih 15 minuta drugog poluvremena.
http://www.facebook.com/search/?q=fc-ba ... 1496557..1
Guardiola sate provodi gledajući dvoranski nogomet i savjetujući se s malonogometnim trenerima te tako priprema treninge što se može vidjeti u Barcinoj igri. Očaravajuća je lakoća kojom Barcelonini nogometaši čuvaju loptu na dvadesetak metara od protivničkih vrata ili smirenost kojom iz obrane pas-igrom prelaze u napad. Jasno, Josepu Guardioli takvo što omogućavaju igrači koji su uglavnom taktički obučeni u školi mladeži jedinstvenim metodama treninga i besprijekorno tjelesno pripremljeni. Dva su to osnovna uvjeta za uspješno čuvanje lopte, što je zaštitni znak Barcelonine momčadi. "Rijetko se mogu sjetiti neke vježbe na treningu koju smo izvodili bez lopte. Nije bilo važno pobijediti na utakmici, već ulogu u momčadi dovesti do automatizma i usavršavati svoje sposobnosti." – prisjeća se Lionel Messi svojih početaka u omladinskoj školi. Valdes, Puyol, Xavi, Iniesta, Oleguer, Dos Santos, Messi, Krkić, Fabregas... samo su neki od originalnih katalonskih proizvoda. Jedinstvene metode treninga podrazumijevaju učenje i usavršavanje linija kretanja svojstvenih malom nogometu. Stoga Guardiola sate provodi gledajući dvoranski nogomet i savjetujući se s malonogometnim trenerima te tako priprema treninge. Uostalom, nekoliko osnovnih zakonitosti Barcelonine igre potvrđuje tu teoriju. Kada Barcelona ima loptu, igrač s loptom mora imati najmanje tri rješenja. Izmjena mjesta napadača i veznjaka s minimalnim brojem dodira Guardiolinim je dolaskom još usavršena i ubrzana. Ritam igre ponekad zaista podsjeća na dvoranski nogomet. Duga i na prvi dojam usporenija priprema napada u širinu i potom eksplozivna, probojna završnica. Predavanja koja su slušali u omladinskoj školi i danas su obvezna za većinu Barcinih zvijezda. Eksperti iz Barce kažu da čak i fizički najpripremljenije momčadi zbog tako jedinstvenog stila Barcelonine igre na njezin napad mogu biti maksimalno usredotočene prvih 25 minuta utakmice i prvih 15 minuta drugog poluvremena.
http://www.facebook.com/search/?q=fc-ba ... 1496557..1
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Raspored utakmica za klupsko prvenstvo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.