RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

LG97DM
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la LG97DM » 21 jun 2013, 11:43

RodjeniiBrato je napisao/la:Momak je munja ;)
terabajt je napisao/la:Jusufbasic je mozda jedan od najboljih napadaca u ligi.
Neka, sve cete vidjeti, bit ce vam na jesen jedan od najboljih igraca a na proljece nece se trudit nikako (nemojte se zacudit ako i proda koju) i onda ce na kraju sezone reci u Velež se ne namjeravam vratiti, zabio sam toliko golova, u bolju ekipu bi jos vise, nisu place na vrijeme i sl. Covjek je najveci kockar bio na podrucju Capljine...
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 11:58

Onom cobanu Bebanicu dozivotno zabranit ikakav kontakt s Velezom. Brnjo iz humi lisana stavio malo vise para ispred svetinje. Seljacka demagogija daj sta das a ne konta da mu je Velez mogao biti odskocna daska da se proda ako ima kvaliteta u njemu. I kad mi neko kaze nemoj na kunde,treba ih udarat po mozgu svaki put kad ih sretnes
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 21 jun 2013, 12:27

moRAja je napisao/la:Onom cobanu Bebanicu dozivotno zabranit ikakav kontakt s Velezom. Brnjo iz humi lisana stavio malo vise para ispred svetinje. Seljacka demagogija daj sta das a ne konta da mu je Velez mogao biti odskocna daska da se proda ako ima kvaliteta u njemu. I kad mi neko kaze nemoj na kunde,treba ih udarat po mozgu svaki put kad ih sretnes
Nisi upravu, momku je 25 godina, mora mislit od cega ce zivjeti, vjerojatno je dobio dobru lovu da ostane, a i Branitelj mu je sigura za citav zivot dok se misli baviti, dok odlaskom u Velez nije dobio puno, manje pare, a moze za pola godine, godinu bit potjeran, dodje neki trener, i ne bude ga imao u planu i popusi ga, a tesko se moze prodati sa 25 godina i bez ijedne Premijerligaske utakmice do 25 godine, ovako ostani gdje jesi, uzimaj sto vise mozes, jer ne zivi se od ljubavi, od para se zivi, eno primjer Durakovic, voli velez vise od ikoga, to je i previse isticao u zivotu, pa eno, gdje je sad, nema marke, klošari, tjeraju ga iz Turbine, ne moze prici Velezu, ne daju mu, sta s njim??? On voli velez, ali dzaba mu kad nema koristi od toga nikakve, niti mu daju da igra vise niti zivi od toga, nogomet je posao, shvati to!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 13:04

Burazeru ako on ima kvalitete prije ce se prodati iz Veleza u Zelju Sarajevo a nakon toga mozda u neki bolji klub. Velez mu je mogao biti prva stanica ako je kvalitetan igrac e sad sto je on brnjas pa stavlja trenutno stanje ispred svoje karijere to meni smeta. Seljacka politika ali takvi nama ne trebaju, Velez je veliki klub i ko to ne prepoznaje nije dobrodosao

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 21 jun 2013, 13:32

Letic sigurno potpisuje za sarajevo a sto se tice ugovora sa velezom to ce se rijesiti bez problema jer ima amaterski potpisan

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jun 2013, 13:35

u današnjem sportu sam pročitao izjavu letića, koji kaže ako ne nađe inostrani angažman, prelazi na Koševo...

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 21 jun 2013, 13:41

nem73 je napisao/la:Aj procitaj moj prethodni post pa mi se opet javi.
Kakav lik brate kakva ne kontrolirana reakcija :lol:
da moja greska, ispricavam se, zamjenio sam tvoj nick sa nekim tipom koji pored ovoga mostaracvelezovac brani tanovica.
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 13:43

AlemC85 je napisao/la:u današnjem sportu sam pročitao izjavu letića, koji kaže ako ne nađe inostrani angažman, prelazi na Koševo...
Ma ko ga j.e.be bio je Velez prije njega bit ce i poslje njega. Ne trebaju nam u klubu igraci koji ce igrati preko k.u.r.ca

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jun 2013, 13:47

Svake sezone isto :roll:

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 21 jun 2013, 13:54

moRAja je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:u današnjem sportu sam pročitao izjavu letića, koji kaže ako ne nađe inostrani angažman, prelazi na Koševo...
Ma ko ga j.e.be bio je Velez prije njega bit ce i poslje njega. Ne trebaju nam u klubu igraci koji ce igrati preko k.u.r.ca
moRaja naravno da će Velež biti poslije njega,ali zar više nije postalo smiješno svake sezone ili Željo ili Sarajevo nam klepi igrača.A ko falan ima ugovor.I hoće da vrate raju na stadion,ovako sigurno neće!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 jun 2013, 14:05

Crvenarmija je napisao/la:
moRAja je napisao/la:
moRaja naravno da će Velež biti poslije njega,ali zar više nije postalo smiješno svake sezone ili Željo ili Sarajevo nam klepi igrača.A ko falan ima ugovor.I hoće da vrate raju na stadion,ovako sigurno neće!!!
ma jedna je istina gotovo svi klubovi imaju vecinu amaterskih ugovora koji se lako raskinu.to nas sve yebe a hocemo prodavati igrace
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jun 2013, 14:53

još 5 dana do skupštine i opet će biti dan "D".... :lol: :lol:

je li jusufspahić zvanično potpisao za VELEŽ?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 jun 2013, 14:58

Jesam ja lijepo još prije godinu dana rekao ?

R.S.D Rondo.

Nema sreće sa ovim klubom, pogotovo ne njegovom budućnosti.
Nisu džaba one tribine iza i pored gola poluprazne.
Starijoj raji je pun ku_rac laži i sezona u kojima se konstantno borimo za opstanak :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jun 2013, 15:05

AlemC85 je napisao/la:još 5 dana do skupštine i opet će biti dan "D".... :lol: :lol:

Jusufbasic. Nadamo se da jest :mrgreen:

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 15:06

Armijo brate u pravu si ali ja i ti tebra tu nista ne mozemo osim upast s palicama na skupstinu ali posto imam robije godinu ipo prije i pola godine poslje rata radi Veleza ne isplati mi se ni to. Sta je tu je mi nista ne mozemo osim glodjat nokte i lekse. Zakon je na njihovoj strani mamaru im lopovsku

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jun 2013, 15:07

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:još 5 dana do skupštine i opet će biti dan "D".... :lol: :lol:

koji sam biser :lol: :lol: :lol:

ja zamijenio bivšeg zagrebačkog imama za fudbalera.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jun 2013, 15:12

AlemC85 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:

koji sam biser :lol: :lol: :lol:

ja zamijenio bivšeg zagrebačkog imama za fudbalera.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Valjda je potpisao, jedino ako Hong Kong nije uletio s boljom ponudom :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jun 2013, 15:19

@vm22

ljudi idu vani da rade glavom bez obzira...dosta je svima laži, nema posla, nema plata, a oni koji rade, rade kao crnci, i to džabe, svi ćemo vani ako se uskoro nešto radikalno ne desi....

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 jun 2013, 16:20

Ova garnitura Tana-Mrkva ili ne zele da rade kako treba ili su debili toliki pa ne znaju :o .Prije ce biti ovo prvo,tako da su mi se popeli vise na vrh qurca nakaradnim radom koji je zacinjen njihovim debilskim izjavama, te ovaj me za j e b o,te onaj me izradio,te ovo te ono :evil: .Pa bola sto se tako nesto ne desi Zelji,Sarajevu,Borcu i ostalim klubovima da ih neko od igraca izradi,blamiraju se bez veze i oni,a takvim radom, i klub blamiraju(dosli smo na nivo amaterskog kluba iz trece lige :oops: ). Nisam ih do sada previse kritikovo,probao sam im dati malo sanse,ali evo treca godina isto se ponavlja.Dje je ta stabilizacija koju najavljuju,ja je ne vidim nigdje,a da nema Nermina u blizini kluba opet bi bio raspad sistema po onome kako ovaj dvojac vode klub(u to sam siguran). :oops: .Vidit ce mo sta ce donijeti skupstina,nadam se nekim promjenama ovo ovako vise ne ide(sjebase nam klub totalno)

VFC RELIGION 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jun 2013, 16:26

AlemC85 je napisao/la:@vm22

ljudi idu vani da rade glavom bez obzira...dosta je svima laži, nema posla, nema plata, a oni koji rade, rade kao crnci, i to džabe, svi ćemo vani ako se uskoro nešto radikalno ne desi....
Uredu je sve to, ali nisu nas bezveze trebali lozit da ce Rascic potpisati, nisu trebali nista ni objavljivati dok ne potpise.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.