kao prvo nisam ja počeo pisat o modriću,nego se je modrić spominjao več prije mene i to u lošem kontekstu,a čovjek igra u realu(u zadnjih 16 utakmica,15 puta starter).kao drugo meni je pjanić dobar igrać,kao i džeko,ali malo se pretjeruje sa njima.ja mislim da bi pjanić mogao puno toga pridonjet borusijinoj igri,u paru sa gundoganom,ali nevjerujem da če se to desiti.na zadnjih veznih imat 2 razigravača,koji nisu dobri u defanzivi,to bi prošlo samo u bundes ligi(protiv slabijih ekipa),u ligi prvaka nikako.nevjerujem da bi pjana mogao izgurati gundogana iz prvih 11,jer je gundogan za sada stepenicu više.što se tiče pjanića,kao zamjenu za getzeja,ni to nevjerujem.getze je ipak puno brži,polivalentniji igrač,koji ima puno bolji zadnji pas od pjanića.i luka i pjanić mogu igrat te of pozicije,ali mislim da je njihova najbolja pozicija centralni vezni,to je veza izmedju obrane i of igrača.bih reprezentacija igra sa 2 napadača,mire se tu u tom sustavu odlično snašao,ali u 4-2-3-1 sistemu u nekom jakom klubu,nevjerujem.pjana ima talenat,to nije upitno,ali kako stvari sada stoje,ne vjerujem da če dostiči lukin nivo.luka je sa tottenhamom igrao ligu prvaka(u nikad jačoj premier ligi),2 puta jih doveo do 4. mjesta i to u vremenu kad je bejl postizao 7,8 golova po sezoni.sada sa novim trenerom bejl je eksplodirao,ali ligu prvaka nisu dostigli.da ni ne spominjem kako se je tottenham pojačao u prošloj sezoni,mislim da su potrošili rekordnu svotu para na transfere.u 2010 izabran za najboljeg igrača tottenhama.pjanić ima 23 godine,sada mora napravit izkorak u karijeri.ako se u ovoj godini ne nametne,težko da če napraviti veliku karijeru