Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Amal1
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Amal1 » 21 jun 2013, 00:19

http://www.bild.de/sport/fussball/borus ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 21 jun 2013, 00:26

http://wap.bild.de/bild/json.bild.de/se ... 8-cnv.html" onclick="window.open(this.href);return false;

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 jun 2013, 00:27

@calcio

Nije tako davno bila 2010. Inter ce uvijek biti u 8 onih najvecih klubova pa makar I ispo u drugu ligu.

Eni nije jasno otkud uopste poredenje ova dva igraca? I pri tom poredenju se koriste losi argumenti s kojim skacu sami sebi u stomak.

Meni je posebno drago sto je Lukica uspio, jer on je kreno odavde, njegov je put bio bukvalno "od trnja do zvijezda" tako da njemu idu u prilog ove fraze gdje je ko igro sa 18 Pjanic je ipak maltene kreno iz Francuske pa muje bilo mnogo lakse napraviti ovo sto do sad ima sto da se ne lazemo nije puno, cak premalo u odnosu sta je Lukica napravio I odakle je kreno.

Itako imas masu primjera gdje mi losim primjerima "dizemo" svoje igrace, a to obicno radimo blacenjem tudih, sto je pogresno.

Neki bi ovdje u bilo kojoj ozbiljnijoj raspravi ili nedo bog da se brane na sudu sami, napisali bezbroj gluposti na svoju stetu, bili bi ispreskakani samo tako, a s obzirom da znamo da ovdje pise vecinom balavurdija nista nije cudno.

Cijeni druge ako hoces da I oni cijene tebe. I svakako za kraj Modric > pjanic, htjeli mi to priznati ili ne.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 jun 2013, 00:28

Hmm Bild je to ipak. Mora da ima neke istine u tome! 8-) Bosanac na prvoj stranici. #ponosan
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jun 2013, 00:30

Što Bild kaže to ti je amin.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jun 2013, 00:32

Jeste vi meni smijesni. Po cemu je to Modric imao bolju karijeru? Igra lik u Realu, uredu sve to, ali da je neka bitna karika nije, da je neki vazan igrac nije, igrao je i nas Baljic pa nije opet neki igrac(u poredjenju sa nekim drugim jakim igracima). Prije tog igrao u jednom prosjecnom timu, tj. Tottenhamu koji tad nista nije bio kvaliteniji od danasnje Rome. A ulagali milione i milione. A prije tog igrao u Dinamu. Dok je nas Pjanic zapoce u Metzu, pa igrao u Lyonu i sad Romi. Trazili ga mnogi evropski veliki klubovi(Bayern,Arsenal itd.). A Alcantara je jos jedna obicna prevara iz Barcine skole tipa Dos Santos ili Krkic.
Celik!3,2,2.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 jun 2013, 00:34

ceze je napisao/la:Što Bild kaže to ti je amin.
Pa bas i zbog toga govorim. Nisu to neke kvazi novine. Sjecam se da su oni prvi napisali da je Götze preso u Bayern. A to je samo jedan primjer njihovi informacija. Uh kako to bilo dobro da Pjana ode u Dortmund. Gundogan uzme 10:u a Pjanicu dodje 8:a!! ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 jun 2013, 00:44

AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste vi meni smijesni. Po cemu je to Modric imao bolju karijeru? Igra lik u Realu, uredu sve to, ali da je neka bitna karika nije, da je neki vazan igrac nije, igrao je i nas Baljic pa nije opet neki igrac(u poredjenju sa nekim drugim jakim igracima). Prije tog igrao u jednom prosjecnom timu, tj. Tottenhamu koji tad nista nije bio kvaliteniji od danasnje Rome. A ulagali milione i milione. A prije tog igrao u Dinamu. Dok je nas Pjanic zapoce u Metzu, pa igrao u Lyonu i sad Romi. Trazili ga mnogi evropski veliki klubovi(Bayern,Arsenal itd.). A Alcantara je jos jedna obicna prevara iz Barcine skole tipa Dos Santos ili Krkic.

Evo ga opet greska, ne pratis sta pisemo, gdje je Pjanic igro u Lyonu I Romi, jel treba sad da dode neko I da za argument da je Kovacic bolji od Pjanica uzme to sto on igra u Interu, a koliko god trenutno Inter bio slab on je veci od Lyona I Rome kad se njihovi uspjesi saberu I utrostruce, ako imalo znas matematiku razunjeces relaciju:

3( Lyon + Roma ) < Inter, jel ovo znaci da je Kovacic tri puta bolji igrac od Pjanica?.

Evo mandzukic je osvojio vise od Dzeke jel bolji igrac?

Jeli recimo Moses bolji igrac od maradone ili tottija, po vama jeste jer pobogu ovaj ima LP a ovi nemaju, smijesno. Tesko se u fudbalu mjere stvari na nacin na koji vi to radite.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 jun 2013, 00:55

ovi što omalovažavaju Modrića govoreći kako je on igrao na livadama po BiH dok je Mire bio u Metzu, itd, trebali bi malo do psihijatra .. to se ne treba potcjenjivati i ismijavati, nego nahvaliti .. od livada PL do najvećeg kluba na svijetu, pa vi vidite ;) Modrić je sada u zenitu karijere, nema šta više napredovati, dok Mire to još može i on će ako ode u klub koji će mu pasati, dostići nivo Luke Modrića, a poslije i nadmašiti ga

prije 10 godina, vjerovatno sam ga gledao na Tušnju i bio je totalno nebitan, kao i svi gostujući igrači koji dođu na Tušanj, ne predstavljaju mi ništa .. a prije koji mjesec, taj isti igrač zabija golčinu na Old Trafordu

boli me qrac da l' je Hrvat, Njemac, Vanzemaljac, frajer je odličan vezni igrač, da nije, ne bi bio u Realu, pa sve i da na klupi sjedi

naš Mire će za par sezona (2-3) u najmanju ruku dostići Lukin nivo, a ja lično vjerujem i nadmašiti ga
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 jun 2013, 01:03

JTS je napisao/la:ovi što omalovažavaju Modrića govoreći kako je on igrao na livadama po BiH dok je Mire bio u Metzu, itd, trebali bi malo do psihijatra .. to se ne treba potcjenjivati i ismijavati, nego nahvaliti .. od livada PL do najvećeg kluba na svijetu, pa vi vidite ;) Modrić je sada u zenitu karijere, nema šta više napredovati, dok Mire to još može i on će ako ode u klub koji će mu pasati, dostići nivo Luke Modrića, a poslije i nadmašiti ga

prije 10 godina, vjerovatno sam ga gledao na Tušnju i bio je totalno nebitan, kao i svi gostujući igrači koji dođu na Tušanj, ne predstavljaju mi ništa .. a prije koji mjesec, taj isti igrač zabija golčinu na Old Trafordu

boli me qrac da l' je Hrvat, Njemac, Vanzemaljac, frajer je odličan vezni igrač, da nije, ne bi bio u Realu, pa sve i da na klupi sjedi

naš Mire će za par sezona (2-3) u najmanju ruku dostići Lukin nivo, a ja lično vjerujem i nadmašiti ga

Bravo majstore, al neki ovdje jednostavno lupaju tek onako da bi nesto pisali.

Lukica se trudio I od livada dosao do vrha, nije mu to niko poklonio jego je sam svojim radom postigo, a samo on I dragi Bog znaju kroz kakve je sve muke proso na tom putu.

I onda se nade ova nasa balavurdija I sve to omalovazava a ni sline jos ne znaju obrisati I kao takvi se usude ismijavati nekoga ko igra u Realu, Fuj prcoladijo balava.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2013, 01:06

kakve ima veze ima Modric zvani pustinjski pacov sa ovom temom.
Hajde sto @suljkan, ali sto se jos muha zumzara Modrog skupi,za tili cas :roll: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 jun 2013, 01:08

Luka je hard-worker kao naš Edin, dok Mire ipak ima talenta kojeg još uvijek nije iskazao, fali mu jedan iskorak, a ja vjerujem da će taj jedan iskorak biti naredni Miretov klub, jer ja smatram da je za njega najbolje da ode iz Rome, jer ne vjerujem da će tu ispoljiti taj talenat

eh, upravo zbog tog talenta koji Mire posjeduje, on može biti bolji od Luke .. da l' će se to i desiti, pa nadajmo se da hoće

NON MOLLARE MAI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2013, 01:09

Članak na bildu je potpun promašaj.

Oni su Miralema samo naveli kao moguće riješenje, nisu naveli ni izvor niti ništa slično tome. Spomenuli ga tek u konteksu kao jedan od mogućih nasljednika jer su neki preskupi.

U nas odmah na naslovnoj završilo :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jun 2013, 01:12

Ko spominje osvajanja? Samo interes klubova pokazuje pravu vrijednost igraca. Kovacic ce biti tri puta bolji igrac od Luke. Covjek je 5 godina prije Luke otisao iz Hrvatske lige, sto znaci da je vec tad imao dovoljno kvaliteta da igra. Niko ne pljuje po Luci zato sto je on Hrvat, to je smijesno, vec zato sto se uzdize kao neki igrac, a to nije. Prosjek u Realu, i ne kazem ja da je Pjanic nesto bolji, ali ovdje se prica da je Luka Inijesta a Pjanic Ibricic, sto nema veze sa glavom.

Spominjes Kovacica koji ce biti profesor za Luku za godinu ne za 5.
Celik!3,2,2.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 jun 2013, 01:18

AllGunsBlazing je napisao/la:Ko spominje osvajanja? Samo interes klubova pokazuje pravu vrijednost igraca. Kovacic ce biti tri puta bolji igrac od Luke. Covjek je 5 godina prije Luke otisao iz Hrvatske lige, sto znaci da je vec tad imao dovoljno kvaliteta da igra. Niko ne pljuje po Luci zato sto je on Hrvat, to je smijesno, vec zato sto se uzdize kao neki igrac, a to nije. Prosjek u Realu, i ne kazem ja da je Pjanic nesto bolji, ali ovdje se prica da je Luka Inijesta a Pjanic Ibricic, sto nema veze sa glavom.

Spominjes Kovacica koji ce biti profesor za Luku za godinu ne za 5.

Opet si fulio, jos malo pa cu pomisliti da se iza tog nika krije Nedzad Fazlija.

Opet ti moram navoditi primjer.

Gdje je bio Drogba sa 18? Pametnom dosta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2013, 01:19

muXmania je napisao/la:
JTS je napisao/la:ovi što omalovažavaju Modrića govoreći kako je on igrao na livadama po BiH dok je Mire bio u Metzu, itd, trebali bi malo do psihijatra .. to se ne treba potcjenjivati i ismijavati, nego nahvaliti .. od livada PL do najvećeg kluba na svijetu, pa vi vidite ;) Modrić je sada u zenitu karijere, nema šta više napredovati, dok Mire to još može i on će ako ode u klub koji će mu pasati, dostići nivo Luke Modrića, a poslije i nadmašiti ga

Bravo majstore, al neki ovdje jednostavno lupaju tek onako da bi nesto pisali.

Lukica se trudio I od livada dosao do vrha, nije mu to niko poklonio jego je sam svojim radom postigo, a samo on I dragi Bog znaju kroz kakve je sve muke proso na tom putu.

I onda se nade ova nasa balavurdija I sve to omalovazava a ni sline jos ne znaju obrisati I kao takvi se usude ismijavati nekoga ko igra u Realu, Fuj prcoladijo balava.
A moze se ismijavati neko ko igra u Romi? Prvo pohvalis trolla koji pljuje po Pjanicu a sad places, nema logike.
Mozemo li ismijavati Pericu Ognjenovica, ipak je on jedna od Realovih legendi?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2013, 01:20

Volim citat diskusije o Modricu. Jer odma znas ko nema pojma o nogometu, to jest oni koji govore da je Modric los ili provikan igrac. Najbolji vezni Balkana, ubjedljivo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 jun 2013, 01:23

ja ne znam šta se palite na neke padobrance .. uvažite samo argumentovano mišljenje, bilo o kom igraču da se radi .. a ne kao na Nogometnim Transferima, vijest o Edinu, odmah u komentarima: Mandžo je bolji, isto kada je obrnuto, pa kada se piše o Mireti i Luki .. to vam je sve: naš je najbolji

ne treba uzimati za ozbiljno, ako je neko spreman za argumentovanu diskusiju, ok, ako ne, neka priča šta želi

NON MOLLARE MAI

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 jun 2013, 01:25

@calcio

Sam sam reko da ovaj suljo mlati, ne zna jeli poso ili doso, nije on bitan uopste. Nisam ja nigdje pljuvo naseg Pjanketa, naprotiv, samo sam reagovo na "gluposti" kojim ga pojedini "dizu", a nisu svjesni da ga s tim samo "spustaju".

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jun 2013, 01:27

Problem na svakoj od tema reprezentativaca drage nam BiH, dolazi onda kad se dođe do usporedbe sa nekim drugim.
A ukoliko su igrači iz okolnih zemalja u pitanju, problem postaje još veći.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.