FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jos prije dvije godine jedan poslovni partner iz Kalesije me molio da kazem Amaru za njega. Amar je i tada rekao da je vec cuo za njega i da ga neko vec prati. Mali pravo brz i zna lopte.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Ma sledeca sezona ce za ove decke Sadikovic,Bajic,ovaj Alibasic,Kjosevski,Hasanhodzic biti slicna kao i ovoj Arinoj sezoni,dobijace minutazu povremeno da pokazu sta znaju i koliko vrijedno rade..ako je budu iskoristili njihova minutaza ce rasti..
Od njih zavisi hoce li biti prvotimci,AO nece pogrijesiti u procjeni...
Od njih zavisi hoce li biti prvotimci,AO nece pogrijesiti u procjeni...
SLOBODA NAVIJAČIMA
ako nekom nije mrsko a upucen je da nam otprilike napise cijenu karte i prevoza za ove destinacije koje bi mogli dobit;)
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Koje je godiste?Buu je napisao/la:Mali je novi Visca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Napokon pozitivna vijest da se fataju talenti po BiH. To mi se svidja i nadam se da nece biti jedini i to je jedini put za kvalitetan napredak. 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
U članku koji je objavljen u maju ima 18 godina. Dakle 1995 ili 1996.sajo10 je napisao/la:Koje je godiste?Buu je napisao/la:Mali je novi Visca.
Evo i maturska slika iz istog članka

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Onda je 1994 ili 1995 po mojoj nekoj racunici.ceze je napisao/la:U članku koji je objavljen u maju ima 18 godina. Dakle 1995 ili 1996.sajo10 je napisao/la:Koje je godiste?Buu je napisao/la:Mali je novi Visca.
Evo i maturska slika iz istog članka![]()
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Veze nemam, a nije ni bitno. Bitno je da Amar nesto vidi u njemu i da je spreman uloziti u njega i da ce se to na kraju sve vratiti.sajo10 je napisao/la:Koje je godiste?Buu je napisao/la:Mali je novi Visca.
NO PYRO NO PARTY
Ovaj malac vredi par milja ako se i ne pokaze nista nismo izgubili. Svake godine treba dovoditi 5-6 ovaskvih jeftini ,mladih a prespektivnih i ako jedan izbori mjesto u ekipi opet smo na dobitku. Ako zelimo postati jos veci klub treba nam skauting po ovim nizim ligama gdje ce se vrbovati ovakvi igraci.
Pa sacekaj nije jos ni 100 posto da je potpiso vec ce biti sa timom na pripremama u Mrkonjic Gradu. Polahko.Buu je napisao/la:Veze nemam, a nije ni bitno. Bitno je da Amar nesto vidi u njemu i da je spreman uloziti u njega i da ce se to na kraju sve vratiti.sajo10 je napisao/la:Koje je godiste?Buu je napisao/la:Mali je novi Visca.
Ovaj je igracina vidjet ces ovu sezonuBuu je napisao/la:Kad moze da drzi Ramica, Pehilja, NIkolica sto da ne i njega ?

Prema transfermarktu Nikolic je jos nas igrac? Imali u tome istine ili su admini sa transfermarkta malo vise popili?
Da ne zna možda neko kada i dali ćemo uopšte igrati prijateljsku sa Olimpijom na Grbavici!? Bilo je govora u nekom članku ali ga sad ne mogu naći. Navodno su izrazili želju da igraju sa nama. Znam samo da je trebala biti odigrana pred početak Slovenačkog prvenstva. Malo sam tražio po netu ali nisam uspio naći ni kad Slovencima počinje liga pa da otprilike vidim. Prošle godine su počinjali prije nas, pa ćemo možda igrati kada se vrate iz Mrkonjić grada, ako je uopšte budemo igrali. Definitivno, nebi bilo loše, taman da vidimo kako to sve izgleda.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
94.ceze je napisao/la:U članku koji je objavljen u maju ima 18 godina. Dakle 1995 ili 1996.sajo10 je napisao/la:Koje je godiste?Buu je napisao/la:Mali je novi Visca.
Evo i maturska slika iz istog članka![]()

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Mali dolazi kao slobodan, nema nikakvog plaćanja... Nije trebao tokom zime doći, tek su prije dva mjeseca prvi kontakti bili s njim...MrMuscle je napisao/la:Istina je za ovog malog iz Kalesije.... Trebao je jos tokom zime doci u Zelju, al' ga je Amar ostavio u Bosni iz Kalesije da igra redovno.....
Amar ce platiti naknadu iz svog dzepa s obzirom da se radi o mizernih par hiljada maraka.... KO zna mozda od ovg momka bude novi Vedo Ibisevic, s obzirom da konstitucijom podsjeca na njega.....
Mali je struja, prejak, pitajte Slobodine, kako ih je treao u Tuzli

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Znaci ipak dolazi kao slobodan igrac a ne kao transfer iz Bosne?CashMan je napisao/la:Mali dolazi kao slobodan, nema nikakvog plaćanja... Nije trebao tokom zime doći, tek su prije dva mjeseca prvi kontakti bili s njim...MrMuscle je napisao/la:Istina je za ovog malog iz Kalesije.... Trebao je jos tokom zime doci u Zelju, al' ga je Amar ostavio u Bosni iz Kalesije da igra redovno.....
Amar ce platiti naknadu iz svog dzepa s obzirom da se radi o mizernih par hiljada maraka.... KO zna mozda od ovg momka bude novi Vedo Ibisevic, s obzirom da konstitucijom podsjeca na njega.....
Mali je struja, prejak, pitajte Slobodine, kako ih je treao u Tuzli
Bice interesantno pratiti ovog momka na pripremama i u buducnosti!
@sajo 100% slobodan
Mislim da će Amar dobrog igrača od njega napraviti. Poznajem lično momka, nevjerovatna je želja za radom i treningom, a i ima šmeka za igru pravo
Mislim da će Amar dobrog igrača od njega napraviti. Poznajem lično momka, nevjerovatna je želja za radom i treningom, a i ima šmeka za igru pravo
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko i 77 gostiju.