Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

cole-ch
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 20:25

Ponos Torina je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:

Preporucujem!

Deci ispod 16 god. dozvoljeno gledanje uz prisusto roditelja ili staratelja.

Hehe vidi se sve :D :D
Nemoj reci da ne valja i da ne deluje dobro protiv stresa i napetih situacija. 8-)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 dec 2009, 20:27

Jel je ono neko poljubio pa osto karmin...sram ga bilo dje je ljubi :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 dec 2009, 20:29

cole-ch je napisao/la:

Preporucujem!

ccc sram vas i stid bilo :D :D
meni je samo zao budale sto nije pratila utakmicu vec ovu khm snimao :lol:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2009, 20:45

cole-ch je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:

Preporucujem!

Hehe vidi se sve :D :D
Nemoj reci da ne valja i da ne deluje dobro protiv stresa i napetih situacija. 8-)
Valja to se podrazumjeva sto jest jest
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 02 dec 2009, 20:59

Ja ne razumijem likove na forumu što kritikuju Ćiru, pa kad je vladalo ovakvo ludilo za fudbalom, svaka čast Blažu, ali on nije imao takav efekat kao Ćiro, pa kad se prodavalo ovloiko dresova ko sad, ludilo vlada, a onda se opet pojavi neki seronja koji sere po Ćiri. Ma ja, valjao vam je dok smo pobjeđivali, a onda hop 1-0 od Portugala i tjerate ga, ako bude otpušten propašćemo, desice nam se isto što i u kvalifikacijama za euro 2008 kad smo jedva bili ispred moldavije i kad je koševo bilo sablasno prazno kad smo upravo od njih izgubili. ĆIRO KRALJU DRŽI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 21:21

Lily je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:

Preporucujem!

meni je samo zao budale sto nije pratila utakmicu vec ovu khm snimao :lol:
Pazi se Lily, manijaci vrebaju sa svih strana. :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2009, 21:25

Deci ispod 16 god. dozvoljeno gledanje uz prisusto roditelja ili staratelja.[/quote]
meni je samo zao budale sto nije pratila utakmicu vec ovu khm snimao :lol:[/quote]

Pazi se Lily, manijaci vrebaju sa svih strana. :D[/quote]

To u stilu "Mi smo i biti ce mo fini"

hahah :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 dec 2009, 21:26

Boze, ovi smorise vise sa njihovim Cirom. Evo nije vise majstor, sad je kralj :lol: Tacno ponestaje vise kisika na ovome forumu od raznih gluposti i preseravanja. Nebojte se ostat ce vam Ciroguz, samo polako. Hoce majmun samo malo medijskog prostora, pa zato ova hajka oko tog pisma.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 dec 2009, 21:31

Adinjo je napisao/la:Boze, ovi smorise vise sa njihovim Cirom. Evo nije vise majstor, sad je kralj :lol: Tacno ponestaje vise kisika na ovome forumu od raznih gluposti i preseravanja. Nebojte se ostat ce vam Ciroguz, samo polako. Hoce majmun samo malo medijskog prostora, pa zato ova hajka oko tog pisma.
Ciro je stari lisac.. Sad hebe mater EU i malo nam se ulaguje.. :) E Ciro vise svi tvoje trikove znamo.. Ja sam rekla nema te sanse da on ode.. ostati ce .. puno (love) je toga u igri.. :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 dec 2009, 21:45

Ma nego sta, nego je lova u pitanju. Valja se i njemu jos malo opariti preko nasih ledja, dok nije otis'o u vjecna lovista.

Sad ce se dici velika lova na tom turniru gdje cemo igrati i uigravati se protiv velesila a tu ce biti i nas nezaobilazni protivnik Iran. :lol: :lol: :lol:...Tako ce on, Munja (inace nevin covjek) &co to rastalit' onako bratski, a nama ostaje samoi dalje da pjevamo: CIROOOOOOOO MAJSTOREEEEEE MI TI SE KUNEMO :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 02 dec 2009, 22:10

Ciro ****

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 02 dec 2009, 22:53

jeste li vi fakat mislili da mi mozemo izbaciti portugal iz baraza?
ako ste mislili da mozemo onda vi pojma nemate o fudbalu
hajde vi svi strucnjaci sto igrate plejke ,navedite mi samo jedan razlog po kojem bi mi prosli portugal ja se odmah stavljam na vasu stranu, samo jedan....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 dec 2009, 22:57

alemao je napisao/la:jeste li vi fakat mislili da mi mozemo izbaciti portugal iz baraza?
hajde vi svi strucnjaci sto igrate plejke ,navedite mi samo jedan razlog po kojem bi mi prosli portugal ja se odmah stavljam na vasu stranu, samo jedan....
A navedi ti nama samo jedan razlog zbog cega su slovenci prošli ruse,samo jedan.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 02 dec 2009, 23:01

alemao je napisao/la:jeste li vi fakat mislili da mi mozemo izbaciti portugal iz baraza?
Evo ti tri "ekspertu", pa mi objasni zasto "CiroMajstor" nije ispuc'o kartone u Estoniji, zasto "Cirovelemajstor" nije izvrsio nijedne izmjene do 80te minute, zasto poslije dominacije nad portugalom u gostima, nenasmijesenih lica bosanskih momaka, abortiranom (yebacemo im mamice) igrom u ZE "nismo uspjeli" ni preci teren kako treba, ni potrcati, a kamo li da raskomadamo mrezu firauna:

[youtube][/youtube]

Ja znam kako izgledaju ljudi koji lete u smrt zbog casnih, ovih ili onih ideala. Znas li ti?
Nazalost, kao sto je vec neko rekao samo na Sudnjem danu cu da saznam cinjenice. :mrgreen:

Odjava s ove teme
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 02 dec 2009, 23:19

drop je napisao/la:
A navedi ti nama samo jedan razlog zbog cega su slovenci prošli ruse,samo jedan.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 dec 2009, 23:21

drop je napisao/la:
Kao prvo jedna od ovih jakih je morala odpasti,da bi se smirilo i našao alibi kako i pored poludirigovanog žrijeba (određivanje nosioca i nenosioca) može proći mala repka.A Rusi kao Rusi nisu toliko atraktivni kao recimo Portugal ili Francuska.Tako da je Rusija bila žrtveno janje.Jer onaj gol Slovenaca je bio na ivici ofsajda.nije bio ofsajd ali je isto tako sudija mogao i svirati.Nebitno što je gol regularan.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 02 dec 2009, 23:21

portugal nije rusija

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 02 dec 2009, 23:25

TMovac je napisao/la:
drop je napisao/la:
Kao prvo jedna od ovih jakih je morala odpasti,da bi se smirilo i našao alibi kako i pored poludirigovanog žrijeba (određivanje nosioca i nenosioca) može proći mala repka.A Rusi kao Rusi nisu toliko atraktivni kao recimo Portugal ili Francuska.Tako da je Rusija bila žrtveno janje.Jer onaj gol Slovenaca je bio na ivici ofsajda.nije bio ofsajd ali je isto tako sudija mogao i svirati.Nebitno što je gol regularan.
pa onda je po tvome logicnije da je grcka trebala biti to janje,ipak je rusija atraktivnija od njih,kao i ukrajina od slovenije..

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 02 dec 2009, 23:27

da smo igrali i sa najacim sastavom ne bi prosli ,ocito da si nasjeo na cirin blef pa sad ne mozes da spavas od njega ali skontaces ti na sudnjem danu

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 02 dec 2009, 23:41

ciro je za mene majstor nad najstorima i svaka mu cast za sve sto je uradijo za nasu reprezentaciju od kada je on nas selktor sa rado cu gledam svaku nasu utakmicu samo da nam ciro ostane na klupi nase reprezentacije i idemo sa cirom na EP sigurno

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.