Nemoj reci da ne valja i da ne deluje dobro protiv stresa i napetih situacija.Ponos Torina je napisao/la:cole-ch je napisao/la:
Preporucujem!
Deci ispod 16 god. dozvoljeno gledanje uz prisusto roditelja ili staratelja.
Hehe vidi se sve![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemoj reci da ne valja i da ne deluje dobro protiv stresa i napetih situacija.Ponos Torina je napisao/la:cole-ch je napisao/la:
Preporucujem!
Hehe vidi se sve![]()
ccc sram vas i stid bilocole-ch je napisao/la:
Preporucujem!
Valja to se podrazumjeva sto jest jestcole-ch je napisao/la:Nemoj reci da ne valja i da ne deluje dobro protiv stresa i napetih situacija.Ponos Torina je napisao/la:cole-ch je napisao/la:
Preporucujem!
Hehe vidi se sve![]()
Pazi se Lily, manijaci vrebaju sa svih strana.Lily je napisao/la:ccc sram vas i stid bilocole-ch je napisao/la:
Preporucujem!
Deci ispod 16 god. dozvoljeno gledanje uz prisusto roditelja ili staratelja.![]()
![]()
meni je samo zao budale sto nije pratila utakmicu vec ovu khm snimao
Ciro je stari lisac.. Sad hebe mater EU i malo nam se ulaguje..Adinjo je napisao/la:Boze, ovi smorise vise sa njihovim Cirom. Evo nije vise majstor, sad je kraljTacno ponestaje vise kisika na ovome forumu od raznih gluposti i preseravanja. Nebojte se ostat ce vam Ciroguz, samo polako. Hoce majmun samo malo medijskog prostora, pa zato ova hajka oko tog pisma.
A navedi ti nama samo jedan razlog zbog cega su slovenci prošli ruse,samo jedan.alemao je napisao/la:jeste li vi fakat mislili da mi mozemo izbaciti portugal iz baraza?
ako ste mislili da mozemo onda vi pojma nemate o fudbalu
hajde vi svi strucnjaci sto igrate plejke ,navedite mi samo jedan razlog po kojem bi mi prosli portugal ja se odmah stavljam na vasu stranu, samo jedan....
Evo ti tri "ekspertu", pa mi objasni zasto "CiroMajstor" nije ispuc'o kartone u Estoniji, zasto "Cirovelemajstor" nije izvrsio nijedne izmjene do 80te minute, zasto poslije dominacije nad portugalom u gostima, nenasmijesenih lica bosanskih momaka, abortiranom (yebacemo im mamice) igrom u ZE "nismo uspjeli" ni preci teren kako treba, ni potrcati, a kamo li da raskomadamo mrezu firauna:alemao je napisao/la:jeste li vi fakat mislili da mi mozemo izbaciti portugal iz baraza?
hajde vi svi strucnjaci sto igrate plejke ,navedite mi samo jedan razlog po kojem bi mi prosli portugal ja se odmah stavljam na vasu stranu, samo jedan....
drop je napisao/la:A navedi ti nama samo jedan razlog zbog cega su slovenci prošli ruse,samo jedan.alemao je napisao/la:jeste li vi fakat mislili da mi mozemo izbaciti portugal iz baraza?
Kao prvo jedna od ovih jakih je morala odpasti,da bi se smirilo i našao alibi kako i pored poludirigovanog žrijeba (određivanje nosioca i nenosioca) može proći mala repka.A Rusi kao Rusi nisu toliko atraktivni kao recimo Portugal ili Francuska.Tako da je Rusija bila žrtveno janje.Jer onaj gol Slovenaca je bio na ivici ofsajda.nije bio ofsajd ali je isto tako sudija mogao i svirati.Nebitno što je gol regularan.drop je napisao/la:A navedi ti nama samo jedan razlog zbog cega su slovenci prošli ruse,samo jedan.alemao je napisao/la:jeste li vi fakat mislili da mi mozemo izbaciti portugal iz baraza?
pa onda je po tvome logicnije da je grcka trebala biti to janje,ipak je rusija atraktivnija od njih,kao i ukrajina od slovenije..TMovac je napisao/la:Kao prvo jedna od ovih jakih je morala odpasti,da bi se smirilo i našao alibi kako i pored poludirigovanog žrijeba (određivanje nosioca i nenosioca) može proći mala repka.A Rusi kao Rusi nisu toliko atraktivni kao recimo Portugal ili Francuska.Tako da je Rusija bila žrtveno janje.Jer onaj gol Slovenaca je bio na ivici ofsajda.nije bio ofsajd ali je isto tako sudija mogao i svirati.Nebitno što je gol regularan.drop je napisao/la:A navedi ti nama samo jedan razlog zbog cega su slovenci prošli ruse,samo jedan.alemao je napisao/la:jeste li vi fakat mislili da mi mozemo izbaciti portugal iz baraza?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.