Olimpik Sarajevo

nkvitez
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la nkvitez » 19 jun 2013, 19:44

Mokroguz je napisao/la:Sezona jos nije ni pocela, a sezona mahale izgleda jeste.
Idu da igraju protiv Hrvatskog Dragovoljca, imali turnire na Otoci za mladice - pa da se totalno propada sada nebi se makli iz mjesta, nista nebi ni uradili. Spremaju se za sezonu novu, ide se dalje, rade promijene kao i svaki drugi klub da probaju poboljisati se. Kad pocne sezona onda ce mo da vidimo sta se desava.
Za sada manite se suplje price, znate i sami u kolikim su belajima skoro svi klubovi nase lige kad nam ide deveta ekipa u Evropi umjesto jednu od onih mnogih ekipa ispred nje, pa i oni se iscupaju nekako iz godine u godini.

Ako ista znaci da su i dalje tu vecina igraca koji su bili u proteklih sest mjeseci, dok u FK Sarajevo, Zvijezda Gradacac, Slavija, GOSK Gabela imaju po naj manje 4 igraca ako ne vise da idu, a ne dolazi dovoljno igraca da izjednace taj gubitak sto se tice brojeva, sta znaci za FK Sarajevo izgubiti igrace poput Sedina Torlaka i Emira Hadzica kojih su htjeli zadrzati, a Horde Zla nebi ni pomislili da tonu poprijeko sada.
Olimpic je zadrzao junaka Muharemovica, Duljevic je i dalje tu(da im sve ide u pakao, sto bi on uopce ostao a ne otisao sad odma dok idu neki nevazni igraci poput Karica i Mehremica?), vraca im se Subasic sljedece godine ako ga niko ne kupi, Vidovic je tu, Misic i Markic su tu, Regoje i Basic. Nemamo se sta jaditi i zaliti za sada, a ova prognoza da ce Olimpic ispasti ce te vidjeti da cak i prije 4 godina kad su tek usli u Premijer Ligu, i onda je narod po forumima izvodio i govorio da ce Olimpic ispasti kao sto je Gradina ove godine, i jos gore stvari su govorili.

Mišić vam ode,vraca se nama... :mrgreen:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 19 jun 2013, 20:57

Čuo sam za Mišića. I on je dobio slobodne papire.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 jun 2013, 22:26

nkvitez je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Sezona jos nije ni pocela, a sezona mahale izgleda jeste.
Idu da igraju protiv Hrvatskog Dragovoljca, imali turnire na Otoci za mladice - pa da se totalno propada sada nebi se makli iz mjesta, nista nebi ni uradili. Spremaju se za sezonu novu, ide se dalje, rade promijene kao i svaki drugi klub da probaju poboljisati se. Kad pocne sezona onda ce mo da vidimo sta se desava.
Za sada manite se suplje price, znate i sami u kolikim su belajima skoro svi klubovi nase lige kad nam ide deveta ekipa u Evropi umjesto jednu od onih mnogih ekipa ispred nje, pa i oni se iscupaju nekako iz godine u godini.

Ako ista znaci da su i dalje tu vecina igraca koji su bili u proteklih sest mjeseci, dok u FK Sarajevo, Zvijezda Gradacac, Slavija, GOSK Gabela imaju po naj manje 4 igraca ako ne vise da idu, a ne dolazi dovoljno igraca da izjednace taj gubitak sto se tice brojeva, sta znaci za FK Sarajevo izgubiti igrace poput Sedina Torlaka i Emira Hadzica kojih su htjeli zadrzati, a Horde Zla nebi ni pomislili da tonu poprijeko sada.
Olimpic je zadrzao junaka Muharemovica, Duljevic je i dalje tu(da im sve ide u pakao, sto bi on uopce ostao a ne otisao sad odma dok idu neki nevazni igraci poput Karica i Mehremica?), vraca im se Subasic sljedece godine ako ga niko ne kupi, Vidovic je tu, Misic i Markic su tu, Regoje i Basic. Nemamo se sta jaditi i zaliti za sada, a ova prognoza da ce Olimpic ispasti ce te vidjeti da cak i prije 4 godina kad su tek usli u Premijer Ligu, i onda je narod po forumima izvodio i govorio da ce Olimpic ispasti kao sto je Gradina ove godine, i jos gore stvari su govorili.

Mišić vam ode,vraca se nama... :mrgreen:
Eeee cuj. Blago vama. ;)
A gdje si nasao te vijesti?
Ima li jos ikakvih glasina ili transfera od Olimpica prema Vitezu?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2013, 22:36

Mokroguz je napisao/la: Ima li jos ikakvih glasina ili transfera od Olimpica prema Vitezu?
Ima Markic, Djalmic i jos par fudbalera zatrazilo raskid ugovora i vjerovatno ce i oni dobiti papire.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 jun 2013, 22:45

pile87 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la: Ima li jos ikakvih glasina ili transfera od Olimpica prema Vitezu?
Ima Markic, Djalmic i jos par fudbalera zatrazilo raskid ugovora i vjerovatno ce i oni dobiti papire.
A odakle je ova informacija?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2013, 22:53

Mokroguz je napisao/la:A odakle je ova informacija?
Od jednog menadzera koji ima svog igraca u olimpicu i jos nekolicini klubova u nasoj ligi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 19 jun 2013, 23:29

Da ne bi bilo zabune a ocito batina ima dva kraja i zavisi ko komentarise.Svi nabrojani igraci su od strane kluba predlozeni da se raskine ugovor.Vrlo malo ih je ostalo a neki se cak sakrivaju jer im je dat predlog za raskid.Spisak za raskide nije konacan. :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 jun 2013, 01:13

pile87 je napisao/la:
Oni odlaze ali zato drugi dolaze.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 jun 2013, 01:37

pabizo je napisao/la:Oni odlaze ali zato drugi dolaze.
Tako je! :)

Znam od prije da FK Sloboda Tuzla je kao Metz Bosne; stalno produciraju talentovane igrace.
Said Husejinovic, Kenan Piric, Jasmin Mesanovic, Amar Rahmanovic su neki sadasnji talenti porijeklom iz Slobode.
Nego sad imaju jednog mladica koji se zove Renato Gojkovic, ima 17 godina, 195 cm visok, igrao je 18 utakmica ove sezone za Slobodu i uradio 3 golova dok im je najbolji strijelac uradio 4 golova.
U Bosanskoj U19 reprezentaciji je postigao 2 golova za 12 utakmica, i tu je medju boljih strijelaca, i to nije bas svakodnevno za jednog koji igra u odbrani.
Nije ni skup trenutno, ali mislim da moze postati neko i nesta za 4-5 godina. Bas bi me zanimalo da njega dovedu i da ga probaju u nasim redovima.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 20 jun 2013, 13:06

Znal tko gdje ide Miloš Vidović, vidim na stranici nfsbih.ba piše da je digao papire

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 20 jun 2013, 14:10

Mokroguz je napisao/la:
pabizo je napisao/la:Oni odlaze ali zato drugi dolaze.
Tako je! :)

Znam od prije da FK Sloboda Tuzla je kao Metz Bosne; stalno produciraju talentovane igrace.
Said Husejinovic, Kenan Piric, Jasmin Mesanovic, Amar Rahmanovic su neki sadasnji talenti porijeklom iz Slobode.
Nego sad imaju jednog mladica koji se zove Renato Gojkovic, ima 17 godina, 195 cm visok, igrao je 18 utakmica ove sezone za Slobodu i uradio 3 golova dok im je najbolji strijelac uradio 4 golova.
U Bosanskoj U19 reprezentaciji je postigao 2 golova za 12 utakmica, i tu je medju boljih strijelaca, i to nije bas svakodnevno za jednog koji igra u odbrani.
Nije ni skup trenutno, ali mislim da moze postati neko i nesta za 4-5 godina. Bas bi me zanimalo da njega dovedu i da ga probaju u nasim redovima.
Ne ide Reno nigdje.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 20 jun 2013, 14:23

svejedno je napisao/la:Da ne bi bilo zabune a ocito batina ima dva kraja i zavisi ko komentarise.Svi nabrojani igraci su od strane kluba predlozeni da se raskine ugovor.Vrlo malo ih je ostalo a neki se cak sakrivaju jer im je dat predlog za raskid.Spisak za raskide nije konacan. :lol:
Nadam se da ce uskoro Torlak demantovati price o raspadu sa svojim potpisivanjem ugovora.Onako realno gledajuci,malo je previse igraca dobilo papire za moj ukus,iako ruku na srce nisu nesto ni pokazali vecina njih.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 20 jun 2013, 14:48

Vida isto napustio klub. Nije ni bio na prozivci.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2013, 19:11

Jel ovo Sehovic Nail na slikama ili mi se cini :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 jun 2013, 21:58

open je napisao/la:Vida isto napustio klub. Nije ni bio na prozivci.
Zar nije? Jeli to od neke liste informacija ili sudeci od slika?
Posto ga ja vidim ovdje, na lijevoj strani skroz:

slika

Ili makar mi se cini da je on.
Jos koje mislim da vidim:
Mirza Rizvanovic
Bojan Regoje
Veldin Muharemovic
Haris Duljevic
Sedin Torlak?
Sinan Ramovic
Irhan Smajic
Semir Lakota
Dzenan Durak
Milos Vidovic
Ervin Jusufovic
Dejan Limic
I jedan mi lici na Ivana Sesara u daljini lol
4-5 nepoznata

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 jun 2013, 22:07

Mokroguz je napisao/la:
open je napisao/la:Vida isto napustio klub. Nije ni bio na prozivci.
Zar nije? Jeli to od neke liste informacija ili sudeci od slika?
Posto ga ja vidim ovdje, na lijevoj strani skroz:

slika

Ili makar mi se cini da je on.
Jos koje mislim da vidim:
Mirza Rizvanovic
Bojan Regoje
Veldin Muharemovic
Haris Duljevic
Sedin Torlak?
Sinan Ramovic
Irhan Smajic
Semir Lakota
Dzenan Durak
Milos Vidovic
Ervin Jusufovic
Dejan Limic
I jedan mi lici na Ivana Sesara u daljini lol
4-5 nepoznata
Bice I ti poznati za kratko vreme.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 20 jun 2013, 22:15

Lijevo skroz je Islamagić

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2013, 22:19

Dino Hamzic 30 do njega lijevo prvi Sehovic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 jun 2013, 00:34

slika

Jesam li potrefijo sad sve poznate?:
30 = Dino Hamzic
6 = Bojan Regoje
10(na sorcu broj) = Haris Duljevic
34 = Ervin Jusufovic
13(na sorcu broj) = Vernes Islamagic
25 = Semir Lakota
Dvoje medju Dinu Hamzica i Ervina Jusufovica: Nail Sehovic(blizi Hamzicu) i Sinan Ramovic.
5 = Mirza Rizvanovic?
Do njegovoj desnoj strani je Veldin Muharemovic
Do Duljevica u pozadini: Irhan Smajic
9 = Dejan Limic

+5-6 nepoznatih? Poznaje te li vi jos koga?
A onaj tamo u pozadini medju Hamzica i Sehovica lici na Ivana Sesara haha, ali garant nije on.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 22 jun 2013, 17:46

Subasic odlazi iz Dinamo Dresden u Belgiju.Olimpic ce dobiti oko 200 000€.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.